IKEA krijgt het druk de komende tijd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Miro Schäfer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op IKEA krijgt het druk de komende tijd . . .

 1. karton zegt:

  Ik wacht dan maar even met aankopen bij Ikea, ik wacht wel totdat ik de bonnen ontvang. De vikingen hebben óns Dorestad, tegenwoordig Wijk bij Duurstede, veroverd, geplunderd en verbrand, álle vrouwen zijn door hen ontvoerd ! Ik heb er vaak een slapeloze nacht van maar met een paar bonnen Ikea, zeg maar van € 1000 zou ik best eel eens genezen kunnen zijn,

  Geliked door 2 people

 2. Jade zegt:

  Wat een gelul allemaal…
  Hebben de Duitsers zich al verontschuldigd?
  Vandaag, 79 jaar geleden, begon operatie Barbarossa…

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Het eind is vanaf nu zoek. Kick Out Zwarte Piet is ook al aan het sodemieteren. Al degenen die menen op herstelbetalingen komen nu bovendrijven. Over al die oorlogen die er de afgelopen honderden jaren in Europa gevoerd zijn zoals bijvoorbeeld die van Julius Cesar, de Kruisvaarders, Karel de Grote en zijn drie zonen, de Spanjaarden (80 jarige oorlog), Napoleon, de eerste wereldoorlog, de tweede wereldoorlog, de Korea oorlog, de Vietnam oorlog….De gekken zijn uit het gekkenhuis ontsnapt en willen ons tot betalen aanzetten. Laten we die gekken niet gaan opsluiten (kostenfactor) maar simpelweg uit de weg gaan ruimen, want zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En die stank is al reeds te lang aanwezig….

  Geliked door 3 people

 4. bobzelf zegt:

  heerlijk ,,,mensen met geniale humor, whahahahahahahaah

  oom slapstick

  Like

 5. Ben zegt:

  Goed nieuws, dan kunnen wij wat minder aan de EU, de nieuwe roofstaat, afdragen.
  We wachten overigens nog op de excuses en herstelbetalingen van de Turken en Noord Afrikanen.
  Als genoegdoening mogen ze ook hun criminele landgenoten terug nemen.

  Geliked door 1 persoon

 6. bobzelf zegt:

  AND NOW SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT DEEL 1 !!!!!

  MONTY PYTHON’S FLYING CIRCUS

  GAAAT EFFE LEKKER ZITTEN, …
  NEEM EEN BAKKIE PLEUR OF EEN NEUT
  LIEFST MET EEN KANO

  stop world control
  100% FACT CHECKED

  Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen die onderaan de pagina staan.

  Waarom is de president van Brazilië woedend en bewapent hij zijn volk? Welke vreselijke onthullingen doen verpleegsters uit New York, het epicentrum van covid-19? Welke schokkende bekentenissen doen artsen over de hele wereld? Waarvoor waarschuwen wetenschappers en universiteiten wereldwijd? Wat wordt er onthuld door een Google insider, waardoor hij vreest voor zijn leven? Wat wordt ontmaskerd door diverse journalisten? Welk gevaar bedreigt ons?

  Ontdek het hier…

  president jair bolsonaro

  ‘Wat deze lui willen is onze vrijheid. Dat is de waarheid! Iedereen, maak je alsjeblieft zorgen over dit ene wat kostbaarder is dan je leven: je vrijheid. Want een mens in ketenen is geen cent waard.’

  Jair Bolsonaro
  PreSident van Brazilie

  ‘Er zijn krachten geïnteresseerd in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.’

  AARTSBISSCHOP CARLO MARIA VIGANÒ

  ‘Hun doel is het vernietigen van de democratie. Ze willen totale macht zonder verantwoordelijkheid. Wereldleiders worden aangesteld die door niemand verkozen werden en door niemand weggestemd kunnen worden. De stem van het volk telt niet meer.’

  Nigel Farrage,
  Brits Politicus, organiseerde Brexit

  ‘Het ware doel achter dit alles is totale controle. Absolute dominantie over alle mensen die veranderd worden in proefkonijnen en slaven, waarbij soevereiniteit en vrije wil geweld aangedaan worden.’

  SARA CUNIAL,
  KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE
  Wat is er aan de hand?

  Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van panische angst gestort, door een monsterachtig griepvirus, covid19 genaamd. Over de hele wereld galmde het door de luidsprekers van de mediakanalen:

  ‘Dit afschuwelijke virus is minstens dertig maal dodelijker dan de gewone griep. Miljoenen zullen een gruwelijke dood sterven.’

  Onbeschrijflijke paniek kreeg de totale wereldbevolking in de ban en de hele wereld werd op slot gezet.

  Temidden van deze duisternis breekt opeens een helder licht door: diverse artsen slagen erin om honderden mensen te genezen van covid19. Hun behandelmethoden zijn verbazend eenvoudig, spotgoedkoop en hebben 100% succes!

  Een van deze artsen is Dr Vladimir Zelenko uit New York die meer dan negenhonderd covid19 patiënten behandelde met 100% succes (1). Nadat hij de eerste vijfhonderd patienten succesvol behandeld had, schreef Dr Zelenko een open brief aan artsen wereldwijd, om zijn eenvoudige en succesvolle methode toe te lichten. Hij schreef over zijn resultaten: (2)

  Van deze groep en de informatie die mij is verstrekt door aangesloten medische teams, hebben we NUL sterfgevallen, NUL ziekenhuisopnames en NUL intubaties gehad.

  Je zou verwachten dat de hele wereld hem dankbaar zou zijn en deze methode meteen globaal zou gaan toepassen. Het tegendeel is waar: deze arts werd belachelijk gemaakt en weggedrukt. Er werd zelfs een misleidende studie opgezet om deze 100% succesvolle behandelmethode in een kwaad daglicht te plaatsen.
  Het gevolg is dat tienduizenden mensen, die heel eenvoudig konden gered worden, een zinloze en vreselijke dood sterven.

  Dr Vladimir Zelenko genas meer dan negenhonderd mensen van covid19. Er was geen enkele hospitalisatie en geen enkele dode. Deze 100% succesvolle behandelmethode wordt compleet weggedrukt.
  Artsen die 120 corona-patienten genezen worden gecensureerd

  In de Amerikaanse staat Michigan boekt de ervaren arts Dr David Brownstein eveneens bijzondere successen met een eenvoudige en goedkope behandeling. In een interview met Highwire vertelt hij over zijn succesvolle behandeling van covid19 (3):

  ‘We hebben momenteel meer dan honderd patiënten behandeld en ze zijn allemaal beter. Niemand werd gehospitaliseerd of geventileerd. We hadden hier een 100% succespercentage mee. We hebben patiënten behandeld die erg oud en zeer ziek waren en we dachten dat ze stervende waren. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.’

  Deze levensreddende artsen werden ernstig bestraft door de Federale Handels Commissie. Dr Brownstein moest onmiddellijk ophouden met te berichten over zijn succesvolle behandeling van covid19. Zijn hele medische blog werd van internet verwijderd. (4)

  Dr Brownstein genas 120 corona patienten, maar werd streng bestraft en zijn hele medische blog werd verwijderd.
  Methode die covid19 geneest,
  wordt genegeerd

  Vijf ervaren medici vormden de Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) en ontwikkelden een zeer effectief behandelprotocol dat bekend staat als MATH+. Van de meer dan 100 in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten die medio april met het MATH + protocol werden behandeld, stierven er slechts twee. Beiden waren in de 80 en hadden vergevorderde chronische medische aandoeningen (5).
  Ondanks de bewezen effectiviteit van hun behandelprotocol, met quasi 100% succes, wordt informatie hierover onderdrukt.

  Op de homepage van dit levensreddende medische team, staat de prangende vraag: ‘Ons MATH+ protocol redt levens. Waarom gebruikt de wereld het niet?’

  Vijf specialisten van een spoedafdeling hebben een quasi 100% succesvolle methode om mensen in kritieke toestand te helpen. Ze worden compleet genegeerd.
  ‘Corona mag niet genezen’

  Dat dit wereldwijd gebeurt, blijkt uit het verhaal van de huisarts Dr Rob Elens uit Nederland, West Europa. Nadat hij diverse corona patiënten succesvol behandelde, kreeg hij de controle op zijn dak. Hij moest per direct stoppen of zijn licentie zou afgenomen worden. Dr Elens maakte vervolgens een video waarin hij openlijk verklaart (6):

  ‘Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.’

  Huisarts Rob Elens
  Niet-covid patiënten worden gedood

  Erin Olszewski is een zeer kundige verpleegster uit Florida, die besloot naar New York te gaan, om te helpen in ’s werelds epicentrum van de covid pandemie: het bekende Elmhurst ziekenhuis. Daarvandaan komen de meest dramatische berichten over talloze sterfgevallen, waardoor ongekende paniek wordt veroorzaakt. Wat deze verpleegster daar echter zag, vulde haar met zoveel afgrijzen, dat ze op een dag besloot een verborgen camera mee te nemen, om te filmen wat er aan de hand is (7).

  Aan de lopende band worden patiënten die diverse malen negatief getest werden voor covid en het virus dus absoluut niet hebben, toch als covid geregistreerd en als dusdanig behandeld. Ze worden aan een beademingsapparaat gelegd op een covid afdeling, met als gevolg… dat ze sterven.

  Verpleegster Olszweski laat foto’s zien op haar smartphone, waaruit duidelijk te zien is dat een patient tweemaal negatief getest werd op covid, maar toch geregistreerd werd als ‘bevestigd covid-19’.

  ‘Mensen komen binnen met ademhalingsproblemen door angst, omdat iedereen bang is. Ze worden negatief getest op covid, maar worden toch aan een ventilator gezet, waardoor ze sterven.’

  Erin Marie Olszews, verpleegster
  Patienten worden koudweg vermoord

  Het getuigenis van Erin wordt bevestigd door een emotionele video die werd opgenomen door een verpleegster uit een ander ziekenhuis in New York. Deze vrouw huilt het uit in pure wanhoop, over de moorden die ze voortdurend ziet gebeuren op haar afdeling, met name van zwarte mensen.
  Telkens ze er iets van zei, werd ze naar een andere afdeling verplaatst.

  Al haar pogingen om bij officiële instanties aan te kloppen, bleken vruchteloos. Uiteindelijk maakte ze een video die ze op internet deelde (8).

  ‘Mensen, ik ben niet achterlijk en weet dat sommige mensen aan Covid sterven, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 aan de defibrillator legt, dan is dat moord. En als je de druk teveel opvoert en hun longen van binnen opblaast, dan is dat moord.’

  verpleegster uit new york
  ‘Bevel van hogerhand’

  Op Facebook werd een video vier miljoen keer bekeken, waarin Lena Kay vertelt hoe haar overleden vader geheel onterecht als Covid-sterfgeval werd geregistreerd. (9) Haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer. Toen ze de overlijdensakte kregen, zagen ze tot hun verbazing dat er covid19 op vermeld stond. Ze wilden deze verkeerde informatie laten corrigeren en namen contact op met de huisarts. Hij antwoordde:

  ‘Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid19 aangeduid worden.’

