Generaal Perrotti: “Italië mag geen Afro-islamitische hel worden!”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Generaal Renato Perrotti is een betrokken strijder tegen het beruchte “ius soli”-principe, dat de afgelopen jaren steeds vaker onderwerp van de politieke discussie in Italië werd en waarvan de voorstanders bijna uitsluitend uit het linkse kamp komen. Het Latijnse begrip “ius soli” betekent “recht van grond” en kenmerkt het geboorteplaats- of territoriumprincipe, volgens welke een staat zijn staatsburgerschap zonder verschil te maken aan alle kinderen verleent die op zijn staatsgebied geboren werden.

Mitteleuropa

Generaal Renato Perrotti is voormalig vicecommandant van de elite-eenheid “Folgore” en een veteraan van de Balkan, Somalië en Irak. Hij startte in 2017, toen men zei dat de afkondiging van het “ius soli”-principe in Italië direct voor de deur zou staan, een wanhopig appèl op Facebook.

Een appel dat nu met het oog op een Italiaanse regering die de illegale immigranten graag zou willen “regulariseren” en terug zou willen grijpen op het “ius soli”, nog steeds van betekenis is:

“Italiaanse parlementariërs, Italiaanse staatsburgers, Facebook-vrienden, wend je tegen de ideologische waanzin van de íus soli´.”

 “Het dichtbevolkte Italië met enorme schulden – aldus generaal Perrotti verder – is niet te vergelijken met het reusachtige en mensenlege Amerika van de 19e eeuw, waar het ´ius soli´-principe tot op de dag van vandaag geldt. Italië kan niet aan iedereen die in Italië geboren wordt levensruimte, staatsburgerschap en staatsburgerrechten toestaan. Al volgens het nu geldend recht kunnen alle buitenlanders na hun achttiende levensjaar Italiaans staatsburger worden als ze in Italië naar school geweest zijn en hun bereidheid tot uitdrukking hebben gebracht voor het Italiaanse staatsburgerschap te beslissen.”

Dan de scherpe aanval van Perrotti: “Het ´ius soli´, dat door deze onbekwame en hoofdzakelijk linkse regering voorgesteld en gepropageerd wordt, wil het staatsburgerschap ook op basis van de geboorte op Italiaans territorium toestaan. Daarmee manifesteert zich de wil om sociaalculturele constructies van ons land te veranderen, te deformeren en te corrumperen. Het gevolg daarvan zal een enorme catastrofe zijn, die het leven van iedereen lastiger zal maken.”

Volgens generaal Perrotti is er maar één uitweg: elke oprechte Italiaan zou openlijk bekend moeten maken dat hij “tegen alle partijen en politici stemt die het ter discussie staande wetsontwerp voor het ´ius soli´ ondersteunen.”

Natuurlijk is daar moed voor nodig: “Laat u zich niet door de morele chantage intimideren van diegenen, die de toekomst van uw kinderen verwoesten, diegenen, die een wet aannemen die van Italië een Afro-islamitische hel zal maken.”

En zoals de generaal heel goed weet, zal ook de huidige wetsituatie (die in Italië opgegroeide vreemdelingen na hun 18e levensjaar de mogelijkheid biedt om het Italiaanse staatsburgerschap te verwerven) de toekomst van Italië verwoesten, alleen gebeurt dit op langduriger termijn en op “rustiger” wijze.

Conclusie van zijn appèl: of Italië keert terug naar het “ius sanguinis”-principe (“Recht van het bloed”, dus afstammingsprincipe), of het komt er vroeger of later toe zoals het Vaticaan voorspeld heeft: “Italië zal alleen nog een herinnering zijn.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie, gezond realisme, Italië, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Generaal Perrotti: “Italië mag geen Afro-islamitische hel worden!”

