Zware onlusten in Stuttgart

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen nacht vonden er zware onlusten in Stuttgart plaats: een meute van honderden links-extreme terroristen en jongeren met een migratieachtergrond viel in straatgevechten de politie aan, voerde plunderingen uit en vernielde willekeurig alles wat ze tegenkwam. Volgens informatie van de politie raakte de situatie “volledig buiten controle”.

philosophia perennis

De “SWR” meldde vanmorgen, de situatie nog duidelijk beschamend, de motieven verdoezelend:

“Bij straatgevechten in de binnenstad van Stuttgart raakten zaterdagnacht meerdere politieagenten gewond. “De situatie is volledig buiten controle”, zei een politie zondagmorgen. Agenten zouden met straatstenen bekogeld zijn, bovendien zouden winkelruiten zijn ingeslagen. Volgens de politie zouden er veel kleine gewelddadige groepen onderweg zijn geweest. Er was sprake van meerdere honderd personen. Bovendien zouden alle beschikbare politiekrachten uit Baden-Württemberg zijn opgeroepen, zei men. De achtergronden van de aanvallen waren eerst nog onduidelijk.”

Politie terughoudend

Er zouden “groepen personen” bestaande uit honderden mensen vooral naar de Schlossplatz en de naburige Königstraße, dé winkelstraat van Stuttgart, zijn opgetrokken en daar met extreme agressiviteit verwoestingen hebben aangericht, winkels hebben geplunderd en de politie aangevallen hebben.

De politiewoordvoerder zei: “Er werd echt vandalistisch opgetreden.” In de afgelopen weekends hadden in Stuttgart gelijksoortige, alhoewel minder gewelddadige onlusten plaatsgevonden. De inzet van de politie werd daarbij door ooggetuigen als “zeer terughoudend” omschreven. “Delen van de linkse scene overschrijden hier grenzen, wat we in Stuttgart tot nu toe niet zo gezien hebben”, zei een politiewoordvoerder daar eveneens zeer terughoudend over. Zijn hoogste baas is per slot van rekening een Groene minister-president.

“Fuck de politie!” – “Hoerenzonen”

De video´s laten bijna uitsluitend jonge mannen met een migratieachtergrond en geweldplegers zien, die “Antifa”-typisch gekleed zijn en zich zodanig gedragen. Er wordt “Fuck de politie!”, “Fuck the system!” gescandeerd.

“Kloten-Duitsland”-geschreeuw doet de deelname van Groenen aan de geweldsuitbraak vermoeden. Het uitschelden van de politie als “hoerenzonen” toont de migratieachtergrond van veel van de relschoppers.

Hoeveel politieagenten er gewond raakten, is nog niet bekend.

“Hoerenzonen”

In onderstaande video wordt de politie uitgescholden en aangevallen en kun je de plunderingen in winkelstraten zien:

 

 

Dit is het resultaat van de politiek van Merkel

Op Twitter merkt een gebruiker niet geheel onjuist op: “Dat is het directe resultaat van Merkel´s mislukte migratiepolitiek en haar bereidwillige links-groene helpers. Daarbij komt de niet plaatsgevonden veroordeling van de Antifa in de Duitse Bondsdag. Voor linkse meutes en meutes bestaande uit migranten blijkbaar de volmacht om in de steden de burgers te terroriseren.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Zware onlusten in Stuttgart

 1. Kees zegt:

  Misselijk met wat voor smoes Merkel nu weer zak komen.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  en Merkel dacht dat het goudklompjes waren !

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Volgens Mutti is rechts het grote gevaar. Hoe zit dat.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zachte heelmeesters zijn echte globalisten.

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Een troost is er bij voorbaat, zo gauw als de islam de macht heeft vindt er een nieuwe nacht van de lange messen plaats en wordt de hele Antifa beweging uitgeroeid door hun islam vriendjes.

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Meer Meer Meerrrrr… Zal ze leren die Debiele Europeanen!!

  Like

 7. Peter zegt:

  Denk als je er 10 omlegt de boel weer rustig is .

  Like

 8. de immigratiegevolgen worden steeds duidelijker, behalve voor Merkel, Macron , Timmermans, Rutte en robotje Jetten

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Het wiel draait elke dag sneller. Nu ook rellen in Göttingen, waar 700 asielzoekers in quarantaine zitten. Dit verslag is van n-tv, dat is CNN, dat is deep state. Het is interessant dat in het midden van het rapport de huidige infectiecijfers worden vermeld. Er wordt verder gewerkt aan een tweede grote lockdown.
  https://www.n-tv.de/panorama/Hochhaus-Bewohner-greifen-Polizei-an-article21860432.html

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Nog meer GEZELLIGHEID uit Merkelland! De eerste minuut zie je even niks. Gottegot, Merkel en haar misdadige KONTELIKKERS zouden asap voor het Gerecht gesleept moeten worden, TRIBUNAAL!!

