Vuile rotzakken… de nieuwe NSB

Screenshot_10

Na de actie op het Malieveld op het niet naleven van de 1.5 m ging de politie nog even een patatje halen!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ocean4“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Vuile rotzakken… de nieuwe NSB

 1. andre zegt:

  Als je in uniform met je reet omhoog ligt in de moskee en als je op je knie in uniform BLM steunt dan heb je totaal alles verloren wat je als gezag moet uitstralen.

  Laat ze lekker een patatje eten, het maakt niets meer uit.

  Geliked door 4 people

 2. flo zegt:

  Je zult ze altijd vinden deze smerige klootzakken, 80 jaar geleden deden ze ook graag mee met razzia’s en zetten joden op de trein naar westerbork of verder, daar werden ze ook voor betaald, dit vuile tuig nu ook….en ook straks zullen ze straffeloos verder leven, net als toen….

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  En 14000 man op de Dam en 1 is er ziek geworden. Lijkt alsof de politie meer weet dan wij. Politie heeft gekozen vrees ik. Weer! En niet waarvoor ze aangenomen zijn, namelijk de burger beschermen. Nee die gaan het de elite naar de zin maken. Die vinden het prima dat de media de boel opstookt. Verdeel en heers. Griezelige ontwikkeling.

  Geliked door 3 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Ja maar ze geven elkaar hierna een bekeuring geloof me maar, zij zijn politieagenten en deugen dus, ja echt waar!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ bozeoudeman.
   U heeft gelijk !
   Ik ken zelfs politie-chefs, die hun echtgenote bekeurden, u zult het niet willen geloven, dat was dus enkele jaren geleden maar…………………..dat soort “chefs” bestaat nog steeds !
   Dát zijn de ware NSB’ers.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik weet het niet hoor, maar als je je eigen vrouw gaat bekeuren, dan is het wel meteen afgelopen met je huwelijk.
    Misschien was die bekeuring dan wel een reden om makkelijk te scheiden van je vrouw.
    Echt vriendelijk gaat het daarna niet meer worden met de 2en.

    Like

   • karton zegt:

    @ BertG. Zowel bij de Rijks- als gemeentepolitie heb ik dergelijke “chefs” meegemaakt. Hoe hun huwelijk daarna al dan niet werd voortgezet weet ik niet maar interesseert me ook helemaal niet.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Blijkbaar houden velen niks bij, zelf hun kinderen bekeuren ze

    Geliked door 1 persoon

 5. Japio zegt:

  Kijk ze staan de helden, beveel is beveel hè wouten? Als er een paar marokkanen rellen in de Schilderswijk vluchten ze met de staart tussen de benen weg. De hele mocromaffia kan bestaan dankzij deze helden. Je moet wel heel erg gefrustreerd zijn om een agentje te willen spelen. Kotsmisselijk wordt je ervan. Hoe diverser het korps hoe meer de autochtonen klappen gaan krijgen. Dat is ook het doel van de overheid om ons eronder te krijgen, zoveel mogelijk allochtonen in het korps.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Japio, de politie voert bevelen uit van de overheid, de regering dus, dus politici met een eigen agenda waar de burgers niet in voorkomen. Concluderend, als de autochtone burgers wordt gediscrimineerd ten opzichte van zogenaamde vluchtelingen, vinden we dat beleid terug in nauwkeurige instructies van de politiek, aan de uitvoerende instantie van de staatsmacht, de politie dus. Dat de burgers dit soort directieven nooit onder ogen krijgt is dat dit soort geheime stukken altijd onder de pet worden gehouden en niet naar buien komen. Mevrouw halsema, nu burgemeester , toen als kamerlid, lid van de bende van groenlinks, behoort nog steeds tot de club van gezalfde machthebbers en kan dus doen wat ze wil. Dat is gebleken bij de demonstratie op de dam waar ze openlijk heulde met de oproerkraaiers en ook in haar priveleven gebruikt/misbruikt ze de burgemeestersmacht.
   Dus, politieagenten hebben geen flikker te vertellen, bek houden en doen wat er bevolen wordt. Dat doen ze dus ook braaf. Op naar de de volgende bevordering en het bureaubaantje.

   Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Hoe zwaar worden we bedonderd ?
  Agenten die de anderhalve meter afstand moeten bewaken , die na afloop schouder aan schouder staan te wachten op een zak patat , totaal geen benul hebben wat er gaande is , slechts volgelingen van de NWO – maffia !
  Als dit soort mensen nou eens hun gezond verstand zouden gaan gebruiken , dan zag het er toch heel wat beter uit ?
  Maar ja , je bent ambtenaar of je bent het niet , hè ?
  Heb een gepensioneerde politieambtenaar soms binnen het bedrijf werkzaam , zelfs na vijf jaar pensioen ziet ie niet waar een heleboel voormalige collega‘s van hem mee behept zijn .