  Een goede vriend van hun familie stierf enkele weken daarvoor aan een hartziekte. Hij had al lange tijd aanhoudende hartproblemen. Op zijn overlijdensakte werd ook covid19 vermeld. Zijn familieleden waren eveneens furieus en belden hun huisarts, die exact hetzelfde antwoord gaf:

  ‘Bevel van hogerhand, we moeten op elke overlijdensakte covid19 zetten.’ De arts erkende dat ze zwaar onder druk gezet worden om dit te doen.

  ‘Waarom blazen ze de cijfers zo op? Wie heeft er voordeel bij dat er zo over gelogen wordt? Wie heeft er voordeel bij dat de hele economie verwoest wordt? Wie heeft er voordeel bij dat mensen gecontroleerd en onderdrukt worden door een lockdown?’

  LENA KAYE
  Ziekenhuizen plegen massaal fraude

  Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. Patienten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte. Zonder dat ze getest werden, schreef het medische personeel hen prompt in als covid19 patient.
  Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: ‘Orders van hogerhand.’

  Iemand op Facebook begon dit soort getuigenissen te delen en werd een meldpunt voor HONDERDEN gevallen van valse Covid-registraties. Verplegend personeel bevestigt dit grootscheepse bedrog. Hieronder enkele van de honderden voorbeelden (10):
  Over de hele wereld getuigen mensen over valse Covid-registraties in ziekenhuizen, rusthuizen, medische centra, huisartspraktijken enz. De cijfers worden kunstmatig gefabriceerd.
  Begrafenisondernemers: ze vullen gewoon de statistieken op

  Journalisten van Project Veritas belden diverse begrafenisondernemers op. Deze onthulden dat er op alle overlijdenscertificaten staat dat covid19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet zo is. Dit zijn enkele uitspraken van begrafenisondernemers (11):

  ‘Ze zetten Covid-19 op haar overlijdenscertificaat. Toen belde een rechter met het ziekenhuis, en kwam er een onafhankelijk onderzoek. En bingo, géén Covid-19.’

  Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home

  ‘In mijn ogen is het enige wat ze doen de statistieken opvullen. Mensen die geen Covid-19 hadden, worden erbij gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’

  Joseph Antioco,
  directeur Schaeffer Funeral Home
  Wereldwijd staan ziekenhuizen leeg

  In de media worden voortdurend beelden getoond van ziekenhuizen die overvol zijn met stervende Covid-lijders. Verplegend personeel uit diverse landen getuigen echter over het tegendeel: hun hospitalen staan leeg! Het medische personeel wordt naar huis gestuurd, wegens een tekort aan werk.
  Grof geld voor elke covid registratie

  Dokter Scott Jensen, die tevens senator is van de Amerikaanse staat Minnesota, verklaart in een openhartig interview met Fox News dat ziekenhuizen maar liefst 13.900 dollar uitbetaald krijgen, voor elke patient die ze registreren als covid19. Voor elk overlijden ten gevolge van covid19 wordt dat bedrag verdriedubbeld! Testen is niet nodig!
  Het gevolg is absurd onjuiste covid19 cijfers, die vervolgens door de media en overheid van de daken geroepen worden (12).

  ‘Ziekenhuizen krijgen grof geld voor elke covid19 patient. Voor elk overlijden wordt nog driemaal zoveel betaald. Testen is echter niet nodig. Het gevolg is ernstige fraude en zwaar overdreven covid19 cijfers.’

  DR SCOTT JENSEN, SENATOR MINNESOTA
  Schaamteloze leugens door de media

  Een foto van een jongen werd verspreid door nieuwsagentschappen over de hele wereld, echter met tegenstrijdige berichtgeving. De Daily Mail beweerde: ‘Een Portugese jongen van 14 is Europa’s jongste patient die sterft aan Corona.’ Dezelfde foto werd verspreid door de Daily Express met de tekst: ‘Een 12 jarig meisje uit Belgie sterft aan corona’. Nog een ander agentschap gebruikte dezelfde foto en verklaarde: ‘Een 13-jarige jongen uit Engeland stierf aan corona’.

  Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje die overleden was in 2017 door een gevaarlijk ‘zelfmoord’ spel. Drie jaar later wordt zijn foto gebruikt om in de grote media te beweren dat hij het jongste slachtoffer van covid19 was in Engeland.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  MONTY PYTHON’S FLYING CIRCUS PART 2

  NOG EN BAKKIE MET EEN KANO

  Pure leugens wordt verspreid naar miljoenen mensen. Schaamteloos bedrog op wereldschaal!

  Een meisje huilde op internet met een gebroken hart dat haar vader overleden was aan gezondheidsproblemen die hij reeds lange tijd had. Tot haar verbijstering zag ze kort daarna hoe in de media verkondigd werd dat haar vader is gestorven aan covid19. Ze is razend op de leugens van zowel media als overheid.

  De media verspreiden frappante leugens, om de bevolking wijs te maken dat covid19 zogezegd extreem dodelijk zou zijn.
  Lijkschouwer: ‘Er is geen killer-virus’

  De Duitse lijkschouwer Prof. Dr. Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is. De professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf verklaarde (13):

  “Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,”

  Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer.

  ‘Het is geen killervirus waar velen aan zullen sterven. Dit virus is ook voor ouderen en zieken niet per se een doodvonnis. De meesten zullen de ziekte overleven.’

  Prof. Dr. Klaus Püschel,
  forensisch arts
  Woedend over leugens

  De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi kan zichzelf niet beheersen van woede, over de verregaande leugenachtigheid omtrent covid. Woedend roept hij het uit in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden:

  ‘Het is noodzakelijk om verenigd te zijn tegen dictaturen en verenigd te zijn in de waarheid. Laten we hier niet de kamer van de leugens van maken. Lieg niet! Vertel de waarheid.’

  ‘Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. De cijfers van het Hoger Instituut voor Gezondheid zeggen dat 96,3 % stierf aan andere ziekten.’ (14)

  ‘Lieg niet! Vertel de waarheid! Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme.’

  VITTORIO SGARBI,
  Kamer van Afgevaardigden, Italie

  97% van zogenaamde covid-doden werden nooit getest

  Een vooraanstaande krant in Belgie, De Tijd, publiceerde dat er in de media verkondigd werd dat zo’n drieduizend ouderen waren overleden aan covid19. Mede door deze cijfers werd het hele land in een extreme lockdown geplaatst, met onbeschrijflijke verwoesting als gevolg.
  Nader onderzoek wees echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was (15).
  President Tanzania ontmaskert bedrog

  President John Magufuli van Tanzania stelde zich vragen bij de covid19 cijfers van zijn land. Er waren zogezegd meer dan vierhonderd gevallen van besmetting en zestien doden.
  Hij beschuldigde het Nationale Medische Laboratorium van bedrog.

  Om zijn vermoedens te staven, stuurde hij twee stalen op die zogezegd van mensen waren, om ze te laten testen. De stalen waren echter afkomstig van een papaya vrucht en een geit. Zoals hij vermoedde, kwamen ze terug… met positieve uitslag: ‘Deze mensen zijn besmet met covid19.’ Zo ontmaskerde hij de misleiding (16). De directeur van het Nationaal Medisch Labo werd prompt ontslagen.
  Artsen worden het zwijgen opgelegd

  Twee artsen in Californie, Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi, onderzochten maar liefst zesduizend (!) mensen tijdens het begin van de corona-crisis. Ze kwamen tot conclusies die sterk afwijken van wat de media bekendmaakte. Omdat ze bezorgd waren over de misinformatie, hielden deze artsen een persconferentie (17).
  Ze onthulden dat er sprake is van een opgeklopte hype in de media en dat de cijfers die worden rondgebazuind niet overeenstemmen met de resultaten van hun eigen uitgebreide onderzoek.

  Deze video werd al snel miljoenen malen bekeken, omdat hun informatie zo bevrijdend is… maar werd prompt door YouTube verwijderd. Bovendien werd internet volgepompt met allerlei videos en artikelen om hun verklaringen belachelijk te maken.

  Toen diverse gebruikers de video opnieuw oplaadden, werd deze telkens weer verwijderd door YouTube.

  Meer dan duizend artsen noemen covid19 globale misdaad

  In Duitsland wordt de vereniging ‘Artsen Voor Voorlichting’ gesteund door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoogopgeleide professionals. Tijdens een persconferentie zei hun woordvoerder Dr Heiko Schoning (18):

  ‘Wij Artsen Voor Voorlichting bekritiseren de maatregelen betreffende COVID19 als overdreven. De maatregelen die we allemaal meemaken hebben niets met onderdrukking van het virus te maken. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt?

  We hebben de pest niet en het ‘coronavirus’ van dit jaar SARS-CoV-2 valt in dezelfde groep als de seizoensgebonden griepvirussen die we ieder jaar hebben. Dat is gewoon goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allen in angst en paniek leven.

  De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.

  Als bewijsvoering zijn er uitgebreide getuigen-interviews, bijvoorbeeld met professor Bhakdi, Dokter Wodang en vele anderen. Ik kan u slechts allen uitnodigen deze bewijsvideo’s te downloaden, voor internet deze ook weer verwijdert. Aantoonbare bewijzen publiceren wij ook op de website http://www.arzte-fur-aufklarung.de en ook in het artikel dat gepubliceerd werd in de grootste krant van Duitsland, met een oplage van 300,000 exemplaren.’

  ‘De corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.’

  Dr Heiko Schoning,
  Artsen Voor Voorlichting, Duitsland
  Professoren en virologen verwerpen paniek omtrent covid19

  Maar liefst 120 wetenschappers, artsen, advocaten en andere experts uiten hevige kritiek op de misinformatie die door media en overheid aan de bevolking voorgeschoteld wordt. Dit zijn enkele citaten van deze vooraanstaande experts (20).

  ‘De algehele klinische resultaten van COVD-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgriep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.’

  Professor Dr. Giulio Tarro, viroloog, Italië

  ‘De gegevens uit Zuid-Korea laten zien dat 99% van de actieve gevallen in de algemene bevolking mild is en geen specifieke medische behandeling vereist. De sterfgevallen komen vooral voor bij ouderen, bij mensen met ernstige chronische ziekten zoals diabetes en hartaandoeningen.’

  Dr. David Katz, Yale University, VS, oprichtend directeur van het Yale University Prevention Research Center

  ‘In Duitsland sterven elke dag ongeveer 2500 mensen, en er zijn de afgelopen 3 weken slechts 12 doden gevallen in verband met covid19. Ik leun uit het raam en zeg: het zou best kunnen dat we in 2020 niet meer doden zullen hebben dan in enig ander jaar.’

  Professor Dr. Hendrick Streeck, hoogleraar virologie en directeur van het Instituut voor Virologie en HIV-onderzoek aan de medische faculteit van de Universiteit van Bonn

  ‘Draconische maatregelen die de grondrechten van mensen op zo’n alomvattende manier beperken, kunnen alleen worden opgelegd als er betrouwbaar bewijs is dat een nieuw virus uiterst gevaarlijk is. Is er ooit zo’n wetenschappelijk onderbouwde indicatie geweest voor COVID-19? Naar mijn mening is het simpele antwoord: nee.’

  Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie, voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz

  ‘In mijn eerste video over COVID-19 suggereerde ik dat het sterftecijfer rond 0,7% zou moeten liggen. Het tegendeel werd mij vandaag bewezen. Het aantal doden is in feite een tiende daarvan. Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.’

