DISCRIMINATIE!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op DISCRIMINATIE!

 1. Rensk. zegt:

  Als ik Johan Derksen zou zijn dan zou ik zeggen: ik sta honderdduizend keer achter mijn uitspraak en mensen bedenk: ik Johan Derksen ben een woordenkunstenaar. Net als Akwasie onze zwarte schattige piet.

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Luister dat is heel logisch, die vieze stink Nederlanders moeten maar eens hun bekken houden en boete doen voor alles wat zij arme zielige vluchtelingen en migranten hebben aangedaan, gratis geld via uitkeringen verstrekt, met voorrang woningen gegeven, vele duizenden euro’s moeten ontvangen als inrichtingsgeld, gratis opleidingen voor betere banen om columnist te worden in de journalistiek, gratis uitgebreide gezondheidszorg voor alle immigranten die binnenkomen en zo kan ik nog wel even doorgaan, dat vieze smerige spruitjesvolk heeft die arme mensen heel veel ellende aangedaan, zeg nu zelf. Ze zijn er zo erg aan toe dat ze gedwongen door ons met hele stammen hierheen moeten komen om lotgenoten genoeg te hebben om mee uit te huilen. Ja, ik vind het schandelijk wat wij vieze gore witjes die arme zielige vluchtelingen en immigrante aandoen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Scheldwoorden voor blanken..
  https://mobile.twitter.com/HOLLYWOODMADDEN/status/1274917353843838978/photo/1

  Hallo, dit is een lijst van enkele van mijn favoriete “beledigingen” voor blanken

  https://mobile.twitter.com/HOLLYWOODMADDEN/status/1274955005683027974/photo/1

  Like

 4. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/Sachinettiyil/status/1274754790426177536/photo/1

  “To destroy a people you must first sever their roots.” – Alexander Solzhenitsyn

  ‘Om een ​​volk te vernietigen, moet je eerst hun wortels doorbreken.’ – Alexander Solzhenitsyn

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  FUCK OFF met je KutCANON!!! FUCK OFF met je KutCANON!!! FUCK OFF met je KutCANON!!! FUCK OFF met je KutCANON!!! L A N D V E R R A D E R S!!!!!!!

  Like

 6. johannes zegt:

  Je ontkomt sowieso niet aan discrimineren , enkel al de eenvoudige keuze tussen twee producten die je al dan niet koopt , waarom wel het ene en niet het andere merk ?
  Nu echter met het aangeleerde of gespeelde zieligheidsgehalte van de donkerder getinte medemens wordt de rest gedwongen te discrimineren waar men vervolgens op aangevallen wordt,en kan men het onmogelijk goed doen , omdat de tegenpartij allesbehalve de intentie heeft , maar slechts speelt het goede te willen.
  Immers , doordat men anders behandeld wenst te worden dwing je de zgn foute partij onderscheid te maken tussen zij en wij , wat vervolgens weer discriminatie wordt genoemd of zo wordt ervaren !

  het is dus een vicieuze cirkel en compleet vals en dus niet aan te voldoen , het grootste probleem is dan ook de bekrompenheid van de zgn gekwetste, uiteraard kan men rekening houden met de zwakkeren in de samenleving maar ook dit heeft zn grenzen , en wanneer iemand overgevoeligheid vertoont is een bezoek aan een hulpverlener beter aan te bevelen dan een hele maatschappij te ontwrichten, en laat dat laatste nu net de bedoeling zijn voor een groepje achter de schermen die het alles wereldwijd activeert uit eigenbelang.