  In de oorlog was de grote meerderheid van de politie al “ fout “ ,
  Er is niet zo veel veranderd !
  Geen donder eigenlijk .

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Zwaar bedonderd worden wij zeker, er is meer bekend dan dat ze ons vertellen.
   Dan zouden we direct door hebben dat ze zwaar in de maling worden genomen met ze alle.
   Nadat die hele corona hype paniek net was uitgebroken, viel het mij op dat de eigenares van apotheek letterlijk over maling had wat betreft een 1,5m bedenksel in de supermarkt.
   Ze stond er alleen maar een beetje stom om te lachen.
   Terwijl ze zelf de apotheek compleet afgesloten had wegens besmetting gevaar.
   Dat weet je duidelijk toch iets wat wij niet weten en ook niet mogen weten.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Harry.
   V.w.b. de gepensioneerde politieambtenaren moet ik u gelijk geven.
   Ik ben iets langer als 5 jaar met pensioen maar ik begrijp er totaal niets meer van. de gehele politie-meute is op hol geslagen. De reden is niet moeilijk te bedenken.
   “Vroeger” werden a.s. politieagenten getest, gescreend en psychologisch onderzocht op karakter en andere vaardigheden. Velen vielen daardoor af, zo niet, dan één jaar naar een (meestal) interne politie-opleiding. Tegenwoordig worden de testen en psychologische onderzoeken aangepast aan de sollicitant, de opleiding is niet meer intern maar mag in enkele jaren worden gedaan al “werkend/studerend”. Allochtonen worden helemáál in de watten gelegd, bijv. de eisen op het beheersen van de NL-taal zijn zó laag voor hen, dat een figuur met alleen een BLKO-opleiding de eis makkelijk zou kunnen halen. (BLKO = Buitengewoon Lager Kleuter Onderwijs) Er wordt vooral gelet op de bereidheid van de sollicitant om z’n “chefs” blindelings te volgen, je zou kunnen zeggen dat het traject van sollicitant tot politieagent is gestoeld op de “opleiding” van de NSB-politie tijdens WO-II.
   Dat er geen enkel ontzag en maar zeer weinig waardering voor de politie overgebleven is lijkt mij dan ook zeer begrijpelijk.
   Let op : het zal nóg erger gaan worden met de nieuwe z.g. Noodwet, waarin de politie de bevoegdheid krijgt om woningen te betreden zonder “last tot binnentreden” van een R.C. om te controleren hoeveel bezoek u heeft en of de afstand wel bewaard wordt !
   Dictatoriaal Nederland !!!!!!!!!

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik dacht dat jij veel jonger was, een jaar of 50-55.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ BertG. Dank dank dank , als u een vrouw zou zijn zond ik u een kushandje. (Ik ga er vanuit dat u een meneer van het mannelijk geslacht bent). Ben wel benieuwd waarom u mij zó jong inschat.👨‍✈️

    Like

   • BertG. zegt:

    Karton, ik denk door de manier van reageren.
    Sommige komen juist veel ouder over door een bepaalde houding in reacties, of ze proberen veel ouder over te komen door meer te zeuren en dezelfde herhalingen te herhalen.
    Ik probeer altijd in te schatten hoe iemand er uit ziet of hoe oud ze zijn.
    Soms kom ik behoorlijk in de buurt.

    Like

 7. Jade zegt:

  Vallen die even vies door de mand…
  Dank, foto opgeslagen. 👍

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  De overheden maken wetten voor het klootjesvolk en uitzonderingen voor zichzelf. Is het ooit anders geweest van uit de overheden ? Van multinationals en het koningshuis die geen belasting hoeven te betalen, tot aan Jan met de Pet die alle klappen op moet vangen. En zo zit de wereld in elkaar, en ik denk dat daar nooit verandering in zal komen !

  Geliked door 3 people

 9. LUCIA zegt:

  Heb nooit de illusie gehad dat wij als volk iets hadden aan de politie als je ze belt , stellen ze je 50 ontmoedigingsvragen en hierna hun vraag aan jou of je het niet voor hun wil gaan oplossen ….fuck ze vuile nazi’s, oude mensen in mekaar slaan… zo misselijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   We hebben allemaal ook een andere politie nog mee gemaakt.
   Dat ze nog wel kwamen als je ze belde, politie bureaus nog gewoon open waren en je niet eerst een afspraak hoefde te maken, en ze het niet uit je hoofd probeerde te praten om een aangifte te doen of om langs te komen.
   Politie waar je nog een normaal redelijk gesprek mee kon voeren.
   Maar inmiddels is dat allemaal alweer heel erg lang gelden.

   Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Knuppelen maakt hongerig.

  Zou graag weten hoeveel erbij staan met gewetensnood.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Die frietboer had een scheutje rioolwater door de mayonaise moet mengen. Proeven ze toch niet, maar na een paar uur het hele zooitje nsb’ers aan de schijt. En op tijd maken dat je weg komt, onder het mom van de friet is op.

  Like

 12. Meine zegt:

  Waarvoor betalen we eigenlijk belasting ???

  Like

 13. Monalisa zegt:

  de nieuwe SSers

  Geliked door 1 persoon

 14. Lord of Hosts zegt:

  Die zogenaamde doorgesnoven hooligans van Mark Rutte zijn collega-politieagenten. Worden ingezet om rel te schoppen zoals we al zoveel jaar dachten. Maar nu zijn er bewijzen.
  Wat een Smeerlappen! Ingezet om het eigen vreedzame volk in een kwaad daglicht te zetten door de politieke smeerlappen op kosten van het Nederlandse volk.
  https://m.facebook.com/100006242203706/posts/2651101465107901/

  Like

 15. Bas zegt:

  Ze moeten nu door hun collega’s van de ME uit elkaar gedreven worden?

  Like

 16. BertG. zegt:

  Rutte had geen goed woord over voor de hooligans die afgelopen zondag de oorzaak waren van de uit de hand gelopen demonstratie op het Malieveld, maar nu duiken er beelden op van andere ‘hooligans’ die gecoördineerd iemand oppakken om vervolgens in een ME-busje te kruipen.
  https://www.skoften.net/skft/848574/video-waren-undercover-politieagenten-de-aanstichters-van-geweld-in-den-haag

  Like

  • boorzalf zegt:

   Bedankt Bert,
   [video src="https://files.skoften.net/encoded/video/848574/skft-dcfd359892d5a1a29bc452ed51ab976cfbda15e321ea4049fe037ead1836019e.mp4" /]

   Like

   • karton zegt:

    Rutte had geen goed woord over voor de hooligans, lees ik.
    Zouden er in Nederland nog écht veel mensen rondlopen die
    één goed woord voor Rutte over hebben ?
    Deze schertsfiguur, die zélf niets anders doet als liegen en bedriegen, de bevolking van alles belooft maar niets nakomt, staat te applaudiseren bij ziekenhuizen voor het verplegend personeel waarna de gehele “regering” het erover eens is : die mensen moeten een hoger salaris krijgen: wat zie en hoor je gisteren : de gehele “regering” is tégen een salarisverhoging v.h. verplegend personeel, ze krijgen al genoeg verhoging zegt dat Haagse zootje ! Als ’t om hun eigen salaris en/of pensioenen gaat is dat met één hamerslag geregeld. Als een burger aangifte wil doen op een politiebureau heeft hij/zij geluk dat een bureau geopend is, nog meer geluk treft hem/haar als er óók nog een politieambtenaar aanwezig is, maar dan is zijn/haar geluk ook wel óp, want de politieambtenaar stuurt de asp. aangever weg met de boodschap : “Kom volgende week donderdag maar terug, we hebben nu geen tijd”.
    Genoeg tijd hebben ze wél om, óók onschuldige, demonstranten in elkaar te rammen in Den Haag, waarna hun “opperhoofd” van de één of andere vakbond op de tv zit te janken over het gebrek aan gezag én waardering voor de politieambtenaren. Deze man moet zich schamen om zulke onzin te verklaren op de tv; gezag én waardering moeten verdiend worden, beste man van de vakbond.
    Nét als de Duitse politieambtenaar zei in een interview : “Wij worden misbruikt door de politici”, dis is in Nederland óók a.d. orde.

    Like

 17. Bob zegt:

  NPO(nazi propanda organisatie) liet niet zien dat
  oude mensen werden geslagen. Dejavu in 40-45.
  Mensen bijeen drijven en in groepen bijeen transporteren.
  Dejavu 40-45.

  Geliked door 1 persoon

 18. ruud beijer zegt:

  Beste reageerders, zie ik u a.s zondag op het museumplein in Amsterdam?
  Ik kom zeker dus ik hoop u daar te zien in het echt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s