Migrantenoorlog in Frankrijk – Wanneer staan Duitse steden in brand?

Screenshot (44)

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk staat in brand. Boven Dijon zijn zwarte rookpluimen te zien. In de straten van de stad in Bourgondië heerst oorlog tussen vijandige bendes uit Noord-Afrika en Tsjetsjenië. Vier dagen en nachten lang beheersen taferelen van zwaarbewapende groepen migranten het stadsbeeld. Ze schieten met scherp om zich heen en slaan met machetes, bijlen, honkbalknuppels en ijzeren stangen op elkaar in. De 155.000 inwoners zijn hulpeloos overgeleverd aan deze geweldsescalatie en gewone politie-eenheden durven zich al lang niet meer te vertonen in de gevechtszones van de migranten.

PI News (2)

We kennen deze beelden uit Parijs, Marseille, Lyon en Nice, en in de stadsdelen met een groot aantal migranten heeft de staatsmacht zich al lang teruggetrokken. Na ontelbare aanvallen op politieagenten en politiebureaus was het gewoon te gevaarlijk voor welk politiewerk ter plaatse dan ook.

Talrijke geïnstalleerde bewakingscamera´s zijn de laatste klaaglijke poging van de staat om tegenover de burger een soort normaliteit en een niet meer bestaand machtsmonopolie voor te wenden. Algerijnse, Marokkaanse, Tunesische en Tsjetsjeense bendes hebben daar sinds jaren het commando overgenomen.

Die financieren hun levensonderhoud vaak met drugshandel, inbraken, roofovervallen, plunderingen en het afpersen van beschermingsgeld. De staat en de politie hebben voor de toestanden in de No-Go-Areas al jaren geleden gecapituleerd.

De op burgeroorlog lijkende onlusten van Dijon werden veroorzaakt door territoriumgevechten om de drugshandel.

Volgens overeenkomstige informatie werd de migrantenoorlog door een Algerijnse bende geopend, die een 16-jarige Tsjetsjeen bruut in elkaar had geslagen, die dit alleen maar wegens de verzorging op de Intensive Care overleefde. “We laten je leven, zodat je de anderen kunt vertellen dat wij hetzelfde met hen zullen doen”, liet de Algerijnse meute de zwaargewonde weten.

Deze geweldmisdaad zorgde voor een enorme mobilisatie onder de 30.000 mensen omvattende Tsjetsjeense gemeenschap in Frankrijk. Zelfs vanuit België en Duitsland zouden geweldplegers naar Dijon zijn gereisd. Dit alles werd openlijk via Twitter georganiseerd, maar noch d eFranse noch de Duitse veiligheidsautoriteiten kregen iets mee van de gewapende opmars. In totaal namen er meer dan 200 vechtersbazen aan de onlusten deel. Op vier arrestaties na, drie zijn alweer op vrije voeten, kan de politie geen maatregelen laten zien.

De islam en het geweld

Om de blamage voor de staat te completeren, zorgde niet de te late inzet van speciale eenheden van de politie en het leger een voorlopige wapenstilstand, maar de gerechtelijke uitspraak van een islamitische imam. De wapenstilstand tussen de beide oorlogspartijen werd door de “Islamitische Jeugd van Frankrijk in Bourgondië” bevestigd. De islamitische clans zetten zodoende de Franse staat weer eens voor schut. De intense vermenging van het islamitische bendemilieu en de georganiseerde criminaliteit is ook bij de clans in het Ruhrgebied en in Berlijn te zien.

Migrantenoorlog midden in Europa – maar de ARD en het ZDF zwijgen

De regeringsconforme media in Duitsland en Frankrijk verdoezelden met alle middelen deze omstandigheden, want met het benoemen van de realiteiten zouden ze het alleen maar eens zijn met de mening van de “rechtsen”, die als enige exact voor deze destabilisering door geïmporteerde criminaliteit en etnische conflicten hebben gewaarschuwd. Maar de nu uitgebroken migrantenoorlog in Dijon werd via Twitter en WhatsApp bijna live uitgezonden. Je ziet daar hoe de meute Tsjetsjenen via Twitter, bijvoorbeeld georganiseerd via het account “al chechnya”, op weg gaat en daarna geweld en chaos verbreidt.

