Mevrouw Merkel, waar blijft uw statement over de klopjacht van Stuttgart?

Screenshot_1

(Door: Michael van Laack  – Vertaling: E.J. Bron)

Mocht bij vergissing iemand van het kantoor van de bondskanselier of zelfs uit het team van perswoordvoerder Steffen Seibert dit artikel lezen, dan zal hij vermoedelijk zijn ogen uitwrijven. Klopjachten? Waar zouden klopjachten geweest zijn. Stedelijke klopjachten kun je alleen maar op mensen houden, niet op politieagenten. Dat zijn ambtenaren en zodoende staatseigendom! Wij hebben alleen maar vrolijke feestvierders gezien, die hun grenzen getest hebben!

philosophia perennis

Toen de vermoedelijk met belastinggeld gefinancierde tekenbeet “Antifa” de ook later niet bewezen bewering opstelde dat er in Rostock klopjachten zouden hebben plaatsgevonden op mensen van die afkomst die zaterdagnacht, geëscorteerd door links-radicalen, de binnenstad van Stuttgart kort en klein sloegen en politieagenten aanvielen, spoedde de bondskanselier zich zeer bezorgd naar de microfoon! 36 uur na de horrornacht van Stuttgart hebben we nog niets gehoord uit Berlijn.

Daarom schrijf ik u deze virtuele brief, mevrouw de bondskanselier.

Herhaalt u gewoon wat u over Chemnitz zei

Niemand verlangt van u dat u werkelijk medelijden met de ingezette politieagenten heeft, mevrouw de bondskanselier. Ook niet met hun families of met de autochtone Duitse winkeliers, die door plunderingen waarschijnlijk minstens net zoveel in hun bestaan bedreigd zullen zijn als door de corona-restricties.

Want de meeste toeschouwers kunnen gehuichelde empathie dwars door het beeldscherm heen voelen. U of uw regeringswoordvoerder hoeven ook geen nieuwe woorden te bedenken. Zegt u gewoon hetzelfde wat u al zei over Chemnitz.

Laat de Chemnitz-tekst waar worden door deze te betrekken op Stuttgart!

“We hebben er video-opnames van dat er [in Stuttgart] klopjachten plaatsvonden, dat er samenscholingen waren, dat er haat op straat was, en dat heeft niets te maken met onze rechtsstaat.”

Of “steelt” u gewoon een citaat van meneer de president, die destijds zei dat ook hij diep bedroefd zou zijn over de dood van een burger uit Chemnitz, maar dat dit wat hem betreft nooit een aanleiding zou zijn om over te gaan tot eigenrichting. Laten we het hem dus – minimaal veranderd – nazeggen:

“Ik ben zoals veel anderen diep bedroefd over de dood van de crimineel George Floyd. Maar de schok over deze geweldsdaad werd misbruikt om haat tegen de politie en geweld de straten van de stad in te dragen.”

Oké, mijn fout. Dat met dat “criminele” laat u gewoon weg. Je moet in een kort statement de burgers ook niet teveel waarheid aandoen.

Staat u Greta´s trouwste partij terzijde!

Hoewel ik weet – mevrouw Dr. Merkel – dat u normaal gesproken aan uw Groene lievelingscoalitiepartner geen hulp wilt opdringen, omdat dit de indruk zou kunnen wekken dat de CDU het in zich zou hebben en uw partij het bonte fascistische origineel zou zijn:

Zegt u daarom alstublieft ook het volgende toenmalige woord met de ingevoegde plaatsverandering in de camera´s:

“Het is goed dat minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer Baden-Württemberg nu ondersteuning heeft aangeboden om recht en orde te handhaven en de wetten te respecteren.”

Want u weet immers: burgemeester Kuhn van Stuttgart en ook meneer de minister-president van Baden-Württemberg beschouwen de geweldsexcessen van afgelopen weekend als lol- en partycriminaliteit. Zonder speciale landelijke eenheden zal dit dus monter zo doorgaan.

Moed tot de waarheid, mevrouw de bondskanselier!

Nu is het ook genoeg met de adviezen, want per slot van rekening ben ik niet bij u in dienst en ben ik ook enkele jaren geleden uit uw partij gestapt. Desondanks heb ik nog altijd – het zal u verrassen dat er ondanks alle tegenovergestelde inspanningen van de afgelopen 15 jaar nog zulke mensen bestaan – heel veel op met de democratie en ons vaderland.