  Like

 11. andre zegt:

  Deze volmacht moet ook de motivatie breken bij de politie zodat de sfeer voorgoed verpest is tussen gewone normale mensen en de politie. Meer irritatie kortere londjes meer boetes. Kortom de gewenste anarchie volgens plan.

  Like

 12. Ben zegt:

  Extreem links heeft met de islamisten de aanval op de west Europese rechtsstaat geopend.
  Van figuren als Merkel, Macron en Ruttel heeft men weinig tot niets te verwachten.
  Immigratie brengt west Europa aan de rand van de afgrond..
  De financiële last, die deze gemeenschappen vormen voor de Staat worden ondraagbaar en de bevolkingssamenstelling kantelt snel.
  21 maart 2021 is een van de laatste kansen om het tij nog te keren.
  Immigratie moet worden gestopt en illegalen moeten worden verwijderd, anders eindigt west Europa in een bloedige chaos.

  Like

 13. Saeftinghe zegt:

  Ooit, toen het nog kon, met een zeilsscheepje in Marokko.
  We lopen van het, comerciele, haven terein Tanger in.
  De, met machinepistool bewapende, wacht vraagt vriendelijk onze legitiematie.
  Een figuur wil het haven terein opglippen.
  De wacht draait zich om, heft met de rechterhand het machinepistool richting indringer, maakt met z´n linker duim een gebaar dat de man terug moet.
  De man keert om en gaat gedwee terug.

  Ik ben ervan overtuigd dat de wacht geschoten had wanneer de man niet onmiddelijk terug ging.

  Dat is het verschil tussen Africa en Europa.

  Wanneer je niet bereid bent orde te handhaven met, zonodig, geweld dan loopt een Africaan over je heen, Ben je bereid geweld te gebruiken, dan zijn ze mak als lammetjes.

  Een eigen ervaring: In het bedrijf waar ik werkte, veel uitzendkrachten, ook Marokanen.
  Vrouwen nooit een probleem, mannen heel vaak.
  Ik wissel een paar woorden met een totaal goed aangepaste Marokaanse vrouw.
  Een Marokaanse man vind dat ik daarmee iets verkeerd doe,
  Hij wil me een vuistslag geven.
  Gelukkig zag ik de vuist op tijd aankomen, kon hem met de linkerhand opvangen, en gelijktijdig met de rechterhand de neus van de Marokaan stevig vastpakken.
  En met de linkerhand zijn bovenarm grijpen, daar zit ergens een zenuwknoop, wanneer daar flink druk op wordt uitgeoefend werkt dat verlammend..

  Die neusklem werkte zoals op mijn grootvaders boerderij de ring in de neus van de stier.
  De man aan de neus tot aan de openbare weg gevoerd en dat was het.
  Zo gedwee als een lammetje.
  De enige keer in mijn leven dat ik geweld moest gebruiken.
  Ik was verbaasd over mijn eigen bereidheid om de man, zonodig, een ongekend pak slaag te geven.
  Goed duidelijk maken dat je geen wangedrag en schijt aan de regels accepteert bij het eerste probleempje, maakt dat Africanen zich aan die regels gaan houden.

  Geliked door 1 persoon

 14. Dit kan één keer gebeuren vanwege het niet voorbereid zijn van de politie, daarna geld dat fors politiegeweld gewenst is, via luidsprekers eenmaal waarschuwen dat de politie gaat ingrijpen en daarna zonder aanzien des persoon er vol op knallen, geen gelul van ik wist het niet, je bent gewaarschuwd en dus had je weg moeten gaan.
  Zoveel mogelijk arrestaties en de mogelijkheid tot vasthouden maximaal oprekken.
  Ziek zwak en misselijk ? Dan had je daar niet naartoe moeten gaan !
  Heb je klappen gekregen ? Je was gewaarschuwd.
  Het politiegeweld dient dermate te zijn dat ze zich bij een volgende gelegenheid wel drie keer bedenken.
  De rekening voor de vernielingen dient bij de relschoppers te worden verhaald.

  Geliked door 1 persoon

 15. Gerrit zegt:

  Uit politieke gronden durft de Politie niet meer op te treden. Bang voor racisme. En mijden al bepaalde wijken. De politiek heeft het land vol laten lopen met mensen die ons haten. Zij voelen zich superieur.
  Ziet er slecht uit.

  Like

 16. Jean zegt:

  Stop met te spreken over “jongeren met een migratie-achtergronden” maar zeg het correct nl. “migranten/vreemdelingen” die geweld en ellende zaaien en dat moet stoppen. De politie krijgt mijn volledige steun en vertrouwen.

