De naaktslak-kruipwitjes weer in de politiek correcte bocht

Screenshot_12

(Door: “bozeoudeman”)

Anton de Kom opgenomen in de canon van de Nederlandse geschiedenis! Straks volgt Atatürk vast en zeker en binnen zeer afzienbare tijd de PLO en natuurlijk Yasser Arafat. Laten we Mandela niet vergeten op te nemen in de canon van Nederlandse geschiedenis en wat denken de naaktslak-kruipwitjes van een man als Idi Amin?

Oh nee, niet die Idi, want er zijn geen vele tienduizenden Oegandezen naar Nederland gekomen, dat komt vast nog wel dankzij een goede begeleiding van de ‘filantroop’ Soros en zijn inmiddels wereldwijd vertakte criminele leger helpers van illegalen en zelfbenoemde vluchtelingen.

Het enige brokje geschiedenis dat straks nog van de oorspronkelijke Nederlanders is, zal er door de naaktslak-kruipwitjes met spoed uit verwijderd worden, ooit. Anton de Kom is een man die in de Surinaamse geschiedenis thuishoort, zoals Atatürk in die van Turkije, Mandela in de geschiedenis van Zuid-Afrika en laat Amin maar in de geschiedenisboeken van Oeganda liever zo veel mogelijk weggemoffeld worden, net als Hitler in die van Duitsland.

Dat een slavernijverleden, hoe men hierover ook denkt, niet uit te wissen is en een onderdeel van de Nederlandse geschiedenis vormt, staat wat mij betreft net zo buiten kijf als de bijna totaal vergeten geschiedenis van de gewone Nederlandse mens als lijfeigene, wat net zo´n vergelijkbaar gruwelijk onderdeel van die Nederlandse geschiedenis is.

Maar De Kom hoort toch echt niet thuis in de canon van de Nederlandse geschiedenis als vrijheidsstrijder uit Suriname enkel en alleen omdat inmiddels dankzij de namaak socialisten van Den Uyl pakweg een half miljoen Surinamers in Nederland wonen. In dat geval is het eind zoek gezien het feit dat door veel laffe hersenloze ofwel corrupte Nederlandse politici zo´n beetje uit elk land inmiddels wel een bijna detachement burgers hier is neergestreken.

In dat geval zullen op termijn die naaktslak-kruipwitjes zwaar onder druk komen te staan als zij handhaven dat De Kom opgenomen moet zijn in de canon van de Nederlandse geschiedenis, dan zal het Turkse smaldeel Atatürk opgenomen willen zien, Marokkanen hun koning, toch hier verdwaald geraakte Oegandezen wellicht wel ook dan die Idi.

Zoeloes uit Zuid-Afrika hun Mandela, Chilenen Allende, sommige Russen Stalin en Venusianen hun held BRoRgb@1, het wezen dat ooit Venus bevrijdde van overheersing door Mars. Mijn hemel, wanneer worden al die miezerige naaktslak-kruipwitjes uit de academische wereld verwijderd voordat zij een totale ellende weten aan te richten met hun door als naaktslak kruipen voor terroristen met grote bekken.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op De naaktslak-kruipwitjes weer in de politiek correcte bocht

 1. A.de Koning zegt:

  Heel goed verwoord en het is een schande dat ze iemand als Minister Drees die zoveel voor de Nederlandse bevolking heeft gedaan eruit gezet hebben. Je kunt precies zien wie dat samengesteld heeft.

  Geliked door 6 people

  • hans-e-pans zegt:

   Nog nooit eerder van deze Anton de Kom gehoord, dit is de eerste keer.

   Veel laffe hersenloze ofwel corrupte Nederlandse politici zien Nederland als een soort prive dierentuin, of ark van Noach, waarin ze al dan niet zeldzame mensenrassen uit allerlei landen van de wereld kunnen opnemen.

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Het valt nog mee dat ze de figuren rond Kick Out Zwarte Piet niet opgenomen hebben in hun bestanden.