  Professor Sam Vaknin, Israël

  ‘Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.’

  Professor Sam Vaknin, Israël
  Universiteiten bewijzen laag sterftecijfer

  Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door diverse universiteiten toont aan dat het sterftecijfer van covid19 nagenoeg gelijk is aan dat van seizoensgriep. Wetenschappers van de Stanford Universiteit in Californie tonen bijvoorbeeld aan dat het sterftecijfer tussen 0,02 en 0,4% ligt. (20B) Om deze cijfers in het juiste verband te plaatsen: seizoensgriep heeft een sterftecijfer van 0,1%. Er kwam hevige kritiek op deze studie en de hoofdonderzoeker gaf als reactie:

  ‘Er is hier een soort massahysterie aan het werk die er gewoon op aandringt dat dit het einde van de wereld moet zijn, en het moet zijn dat de hemel op ons hoofd valt. Het is gebaseerd op speculatie en science fiction en een regelrechte aanval op studies met gegevens. Maar het verwerpen van echte gegevens ten gunste van speculatie is verbijsterend.’

  Dr. John Ioannidis, Stanford Universiteit

  Ook de befaamde Oxford Universiteit kwam tot volgende conclusie: (20C)

  “Rekening houdend met de historische ervaringen, de trends in de gegevens, het toegenomen aantal infecties in de grootste bevolkingsgroep en de potentiële impact van een verkeerde classificatie van sterfgevallen geeft een veronderstelde schatting voor de COVID-19 IFR ergens tussen 0,1% en 0,41%”.

  Hoe groot is de kans op besmetting?

  Een 22-jarige vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Na drie dagen knapte ze goed op, maar toen ontdekte men dat ze positief was voor covid19. De afgelopen dagen was ze echter in contact gekomen met honderden verschillende mensen, waaronder familie, mede-patienten en ziekenhuispersoneel: 455 mensen in totaal! Men was bezorgd dat meerdere van deze mensen besmet waren geraakt. Daarom werd er een uitgebreid onderzoek ingesteld. (20D) Wat bleek?

  Van de 455 mensen met wie ze de afgelopen vijf dagen contact had gehad, was er NIEMAND besmet.

  Dit uitvoerige onderzoek bewijst dat iemand die het covid19 virus heeft zonder symptomen, het virus niet kan overdragen. Gebaseerd op deze informatie verklaarde een woordvoedster van de WHO: (20D)

  ‘De data toont ons dat het uiterste zeldzaam is dat iemand die geen symptomen heeft, het virus kan overdragen naar iemand anders.’

  Maria Van Kerkhoven, Epidemioloog W.H.O.
  Worden mensen besmet
  in winkels en restaurants?

  Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bon is de leidinggevende viroloog van Duitsland. Hij leidde een studie in het meest getroffen gebied in Heinsberg, Duitsland. De resultaten van zijn studie zijn:

  ‘Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen. Ernstige uitbraken van de infectie waren altijd het gevolg van mensen die heel dicht bij elkaar waren over langere tijdsperiodes.’

  Professor Hendrick Streek, Universiteit van Bonn

  Het bleek ook niet mogelijk om het virus over te dragen via handvaten, telefoons of toiletten. Deze professor concludeert: (20F)

  ‘Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames en niet op basis van wetenschappelijke feiten.’

  Prof Hendrick Streek
  leidinggevende viroloog van Duitsland.
  Is er kans op besmetting in de openlucht?

  Het ministerie van volksgezondheid van Brits-Columbia verklaarde dat er absoluut geen kans is om besmet te worden met covid19 als je in openlucht bent. De studie toonde aan dat 80% van alle besmettingen gebeurde in huiselijke omgeving. De overige vinden plaats in treinen en bussen. (20G)

  ‘Er is absoluut geen bewijs dat dit virus in de lucht aanwezig is en zelfs als dat zo was geweest, zouden onze maatregelen niets uitgehaald hebben. De overweldigende meerderheid van covid19 overdracht gebeurt door dichtbij en langdurig persoonlijk contact.’

  Dr. Reka Gustafson, provinciaal gezondheidsambtenaar Brits-Columbia

  Hoe beschermend zijn mondmaskers?

  De WHO meldde recent dat mondmaskers enkel nodig zijn voor gezonde mensen die werken met iemand die besmet is door covid19. Anderen hoeven het absoluut niet te dragen. (20H)

  ‘Als je geen ademhalingsproblemen hebt zoals hoesten, een lopende neus of koorts, dan hoef je geen masker te dragen.’

  Dr. April Baller, public health specialist WHO

  In het verleden werd een studie verricht om te onderzoeken of mondmaskers voor tandartsen nuttig zijn. Het resultaat van het onderzoek was verrassend: (20I)

  ‘Deze en andere studies tonen aan dat virussen of andere submicron deeltjes niet worden gefilterd door mondmaskers.’

  Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

  Tot dezelfde conclusie kwam de gerenommeerde Canadese wetenschapper D.G. Rancourt: (20J)

  ‘Maskers en beademingsapparaten werken niet. Er zijn uitgebreide gerandomiseerde gecontroleerde studies (RCT), en meta-analyse beoordelingen van RCT studies, die allemaal laten zien dat maskers en beademingsapparaten niet werken om respiratoire influenza-achtige ziekten, of respiratoire ziekten te voorkomen.’

  D.G. Rancourt

  Mondmaskers verhogen kans op infectie

  Een zeer uitgebreide studie uitgevoerd door negen wetenschappers, toont aan dat het langdurig gebruik van mondmaskers de kans op infectie aanzienlijk verhoogt! (20K)

  ‘Deze studie is de eerste RCT van mondmaskers, en de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van mondmaskers.

  Vochtretentie, hergebruik van mondmaskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infecties.’

  BMJ Medische Verslag

  Besmetting slechts
  na langdurig nabij contact

  Het gezaghebbende New England Medical Journal onderzocht welke omstandigheden nodig zijn voor besmetting. De conclusie van vijf wetenschappers is dat mondmaskers geen enkel nut hebben. Besmetting treedt slechts op nadat iemand minutenlang heel dichtbij een besmet persoon met symptomen staat. Sommigen zeggen zelfs tien of dertig minuten. (20L)

  ‘We weten dat het dragen van een masker buiten de gezondheidszorg weinig of geen bescherming biedt tegen infecties.

  Autoriteiten op gebied van volksgezondheid definiëren een significante blootstelling aan Covid-19 als face-to-face contact binnen anderhalve meter met een patiënt die covid19 symptomen heeft. Dat contact moet ten minste enkele minuten (en sommigen zeggen meer dan 10 minuten of zelfs 30 minuten) worden volgehouden.

  ‘De kans op het krijgen van Covid-19 door een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte is minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverspreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie.’

  New England Medical Journal
  Moeten we afstand houden?

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  MONTY PYTHOS FLUING CIRCUS PART 3

  OOOH BERT , PRAAT LANGZAAM , DAN SCHRIJVEN WE MEE !!!

  New England Medical Journal
  Moeten we afstand houden?

  Het idee dat we op zijn minst anderhalve meter (of zelfs twee meter in Engeland) afstand moeten houden is volgens experts gebaseerd op een volslagen ongefundeerd document uit 1930. Een van de meest vooraanstaande medici uit het Verenigd Koninkrijk adviseerde aan de Britse Eerste Minister Boris Johnson: (20M)

  ‘Ik denk dat het veel moeilijker zal zijn om de naleving van sommige van de maatregelen te handhaven, die echt geen bewijsbasis hebben. Ik bedoel, de twee meter-regel is uit het niets tevoorschijn getoverd.’

  Professor Robert Dingwall

  DE WETENSCHAP SPREEKT

  Mondmaskers helpen niet en verhogen zelfs kans op infectie. De regel om ruime afstand te houden, slaat nergens op. In openlucht bestaat geen kans op besmetting. In winkels of restaurants is er evenmin kans om besmet te raken. De enige manier om covid19 over te dragen is door minutenlang vlakbij iemand te staan die hoest en koorts heeft. En het sterftecijfer van covid19 is ongeveer hetzelfde als van seizoensgriep.

  Dat zijn de gefundeerde verklaringen, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek, door enkele van de meest gerenommeerde wetenschappers op aarde. Een groter contrast met de waanzin die door de media en overheid wordt verspreid is niet denkbaar.
  Geweld tegen onschuldige burgers

  Het is echter te laat… Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat. Mensen die snel even wat voedsel gaan kopen, medicijnen brengen naar een zieke moeder, of wat onschuldig sporten in de buitenlucht, moeten het zwaar bekopen. Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten.
  Onderstaande foto laat vijf agenten zien die een eenzame wandelaar langdurig mishandelen met stokken en zwepen.

  Als je op Facebook zoekt naar de woorden ‘beaten by police for breaking lockdown’ dan zie je een lange waslijst met hartverscheurende filmpjes, de ene al erger dan de andere (21). Onderstaande video laat diverse gewelddadige situaties zien waarbij agenten onschuldige burgers aanvallen met geweren, traangas en stokken.
  Allemaal mensen die niets verkeerds hebben gedaan, en slechts een beetje frisse lucht verlangen. Ze worden behandeld als de ergste criminelen.
  Een jongeman overleed zelfs aan zijn verwondingen, nadat hij door agenten halfdood geslagen werd. Hij was hongerig en was slechts een pakje beschuit gaan kopen in een winkel. Hij betaalde ervoor met zijn leven (22).

  In Zuid Afrika werden minstens acht mensen op brutale wijze gedood! Evenveel als er overleden zijn aan het virus zelf. Alleen waren dat geen zieke bejaarden, maar gezonde vaders en moeders in de kracht van hun leven. In koelen bloede vermoord door politie, vanwege de lockdown (zie onderstaande video).

  In deze video kun je tevens zien hoe politie binnendringt in het private domein van de Mbele familie. De vader wordt hevig geslagen met een zweep. Zoals te zien is op onderstaande foto, staat zijn lichaam vol blauwe plekken, zwellingen en bloeduitstortingen. De man vreest zelfs voor gebroken ribben. Wat was de misdaad van dit gezin?

  Ze stonden buiten in hun eigen tuin, die afgeschermd is voor de buitenwereld door een hoge muur en een groot hek.

  Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen… gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen worden spotgoedkope en zeer eenvoudige 100% succesvolle behandelmethoden weggedrukt.

  Braziliaans president Bolsonaro bewapent zijn volk

  Tijdens een besloten vergadering met zijn regering weet de Braziliaanse president Jair Bolsonaro geen blijf met zijn verbijstering over de gewelddadige tirannie die ook in zijn land uitgeoefend wordt. Hoewel zijn taalgebruik niet bepaald netjes is, spreekt hij wel recht uit zijn hart met een onvervalste bewogenheid voor het welzijn van zijn volk. Dit zijn enkele van zijn uitspraken (24):

  ‘Burgemeesters die hier totaal niet het recht toe hebben, doen onschuldige mensen de handboeien om! Huismoeders die boodschappen doen worden gearresteerd. Tegelijkertijd worden verkrachters uit de gevangenissen vrijgelaten, zogezegd om de verspreiding van corona tegen te gaan.’

  ‘Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! En we kunnen het niet meer vasthouden. Wat deze jongens willen, is onze vrijheid. Dat is de waarheid. Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.