 1. karton zegt:

  Als generaal Perrotti dat niet wil moet hij maar snel ingrijpen met z’n troepen; maar vermoedelijk is deze vaderlander vóórdat hij kan ingrijpen weg-gepromoveerd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Het laatste zal het wel worden.
  LINKS is in treinvaart bezig om Europa zo snel mogelijk te verwoesten en vol te laten lopen met haatkoppen uit Afrika. Vandaar dat de jonge generatie alvast zwaar ingepeperd wordt om zoveel mogelijk over de zwarte bevolking te leren op school en in reclames. Alles moet ZWART tegenwoordg. Nog maar niet te spreken over de voorkeursbehandelingen die deze allochtonen krijgen en het tot alles legitimeren van ‘discriminatie en achterstelling’.
  Over 1 of 2 generaties is Nederland ook overgeleverd aan Afrika toestanden en zullen de meesten blanken wel zijn gevlucht of vermoord en alles afgepakt. (met hulp van de regering)

  Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Europa is op Oost Europa na allang verloren verkiezingen hebben ook geen zin want dan wil men niet gaan regeren met pvv of Baudet.
  En zolang exstreem links de media in zijn macht heeft zijn zij altijd winnaar .

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een aantal raciestische filmpjes………….
  * / * / *
  Een blanke jongen omringd door ’n 10-tal zwarten.
  WILDE NIET VOOR HEN KNIELEN…………..
  Een gebroken tand en blauw oog, de volgende keer knielt hij wel ?????
  Hij mag hen wel dankbaar zijn dat ze ‘m niet hebben gedood.
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/30.-His-white-tooth-deserved-to-get-knocked-out.-White-Teeth-R-Racist..mp4?_=11

  Vrouw uit auto gesleurd om telefoon en handtas te stelen.
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/31.-The-valet-service-at-this-establishment-is-first-rate..mp4?_=12

  Metro-station…………….
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/37.-Earlier-we-saw-a-nice-youth-helping-an-old-man-off-the-bus.-Here-we-see-a-nice-youth-.mp4?_=18

  Allen tegen één
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/43.-When-white-supremacy-starts-winning-thats-when-BlackLivesMatter-needs-to-stand-together.mp4?_=24

  Wil zijn fiets niet afstaan………..
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/51.-Fellow-White-People-never-turn-your-back-on-a-minority-its-tremendously-rude-and-rac.mp4?_=30

  Verkoper wil niet de prijs verlagen….
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/50.-For-50-heres-one-that-came-across-my-feed-earlier-today.-Cant-a-minority-just-shop-in.mp4?_=29

  Je moet wel snel vor hen opzij gaan, anders………………..
  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2020/06/42.-White-people-need-to-get-out-of-the-way.-BlackLivesMatter.mp4?_=23

  Geliked door 3 people

 5. top of flop zegt:

  We zijn in Europa op weg naar het einde, U aangeboden door een verzameling bureaucraten. Hopelijk zijn die bureaucraten als eerste aan de beurt.

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  top of flop: Helemaal mee eens wij zijn al met sneltreinvaart op weg naar het einde van de het blanke tijdperk. Inderdaad moeten wij niet hopen dat al die linkse politici en bureaucraten dat ze als eerste aan te beurt komen wij moeten er voor zorgen dat ze op zeer korte tijd de eerste zullen zijn waar keihard mee wordt afgerekend. Helaas ontbreekt de moed bij heel veel Nederlanders om dit te bewerkstelligen. Die algehele Haagse linkse maffia moet verbannen worden uit de zetels. Rutte zal waarschijnlijk zelf straks al het veld ruimen en naar Brussel vertrekken om NL verder in Brussel kapot te maken en uit te kleden. Vandaar dat ze nu al Kaag (de Afrika en Palestijnen lover) in het zonnetje zetten om straks het stokje over te nemen. Dit moeten we helemaal met alle kracht tegen gaan want dan zijn we helemaal verkocht en overgeleverd aan de multi culti. Kortom algehele schoonmaak is bittere noodzaak willen wij Nederlanders nog enige vrijheid hebben. Zelfs onze gezondheidszorg komt voor Jan en Alleman in gevaar omdat De Jonge er geen genoeg van krijgt alles wat krom is met snelheid door te duwen van de waanzinnige noodwet tot geen vrije artsenkeuze meer. Denk wel om 1,5 meter afstand alleen geldt dit niet voor de omhelzende vriendjes Rutte en Macron hopelijk hebben zij elkaar inmiddels besmet met hun achterbaks handjeklap daar gaan weer miljarden van ons belastinggeld. .