  Like

 3. karton zegt:

  Nog een paar namen die zéker in onze canon dienen te worden opgenomen : Idi Amin, Robert Mugabe, Walter Ulbricht, Erich Honnecker, Balthasar Geraerds, Erik de Noorman en Pipi Langkous. Een canon, zou er écht een normaal mens enthousiast van worden ?

  Geliked door 1 persoon

 4. bozeoudeman zegt:

  Ter aanvulling:
  Er zullen critici zijn die stellen dat De Kom wel degelijk in de canon van de Nederlandse geschiedenis thuishoort gezien het feit dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog lid was van het verzet. Dat laatste feit geldt dan ook voor enkele duizenden verzetstrijders die dan ook allemaal in de canon thuishoren maar die niet allemaal met naam vermeld worden. Sommige blijven zelfs nog altijd anoniem.

  Het feit dat De Kom nu die plaats in de canon krijgt toebedeeld lijkt mij verdacht veel te maken te hebben met het huidig geschreeuw vanuit de BLM beweging waarvoor een knieval wordt gemaakt. Het is triest dat iemand dan de plek krijgt onder druk van demonstraties, vernielingen, plunderingen, rellen, geweldplegingen en dreigementen die in Amerika maar ook deels in Nederland plaatsvinden.

  Zwichten voor dit soort negatief gedrag in de hoop BLM activisten hiermee tegemoet te komen en hen tot rust te brengen is naar mijn bevinding niet recht doen aan De Kom als verzetstrijder maar De Kom laten gebruiken door soms zeer dubieuze personen en of groepen met wellicht dus ook bedenkelijke bedoelingen. En dat kan leiden dat andere allochtone groepen ook hun helden in de canon willen zien.

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   “……………verdacht veel te maken te hebben………….” etc,etc/
   Dat lijkt mij dus ook, waarom b.v. niet een andere verzets-strijder uit de voormalige koloniën vernoemd.
   George Maduro uit Curaçao.
   Is dat omdat dit een afstammeloing is van blank/Joodse origine ?
   Madurodam in Den |Haag is door zijn familie 10-tallen jaren geleden opgericht……….

   George Maduro wordt in 1916 op Curaçao geboren en verhuist op zijn tiende naar Den Haag. Tijdens de Duitse inval in 1940 studeert hij rechten in Leiden. Enige tijd daarvoor is Maduro gemobiliseerd en benoemd tot reserve-tweede luitenant bij de cavalerie.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bozeoudeman.De extreem linkse en blm terroristen zijn bezig om de geschiedenis uit te wissen.Natuurlijk in opdracht van de satanische globalistische elite.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Tja,U hebt gelijk “bozeoudeman”, maar we zitten nu éénmaal opgescheept met een leger hersenloze in dit land.

  Geliked door 1 persoon

 6. danny zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/710221107/rutte-gaat-in-gesprek-met-betogers-racisme?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Rutte heeft het echt op met de Nederlanders. Begin steeds meer te denken dat dit allemaal gepland is om bevolking tegen elkaar uit te spelen en de totale macht te pakken.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Helemaal gelijk met dit artikel. Alleen een kanttekening.

  De zoeloes moesten niks van Mandela hebben. De leider van de Zoeloes was koning Buthelezi.

  Buthelezi werkte samen met het apartheid regime en beide waren op weg naar het normaliseren van de betrekkingen. Apartheid regime wist dat het voortzetten van de apartheid gedateerd was. Ze waren bereidt deze op te heffen. Buthelezi moest niets van de communistische ANC hebben.

  Ze bestreden elkaar heftig. Het ANC werd gesteund door de communistische wereld en hun “”use full idiots”” in het westen. De P.v.d.A. met Den Uyl voorop hadden gekozen het ANC te steunen en niet Buthelezi. Achteraf gezien is dat jammer. Hiermee ondersteunde de P.v.d.A. rechtstreeks de terreur die het ANC uitoefende om hun doel te bereiken. Veel zoeloes kregen een autoband gevuld met diesel om hun nek.