  Iedereen, maak je alsjeblieft zorgen over het enige kostbare dat belangrijker is dan je leven: je vrijheid. Want een geboeid mens is niets waard.’

  ‘Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.’

  Jair Bolsenaro,
  President Brazilie
  600 artsen: ‘Lockdown is ernstig ongeluk met massale slachtoffers’

  De verwoesting die wordt aangericht door de lockdown is echter nog vele malen groter dan om het even wie zich kan voorstellen. Een coalitie van meer dan zeshonderd Amerikaanse artsen schreven een gezamenlijke brief naar president Trump. Daarin hekelen ze de onverantwoorde maatregelen die genomen zijn en noemen de lockdown een ‘ernstig ongeluk met massale slachtoffers’. Ze wijzen erop dat er in toenemende mate negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid (25).

  ‘De gezondheidseffecten worden enorm onderschat en ondergerapporteerd. Dit is een fout van enorme omvang’, aldus de brief van Simone Gold, M.D., een specialist in spoedeisende geneeskunde in Los Angeles.

  ‘Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen.’

  ‘Het beëindigen van de lockdown gaat niet over Wall Street of over het negeren van het leven van mensen; het gaat over het redden van levens.’

  ‘We kunnen niet toestaan dat deze ziekte de VS verandert van een vrije, energieke samenleving in een samenleving van gebroken zielen die afhankelijk zijn van overheidsuitgaven.’

  ‘Dit is een fout van enorme omvang. De schade door de maatregelen is veel groter dan covid19 zelf. Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen. Het leven van miljoenen mensen is in gevaar door de lockdown.’

  DR Simone Gold,
  Woordvoerder voor 600 artsen

  De brief vermeldt verder nog dat er miljoenen zieke mensen geen medische hulp meer durven zoeken. De misleiding door de media heeft hen doodsbang gemaakt voor ziekenhuizen, met als gevolg dat honderdduizenden mensen thuis gestorven zijn aan hartaanvallen, beroertes, en andere acute gezondheidscrisissen. Miljoenen patiënten hebben staande afspraken afgezegd. Zelfs mensen met gebroken botten durven geen contact opnemen met het ziekenhuis.
  De psychotische angst die door de media werd veroorzaakt, is oorzaak van ontelbare drama’s wereldwijd.
  Media wordt omgekocht door Amerikaanse miljardairs

  De vraag die zich aan ons opdringt is: waarom lenen zoveel media zich ertoe om bewust valse cijfers, bedrieglijke foto’s en onjuiste berichten te verspreiden? Waarom richten overheden zulke verschrikkelijke verwoestingen aan, zogezegd om hun volk te beschermen?
  Het lijden door de lockdown is erger dan wat honderd corona crisissen bij elkaar zouden kunnen aanrichten.

  Wat drijven media en overheden ertoe zich schuldig te maken aan zo’n gruwelijke misdaad op wereldschaal? Het schokkende antwoord wordt gegeven door de bekende Duitse journalist Udo Ulfkotte. Hij schreef het ophefmakende boek ‘Gekochte Journalisten’ waarin hij eerlijk bekent hoe hijzelf, samen met zijn collega’s, tientallen jaren lang werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs, de CIA en diverse schaduwregeringen om niets dan leugens te verkondigen. In onderstaande video doet hij volgende bekentenis:

  ‘Ik ben 25 jaar lang een journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek.’ … ‘Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’ (26)

  Journalist Udo Ulfkotte

  Ulfkotte bekent dat hij en zijn collega-journalisten letterlijk betaald werden om een oorlog met Rusland te veroorzaken, door massamanipulatie in de media.

  Laat dat eens even tot je doordringen… Er zijn verborgen machthebbers die journalisten omkopen om zelfs een oorlog te ontketenen. Een oorlog met Rusland nog wel! Dat zou een atoomoorlog kunnen betekenen, met desastreuze gevolgen voor de hele mensheid. Massamoord, afschuwelijk lijden, totale vernietiging van miljoenen kostbare levens…. Allemaal omdat de geheime organisaties het willen en Amerikaanse miljardairs de media met grof geld voor hun karretje spannen. Dat is letterlijk wat deze journalist openlijk erkende.

  ‘Ik ben 25 jaar lang journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek. Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’

  Udo Ulfkotte,
  JOURNALIST Duitsland
  ‘Een media epidemie!’

  Dat we te maken hebben met massale hersenspoeling door de media, wordt beaamd door ’s werelds leidinggevende viroloog en griepspecialist, professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen.

  ‘Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder nieuws op televisie te kijken dat sensationeel is en niet bepaald goed. Ik beschouw deze covid uitbraak als een ernstige wintergriep epidemie. Vorig jaar hadden we achtduizend doden (in de UK) in deze categorie, waarvan 65% hartkwalen hadden enzovoort. Ik geloof dat covid dat nummer niet zal overschrijden. We lijden onder een media epidemie!’ (27A)

  ‘Het beste advies is om minder nieuws te kijken. Het is sensationeel en niet bepaald goed. We lijden onder een media epidemie.’

  Dr John Oxford,
  ’s Werelds leidinggevende viroloog
  Hysterie is besmettelijk

  De boodschap die over de hele wereld verspreid werd, is: ‘Vele miljoenen zullen sterven aan covid19. Het is dertig maal zo dodelijk als de gewone griep!’ Door testen op antistoffen ontdekte men later echter dat tot 27% van de bevolking allang het virus gehad en overwonnen heeft. Daaruit blijkt dat het dodental van covid19 zelfs lager (!) ligt dan de gewone griep: minder dan 0,4 % (27B). Of, zoals de viroloog professor Dr. Giulio Farro zei:

  De algemene klinische resultaten van COVD-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgebonden griep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.

  Maar daar geven overheid noch grote media aandacht aan. De paniek is gezaaid, het volk is doodsbang gemaakt en heeft fundamentele rechten en vrijheid uit handen gegeven. De mensheid is bereid alles te aanvaarden van de overheid, als ze zich maar weer ‘veilig’ kunnen voelen. Een voormalig rechter aan het Britse Hooggerechtshof zegt hierover (28):

  ‘Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. En de dreiging is meestal een echte dreiging, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen. Hysterie is besmettelijk.’

  Lord Jonathan Sumption, voormalig rechter van brits hooggerechsthof
  VERPLICHT VACCIN

  Waarom deze globale misleiding? Waarom de hele mensheid het leven ondraaglijk maken door een onleefbare lockdown? Waarom artsen onderdrukken die covid19 genezen? Waarom media omkopen en cijfers manipuleren? Waarom? Het antwoord is kristalhelder: overal ter wereld wordt geroepen dat we allemaal – niemand uitgezonderd – een vaccin moeten krijgen.
  Bill Gates: ’s werelds nr 1 vaccin dealer

  Wie stimuleert de hele wereld om het vaccin als enige oplossing te beschouwen? Dezelfde man die het vaccin verkoopt en er vele miljarden aan zal verdienen: de bekende vaccin-dealer Bill Gates. Deze man werd een van de rijkste mensen ter wereld, door zijn bedrijf Microsoft.
  Na zijn computercarriere stapte hij in de miljardenbusiness van vaccinaties. In korte tijd verdubbelde hij zijn vermogen van vijftig naar meer dan honderd miljard dollar.

  Gates verklaarde dat investeren in de vaccin industrie de beste zakelijke investering is, die hij ooit heeft gedaan (29). Vlak voor de uitbraak van covid19 schreef hij zelfs op Twitter:

  ‘Ik ben in het bijzonder opgewonden over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in wereldwijde gezondheid: vaccinaties.’

  Je kunt deze veelzeggende tweet hieronder zelf lezen. Let trouwens ook even op de reacties die hij kreeg…
  Bill Gates controleert de W.H.O.

  Naast de grootste vaccin dealer ter wereld, is Bill Gates ook de grootse financiële sponsor van de Wereld Gezondheids Organisatie (30). Zij moeten doen wat hij zegt, anders is het voorbij met de miljoenenstroom. Dus wat doet de WHO? Ze verklaart wereldwijd dat vaccins het enige antwoord zijn op covid19.

  ’s Werelds grootste vaccin dealer sponsort de WHO, die vervolgens zegt dat we allemaal een vaccin moeten krijgen.

  De Wereld Gezondheid Organisatie aarzelde trouwens om covid19 tot een wereldwijde pandemie uit te roepen. Pas nadat Bill Gates een extra ‘donatie’ deed, gaven ze toe: ze veroorzaakten paniek over de hele aarde, met cijfers die totaal onjuist waren (31).
  Totale wereldcontrole

  Bill Gates wil er zeker van zijn dat dit zijn beste zakelijke deal ooit wordt, daarom verklaart hij dat er een digitaal vaccinatie ID moet komen, dat bewijst wie het vaccin gekregen heeft (32).
  Alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen covid19 zullen nog mogen reizen, naar school gaan, bijeenkomsten bezoeken en werken.

  Met andere woorden: hij wil letterlijk de hele mensheid chanteren om zijn vaccin te aanvaarden. Gates heeft reeds een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (33). Recent werd een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID (34).

  Gates wil ook een globaal controle-netwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met covid19 zal traceren en controleren (bron). Het verlangen van Gates om totale controle over de wereld te krijgen, kwam al eerder tot uiting. In 2018 investeerde hij fors in een project om tientallen satellieten te lanceren, die de hele aarde dag en nacht moeten filmen. Dat plan werd nog niet uitgewerkt, maar het geld en de plannen liggen er wel (35).
  Minstens 700,000 mensen zullen lijden

  Onlangs deed Gates enkele schokkende uitspraken in een interview met de CNBC. Zo verklaarde hij dat griepvaccins niet werken bij oudere mensen. Daarom zal het covid19 vaccin ‘geboost’ moeten worden om extra krachtig te zijn, zodat het ook effect zal hebben op hoogbejaarden. Het gevolg hiervan zal zijn dat de schadelijke werking van het vaccin sterk zal toenemen (36). Zonder blikken of blozen zei Bill Gates:
  ‘Minimaal 700,000 mensen zullen lijden onder de bijwerkingen. Daarom zullen regeringen betrokken moeten zijn om schadevergoedingen uit te keren.’

  Bill Gates, Vaccin Dealer
  Wereldwijde drama’s
  door vaccins van Bill Gates

  Robert F Kennedy is de neef van wijlen John F Kennedy, de Amerikaanse president die corruptie in de CIA wilde ontmaskeren en vervolgens vermoord werd. Robert F Kennedy heeft dezelfde passie om corruptie te ontmaskeren en wel in de vaccin-industrie. Hij stelde een wereldschokkend document op waarin hij een gefundeerd overzicht maakt van de afschuwelijke verwoesting die is aangericht door de vaccins van Bill Gates. Hieronder enkele feiten uit dit schokkende rapport. (37)

  Terwijl polio (kinderverlamming) wereldwijd aan het afnemen was, begon Gates massaal kinderen in India te behandelen met een vaccin. Gevolg?
  Opeens kwamen er bijna een half miljoen gevallen van ernstige kinderverlamming bij! De Wereld Gezondheids Organisatie erkende dat het vaccin programma van Gates hiervoor schuldig was.