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Dat valt wel mee dat mening geven, het punt is juist het commentaar als je dat doet.
  Nederland is in de uitverkoop gedaan, niet door de buitenlanders… maar dat wordt vaak over het hoofd gezien…. het is in de uitverkoop gezet door grote bedrijven, die goedkope werkkrachten wilden, door graaizuchtige moraal-deficiënte-politici, die zo een heleboel zwart verdiend geld ergens op de Caymans hebben liggen.
  Kortom hebzucht is de overwegende factor geweest en toen kwam de EU en nam de hebzucht en de uitverkoop alleen maar toe. Dan kunnen we onze tongen blauw lullen over die…buitenlanders, we hebben ze zelf hier naar toe gehaald om de plee’s schoon te maken etc .
  Hetzelfde is ook in Amerika gebeurd met de Mexicanen.. die werden ook als nanny’s, weksters , ranch-hulpen etc binnen gehaald.
  Als een beschaving een punt bereikt, waarbij men zich geneert om bepaalde werkzaamheden te verrichten en dat gaat uitbesteden, ja… als je dan shit binnen haalt, heb je ook zelf boter op je hoofd.
  Sorry mensen, de waarheid is soms vervelend te horen.
  Waar ik een probleem mee heb is al die nieuwe gelukszoekers die hier ongenood naar toegebracht worden door corrupte NGO’s in dienst van de EU en SOROS.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Jan Slachter: nu pas begrijp ik ook heo donkere mensen zich voelen, omdat ik laatst iemand sprak (donkere man) die zodra ie door de slurf van het vliegtuig Schiphol weer binnenkomt zich afvraagt: zou ik er weer uitgepikt worden?

  Oké en dan is het nu zaak dat iedereen zich af gaat vragen zwart en wit hoe komt het dat donkere mensen eerder eruit gepikt worden? Een hele crusiale vraag het:: Waarom. Niemand die die vraag durft te stellen. En zolang dat niet gebeurd zal de boel uiteindelijk sowieso gaan escaleren. Als die vraag niet gesteld gaat worden zal er ook nooit een oplossing komen

  Like

 9. Dit krijg je als je wordt overheerst door misdadige regeringen, die voor hun eigen gewin miljoenen van het (schaapjes)volk blijven jatten!

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Wij mogen overal een mening over hebben en uitspreken.
  Er is alleen niemand die het ook maar voor 1 meter boeit wat wij vinden ergens over.
  Zo als ze met hele kleine kinderen omgaan, daar ga je ook niet mee in discussie over elke mening ergens over.

  Like

 11. Kuu zegt:

  Johan Derksen wordt gediscrimineerd, en ik ook , elke autochtoon mag zo maar voor racist worden uitgemaakt. Die bruine mw en advocaat zegt zomaar even in Veronica Inside wie er wel en niet aan toe zijn om het licht te zien. Ze heeft ZOOOOOOVEEEEEEEL empathie………………volgens zichzelf. Zelfs Kieft, die met een donkere vrouw was getrouwd en er kinderen mee heeft, ziet “het” niet……

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.bndestem.nl/breda/altaar-zwarte-madonna-beklad-met-blm-polen-in-breda-gekrenkt-dit-is-heel-beledigend~ab4b2a6f/

  Altaar Zwarte Madonna beklad met BLM, Polen in Breda gekrenkt: ‘Dit is heel beledigend’

  BREDA – De Poolse gemeenschap in Breda is diep gekwetst nu de Mariakapel aan de Wilhelminasingel is beklad met graffiti van Black Lives Matters. ,,Uitgerekend de mozaïek van de Zwarte Madonna. Waarom een religieus monument?”

  ,,De originele icoon van de Zwarte Madonna bevindt zich in Czestochowa in Zuid-Polen. Het is een bedevaartsoord. Iedere Pool gaat daar minstens een keer in zijn leven naar toe. Toen de Poolse paus er was, kwamen er een miljoen Polen op af. Mensen kruipen er op hun knieën naar toe.”

  ,,Als je de de Bredase versie van de Zwarte Madonna beklad, dan wordt dat gevoeld. Poolse mensen zijn heel gelovig. Iedere zondag gaan ze in Breda met honderden naar de kerk. Waarom zou je hen willen krenken? We weten niet of het uit linkse of rechtse hoek komt. Maar als het om Black Lives Matters gaat, begrijp ik er niets van. De Zwarte Madonna heeft namelijk helemaal niets met onderdrukking te maken.”

  Like

 14. klippie zegt:

  Johan moet blijven. Wilders krijgt een proces voor minder minder. Die rapper gaat gewoon vrij uit. Is er nu geen VVDer, (Opstelten) die er wat aan doet om die rapper het land uit te trappen.