De alternatieve media pakten dit nieuws op en publiceerden het, terwijl de overbetaalde Duitse mainstream media zichzelf eens temeer blameerden. Je vraagt je af waarover d eDuitse mainstream media in plaats daarvan berichten; hoewel, met “berichten” heeft het werk van de ARD, het ZDF, de “Spiegel” en de “Zeit” niets meer gemeen. Deze hebben zich volledig gewijd aan de heropvoeding van de Duitse bevolking. Terwijl Dijon in brand staat en plunderende migrantenbendes met vuurwapens zorgen voor een oorlogstoestand in de 155.000 inwoners tellende stad, worden in de ZDF-nieuwsuitzending “Heute” minutenlang Duitse, meestal oudere, burgers getoond die er geen problemen mee hebben een moorkop een moorkop te noemen. En de Duitse president Frank-Walter Steinmeier, SPD, die zich geen millimeter van een sympathiemanifestatie voor de linksextreme Antifa-politiehaatband “Feine Sahne Fischfilet” heeft gedistantieerd, bazelt er in plaats daarvan over dat het niet voldoende zou zijn om niet racistisch te zijn, maar men zou “antiracistisch” moeten zijn.

De haat van veel “islamisten”, Salafisten en islamitische bendeleden op de ongelovige Duitsers, die niet zelden met het door hen met hard werken bijeengebrachte belastinggeld hun uitkeringen moeten betalen, heeft de president echter met geen woord genoemd. Dan past het in het desastreuze beeld van de staatsmedia dat zij zich met hulp van de partijen in de Bondsdag, behalve de AfD, nog meer verrijken aan de miljarden gedwongen omroepbijdrage, maar voor het publiek de migrantenoorlog van Dijon bijna verdoezelen. Bij de massamedia zoek je vergeefs interviews met de angstige en woedende inwoners. Deze worden gecensureerd vanwege niet gewenste realiteiten, die hun linkse wereldbeeld tegenspreken.

Clans in Duisburg dreigen “Dood aan alle ongelovigen”

In de No-Go-Area Duisburg-Marxloh leidde de arrestatie van twee bij de politie bekende veelplegers (beide 18 jaar oud!) uit het Libanese clanmilieu tot samenscholing van een 200 man sterke meute. De politieagenten werden door de Arabische meute aangevallen, enorm beledigd, bespuugd en met de dood bedreigd. Tot een veroordeling van de daden of een openbare solidariteitsverklaring door leden van de regering met de in het nauw gebrachte agenten kwam het niet. Ook de “nieuwsuitzendingen” bij de ARD en het ZDF waren deze gebeurtenissen geen uitvoerige verslaggeving waard.

Via E-mail bereikte ondertussen de volgende oorlogsverklaring de politie van Duisburg:

“Allahu Akbar, Duisburg-Marxloh is ons stadsdeel (…) Wij verbieden het alle ongelovigen ons stadsdeel te betreden. Alle politieagenten, journalisten en ook andere ongelovigen zullen we met wapengeweld verjagen of doden. Bij ons geldt de radicale sharia. We hebben 2000 stuks AK-47 semiautomatische geweren met genoeg munitie uit Turkije en Rusland aangeschaft. Allahu Akbar, dood alle ongelovigen.”

Als je met politieagenten praat, wordt duidelijk dat het begin van zulke migrantenoorlogen in Duitsland al lang te zien zijn. Het is niet de vraag of Duitse steden in brand zullen staan, het is alleen maar de vraag wanneer.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald/ingekort door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Migrantenoorlog in Frankrijk – Wanneer staan Duitse steden in brand?