  In Kongo, de Filippijnen en Afghanistan werden vergelijkbare epidemien veroorzaakt door de vaccins van Bill Gates.

  In 2014 werd een experimenteel vaccin getest op 23.000 meisjes in India. Duizend ondervonden ernstige schade, waaronder auto-immuun ziektes en onvruchtbaarheid. Zeven meisjes stierven.

  In 2010 financierde Gates een experimenteel malaria vaccin in Afrika, waardoor 151 kinderen overleden. Van de 5.049 geteste kinderen kregen 1.048 ernstige bijwerkingen zoals verlamming, epileptische aanvallen, en stuiptrekkingen.

  In Zuid Afrika werden duizenden kinderen tegen hun wil gevaccineerd. Honderden raakten verlamd! Zuid Afrikaanse kranten schreven:

  ‘We zijn proefkonijnen voor medicijn-fabrikanten.’

  In 2014 beweerde Gates een veilig vaccin te hebben tegen tetanus. In werkelijkheid was het een gif dat vrouwen onvruchtbaar maakt.

  Miljoenen onwetende vrouwen verloren elke kans op het krijgen van kinderen. Gelijkaardige beschuldigingen komen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.
  De WHO erkent risico’s van vaccins

  Hoe gevaarlijk vaccins wel niet zijn, blijkt uit een geheime bijeenkomst van vaccin specialisten van de Wereld Gezondheids Organisatie. Ze kwamen bij elkaar om hun zorgen uit te spreken over de doden die vallen door vaccinatie en de schadelijke lange termijn gevolgen. Het was niet de bedoeling dat deze bekentenissen naar de buitenwereld toe zouden uitlekken. (38)

  ‘We zijn niet in staat om duidelijke antwoorden te geven wanneer mensen vragen stellen over de sterfgevallen die zich hebben voorgedaan als gevolg van een bepaald vaccin.’

  Dr. Soumya Swaminathan,
  Chief Scientist, WHO

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ bobzelf.
   U hebt er wél werk van gemaakt !!!!
   Wat het RIVM, de “regering”en de WHO niet lukte, is U wél gelukt !!!
   Ik word bang !

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    ben nog niet klaar , tot zo whahahahaha huggie

    waaarom bang ??
    de enigee zekerheiod in ieders leven is ???

    DAT JE DOOD GAAT ,, EN ZELFS DAT KAN JE REDELIJK ZELF BEPALEN

    ik heb nog geen dag meegedaan aan die onzin

    soms moet het even , als ik buiten hard liep
    en er 8 GROTE GRIEKSE motor agenten naar ons stonden te kijken

    DUS DIE KOOP IK GELIJK OM, OM MIJN MOOIE MEISSE
    DAAR TUSSEN TE ZETTEN EN EEN FOTO TE MAKEN

    SNAPPU , DAN IS OOK 1 METR 50 INEENS EN LULVERHAAL

    HUGGIE DOOEI PHEIDIPPIDUS

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    karton 22 juni 2020 om 19:39

    Ik ben ook panisch.
    NIET voor dat ‘virus’, maar voor de slavernij die ons te wachten staat, voor het letterlijk stikken achter een ‘mondkapje’ in een verstikkende wereld.

    Geliked door 2 people

  • J.C. zegt:

   Hoe bedenk je het! Artikel in een gerenommeerd magazine geeft uitsluitsel. Een Nederlands bioloog heeft het “virus” bedacht. Niet aangetoond, niet bewezen, niet geïsoleerd, niet gevangen, niet gepakt, niet gefotografeerd, niet gefimd, maar……. BEDACHT!

   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/06/22/de-man-die-het-virus-bedacht-een-nederlander/

   Vaccins promoten door eenvoudig de concurrentie te liquideren
   Big Pharma, Bill Gates, WHO en de staat der Nederlanden in combinatie tegen een goedkoop middeltje – men gaat over lijken. In Nederland even doorlichten, heel simpel omdat de geldstroom er naartoe leidt:

   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/06/22/hydroxychloroquine-experimenten-moord-met-voorbedachten-rade/

   Like

   • bobzelf zegt:

    EFFE VOOR BIG JOHN !!

    WHAHAHAHA ,DIE BROEK MET 3 PIJPEN, WHAHAHAHA
    MET ZIJN 3e been

    ik heb een tandarts gehad “”die TROK MET ZIJN LINKER BEEN “”

    WHAHAHAHA , HUGGIE

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 22 juni 2020 om 18:33

   DANK, DANK, DANK, heer Vladibob!
   Hopelijk worden sukkels, die hier toevallig een kijkje komen nemen, eindelijk wakker na het lezen van uw verzamelde werken/informatie.
   Ik denk het niet, want niemand gelooft me als ik zeg dat Bill Gates (ook wel bekend als Bill Prick) op dit moment de wereld in zijn duivelse macht heeft.
   Ik zou een dwaas zijn die zich bezighoudt met complottheorieën.
   Ja, dat zeggen ze tegen mij.

   Lieve help, we staan aan de rand van de zwartste afgrond ooit, wereldwijd, en de makke schapen lopen buiten met een kontmapje mondkapje, ook wel bekend als privégaskamer voor hen die zelf kunnen nadenken.

   Het is allemaal zo helder en doorzichtig als glas!

   S.O.S.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Tistochwat. Helemaal me u eens. We worden én zijn al járen besodemieterd door de “elite”. Ik vermoed dat dezelfde “elite” nu dénkt bezig te zijn met de beslissende slag tegen de bevolking. Een misrekening dunkt me ! De hier in te voeren zg Noodwet geeft de overheid dictatoriale macht, wát een kloten-landje is dit geworden.

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Ja, en weet je tistochwat ? Rutte draagt twee mondkapjes. Eentje voor zijn mond, en eentje in zijn nek. Want hij kletst altijd uit zijn nek weet je ? En omdat hij zo’n grote lul is draagt hij vaak broeken met 3 broekspijpen. Vader Abraham; Ja ik ben Vandersteen, en ik heb een derde been. Soms gaat dat derde been, ergens anders heen. Op YouTube onvindbaar. Zal eens een album met dat lied op utorrent gaan zoeken.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    LIEVE VRIENDIN ……….

    ZOALS ALTIJD , LOOP EN ZOEK IK ALLES AF , EN
    DACHT GISTEREN
    JEZUS CHRISTUS, DIT MOET IK ZIEN GROTER TE MAKEN
    DIT MOET IEDEREEN LEZEN ..

    nou wisten wij hier al veel dingen hiervan , maar dit slaat alles ….

    DUS HOPPA BIJ BERT NAAR BINNEN , WHAHAHAHAHA

    DUS WAAROM IN 8 DELEN ??

    NOU IK HAD HET EINDELIJK , VOOR ELKAAR EN DRUK

    DOORSTUREN, KRIJG IK DE MELDING ????, JAMMER MAAR HELAAS

    UW STUK IS TE GROOT, NOU HOORDE IK DAT VROEGER OOK WEL ,

    OOH WAT IS TIE GROOT, maar dat was dan op de achterbank van mijn auto whahahahaha naast het Hilton hotel in Rotjeknor 1970 1976
    ( but that is another story ) Irma La Douce , de barman met snor, whahaha

    nou dan ben ik dus de lul , ik kan alles met een computert ..

    aan en uitzetten , dus de russische hulptroepen ingeschakeld

    vandaar 5 x pakweg 8 pagina’s whahahahaha

    en dank zij , mijn russische hardloopster , lukte de truc

    oom vladimirich

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Dat is het, van glas, daar worden ook ogen van gemaakt, anders kan je er niet doorheen kijken, en toch zien velen het niet.

    Geliked door 1 persoon

  • Jade zegt:

   ‘Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.’
   Gvd, dat moesten Rutte of “onze” koning ook eens zeggen…

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Zoals bekend ben Ik vanaf bijna het begin van de corona hoax zeer kritisch geweest op het verspreiden van al het nep nieuws wat betreft deze hoax.
   Ik begon een sterk wantrouwen te krijgen toen Ik foto’s zag uit China van mensen die naar de markt gingen en binnen een paar seconden dood zouden zijn gevallen.
   Er was zelfs een foto bij van iemand die op straat lag midden in een plas bloed rondom zijn hoofd alsof hij een schot in zijn gezicht had gehad.
   Toen ben Ik het net op gegaan en heb wat andere media bezocht dan de MSM en kwam al snel tot de conclusie dat van het hele corona verhaal geen ene flikker klopte, wat me niet door iedereen in dank afgenomen werd.
   Hoewel Ik niet echt gecharmeerd ben van Maurice de Hondt is hij voorlopig wel de enige die met een samenhangend verhaal de hele hoax in het juiste perspectief weet te plaatsen en duidelijk weet te maken dat het hele verhaal niet klopt.
   Ik heb er ook meermaals op gehamerd dat ook Rutte in deze een agenda af draait en ook daar is niet iedereen blij mee, waarbij Ik toch bang ben dat deze leugenaar onder valse voorwendsels op het einde van het jaar toch weer een lockdown door zal weten te drukken, met hulp van de Haagse pluche plakkers.
   De druk op de burgers zal opgevoerd worden om ons in te laten enten maar de burger moet standvastig blijven en gewoon de vaccinatie afwijzen.
   We moeten op onze kleinschalige manier proberen de mensen wakker te houden en zorgen dat ze geinformeerd blijven en daarbij hopen dat ze onze boodschap verspreiden.
   Goed werk gedaan Bob Chapeau.

   Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Allemaal gratis op luxe vakantie naar Spanje, vanwege de 80 jarige oorlog?

  Like

 10. bobzelf zegt:

  MONTY PYTHON’S FLYING CIRCUS DEEL 4

  ER DAN MOET NATUURLIJK OOK ALTIJD KILL BILL GATES
  ER MET ZIJN HJAREN BIJ GETROKKEN WORDEN
  IK HEB NIETS MET COMPLOT THEORIEN ??

  SPRAK DE HERSENDODE ……..

  ‘De belangrijkste gezondheidsproblemen die we zien, zijn de beschuldigingen van lange termijn… (de man herhaalt dit woord) lange termijn effecten.’

  Dr. Martin Howell Friede, Coördinator,
  Initiatief voor Vaccinonderzoek, WHO

  ‘Hulpstoffen die aan vaccins toegevoegd worden, vermenigvuldigen de bijwerkingen.’

  Dr. Stephen Evans,
  Hoogleraar Farmacoepidemiologie

  ‘Onze professionele gezondheidswerkers beginnen vraagtekens te zetten bij de veiligheid van vaccins.’

  Professor Heidi Larson,
  Director of Vaccine Confidence Project

  ‘HET IS EEN ECHT MOEILIJK PROBLEEM, NIETWAAR?’

  Dr. David Kaslow, P.A.T.H

  Gevaarlijk vaccin ipv 100% genezing

  Terwijl de vaccin deskundigen van de WHO onderling toegeven hoe dodelijk en levenslang verwoestend vaccins kunnen zijn, dwingen ze de hele mensheid om een vaccin voor covid19 te aanvaarden dat overhaast en zonder voldoende onderzoek ontwikkeld moet worden. Een vaccin dat bovendien ‘geboost’ zal worden om het ook enig effect te laten hebben bij hoogbejaarden, waardoor het nog eens veel gevaarlijker zal worden voor de hele wereldbevolking.
  Minstens 700.000 mensen zullen lijden onder levenslange bijwerkingen, zei Gates. Regeringen zullen schadevergoedingen moeten betalen.

