Politiestaat Nederland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “duinsnip”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Den Haag, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Politiestaat Nederland . . .

 1. flo zegt:

  Alles voor de N I K K E R S…. alles naar de kloten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De Staats Gestapo slaat weer toe !

  Geliked door 3 people

 3. bozeoudeman zegt:

  De politie is je beste vrie… sorry je ergste vijand als je blank en geen Antifa bent!

  Geliked door 1 persoon

 4. Heniusz zegt:

  Laat allemaal weer niet aan duidelijkheid te wensen over. Het is maar goed dat je niet volstrekt overgeleverd bent aan de dode bomen media voor het echte nieuws, dan ben je pas echt in de aap gelogeerd.

  Like

 5. Triest in en in triest. Ze hebben niet in de gaten dat ze zelf tot de blanken behoren, je medeburgers van den beginne aanvallen, ouderen met het waterkanon bewerken, het zou dr eigen familie kunnen zijn. Nogmaals, in en in triest. Het zal hoop ik nu toch wel een beetje gaan dagen wat de bedoeling is met de Nederlanders?!?

  Geliked door 1 persoon

 6. bob zegt:

  Je zult toch die collaborateurs meppende knapen op de wereld gezet hebben diepe schaamte als gevolg Zouden ze ook hun ouders zo behandelen Ndrl is kapot

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het wachten is op de EU-armoede, als de grote droom van het socialisme uiteen spat, de Linksche Looney Brigade ons heeft leeggestolen en Brussel als de duurste fout ooit de geschiedenis ingaat, dan heeft de politiek haar nulpunt bereikt……….

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Ik als PVV er heb een klacht bij de PVV ingediend over Lilian Helder. Zij keurt het geweldadige politieoptreden tegen oude mensen goed. Een schande!

  Geliked door 1 persoon

 9. ruud beijer zegt:

  o ja beste reageerders kom zondag naar het museumplein in Amsterdam. Kom op voor je recht om te demonstreren. Tot zondag 12 uur museumplein Amsterdam.

  Geliked door 2 people

 10. duinsnip zegt:

  Deze beelden geven weer waar we in terecht gekomen zijn. Nederland is terminaal, en de EU ook.

  Geliked door 2 people

 11. Harry22 zegt:

  Een woord: staatsterreur!

  Like

 12. Japio zegt:

  Walgelijke individuen, waar is het zo verschrikkelijk fout gegaan?

  Like

 13. Cathja zegt:

  Hoe voelt dat, halve zool met je wapenstok, om een meisje met bloemen te meppen? Kun je wel? Gewapend tegen ongewapend en volkomen vreedzaam? Ben jij soms zo’n diender die uit is op een hogere rang bij de politie soms?
  In mijn ogen ben je van hetzelfde soort als dat gajes wat meeliep in de BLM-demonstratie.
  Flink hoor! Maar met deze ‘heldendaad’ kun je bij je vrienden tenminste bewondering oogsten…..

  BAH!!

  Geliked door 2 people

 14. loNe zegt:

  *Tales From The Crypt intro afspelen doet*

  Like

 15. karton zegt:

  Ik heb zo’n vermoeden dat de hele situatie in de EUSSR finaal uit de hand gaat lopen. Miljoenen zéér ontevreden burgers, bevolkingsgroepen die tegen elkaar worden opgezet, ongelijke behandeling van burgers, het opzij schuiven van grondrechten voor burgers waardoor bijv. de politie zónder bevel daartoe van een Rechter-commissaris je huis mag betreden zoals gebruikelijk was tijdens WO-II , enz. Wij worden geknecht door de zg “elite”.

  Geliked door 2 people

 16. Rensk. zegt:

  Ik was met een aantal mensen in een ander stadje uit eten geweest en we liepen weer terug naar de auto´s Bleven nog een tijdje napraten en 500 meter verderop zat een politiewagen ons in de gaten te houden. Waren met zn zevenen. Toen we dat in de gaten kregen zijn we de auto ingestapt en reden ze weg. Heb er nog een akelig naar gevoel over. Gatverdamme waar gaat dit in hemelsnaam naar toe.

  Geliked door 3 people

 17. Stef zegt:

  Wij zijn al vertrokken naar Polen. Heerlijk land en volk. Geen negers en halfnegers.
  We kijken vanaf hier hoe de burgeroorlog zich aan het ontwikkelen is .

  Geliked door 1 persoon

 18. BigLJohn zegt:

  Het begint knap veel op de voormalige DDR te lijken. Een politbureau waar voor eeuwig de VVD en of andere socialisten de dienst uitmaken, een soort van Stasi politie, kliklijnen en The NWO invloed. En dan spreken we nog niet over de Coronagekte, de klimaatgekte en de massa-import van barbaren uit Afrika en het midden Oosten. Of we nou door de kat op de hond gebeten gaan worden…Het lijkt er eerder op dat we door meerdere ondieren tegelijkertijd gebeten gaan worden.

  Geliked door 3 people

 19. Paul zegt:

  Er is van alles misgegaan die middag maar dit is het verkeerde plaatje erbij. Geknipt uit een filmpje waaruit blijkt dat dit meisjes een cheerleader is van de hooligans die de mooie demonstratie van de vrijheid verknald hebben. Ik was zelf bij de demonstratie en het was super totdat deze gasten arriveerden. Hoepel toch op hooligans en laat de normale vrijheidslievende en intelligente mensen demonstreren tegen dit domme overheidsbeleid en laat ons heel Nederland achter ons krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s