 1. Gienekehado zegt:

  Op een dag denk je; ‘ik wou dat er eens iemand van De Omvolkingsclub / van die laffe hypocriete “bestuurders” neergestoken wordt’!! Hele menselijke gedachte, Jááááááá!!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/verdachte-steekpartij-reading-was-net-uit-gevangenis/ar-BB15MSHm?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  De grote vraag is: waarom hebben regeringen het zover laten komen? Nu er een overmacht dreigt van gewelddadige troepen is het bedwingen van deze ellende alleen nog mogelijk als het/een leger de hele boel uit elkaar haalt, de terroristen opsluit of uitzet, en zo de orde probeert te herstellen.

  Macron, waar ben je nou als ‘leider’? Of ben je nu een ‘lijder’? Dan heb je dit aan je eigen beleid te danken. Waar gaat het naar toe in Europa? Complete chaos en anarchie.
  De EU zou worden opgericht omdat er ‘nooit meer oorlog mocht komen’. Welnu, we kunnen de bedenkers van deze misrekening alleen maar een brevet van onvermogen geven. Ze zijn niet in staat om Europa tot één groot gebied samen te smeden. Wees dan zo eerlijk, en geef alle landen hun soevereiniteit terug, en ga weer terug naar de E.E.G. Sluit de binnengrenzen, en bewaak streng de Europese buitengrenzen.
  Het zal niet gebeuren. Uit een alles verwoestende chaos wil ‘Brussel’ een superstaat creëren. Het is slechts een kwestie van tijd, en dan krijgen ze hun zin.

  Like

  • Julia zegt:

   Cathja, Macron is vandaag van harte welkom bij vriend Rutte op te bedelen akkoord te gaan met de miljarden die die falende EU vraagt om heel veel landen zoals o.a. Frankrijk (waar Macron totaal de macht over kwijt is en het er één grote chaos is) traag met hervormingen is geweest en nu aan de bedelstaf ligt. Rutte zal uiteraard overstag staan en zijn zogenoemde harde opstelling over boord gooien. Kortom dat hij zich zal inzetten voor meer soevereiniteit naar eigen land kunnen we vergeten. Deze man heeft allang zijn brevet van onvermogen verdient. Daarbij die verspillers in Brussel zien niet eens kans om een leger te vormen triester is dat zelfs veel landen het leger een grote aanfluiting en armoe troef is. Voorbeeld kunnen zij nemen aan Rusland die in staat is door haar machtige leger en modern materieel heel Europa te veroveren in 72 uur. Laten we hopen dat Poetin de Europeanen komt helpen om flink af te rekenen met de elitaire machtswellustelingen die van ons Europa een grote chaos hebben gemaakt. Het Europa van toen bestaat niet meer en zijn wij overgeleverd aan de Islam en het links doorgeslagen gedachtegoed. Het volgende drama voor NL komt waarschijnlijk in zicht namelijk een zekere mevrouw Kaag die jaarlijks miljoenen vergooid aan Afrika en Palestina heeft de wens om eventueel onze premier te worden. Dan zijn wij helemaal reddeloos verloren. Het beste is dat de gehele EU morgen uit elkaar valt zodat al die miljarden verspillers kunnen afdruipen naar huis. Zij zijn de grote schuldigen van de ondergang van Europa met de ma Merkel, Macron, Guy Verhoffstadt de klimaatwaanzinnige Timmermans en noem ze maar op. Ook in Nederland wordt door onze rechtstaat met twee maten gemeten geweld door politie tegen mensen die aan burgers voor niets klappen uitdelen, onterecht boetes opleggen en onterechte aanhoudingen verrichten. Dit alles met goedkeuring van de linkse plaatsvervangend burgemeester Remkes. Ook onze ongekozen linkse burgemeesters meten met twee maten. De ene kant demonstreren zwarten tegen politiegeweld en nu blijkt dat het politiegeweld door frustraties op blanken wordt toegepast maar oproerkraaiers zoals ANTIFA en aanhang ongestraft beelden kunnen bekladden en vernielen. Voorbeeld is ook Akwasi de zwarte man die openlijk tot geweld op riep op een overvolle Dam wordt niet vervolgd terwijl Derksen tijdens VI een opmerking over die haatzaaier Akwasi de linkse Nederlandse media vol staat en Akwasi niet meer wordt genoemd. Ga zo maar door er wordt wel terdege gediscrimineerd in NL maar wel richting blanken. Samengevat willen wij Europa en ons land nog enigszins van de verdere ondergang redden dan zal een keihard verzet nodig zijn om al het elitaire linkse kwaad te verbannen.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Julia op 22 juni