  En dat allemaal terwijl er bewezen behandelmethodes zijn voor covid19 die spotgoedkoop, volkomen veilig en verbazend eenvoudig zijn. De ergste gevallen van covid19 genezen in enkele dagen, zonder hospitalisatie.
  Wereldbevolking uitdunnen

  Dat er wereldwijd veel sterfgevallen zullen zijn door het overhaast ontwikkeld en gevaarlijk opgedreven vaccin is voor Gates geen probleem. Het zou misschien wel eens wenselijk kunnen zijn, als we begrijpen wat hij in het verleden verklaard heeft. Hij wil namelijk vaccins aanwenden om de wereldbevolking met 15% uit te dunnen. Dit zijn Bill Gates’ eigen woorden… (39):

  ‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zijn dat er 9 miljard. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugdringen, als we goed te werk gaan met vaccinaties, gezondheidszorg en geboortebeperking.’

  bill gates, vaccin dealer
  Misdaden tegen de mensheid

  De miljoenen levens die voorgoed zwaar beschadigd werden door zijn vaccins, gekoppeld aan zijn plan om de mensheid met 15% uit te dunnen, hebben een half miljoen mensen ertoe aangezet om stappen te zetten.
  Er is een petitie ingeleverd bij het Witte Huis met 570.000 handtekeningen, met de eis dat Bill Gates onderzocht moet worden wegens ‘misdaden tegen de mensheid’ (40).
  Kinderen sterven na vaccinatie

  Hoe gevaarlijk vaccinaties kunnen zijn, blijkt op dramatische wijze uit de vele kinderen die erdoor overlijden. Zo is er het verhaal van de kleine Nicholas Catone, een gezond en blij jongetje die een vreselijke dood stierf, na het krijgen van zijn vaccinaties.
  De ouders deelden hun tragische verlies op internet, waarna er een storm losbrak van reacties van ouders die eveneens hun kind hadden verloren na vaccinatie.
  Enkele reacties van ouders:

  ‘Mijn zoon heeft permanente hersenbeschadiging door vaccins. Hij is nu 19 en het is afschuwelijk te weten wie hij had kunnen zijn… Zijn stem en mentale vermogens zijn gestolen door vaccins. Het spijt me zo dat jullie gezin ook slachtoffer is geworden van de farmaceutische industrie.’ – Brandy Lewis

  ‘Dankjewel dat jullie opstaan en vechten tegen de vaccine-reuzen die niets geven om de gezondheid en het welzijn van onze meest dierbaren. Ik heb ook een kind die een ernstige negatieve reactie had op het hpv vaccin.’ – Brenda Fuchs

  ‘Ik verloor mijn zoon op dezelfde wijze toen hij 15 maanden was.’ – Jonathan Graf

  ‘Mijn kind werd beschadigd door vaccins en er staat een leger van ons achter jullie en we bidden voor je.’ – Amber Landry

  ‘Mijn eerste kind stierf op twee maanden, toen ze haar vaccins kreeg. Dat is tien jaar geleden maar de pijn ervan is nog steeds hetzelfde.’ – Anais Bazan

  ‘Mijn kind leed ook door de vaccinaties en heeft autisme.’ – Rick Moralez

  ‘Het spijt me zo voor het verlies van jullie jongetje. Het is niet ‘natuurlijk’ en evenmin 1 op een miljoen. Het is overal om ons heen, zoals je nu kunt zien.’ – Kendra Pettengill

  Het totale aantal doden door vaccins wereldwijd kent niemand, omdat deze cijfers weggedrukt worden door de vaccin-dealers en de organisaties die ze financieren.
  Facebook verbergt informatie over de gevaren van vaccinatie

  Facebook boycot elke informatie aangaande de schaduwzijde van vaccinaties. Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook, werd kortgeleden verhoord door het Amerikaanse congres aangaande deze handelwijze
  De congresman begon het verhoor met de verklaring dat de Amerikaanse overheid meer dan vier miljard dollar schadevergoeding heeft uitbetaald aan duizenden mensen die ernstig beschadigd werden door vaccins.

  Verder wees de congresman erop dat veelvuldig medisch onderzoek de talrijke gevallen van schade door vaccinatie definitief heeft vastgelegd. Daarom vroeg hij aan Mark Zuckerberg waarom Facebook mensen weghoudt van informatie die hen wil waarschuwen voor deze gevaren. Zuckerberg antwoordde dat ze dat doen, omdat iedereen alle vaccinaties moet krijgen (42). Over de verregaande verwoesting die vaccinaties aanrichten bij veel mensen, bleef Zuckerberg zichtbaar onbewogen.

  ‘Facebook censureert informatie over de gevaren van vaccins, omdat we willen dat iedereen gevaccineerd wordt.’

  MARK ZUCKERBERG, FACEBOOK
  Censuur op info over gezondheid

  Niet alleen informatie over de ernstige schade die vaccins kunnen aanrichten wordt op social media gecensureerd. Recent werden duizenden Youtube, Facebook en Twitter accounts verwijderd, die mensen informeerden over het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, zodat ziekte voorkomen en overwonnen kan worden. Veel van deze accounts waren van artsen, voedingsdeskundigen en life coaches.
  Hun doel is simpel: sterke, gezonde en bewuste mensen oprichten.

  Zonder een enkel woord van uitleg werden deze gezondheids-accounts van social media verwijderd. Een voorbeeld is de gerenomeerde website The Truth About Cancer. Deze onderlegde onderzoekers hebben miljoenen volgelingen op Twitter.

  Twitter verwijderde hun drie grote accounts met miljoenen volgers. Zomaar weg. Zonder uitleg. (43)

  Hun tweede website The Truth About Vaccines informeert de mensheid over de ernstige gevaren van onveilige vaccins. Deze levensbelangrijke website stond altijd op nummer 1 in Google. Sinds kort heeft Google hun website echter onvindbaar gemaakt. In plaats daarvan staat er nu een oppervlakkige namaak-site die mensen klakkeloos aanmoedigt zich te laten vaccineren. Over de gevaren van vaccins wordt met geen woord gerept.
  Deze fake website van Google zelf draagt echter wel de naam ‘The Truth About Vaccines’ die gestolen werd van de originele website.
  Amerikaanse gezondheidsorganisatie CDC vernietigt bewijsmateriaal

  Enkele jaren geleden werd er onderzoek gedaan naar een mogelijk verband tussen vaccins en autisme. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Amerikaanse CDC ofwel Centrum voor Controle en Preventie van Ziekte. De resultaten waren verbijsterend: er bleek inderdaad een direct verband te zijn. Wat gebeurde er echter? Alle onderzoekers kwamen bij elkaar en er werd een grote vuilnisbak in het midden van de kamer geplaatst.
  Daarin wierpen ze alle documenten die de link tussen autisme en vaccinaties aantoonden. Zo werd het bewijsmateriaal vernietigd.

  Daarna werd er een zogenaamd ‘wetenschappelijk’ artikel gepubliceerd in het gezaghebbende medische magazine Pediatric, waarin verklaard werd dat vaccinaties geen autisme veroorzaken. Een leidinggevende wetenschapper binnen het CDC kreeg echter berouw en bracht deze misdaad naar buiten (44).

  ‘Ik was betrokken bij het misleiden van miljoenen mensen met betrekking tot de mogelijke negatieve bijwerkingen van vaccins. We hebben gelogen over de wetenschappelijke bevindingen.’

  William W. Thompson, PhD,
  Senior Scientist U.S. Centers for Disease Control & Prevention
  Deze artsen hadden gelijk!

  Dat vaccins ernstige schade aanrichten is voor veel oprechte artsen al lang bekend. Hieronder volgen enkele uitspraken van artsen die reeds lange tijd aan de alarmbel trekken aangaande vaccin-schade.

  ‘Vaccins veroorzaken veel auto-immuun ziektes, van het Guillain-Barre syndroom tot ernstige vormen van narcolepsie. Mensen moeten ingelicht worden over de gevaren van vaccinatie. Elk persoon moet ook de vrijheid hebben om te weigeren.’ (45)

  DR MERYL NASH

  ‘Veel vaccins zijn besmet met gammaretrovirussen, dankzij het feit dat ze gebruik maken van virussen die in besmette dierlijke cellijnen zijn gekweekt. Dit leidt tot ziekten als chronisch vermoeidheidssyndroom, autisme, kanker, leukemieën en lymfomen.’

  JUDY MIKOVITS, PH.D., CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGIST

  ‘Het vaccinatieproces brengt van nature aanzienlijke risico’s met zich mee op het gebied van ziekte, letsel en dood, die door de fabrikanten, de CDC en de artsen die er voor spreken, hardnekkig worden ontkend en afgedekt.’ (47)

  DR RICHARD MOSKOWITZ
  Vaccins bevatten materiaal van apen, varkens, kalveren en… geaborteerde babys

  Een van de redenen dat vaccins dodelijk kunnen zijn of ernstige handicaps veroorzaken is het feit dat ze materiaal bevatten van… apen, varkens en kalveren. Bovendien wordt er weefsel van geaborteerde baby’s gebruikt. Tijdens een officieel verhoor werd de peetvader van vaccinaties, Dr Stanley Plotkin, ondervraagd.
  Op de vragen of er inderdaad materiaal van apen, varkens, kalveren en vermoorde baby’s gebruikt wordt, gaf hij volmondig te kennen dat dit inderdaad zo is. (48)

  VAXXED: hartverscheurende getuigenissen van vaccinatieschade

  Een beroemde documentaire die de realiteit belicht van vaccinatieschade heet VAXXED. De makers van deze documentaire werden vervolgd, maar ze lieten zich niet de mond snoeren. Met een grote bus trokken ze door het hele land, en lieten overal mensen aan het woord. (48B)
  Regeringsleiders weten niets van vaccinatieschade

  Het drama is dat de meeste regeringsleiders niets weten over vaccin schade. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een interview met de eerste minister van Nederland, Mark Rutte. Net als vele andere landen stuurt hij erop aan de hele bevolking gedwongen te vaccineren, gekoppeld aan een vrijheidsbeperkend vaccinatie-ID. Een journalist stelt hem de vraag wat hij denkt over de gevaren van vaccins. Het antwoord van deze premier is verbijsterend: (49)

  ‘Nee joh! Daar weet ik niets van. Ik heb nog nooit nagedacht over de gevaren van vaccinaties.’

  Mark Rutte,
  EERSTE MINISTER Nederland
  Overheid liegt bewust tegen bevolking

  Op de website van de Nederlandse Rijksdienst Voor Gezondheid en Milieu (RIVM) zien we een schoolvoorbeeld van misdadige misleiding. Er staat prominent vermeld dat er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn. Dat dit een schandalige leugen is, blijkt uit uitgebreide documenten elders op hun website waar elk jaar een overzicht gegeven wordt van het aantal sterfgevallen en permanente schade die is ontstaan door vaccinaties. (50)
  RIVM medewerkster neemt ontslag

  Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM, op de afdeling vaccinaties. Ze ontdekte steeds meer hoeveel leugen en bedrog er is. Uiteindelijk nam ze ontslag. In een interview met Stichting Vaccinvrij zegt ze: (51)

  ‘De website van het RIVM staat helaas bol van ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. En het overgrote gedeelte van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.’