  Like

 17. Gienekehado zegt:

  Dit kopt ‘Media Oh zo Onnozel’; Om ONDUIDELIJKE reden! Haha, wat een Giller, zoveel onnozelheid, DODELIJK!
  ‘Gewonden bij plunderingen en rellen om onduidelijke reden in Stuttgart’

  Like

 18. koosv8 zegt:

  Als er niet heel snel met scherp geschoten gaat worden, zijn alle regeringen die dit toelaten, MEDEPLICHTIG EN NIETS ANDERS!

  Geliked door 1 persoon

 19. Julia zegt:

  Geweldig dat Europa. Duitsland heeft het verdiend met o.a. wir schaffen dass en een bevolking die alles over zich heen hebben laten komen en al jaren onderdanig zijn aan links bestuur en pro EU o.l.v. Merkel en de rest van het elitaire tuig. Sterker nog de meerderheid heeft hiervoor gestemd. Dat de politie de macht kwijt is is niet zo verwonderlijk. Ook Nederland wacht hetzelfde omdat zij bewust terroristische organisaties zoals ANTIFA en Kick Out faciliteren en subsidiëren en een discriminerende rechtstaat die tweedelig oordeelt dat is afhankelijk van je afkomst. Blanke ingezetenen worden geacht zich strikt aan regels te houden en absoluut geen tegenspraak op het links wanbeleid te voeren. Voorbeeld vandaag in Den Haag een jongen die een T shirt droeg dat de linkse kliek blijkbaar niet aan stond en staande werd gehouden (zie onderstaande link) omdat het aanleiding zou geven tot demonstratie. Vervolgens i.o.v. Remkes meegenomen. Remkes de linkse rakker vond het nodig om een peloton aan agenten in Den Haag in te zetten voor dit onbenullig schandalig wanbeleid. Iemand zijn vrijheid ontnemen die totaal niets slechts in de zin had. Het is raadzaam dat al die linkse burgemeesters de energie van deze agenten gaan sparen om ze straks in te zetten als de werkelijke pleuris los barst. Tevens dienen zij zich te realiseren dat het respect voor hun gevormde Gestapo korps bij de meeste burgers tot een dieptepunt daalt. Welke agent voert deze opdracht nog uit zij hebben toch een eed afgelegd en dienen als bescherming voor de burgers!!! Dat is dan blijkbaar niet meer van toepassing als beelden worden beklad en voor de vernielingen is blijkbaar een vrijbrief afgegeven indien men mee strijdt voor het ideaal van ANTIFA en BLM. Kort samengevat het linkse wanbeleid en het faciliteren van terreurorganisaties leidt tot meer agressie en zal mensen wakker schudden dat onze rechtstaat er niet meer is voor de blanke burgers en de democratie totaal is vermoord. Dit is het Nederland van NU maar er wacht ons een hoop ellende als aan dit soort praktijken niet spoedig een einde wordt gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=7_XPZbAhIVw&feature=youtu.be

  Like

 20. droevige mof zegt:

  Hier op de Stuttgarter Nachrichten is een diashow met 17 foto’s te zien. Ik zie hier politie en allochtonen. De Antifa was waarschijnlijk al weg, daarna konden ze plunderen.

  https://www.stuttgarter-nachrichten.de/gallery.krawalle-in-stuttgart-polizei-nennt-erste-hintergruende-zu-den-ausschreitungen.2ba01c0f-23e1-47e1-aea7-be4c72ead6de.html/id/43774a90-e8ae-4ce7-9579-b18e7f9d5626

  Like

 21. Monalisa zegt:

  Waarom niet met rubber kogels schieten????

  Like

 22. Jade zegt:

  It sil begjinne…
  Waarschijnlijk is dit nog maar een voorproefje
  van alle ellende die ons nog te wachten staat.
  Er is maar één oplossing, knal die klootzakken
  gewoon af.

  Geliked door 1 persoon

 23. Heniusz zegt:

  “Wir schaffen das” in actie. Vraag me toch af wanneer die slaapkoppen eindelijk wakker worden. Uiteraard in de MSM vooral geen woord over de afkomst van dit uitschot, gaat vanzelf weer over “jongeren”… Maar die zullen dan vermoedelijk niet Karl of Jens heten.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Dit is nog maar een voorproefje.
  Over niet al te lange tijd staat de hele aarde letterlijk in brand.
  Behalve de vele landgoederen van bijv. de ‘oranjes’.

  Like

 25. Bob zegt:

  Eindelijk heeft Angela een mini Kristalnacht laten uitvoeren.
  Das hat sie geschafft.

  Like

 26. Eric zegt:

  Dit tuig moet niet met knietjes op de grond, met rubberkogels of met waterkanonnen getemd worden. Enkel met scherp moet er geschoten worden, en liefst zoveel en zo vaak mogelijk, zodat het straattuig voor eens en altijd uit ons straatbeeld en onder de zoden belandt. NO MERCY !

  Like

 27. Pingback: Mevrouw Merkel, waar blijft uw statement over de klopjacht van Stuttgart? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s