  Mandela behoorde tot de Xosa stam en was naar ik meen afstammeling van oude koningen.

  Mandela deugde als mens maar de groep van het ANC waren rancuneuze communistische bandieten. Dat is achteraf gebleken. Mandela had ook niets te vertellen als president hij werd alleen gebruikt om zijn naam.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Rutte speelt een heel vuil spel en heeft inderdaad het doel de geschiedenis van Nederland totaal te niet te doen en de Nederlandse cultuur, geschiedenis en haar bevolking om te volken. Eens heeft Maxima in haar toespraak op 24 september 2007 reeds de uitspraak gedaan De Nederlander bestaat niet. Nederlanders hebben niets meer te vertellen, worden onderdrukt door de meest schandalige en ondemocratische noodwet die snel in werking treedt. Rutte ent zijn elitaire aanhangers heeft ons Nederlanders inmiddels overgeleverd aan de multi culti. De Nederlander blijft alleen nog uitsluitend betaalslaaf en wordt onderdrukt door de inwerking getreden nieuwe politiestaat 2020. |Onze democratie is de nek omgedraaid dat langzaam en zeker wordt omgevormd tot een zwaar communistische staat. Het is zelfs niet meer gegund om op een waardige wijze oud te worden. Dit blijkt nu al dat er een complete genocide onder ouderen plaats vindt in verpleeghuizen deze ouderen zijn al maanden gegijzeld en gescheiden van familie terwijl criminelen in de gevangenissen vrij spel hebben, gebruik kunnen maken van Iphone en kunnen handelen in drugs. Het blijkt dat het regime in de gevangenis meer soepel is dan het desastreus schadelijke regime dat de scepter zwaait in onze verpleeghuizen in opdracht van de Staat der Nederlanden. Het is pure misdaad wat ons volk op dit moment wordt aangedaan en ons nog te wachten staat. Geen vrijheden meer en verder leven onder dictatuur dat het nieuwe normaal wordt genoemd. Wij Nederlanders zijn te lang op onze stoel blijven zitten en hadden al lang eerder tot massaal verzet tegen deze misdaden en overtredingen van de grondwet keihard in moeten gaan. Het eens zo mooi en welvarend Nederland dat in alle vrijheid kon leven bestaat niet meer en komt niet meer terug zolang het huidige staatsregime de scepter zwaait.

  Geliked door 2 people

 9. Bob zegt:

  Ken uw geschiedenis en weet dat Nederland alleen
  nog een naam is.
  De oude man is terecht BOOS.

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  De zgn. herijkte Canon is een afspiegeling van het MISDADIGE GAJES dat NL de laatste decennia “bestuurt” heeft…… L A N D V E R R A D E R S van het ergste soort!

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  Beetje romantiek is best leuk.
  Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars, maar je moet het geloven.
  Zoals op de puzzelsite “puzzelstad.nl” ook vaak wordt gevraagd naar de God van Ali, en nog beter, het geloof van Ali, geloof je het zelf?
  Vele vrouwen heten Ali, een afkorting van Alida, echt waar.