  Nelleke Bakker
  werkte 25 jaar voor het RIVM

  Omgekocht door miljardairs

  Waarom liegt een nationale gezondheidsorganisatie tegen de mensen die zij zou moeten beschermen? Het antwoord is even vreselijk als vulgair: omdat ze worden gefinancierd door de superrijke vaccin-dealers. Hieronder zie je een screenshot van een webpagina van dit Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Zij erkennen openlijk dat Bill Gates hun financiële sponsor is. (52)

  Dat dit niet alleen in Nederland gebeurt, blijkt uit de getuigenis van de Duitse journalist Udo Ulfkotte, zoals we eerder in dit artikel zagen. Hij onthulde:

  Media en overheden worden omgekocht door ‘Amerikaanse miljardairs’ en schaduwgroeperingen om tegen het volk te liegen.

  De Italiaanse politicus Sara Cunial stelde deze kwestie krachtig aan de orde in de Italiaanse regering. Zonder vrees beschuldigde deze moedige dame de regeringsleiders van Italië van omkoping door Bill Gates. Ze zei tegen de Italiaanse president: (52B)

  ‘De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de filantroop Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid.’

  ‘Beste president Conte, vertel ons hoe we u moeten definiëren: De vriend van de advocaat die bevelen van een crimineel aanneemt.’

  SARA KUNNISCH
  KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIË

  ‘Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen met luxe en welvaart. Als succesvol zakenman leefde ik echter al zo, dus het werkte bij mij niet. De andere politici binnen de EU vallen er wel voor. Ze krijgen astronomisch veel geld en willen deze luxe niet meer missen. Daarom spelen ze het spel mee.’

  Nigel Farage
  bekend Brits politicus
  ‘De contacten van iedereen moeten nagegaan worden’

  Naast het feit dat er tientallen miljarden verdiend worden door het verhandelen van vaccins, is er nog een andere motivatie voor de wereldwijde corruptie. Het streven is om de hele mensheid, tegen haar wil, dag en nacht te traceren door een veelheid aan technische controlesystemen. In een gelekte video die onderaan deze pagina te vinden is (52C) zien we een gesprek tussen voormalig Amerikaans president Bill Clinton in gesprek met Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe er een ongekend groot controle systeem opgezet moet worden, om de hele bevolking te testen en al hun contacten na te gaan. Indien blijkt dat iemand ooit op een of andere wijze in contact is geweest met covid19, moet die persoon in isolatie geplaatst worden.
  Ze bespreken hoe er een leger moet worden opgericht om dit controlesysteem uit te voeren.

  Een andere man – wiens naam helaas niet vermeld wordt – die in gesprek is met Bill Clinton, geeft meer uitleg over het plan dat uitgewerkt wordt. Wat hij zegt komt hierop neer:

  Het leven zal pas weer enigszins normaal kunnen worden als we een heel leger hebben opgericht van duizenden officials. Zij zullen de hele bevolking testen en iedereen in quarantaine plaatsen, die op een of andere manier in contact is gekomen met covid19. Mensen zullen moeten aanvaarden dat hun privacy ernstig geschonden zal worden, door hen te ondervragen waar ze allemaal zijn geweest en met wie ze contact gehad hebben.

  ‘Er moeten honderden en honderden controle-agenten aangesteld worden. Zij testen iedereen en gaan dan al hun contacten na. Dit is nooit eerder gedaan in deze omvang. Dit is een leger van ondervragers die iedereens contacten zal nagaan.’

  Andrew cuomo
  Gouverneur New York

  De Rockefeller Foundation heeft zelfs een uitgebreid document gepubliceerd waarin stap voor stap de strategie wordt uiteengezet om de hele wereldbevolking te kunnen traceren. Dit zijn enkele citaten uit dit document, evenals twee illustraties die boekdelen spreken… (55)

  Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware moeten algemeen worden toegepast om een completere contacttracering mogelijk te maken.

  Om de Covid-19-epidemie volledig te beheersen, moeten we wekelijks de meerderheid van de bevolking testen.

  Deze illustratie schetst het plan: heel Amerika (en uiteindelijk de wereld) constant scannen en iedereen die zogezegd (!) in aanraking is gekomen met covid19 identificeren, isoleren, ondervragen en vaccineren.

  Als deze top-criminelen hun plannen kunnen verwezenlijken zal de hele mensheid een digitaal ID krijgen, wat aangeeft of we alle vaccinaties gekregen hebben. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer enzovoort ontzegd worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. bobzelf zegt:

  AND MONTY PHYTONS FLYING CIRCUS MET …. deel 5
  RUTTE EN DE RIV M oordenaars

  mocht u nog twijfelen ??? stem dan gewoon weer VVD whAHAHAHAHAHAH

  LEES DE WONDERBAARLIJKE OPMERKINGEN VAN nigel the great !!!

  Het drama is dat de meeste regeringsleiders niets weten over vaccin schade. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een interview met de eerste minister van Nederland, Mark Rutte. Net als vele andere landen stuurt hij erop aan de hele bevolking gedwongen te vaccineren, gekoppeld aan een vrijheidsbeperkend vaccinatie-ID. Een journalist stelt hem de vraag wat hij denkt over de gevaren van vaccins. Het antwoord van deze premier is verbijsterend: (49)

  ‘Nee joh! Daar weet ik niets van. Ik heb nog nooit nagedacht over de gevaren van vaccinaties.’

  Mark Rutte,
  EERSTE MINISTER Nederland
  Overheid liegt bewust tegen bevolking

  Op de website van de Nederlandse Rijksdienst Voor Gezondheid en Milieu (RIVM) zien we een schoolvoorbeeld van misdadige misleiding. Er staat prominent vermeld dat er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn. Dat dit een schandalige leugen is, blijkt uit uitgebreide documenten elders op hun website waar elk jaar een overzicht gegeven wordt van het aantal sterfgevallen en permanente schade die is ontstaan door vaccinaties. (50)
  RIVM medewerkster neemt ontslag

  Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM, op de afdeling vaccinaties. Ze ontdekte steeds meer hoeveel leugen en bedrog er is. Uiteindelijk nam ze ontslag. In een interview met Stichting Vaccinvrij zegt ze: (51)

  ‘De website van het RIVM staat helaas bol van ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. En het overgrote gedeelte van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.’

  Nelleke Bakker
  werkte 25 jaar voor het RIVM

  Omgekocht door miljardairs

  Waarom liegt een nationale gezondheidsorganisatie tegen de mensen die zij zou moeten beschermen? Het antwoord is even vreselijk als vulgair: omdat ze worden gefinancierd door de superrijke vaccin-dealers. Hieronder zie je een screenshot van een webpagina van dit Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Zij erkennen openlijk dat Bill Gates hun financiële sponsor is. (52)

  Dat dit niet alleen in Nederland gebeurt, blijkt uit de getuigenis van de Duitse journalist Udo Ulfkotte, zoals we eerder in dit artikel zagen. Hij onthulde:

  Media en overheden worden omgekocht door ‘Amerikaanse miljardairs’ en schaduwgroeperingen om tegen het volk te liegen.

  De Italiaanse politicus Sara Cunial stelde deze kwestie krachtig aan de orde in de Italiaanse regering. Zonder vrees beschuldigde deze moedige dame de regeringsleiders van Italië van omkoping door Bill Gates. Ze zei tegen de Italiaanse president: (52B)

  ‘De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de filantroop Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid.’

  ‘Beste president Conte, vertel ons hoe we u moeten definiëren: De vriend van de advocaat die bevelen van een crimineel aanneemt.’

  SARA KUNNISCH
  KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIË

  ‘Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen met luxe en welvaart. Als succesvol zakenman leefde ik echter al zo, dus het werkte bij mij niet. De andere politici binnen de EU vallen er wel voor. Ze krijgen astronomisch veel geld en willen deze luxe niet meer missen. Daarom spelen ze het spel mee.’

  Nigel Farage
  bekend Brits politicus
  ‘De contacten van iedereen moeten nagegaan worden’

  Naast het feit dat er tientallen miljarden verdiend worden door het verhandelen van vaccins, is er nog een andere motivatie voor de wereldwijde corruptie. Het streven is om de hele mensheid, tegen haar wil, dag en nacht te traceren door een veelheid aan technische controlesystemen. In een gelekte video die onderaan deze pagina te vinden is (52C) zien we een gesprek tussen voormalig Amerikaans president Bill Clinton in gesprek met Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe er een ongekend groot controle systeem opgezet moet worden, om de hele bevolking te testen en al hun contacten na te gaan. Indien blijkt dat iemand ooit op een of andere wijze in contact is geweest met covid19, moet die persoon in isolatie geplaatst worden.
  Ze bespreken hoe er een leger moet worden opgericht om dit controlesysteem uit te voeren.

  Een andere man – wiens naam helaas niet vermeld wordt – die in gesprek is met Bill Clinton, geeft meer uitleg over het plan dat uitgewerkt wordt. Wat hij zegt komt hierop neer:

  Het leven zal pas weer enigszins normaal kunnen worden als we een heel leger hebben opgericht van duizenden officials. Zij zullen de hele bevolking testen en iedereen in quarantaine plaatsen, die op een of andere manier in contact is gekomen met covid19. Mensen zullen moeten aanvaarden dat hun privacy ernstig geschonden zal worden, door hen te ondervragen waar ze allemaal zijn geweest en met wie ze contact gehad hebben.

  ‘Er moeten honderden en honderden controle-agenten aangesteld worden. Zij testen iedereen en gaan dan al hun contacten na. Dit is nooit eerder gedaan in deze omvang. Dit is een leger van ondervragers die iedereens contacten zal nagaan.’

  Andrew cuomo
  Gouverneur New York

  De Rockefeller Foundation heeft zelfs een uitgebreid document gepubliceerd waarin stap voor stap de strategie wordt uiteengezet om de hele wereldbevolking te kunnen traceren. Dit zijn enkele citaten uit dit document, evenals twee illustraties die boekdelen spreken… (55)

  Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware moeten algemeen worden toegepast om een completere contacttracering mogelijk te maken.

  Om de Covid-19-epidemie volledig te beheersen, moeten we wekelijks de meerderheid van de bevolking testen.

  Deze illustratie schetst het plan: heel Amerika (en uiteindelijk de wereld) constant scannen en iedereen die zogezegd (!) in aanraking is gekomen met covid19 identificeren, isoleren, ondervragen en vaccineren.

  Als deze top-criminelen hun plannen kunnen verwezenlijken zal de hele mensheid een digitaal ID krijgen, wat aangeeft of we alle vaccinaties gekregen hebben. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer enzovoort ontzegd worden.

  ‘Digitale apps en tracking software moeten breed aanvaard worden om een nog volledigere contact controle mogelijk te maken. De hele bevolking moet wekelijks getest worden.’