  Geliked door 3 people

 7. Gienekehado zegt:

  De BBC gaat 100 miljoen investeren om de omroep nog meer te afrikaniseren!!!
  ‘BBC commits £100m of its content spend on diverse productions and talent’

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Alle grote steden in Europa zijn al verandert in een Afro-islamitische hel, met dank aan de Linksche Looney Brigade…….Brussel met hun NGO’s brengen de EU aan de voordeur van uw huis……

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Nederland
  https://tpook.nl/2020/06/24/terreurgroep-van-jongeren-terroriseert-leidschendam-al-maanden-gemeente-zet-participatiebus-in/

  Terreurgroep van ‘jongeren’ terroriseert Leidschendam, al maanden, gemeente zet ‘participatiebus’ in.

  “Leidschendam, waar kleingepikte Marokkaanse schoffies spullen vernielen, mensen bedreigen, bespugen, intimideren.
  De mensen die er wat van durven te zeggen zijn op één hand te tellen, want ze hebben allemaal de pamper volgescheten in de angst weggezet te worden als racist of Marokkanenhater.
  En wat ze in Leidschendam ook doen, is auto’s in de fik zetten: vannacht nummer 18 sinds 25 april. Zeg maar het begin van de ramadan.
  Maar in Leidschendam lossen ze het probleem op met een participatiebus. Een participatiebus. Wat een helhol.”

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas. Ik heb nog nooit gehoord van een participatiebus. Is dat een soort van collectebus om arme, zielige en nooddruftige Marokkaantjes te helpen ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Vroeg me ook wat dat nou weer was.
    Daar kan je een babbeltje maken met de politie en de iemand van de gemeente.
    Waarschijnlijk om je uit te leggen dat het toch echt om hartstikke lieve en aardige jongens gaat, en dat het toch echt aan jouw ligt dat ze zich zo gedragen.
    Moet je maar niet zo racistisch zijn en je gedragen, dan was er niks aan de hand.

    Leidschendam – Voor iedereen die behoefte aan informatie of een gesprek over de situatie in de wijken De Prinsenhof, De Heuvel en de Amstelwijk in Leidschendam staat (voorlopig) iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur de participatiebus bij winkelcentrum De Prinsenhof aan de Prins Frederiklaan in Leidschendam.
    Hier wordt men te woord gestaan door vertegenwoordigers van de gemeente en de politie Leidschendam-Voorburg. Iedereen is welkom.
    https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/103778/participatiebus-elke-vrijdagmiddag-in-de-wijk-prinsenhof-

    Like

   • karton zegt:

    @ BertG. Ik kan ‘t niet geloven !! U spelt mij iets op de mouw, denk ik. Ikke ? Racistisch ? Van z’n lang zal ze leven niet ! Kwam gistermiddag een neger op een fiets tegen, op zich al merkwaardig : op een fiets ! Maar……. die negroïde fietser had een radio op z’n fiets gemonteerd en was drie straten verderop te horen. Niet verwonderlijk toch dat échte Nederlanders een pokkehekel aan dat soort heeft gekregen ? Vreemd eigenlik : ons land is in de loop der jaren overspoeld met Chinezen, Vietnamezen, Spanjaarden en Grieken en niemand heeft een hekel aan hen ; zou ‘t misschien aan de negers zélf liggen ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s