  Geliked door 1 persoon

 12. Heb het gisteravond ook met stijgende verbazing zitten te bekijken.
  “Ja” zeggen ze dan “maar onze kijk op de geschiedenis verandert”.
  Misschien zit daar wel het probleem, je zou bijv niet naar ons slavernijverleden moeten kijken met de ogen van nu maar je eerder verdiepen in hoe men daar destijds tegenaan keek.
  De eerste de beste zeeman uit die tijd had het niet beter dan een slaaf ergens op een plantage maar daar lopen we gemakshalve met een grote boog omheen.
  Zweepslagen waren heel normaal, kielhalen net zo, men keek destijds nu eenmaal anders naar lijfstraffen dan wij nu.
  Er gaan nu stemmen op om straten opnieuw te benoemen, niet alleen zeehelden zijn de gebeten hond, ook de mensen uit de Boerenoorlog in Zuid-Afrika.
  Toen Paul Kruger even in Nederland was werd hij bij hotel Des Indes toegejuicht door een spontane menigte en dat was zeer uitzonderlijk in die tijd, en nu zouden we de Paul Krugerlaan en de La Reyweg moeten herbenoemen ?
  Er staat ook niemand bij stil waarom de zeehelden zo populair waren terwijl we nooit iets horen over andere militairen.
  De reden is dat de hogere rangen in het leger waren voorbehouden aan de adel terwijl de zeehelden vaak van onderaf waren opgeklommen, er waren erbij die opgeklommen waren van ketelbinkie tot admiraal, tja dat sprak de mensen aan.
  Al die feiten blijven onbenoemd door de mensen die zo graag willen deugen.
  En juist in dat willen deugen tegen alle logica in daar schuilt het grootste gevaar.

  Geliked door 3 people

 13. Kees zegt:

  D66 zal Adolf er nog wel bij willen en Marcus Bakker.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  “Hij werd begraven in een massagraf. In 1960 werden zijn stoffelijke resten gevonden ?????????? en overgebracht naar Nederland. Ze zijn bijgezet op de erebegraafplaats te Loenen”.

  15 jaar in een massagraf vind je niemand meer terug, alleen met dna onderzoek. Wat er nog van over is.

  Like

 15. Marc zegt:

  Het is altijd al bizar geweest dat de politiek zich inhoudelijk met het vak geschiedenis bemoeit. Sterker: de politiek moet oprotten uit het onderwijs!

  Opheffen, dat ministerie!

  Like

 16. Qvic zegt:

  Het zijn telkens de zelfde soort hypocrieten die de werkelijke geschiedenis zo verdraaien, om er zelf het meeste voordeel aan kunnen onttrekken. Van zie nu wel hoe fout de Nederlanders waren. Want dat speelt er nu, om zo van het autochtone Nederlands volk een schuldgevoel aan te praten. Maar zouden we gaan kijken met een vergrootglas, dan zien we een hele andere geschiedenis, die nu weggemoffeld is door de linkse politiek correcte hypocrieten.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Wanneer De Kom geen communist zou zijn geweest, maar bijvoorbeeld een christelijke verzetsman, zoals Johannes Post, hadden die linkse activisten hem, ondanks zijn kleur waarschijnlijk nooit in de huidige canon van de Nederlandse geschiedenis opgenomen.
  Maar de combinatie van huidskleur en antikoloniaal communisme en activisme is voor zulke linkse engnekken natuurlijk onweerstaanbaar.
  Waarbij wel de kanttekening moet worden gemaakt, dat iedereen die wegens verzetsactiviteiten door de nazi’s is vermoord respect verdient. Maar dan zou je duizenden anderen in deze canon kunnen opnemen, die echter niet het linkse privilege van een communist met een kleurtje hebben.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jack Terrible zegt:

  Mijn bazin heeft mij vanmorgen “niet goed bij mijn kop” genoemd. En hoe ik bepaalde dingen in mijn kop haalde. Ze is echt een kruipwitje!!! Kijken wie er wint!!! Ik zal haar ook een kruipwitje noemen omdat ze zei dat ik mijn vreselijke lied over de Sharia liet horen op mijn werk. Mijn Sharia lied is uiteindelijk helaas verwijderd van YouTube. Mijn chef draaide mijn lied over de Sharia in zijn cd-speler in zijn werkauto. Daarop ging een moslim-collega klagen bij de directie. Meneer kreeg uiteraard gelijk. En ik werd een “gestoorde’ genoemd. Zeg kruipwitje: “Ik heb een hoofd en geen kop!!!”

  Like

  • karton zegt:

   @ Jack Terrible. Weet u zeker dat zij een kruip-witje is ? Als ik uw reactie lees, lijkt ze volgens mij méér op een kruip-zwartje !👣 👴🏿 🤮

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s