  RAJIV SHAH, ROCKEFELLER FOUNDATION
  Huizen binnendringen en mensen afzonderen en ondervragen

  In Amerika werd een wetsvoorstel ingediend om elk jaar 100 miljard dollar te besteden aan een systeem dat de regering carte blanche zal geven om – desnoods met geweld – binnen te dringen in alle huizen. Het plan is om mensen tegen hun wil te testen en iedereen die positief test voor covid19 uit het gezin te verwijderen en in quarantaine te plaatsen. Dit wetsvoorstel heet H.R.6666. (56)

  ‘Dit wetsvoorstel (HR.6666) machtigt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om subsidies toe te kennen voor tests, het traceren van contacten, monitoring en andere activiteiten…’

  BOBBY RUSH, USA CONGRESMAN
  Google manipuleert de mensheid

  We zagen reeds hoe de media omgekocht worden om de mensheid voor te liegen en zo de plannen van verborgen machthebbers uit te voeren. Over deze massa-manipulatie is recent nog een schokkende onthulling gedaan. Een leidinggevende software ingenieur van Google, die acht jaar lang voor dit bedrijf gewerkt heeft, kwam naar buiten met een verbijsterende onthulling:
  Google manipuleert bewust de mensheid door bepaalde informatie te verbergen en andere informatie op te dringen.

  De naam van deze Google werknemer is Zach Vorhies. Hij worstelde een tijdlang met deze misdadige misleiding door Google en kon op de duur niet langer leven met zijn bezwaarde geweten. Hij nam de levensgevaarlijke stap om 950 pagina’s met interne documenten naar buiten te brengen. (57) Google stuurde politie, een SWAT team and een explosieven team op hem af, om hem te intimideren. Zach hield vol en maakte de informatie wereldwijd bekend. Dit zijn enkele uitspraken van deze dappere whistleblower:

  ‘Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatie machine. Hun missie is: ‘Het informatielandschap vormgeven, zodat wij onze eigen versie maken van wat “objectieve waarheid” is.’

  De basisstrategie van Google is ‘mensen programmeren.’

  Zach Vorhies
  Senior Software Engineer at Google
  Google programmeert de mensheid

  Google heeft minstens negen zwarte lijsten met duizenden websites die ze bewust verbergen voor de mensheid. Ze ‘trainen’ hun computers door middel van kunstmatige intelligentie om bepaalde informatie wel en niet te tonen aan haar miljarden gebruikers. Op die manier willen ze de mensheid ‘programmeren’.

  Uiteraard ontkent Google alles en beweert dat dit slechts een ‘complottheorie’ is. Een tactiek die Google al vele jaren consequent gebruikt: elke ontmaskering van verborgen corruptie wordt bestempeld als ‘complottheorie’.
  Maar de 950 pagina’s die hun eigen medewerker heeft onthuld, spreken boekdelen. (57)
  Google manipuleert miljoenen kiezers

  Tijdens een verhoor door de Amerikaanse overheid verklaart de academicus Dr Robert Epstein dat Google miljoenen stemmen van kiezers manipuleert. Hun plan is om zeker vijftien miljoen extra kiezers te laten stemmen op tegenkandidaten van president Trump. Ze doen dit door middel van onzichtbare tactieken die geen sporen nalaten. (58) Ze doen dit door middel van onzichtbare tactieken die geen sporen nalaten.
  Google hersenspoelt de wereld

  Iedereen kan met eigen ogen de misleiding zien door Google. Zoek maar eens naar informatie over Bill Gates: je zult alleen websites vinden die positief over hem schrijven. Elke onthulling van de ware toedracht wordt afgedaan als ‘conspiracy theory’.
  Het is bijna onmogelijk geworden om via Google waarheid te vinden over belangrijke onderwerpen.

  Dat er een duister plan achter zit, blijkt uit het feit dat Google haar plannen voor wereldmanipulatie aan haar werknemers bekendmaakte op een wel zeer veelzeggende locatie: het hoofdkwartier van de vrijmetselarij, te San Francisco. Iedereen die bekend is met vrijmetselarij weet dat dit een occult genootschap is, dat over de hele wereld verspreid is en streeft naar een nieuwe wereld orde.
  Valse ‘fact checkers’

  Google en corrupte media plaatsen internet nu ook vol met zogenaamde ‘fact check’ websites. Deze zijn zogenaamd bedoeld om fake news te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al gauw dat het slechts een zoveelste instrument is om mensen voor te liegen.
  Maar al te vaak wordt onthullende waarheid afgedaan als ‘fake news’ en pure misleiding wordt verdedigd als ‘fact’.

  Niet alles wat ze schrijven is fout natuurlijk, dat zou al te doorzichtig zijn. Maar de vele ‘fact check’ websites zijn in essentie een zoveelste middel van Google en corrupte miljardairs (die deze websites laten maken) om waarheid voor de mensheid te verbergen. Daarom plaatst Google deze websites altijd helemaal bovenaan de zoekresultaten.

  Het ernstige van deze situatie is dat we zien dat Google en de corrupte media nauw samenwerken met diverse grote tech bedrijven, zoals Apple, Samsung, en alle social media. Ze streven gezamenlijk naar eenzelfde doel: misleiding van de mensheid en het naar zich toe trekken van alle macht. Uiteindelijk moet iedereen door hun controle bestuurd worden.

  ‘Het ware doel achter dit alles is totale controle. Absolute dominantie over alle mensen, waarbij soevereiniteit en vrije wil geweld aangedaan worden.’

  SARA CUNIAL,
  KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE
  Bisschoppen en kardinalen waarschuwen voor werelddictatuur

  Diverse vooraanstaande leiders binnen de wereldwijde Katholieke kerk hebben een open brief geschreven aan de hele mensheid, waarin ze geïnformeerd waarschuwen voor de poging om een globale totalitaire dictatuur te vestigen, onder de dekmantel van covid19 maatregelen. Hieronder lees je enkele fragmenten uit deze brief die werd samengesteld door aartsbisschop Carlo Maria Viganò, Kardinaal Gerhard Müller, Kardinaal Joseph Zen en Kardinaal Janis Pujats. (59)

  Wanneer we ons baseren op officiële gegevens over de verspreiding van de epidemie en het aantal sterfgevallen, hebben we voldoende redenen om aan te nemen, dat er krachten zijn die geïnteresseerd zijn in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.

  Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.

  We mogen niet toestaan dat eeuwen van Christelijke beschaving worden uitgewist onder het voorwendsel van een virus, en vervangen worden door een verfoeilijke technologische tirannie, waarin naamloze en gezichtsloze individuen over het lot van de wereld kunnen beslissen door ons te verbannen naar een virtuele realiteit.

  ‘Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.’

  aartsbisschop Carlo Maria Viganò
  Schaduwregeringen controleren overheid

  Naast machtige miljardairs die corrupte leiders aan hun voeten laten kruipen met hun dollars, is er een andere werkelijkheid die aangekaart dient te worden in dit verband. Bill Gates werkt namelijk niet in zijn eentje. Hij is lid van de wereldberoemde en felomstreden Bilderberg groep (60). Als je de Bilderberg groep niet kent: dit ultrageheim genootschap werd in 1954 mede opgericht door de Nederlandse prins Bernard samen met topfiguren uit de politiek, voedingsindustrie, media, medische wereld, enz.

  Het is een streng geheime organisatie die – achter de schermen van de politiek en buiten het weten van de bevolking om – beslist wat er werkelijk moet gebeuren in onze landen en in de wereld.

  Niemand kan er deel van zijn, behalve op persoonlijke uitnodiging. Eind jaren vijftig probeerde de Nederlandse minister Jospeh Luns binnen te dringen bij een vergadering van de Bilderberg groep en hij werd verwijderd. Regeringsleiders zijn er verboden, behalve op uitnodiging. Toch neemt deze groep belangrijke beslissingen die de koers bepalen van onze samenleving, zonder dat het volk er weet van heeft (61).
  Schaduwregeringen zijn een realiteit en hebben verbijsterend veel invloed in landen over de hele wereld.

  Daarom wordt 5G erdoor geduwd, zelfs al hebben honderden artsen en wetenschappersgewaarschuwd voor de ernstige gevaren voor de volksgezondheid (62). Maar deze hogere mate van straling is nodig voor het traceren van de hele bevolking. Daarom luistert de overheid niet naar de honderden deskundigen. Ze moeten blindelings doen wat de Deep State groeperingen hen voorschrijven. Anders vallen er koppen.

  Het is ook de Bilderberg groep die de leiders van de Europese Unie heeft aangesteld. Deze werden niet door het volk verkozen en kunnen evenmin weggestemd worden, terwijl ze toch de macht in handen hebben van de EU.

  Om precies die reden is Engeland, dankzij Nigel Farage, uit de Europese Unie gestapt. Ze willen geen slaafs popje zijn van geheime genootschappen. Nigel Farage zei in een interview met Robert Jensen: (63)

  Wat ze willen is totale macht zonder enige vorm van verantwoordelijkheid. Niemand kan hen op het matje roepen, maar ze controleren wel iedereen.

  De democratie wordt vernietigd. De stem van het volk telt niet langer.

  Tegelijkertijd betaalt het volk hen wel miljarden, elke dag opnieuw… Het is een slaafse dictatuur.

  Super-rijken controleren mensheid

  Er kan nog oneindig veel meer informatie onthuld worden. Dit is in feite nog maar het oppervlakkige ijslaagje bovenop de top van een onmetelijk hoge ijsberg, die zeer diep verborgen is voor het zicht van de massa. Toch volstaat dit om elk eerlijk mens te openbaren in welke crisis de mensheid zich bevindt. Vroeger beperkte tirannie zich steeds tot een enkele natie. Door de centralisatie van kapitaal en macht in de handen van slechts een zeer kleine groep super-rijken, is het nu mogelijk geworden om de hele wereldcontrole in handen van een zeer kleine groep miljardairs te brengen.

  ‘Bill en Melinda Gates hebben intussen meer macht dan Rosenveld, Churchill, Stalin en Hitler samen. Zelfs deze vier personen moesten de macht op deze aarde delen. Intussen is het zo dat er een echtpaar is dat de hele wereld dicteert hoe iedereen moet leven.’

  Geliked door 2 people

 12. Cathja zegt:

  Kunnen we misschien ‘voor de goede orde’ niet beter even enkele duizenden jaren doorspitten, en kijken of onze oer-ouders soms hier en daar naast de pot gepist hebben? Wellicht kunnen we dan wat aan herstelbetalingen doen of zo? We moeten toch es schoon schip maken met ‘ons’ verleden, anders houdt het gezeik nooit op…..

  Geliked door 2 people

 13. Sinyo zegt:

  Van mijn verre voorouders kan ik met een gerust hart zeggen “Once they were VIKINGS”.
  Zij brachten hier vers bloed, maar waren ook verre van gewelddadig. Hun heldendom was goed te lezen. De held was Eric de Noorman, Hij huwde een allochtone vrouw Winonah uit Atlantis. Dan was er de krijger tandarts Svein Langtand en Pum-Pum de kleine dwerg. Niet de vergeten de wapenleverancier aan de Indianen in Noord-Amerika ene Axe de Boogschutter.
  Alle voorvaderen hebben zich in het Walhalla omgedraaid toen zij de voortdurende landvervuiling in hun Vikingenland ervoeren.

  Like

 14. HarryN zegt:

  Prima werk BOB. Een aantal zaken had ik ook al ontdekt op youtube maar nogmaals klasse!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s