  Geliked door 1 persoon

  • Bob zegt:

   Rechtspraak heet onafhankelijk te zijn.
   Naar mijn mening zijn er zeer veel nivo’s van
   recht spraak.
   Wist dat in1940 de rechters als eerste hun joodse
   collegaas uit het ambt hebben gezet.
   Er is nooit een uitzendinggeweest over grappen die
   andere groepen mensen kunnen beledigen.
   BLM VERBETER DE WERELD BEGIN BIJ JE EIGEN TROEP>

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Opstelten? Moet je hem eerst wakker maken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 15. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/06/23/bonusquote-johan-derksen-overweegt-helemaal-met-tv-te-stoppen/

  Bonusquote – Johan Derksen overweegt helemaal met TV te stoppen
  Racisme-uitzending maandag ‘was de slechtste die we ooit gemaakt hebben’

  Tegen de krant zegt hij:

  “Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd al met heel weinig plezier naar de uitzending kwam. Daar heb ik ook geen geheim van gemaakt. Als je dan een avond als gisteren hebt, dan helpt dat niet. Ik ben heel erg boos geworden om de uitzending. Ik vond het de slechtste die we ooit gemaakt hebben. De hele show kreeg een totaal andere sfeer, vond ik, en dat is Gijp volkomen met me eens.”

  Derksen voelt zich overvallen door preentator Wilfred Genee en de eindredacteur van het programma.

  “Het leek wel of onze Wilfred Nederland wilde redden en in één uur de oorlog tussen beide kampen op social media wilde oplossen. (-) Wilfred doet al jaren zijn best om ons de meest vreselijke dingen te laten zeggen. Dat lokt hij uit. Nu werden we geconfronteerd met een presentator die ons kwalijk nam dat we rare dingen zeiden.”

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5154061/politie-eindhoven-kreeg-opdracht-dikkere-huid-te-hebben-bij-blm-demo-politievakbond-boos/

  Politie Eindhoven kreeg opdracht ‘dikkere huid’ te hebben bij BLM demo. Politievakbond boos

  In de aanloop naar de BLM-demonstratie van 6 juni te Eindhoven heeft burgemeester John Jorritsma de politie geïnstrueerd deëscalerend op te treden, omdat er signalen waren dat demonstranten de zogeheten confrontatie op zouden zoeken. Volgens een woordvoerder is “Daarbij is opgeroepen om een dikkere huid te hebben, maar wat betreft bedreigingen en geweld een zero-tolerance beleid. Die richting is meegeven aan politie, city-hosts en de handhavers. Gelukkig bleek ingrijpen niet nodig.” Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar daar denkt de politievakbond dus iets anders over.

  Voorzitter van de bond Gerrit van de Kamp: “De agenten moesten meer pikken. Dus bij bedreigingen of provocaties niet optreden, waar agenten dat normaal gesproken wel zouden doen. Je bewandelt een weg die je echt niet moet bewandelen. Dit kan gewoon niet. Je maakt onderscheid wat betreft optreden. Maar openbare orde is openbare orde. Dit is zeer verwarrend en vervelend voor agenten. Welk beeld roep je zo op? Dat de politie een stap terugdoet en op voorhand zwicht voor mogelijke escalatie. Het is willekeur. Er is hier veel woede over.”

  Like

  • koddebeier zegt:

   De politie wordt aangestuurd door de politieke agenda van de burgemeesters en dat kan niet de politie is er om de wet te handhaven en die staat zwart op wit (-:( )

   Like

 17. koddebeier zegt:

  We worden al jaren gediscrimineerd in eigen land en de hoofdschuldige zijn de media pluis vele politici !

  Like

 18. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/wilders-willekeur-antifa-en-blm-demos-worden-steeds-toegestaan-en-vrijheidsdemos-verboden-onacceptabel/

  Wilders: ‘Willekeur! Antifa- en BLM-demo’s worden steeds toegestaan en vrijheidsdemo’s verboden. Onacceptabel!’

  “Hoezo willekeur? Coulant optreden bij anti-racisme demonstraties in Eindhoven en Amsterdam op bevel burgemeesters maar hard optreden bij demonstratie tegen coronamaatregelen.

  Antifa en BLM-demo’s worden steeds toegestaan en vrijheidsdemo’s verboden. Onacceptabel!”

  Like

 19. De wilde zegt:

  Wij zijn de sjaak in dit door dat COA en links verpestte land en ik raad jongere mensen als ze de kans krijgen om te emigreren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s