    Maar Julia, ik dacht toch eerlijk dat er inmiddels een Europees leger opgetuigd was? Genaamd Eurogendfor o.i.d.? Ik vraag me af of ik het goed heb geschreven, en zo niet, verbeter het dan maar. Die gasten zouden ze wel eens op ons af kunnen sturen als we ‘stout’ zijn…….

    Like

 3. Lucie zegt:

  Dit alles werd via Twitter georganiseerd,maar nog de Franse noch de Duitse veiligheidsorganisatie kreeg er iets van mee………
  Ja dat geloof ik dus niet,ze wisten het dondersgoed.
  Bij de demonstratie hier tegen de grondwet wisten ze ook dat er ca 10.000 mensen zouden komen.
  Ze laten dit expres toe vanwege dat het bij het grote plan hoort van de elite.

  Like

 4. De Lange zegt:

  Wordt dan tijd om ze ut de tent te lokken zodat ze die 2000 AK47’s ook gaan gebruiken.
  Vervolgens het leger er heen sturen en die wijk van de kaart vegen.
  Over 2 jaar zijn er 4000 AK47’s in die wijk. Probleem wordt alleen maar groter maar dat zien die linkse struisvogels niet.
  Maar het zal wel uitdraaien op een kopje thee met de politie commissaris.

  Like

 5. Ray Conquista zegt:

  Tijd dat er burgerknokploegen de straten op gaan. De laffe moslimkruipende overheid laat het afweten.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Al zouden ALLE Franse en Duitse steden in brand staan, dan nog zou je daarover helemaal niets vernemen in de MSM media. Hoeveel wapenopslagplaatsen van moslims zouden er in Nederland eigenlijk wel niet zijn. Er komt ooit een soort van D-Day wanneer ook bij de moslims in Nederland alle remmen los gegooid gaan worden en ook onze steden in brand gezet gaan worden. En onze bevolking is als de schone slaapster met een prins die er nooit in zal slagen om haar tijdig wakker te maken. Die prins kan vertaald worden naar al diegenen die Nederland een warm hart toedragen zoals; PVV, FVD, forums zoals Bron, enz, enz.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Ik vrees dat nu de tijd is aangekomen de wapens op te pakken om ons zelf te beschermen. Er zit niet veel anders meer op. Alle machtswellustelingen Merkel, Macron, Timmermans, Guy Verhofstat, de trekpoppen en EU likkers in Den Haag kunnen nu met trots aanzien wat zij van de EU hebben terecht gebracht maar zeker weten als dat de vlam overal in de pan slaat zij snel zijn vertrokken naar veilige havens. Ze kunnen in ieder geval de Geschiedenisboeken in als de grootste verraders die kans hebben gezien een bijna geheel Europees continent te vernietigen en hebben overgeleverd maar het eigen volk alleen diende als betaalslaven om al dat geïmporteerde tuig te bekostigen. Diep en diep triest dat deze machtswaanzin jaren heeft kunnen voortduren en dat in de WOII miljoenen mensen hebben gevochten en hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid die nu totaal te grabbel is gegooid.