Ook daarom moedig ik u aan – mevrouw Dr. Merkel – om de fouten niet te herhalen die de deelstaat Nordrhein-Westfalen in de Oud & Nieuw nacht en Baden-Württemberg in de actuele situatie gemaakt hebben: verdoezeling van de groepen daders en hun motivatie, het bagatelliseren van talrijke delicten als katergevolg van een voor de deelnemers onbevredigend verlopen party.

Maakt u van uw hart geen moordkuil!

Spreekt u duidelijke taal, zoals enkele maanden geleden n.a.v. de zaak Kemmerich. Vervangt u alleen maar enkele begrippen:

“De persconferentie was een onvergeeflijke fout en moet in haar werking teruggedraaid worden.”

En vult u dan alstublieft aan: “Wij hebben informatie van de diensten dat meerdere ´Antifa´-groepen – uitgerust met stormmaskers – de migranten in de stijl van ´Black Lives Matter´ aanmoedigden om politieagenten aan te vallen en vernielingen te plegen. Van de kant van de Duitse regering verzeker ik u dat wij het thema racisme in de politie niet verder zullen aanwakkeren en de strijd tegen het links-radicalisme onverminderd hard zullen voeren!”

Wordt u wat u moet zijn: bondskanselier van alle Duitsers!

Zo willen wij graag een bondskanselier die de pretentie heeft om regeringscheffin van alle Duitsers te zijn en die ook niet haar gezworen eed breekt, die luidt:

“Ik zweer dat ik mijn kracht zal wijden aan het welzijn van het Duitse volk, zijn geluk zal vergroten, schade van hem zal afwenden, de grondwet en de wetten van de Bondsrepubliek zal handhaven en verdedigen, mijn plichten nauwgezet zal vervullen en gerechtigheid tegenover iedereen zal oefenen. Zo waarlijk helpe mij God.”

U bent ook verplicht aan mensen rechts van u!

Of God u zal helpen, kan en wil ik niet beoordelen, mevrouw de bondskanselier. Maar u kunt er zeker van zijn dat alle echte liberalen en conservatieven van deze republiek trouw aan uw zijde zouden staan wanneer u bereid zou zijn om datgene te worden wat u volgens de grondwet van onze republiek zou moeten zijn: een kanselier voor iedereen!

Eentje, die niet buitensluit en niet de discussie weigert te voeren. Eentje, die zich niet vasthoudt aan het dogma: “Rechts van de CDU mag er geen partij en zodoende ook geen stemmer zijn! Om het even hoever ik mijn partij naar links leidt!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mevrouw Merkel, waar blijft uw statement over de klopjacht van Stuttgart?

 1. Hovawart zegt:

  Met zware en vermoeide oogleden kijkt ze lijdzaam naar de cultuurverrijking van haar linkse politiek, ‘Wir haben es nicht gewusst’ dat al zó vaak is gebruikt door mensen die het wél wisten De veiligheid is in groot gevaar en de hardwerkende burgers zijn de slachtoffers, de verrijking organiseert zich in bendes en de polizei heeft het nakijken, totdat die hun knuppels erbij neerleggen, en dan heerst er totaler anarchismus, das bedeutet chaos, und totaler blödsinn, en dan heeft de politiek niet enkel gewonnen maar de bevolking ook alles verloren, de EU zal alle lidstaten annexeren en onder militaire orde plaatsen. Europa als één grote totalitaire staat, een communistische staat met één partij en één ideologie die doordringt op alle terreinen van de samenleving, dan is het gedaan met onze vrijheid………Patriotismus is het antwoord, weg met de EU, Nexit NU!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Haar dat vette peerd Merkel hoef je niets meer te vragen. Geheel zinloos. Iedereen moet nu weten dat men bezig is bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten en dat lukt aardig. Politie is onderdanig aan het schorem in Den Haag. Het grote vierde Rijk is in gevaar en nu gaat de beer los. Het zal en moet tot stand gebracht worden. Al kosten het menselevens maakt niet uit. Als de EU maar gered word. Rutte gaat buigen en is net zo vals als de rest van dat kabinet. Het is tuig van de richel. Ook Kaag. Ze heeft een ontiegelijk onsympathiek naar hoofd met die rare kleine gluiperige spleetogen (zie je vooral als ze niet onder de make-up zit, want dan zie je dat ze oerlelijk is) en wenkbrauwen die een scherpe hekseboog hebben. Net zo´n naar hoofd als Ollengren. Dan die Koolmees met zn vette onderkin. Net Trotski. Griezelig partijtje op kosten van de burger. Bij mensen met lelijke karrakters ga ik van alles zien en kan ik er met goed fatsoen niet maar naar kijken. Zo spuuglelijk vind ik ze.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Dit soort oproepen is te lezen als literatuur, ze zijn zinloos in de zaak. Noch Merkel, noch een duidelijke meerderheid van haar kiezers hebben enige vorm van schuldig geweten. Merkel weet wat ze doet, dom is ze heelemaal niet, en haar sympathisanten vertrouwen haar blindelings. (als toen)
  Tenzij Putin en Trump (in die volgorde) de stekker eruit trekken, blijft alles zoals het is.
  Roosevelt en Chamberlain hebben het gemist.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  In Keulen is ook van alles aan de hand. Zag net een repo op WDR. Veel overlast in een park, vol met TUIG. In een andere stad is de brandweer aangevallen bij het blussen van een flinke brand in een complex met 10tallen satellietschotels. ‘DU hässliche HEXE, hast die Heimat ZERSTÖRT!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/06/22/duitse-veiligheidsdiensten-vrezen-voor-gewelddadige-radicalisering-extreem-links-terreur-niet-uitgesloten/