  Like

 8. Freddy zegt:

  Vraag is helemaal niet wanneer de Duitse (en bij uitbreiding Europa) in brand zullen. De vraag is wanneer men dit gaat toegeven.

  Like

 9. Julia zegt:

  Ook het vuur in Nederland is heel dichtbij. Een brief schrijven aan onze Koning zet geen enkele zoden aan de dijk. Misschien de oplossing om een noodkreet naar Poetin en de daadkrachtige leiders van de Oostbloklanden te doen uitgaan. Zal dat nog enigszins onze redding kunnen zijn om ons te behoeden tegen verdere ondergang, onderdrukking en dictatuur die momenteel gaande is?

  Like

  • Cathja zegt:

   @Julia op 21 juni

   Ik ben bang dat Poetin er weinig trek in heeft om ons te komen helpen als hier de hel losbreekt. ‘We’ hebben Poetin en de Russen geschoffeerd tot en met, geboycot vanwege vermeende beschuldigingen m.b.t. de MH17-ramp, dus Poetin zou wel eens kunnen zeggen: “zoeken jullie het zelf maar uit”. En dat zou ik dan ook nog kunnen begrijpen.
   Tenzij……, onze ‘leiders’ openlijk spijt betuigen richting de Russen, en de handelsboycot onmiddellijk opheffen. Maar dat zal niet gebeuren, want gezichtsverlies kunnen ze niet gebruiken in Brussel (en in NL).

   Like

 10. bobzelf zegt:

  DIT ZOU IN NEDERLAND LEIDEN ,, TOT DE NIEUWE CARNAVALS KRAKER >>>

  DUS DE PILOOT ZET IN MET :

  EN HET VLIEGTUIG , STAAT IN DE BRAND EN DE BENZINE IS OP ..

  WAARNA HET HELE VLIEGTUIG BIJVALT MET ;

  HOLLADIEEEE HOLLADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  OOM COPILOT

  Like

 11. karton zegt:

  Wanneer staan Duitse steden in brand ? Véél belangrijker voor óns : Wanneer staan Nederlandse steden in brand, de eerste twee zijn er al : Hoorn en sinds vanmiddag óók Den Haag !
  Dit is nog maar een beginnetje, het broeit in de bevolking en de “boven-ons-gestelden” hebben het over zichzelf afgeroepen als zij ter verantwoording worden geroepen. Als je toch hoort dat zo’n minderwaardig mens als Pinokkio Rutte al ongeveer 1 jaar op de hoogte was van de z.g. Belastingfraude maar er NIETS aan wenste te doen (“laat de bevolking maar verrekken”, denkt de smeerlap !) dan zou je zo’n vent, samen met andere schuldigen willen vangen, vastzetten en veroordelen wegens machtsmisbruik en/of corruptie en/of misleiding ?
  Wég met dat zootje !!!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  We hebben 2000 stuks AK-47 semiautomatische geweren met genoeg munitie uit Turkije en Rusland aangeschaft. Allahu Akbar, dood alle ongelovigen.

  En als ik een leuk blaffertje wil aanschaffen voor in mijn handtasje, is daar niet aan te komen.
  Hoe kan ik mezelf dan verdedigen tegen de leden van de ‘vreedzame religie’?
  De politie kan de heilig verklaarde mohammedaan niet eens meer aan.

  Nou ja, je voorraad blauwe bonen raakt toch een kéér op.

  Like

 13. Bas zegt:

  Stuttgart purge

  Like

 14. Bas zegt:

  West Duitsland…

  We zijn verafschuwd en geschokt door de onthulling van een Lenin-beeld in Duitsland.

  Lenin, het Sovjet-regeringshoofd van 1917 tot 1924, luidde een communistisch regime in dat verantwoordelijk was voor de dood en ellende van miljoenen mensen.