  Duitse veiligheidsdiensten vrezen voor gewelddadige radicalisering extreem-links, terreur niet uitgesloten

  “Het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet (BfV) stelt een aanzienlijke radicalisering vast in delen van de gewelddadige extreem-linkse scene.

  Dienovereenkomstig lijkt “de ontwikkeling van terroristische structuren in links-extremisme” mogelijk. De “intensiteit van gewelddaden” is toegenomen. “Duidelijke ‘rode lijnen’ zouden worden overschreden”. Daarom lijkt “zelfs de stap van het opzettelijk doden van een politieke tegenstander niet langer volkomen ondenkbaar”.

  Het Bureau voor de bescherming van de grondwet waarschuwt voor een ‘radicaliseringsspiraal’ van een gesloten ‘harde kern’.”

  Like

 6. Jan zegt:

  Stuttgart

  Onbekenden verwoesten de stad Stuttgart

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  De Duitsers zijn al net zo achterlijk als de Zweden. Waarom zouden wij ons langer druk om hen maken, bij de eerstvolgende verkiezingen geven zij hun stem toch weer aan de verkeerden. Daarom zit Merkel al een eeuwigheid op het pluche. Ook vanwege dat rare schuldgevoel van de Duitsers. Ze gaven en geven hun stem immer aan de verkeerden, en hun landen gaan geheid naar de verdoemenis toe. Hier in Nederland is het al niet veel beter. Rutte haalt de gekste stuipen uit terwijl zijn populariteit blijft groeien. Bedrijven leveren ideeen voor de 1,5 meter maatregel, terwijl die maatregel indruist tegen onze grondwet. Idem dito voor de maximaal 2 personen regeling. De schooljeugd doet ook al vrolijk mee, mede opgejut door de linkse leraren. De geest van de Duivel waart rond de aardbol.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Ooit gehoord van stemfraude,kiezersbedrog,manipulatie,cordon sanitair,politiek proces.Intimidatie en bedreigingen van rechtse mensen,aanslagen op rechtse politici.Stemmen heeft geen zin,politici worden omgekocht of gechanteerd door o.a. de bilderberg groep en voeren braaf de N.W.O. agenda uit.

   Geliked door 2 people

 8. flo zegt:

  Zij zal dit nooit lezen en als dit wel zo was dan lacht ze er om de vette moffen teef. Alleen grof geweld tegen de primitieve islam makaken hordes die Europa willen vernietigen, is de oplossing, want dat is wat ze nog “begrijpen”. Of dat zal gaan gebeuren is te betwijfelen. Merkel moet dood, tesamen met haar regerende socialisten/communisten zooitje.

  Geliked door 2 people

 9. Bob zegt:

  Degene die je financiert, doen wat je zegt,
  daar heb je al zeker geennegatieve mening over.
  Op het duitse nieuws werd het dan ook goed
  gesproken, jongeren die door de corona(virus
  van de angst) er toe kwamen.
  Corona door de VN verbreidt als virus van de angst.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/23/german-security-agency-warns-far-left-political-assasinations-by-antifa-groups-no-longer-unthinkable/

  Duitse veiligheidsdienst waarschuwt extreem-linkse politieke moorden door Antifa-groepen ‘niet langer ondenkbaar’

  Het Duitse Federale Bureau voor de Bescherming van de Grondwet (BfV) heeft alarm geslagen over het toegenomen geweld van extreem-linkse Antifa-militanten, en zegt dat moord op politieke tegenstanders nu mogelijk is.