  Totalitaire ideologen mogen niet worden gevierd.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Frankrijk is gewoon een prutsland geworden dat zijn eigen problemen en broek niet kan oplossen of omhoog houden en denkt dat wij in Nederland hun problemen gaan oplossen! Lees maar eens hier hoe Frankrijk graag geld uit onze zakken wil blijven kloppen gelijk aan Italië:

  Potverterend Frankrijk eist nog meer belastinggeld van ons, anders “zet Nederland toekomst Europa op het spel!”

  Horen jullie dat? We zetten met z’n allen de toekomst van de EU op het spel, want we weigeren hier in Nederland onze portemonnee te laten plunderen door Zuid-Europese landen. Zeggen ze in Frankrijk dan, hè? Hahaha!
  Veel Fransen zijn bovendien altijd erg onsympathiek toe geweest naar buitenstaanders omdat ze daar nog niet eens Engels, Duits, laat staan Nederlands, willen praten!

  Vanavond gaat het gebeuren: de 27 EU-leiders gaan in conclaaf over de miljardenplannen die Zuid-Europa heeft, en het Noorden véél geld gaan kosten.
  Het coronavirus is thans het nieuwste excuus voor een de facto transferunie, waarin landen als Nederland en Duitsland een eindeloze stroom belastinggeld overmaken naar Zuid-Europa – zodat ze daar op hun 60e met pensioen kunnen, en weer even door kunnen zonder hun economieën te hervormen.
  Dat er daarginder een. hoop tuig, uitvreters, nietsnutten, kaplopers en asmam-ongedierte die steden onveilig maken zal de Franse politici blijkbaar worst wezen!

  Onder leiding van Wopke Hoekstra is het kabinet van Rutte nog niet erg happig op het volstorten van enorme steunfondsen, waaruit Spanje, Italië en Griekenland dan volop giften kunnen trekken. Gek genoeg is het verzet tegen die sinterklazerij uiterst miniem, men spreekt slechts van de zuinige vier (Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden). De andere 23 zijn dus keihard, hoe komen ze op dit onzalige idee, pro-geldverkwisting door Zuid Europa.
  Dus denken ze blijkbaar nog steeds dat Europa eensgezind kan worden gemaakt terwijl er niets dan verdeeldheid, ruzies en conflicten onderling zijn? Die EU is een grote miskleun geworden en ooit in elkaar stort!
  “Sommige zijn het met Nederland eens, andere verschuilen zich achter Nederland, weer andere gooien met termen variërend van ‘asociaal’ en ‘niet-solidair’ tot ‘weerzinwekkend’ en ‘totaal onacceptabel’.
  In verschillende landen zijn media op zoek gegaan naar de ‘aard van de Nederlander’. Zo vroeg de Belgische krant De Standaard zich af waarom de Nederlanders de vrekken van Europa zijn. Het Duitse Die Zeit schrijft over het ‘koude nee’ van Den Haag. De Franse president Macron (weet die lul soms niet dat de schade die al de betogers aanrichten Frankrijk ook kapitalen kosten en wil hij dat niet eens vergoeden?) vreest zelfs dat Nederland met zijn ‘koppigheid’ de toekomst van Europa en de Europese Unie op het spel zet.”
  In alle eerlijkheid: dan maar koppig de toekomst van de EU opblazen. Want als de EU een soort excuus wordt om iedere cent die burgers in Nederland of Oostenrijk af te pakken en te geven aan een Spanjaard op de Costa del Sol, dan is het einde pas écht zoek.
  En dat is het toch al veel te lang omdat bepaalde groepen uitvretende en klaplopende buitenstaanders de EU nog veel meer kosten dan wat de EU-burgers NOOIT voor hen willen betalen!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Waren Asterix en Obelix er nog maar.
   Die hadden dat tuig wel weten aan te pakken na een slok toverdrank.
   En hadden ze alle hoeken laten zien en ze het land uit gegooid.
   Konden wij met ze alle in dat kleine dorpje van ze wonen, het enige dorpje wat nog verzet pleegt in heel Frankrijk.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s