  Volgens de Duitse veiligheidsdienst zijn extreem-linkse extremisten radicaler geworden tot het punt dat “de ontwikkeling van terroristische structuren in links-extremisme” nu een reële mogelijkheid is.
  Het 22 pagina’s tellende rapport, dat werd verkregen door de Duitse krant Die Welt, voegt eraan toe dat “zelfs de stap van het opzettelijk vermoorden van een politieke tegenstander niet langer ondenkbaar lijkt”.

  Like

 11. R Thomasson zegt:

  Als Merkel zich verder blijft houden aan de EU agenda die opgelegd wordt door BILDERBERG/NWO (Kalergi-Plan) zal haar land in een totale chaos vervallen. Politieagenten kunnen hun taak niet uitoefenen in een land waar de regering vijandige houding neemt tegen alles wat normaal is. Een land die de politie geen mandaat geeft de burgers te beschermen. Merkel vergeet echter dat de EU is een corrupte heerser zonder tanden. BILDERBERG/NWO is een bende van geld vampiers die ooit mensen waren, maar geld veranderde ze in monsters. Regering Merkel begint steeds meer op de regeringen van de Weimar Republiek te lijken (1918 – 1933). Zo zal de Duitse geschiedenis van 100 jaar geleden zich herhalen. Wat de politie niet kan doen, zouden de moderne Freikorps doen https://www.youtube.com/watch?v=TxAjN5N0aSc

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   R Thomasson.Stasi/nazi zwijn merkel is ook lid van de satanische globalistische elite.Zij heeft onder alle belangrijke grote steden in duitsland 5 sterren bunkers laten bouwen die met tunnels zijn verbonden met elkaar.Er is genoeg voedsel en drinken om daar jaren te verblijven.Ook verblijven er soldaten en genoeg wapens,als in duitsland de pleuris uitbreekt gaan de ratten ondergronds.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Merkel is de nuttige idiot van de satanische globalististische elite, maar niet meer dan dat. Zij is vervangbaar. Zij heeft niet het eeuwige leven. Als het public genoeg krijgt van mevrouw Merkel, zullen de BILDERBERG/NWO monsters hun best doen iemand anders op haar plaats te zetten. Zij hadden Jose Emmanuel Barosso gefinancierd, Emmanuel Macron aan de macht geholpen (het lijkt dat de naam Emmanuel is gelinkt aan verraad!) en ze hebben in hun zak alle sleutelfiguren aan de EU top. Het is vanzelfsprekend dat zij zouden de volgende kanselier van Duitsland omkopen. Zij hebben hun tengels overal. Wat de soldaten betreft, niemand wil voor deze omgekochte pleuris doodgaan. Zo achterlijk zijn de soldaten niet …Dat hopen wij althans.

    Like

 12. Jan zegt:

  Duitse openlijk een fascistisch land, politie geeft toe SA-lieden te zijn

  Duitse politicus met geweld uit het parlement verwijderd na het kritiseren van linkse rellen in Stuttgart  Dr. Fiechtner beschuldigde hen ervan “bloed aan hun handen te hebben” omdat ze het land overspoelden met migranten die “Allahu Akbar” schreeuwden toen ze vorige week deelnamen aan de massale rellen in Stuttgart.De krachtige toespraak van Fiechtner werd door linkse politici en media algemeen veroordeeld als ‘haatdragende taal’. ‘Aanzetten tot haat’ is de marxistische versie van de islamitische blasfemiewetten.

  Staatsvoorzitter, Turkse moslim Muhterem Aras van de communistische Groenen Partij, ging zo ver dat hij de politicus verwijderde tijdens het debat over de rellen in Stuttgart, en riep zelfs de politie om hem te verwijderen. Hij werd ook geschorst voor vijf zittingen van het parlement.
  ….
  https://rairfoundation.com/watch-german-politician-forcibly-removed-from-parliament-after-slamming-left-wing-stuttgart-riots-coming-to-america/

  Like

 13. Jan zegt:

  Stuttgart krijgt shariawetgeving

  Skurril: Alkoholverbot in Stuttgart soll Migranten-„Partyszene“ befrieden

  Mit einem kurios anmutenden Vorschlag wollen jetzt deutsche Behörden eine Wiederholung der Verwüstung vom Wochenende verhindern: Ein Alkoholverbot in der Innenstadt von Stuttgart soll es richten.
  ….
  https://www.wochenblick.at/skurril-alkoholverbot-in-stuttgart-soll-migranten-partyszene-befrieden/

  Stuttgart is erger dan de DDR
  https://www.stuttgart.de/gemeinderat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s