Mooi zo: POTUS gaat beeldenstormers aanpakken, geeft politie opdracht beeldenstormers te arresteren

Screenshot_16

(Door: Bert Brussen)

Beeldenstormers kunnen maximaal 10 jaar cel krijgen

Screenshot_17

Bron:
https://tpo.nl
(h/t Bas)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", Barbarisme, Communisme, Donald Trump, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Mooi zo: POTUS gaat beeldenstormers aanpakken, geeft politie opdracht beeldenstormers te arresteren

 1. Mary zegt:

  Juist, dat heet orde herstellen en zo doe je dat!!!!

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Geweldige President. Helaas wij hebben rutte, de leugenaar.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Iets anders,
  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/23/european-union-to-ban-american-travellers-after-lifting-coronavirus-restrictions-over-coronavirus-fears-but-will-allow-chinese/

  Verslag: E.U. ban voor Amerikanen, maar niet voor Chinezen, verbieden de binnenkomst vanwege Coronavirus

  De Europese Unie zal naar verluidt reizigers uit de Verenigde Staten uitsluiten en mensen uit China toestaan ​​het blok binnen te gaan nadat de Chinese reisbeperkingen voor coronavirus zijn opgeheven, meldde een rapport van de New York Times dinsdag.

  Burgers uit de Verenigde Staten, naast die uit Brazilië en Rusland, worden de toegang tot de EU geweigerd volgens twee door Eurocraten opgestelde lijsten van aanvaardbare landen, waarvan er één bestaat uit 47 landen en de andere 54 landen. Beide lijsten bevatten de Verenigde Staten

  Like

 4. Lost Johnny zegt:

  …en wie gaat die lieden aanhouden, overal nemen agenten ontslag of melden ze zich ziek, in Seattle had 97% van de agenten de “blue flu”…

  Iets zeggen en het laten uitvoeren zijn twee dingen. Amerika bevind zich in een staatsgreep, de democraten hebben zich niet aan de regels van het respecteren van democratische keuze door stembus gang gehouden, en door geweld trachten ze nu de keuze van de helft van hun medeburgers opzij te zetten. Dat is gewoon kale terreur.

  Geen woord in de pers trouwens over de aanvallen van groepen zwarten op blanke en gele amerikanen in alle leeftijden, geen woord over de zwarte Joden jachten in New York, waarbij Joden worden doodgetrapt. Geen woord. Wat is dat nu eigenlijk, persvrijheid?

  Hier in Nederland is het ook aan het rommelen….vannacht Helmond….

  Like

 5. Bas zegt:

  Waanzin!
  https://www.breitbart.com/politics/2020/06/22/shaun-king-tear-down-white-supremacy-statues-of-jesus/

  Linkse Shaun King: Haal Neer ‘White Supremacy’ Beelden van Jesus

  De linkse activist Shaun King tweette maandag dat alle standbeelden van Jezus die hem afbeelden als een ‘blanke Europeaan’ moeten worden afgebroken omdat ze ‘een vorm van blanke suprematie’ zijn.

  “Ja, ik denk dat de beelden van de blanke Europeaan die Jezus claimen ook naar beneden moet komen”, schreef King, een zelfbenoemde zwarte man wiens familie zegt dat hij blank is. ‘Ze zijn een vorm van blanke suprematie. Altijd geweest. In de Bijbel, toen de familie van Jezus zich wilde verstoppen en zich wilde vermengen, raad eens waar ze heen gingen? EGYPTE! Denemarken niet. Haal ze neer.

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen in Maryland

  Ocean City Maryland. Zwarten lynchen blanke mensen. Waar is de media hierover? Ohhh! Ze zijn medeplichtig!

  Like

 7. Bas zegt:

  Uit de film ….

  Herinnert je dit aan iets ??
  Heb je er al genoeg van?

  Like

 8. Jan zegt:

  Waarom Trump de juiste keuze is

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/06/23/obama-refers-to-unrest-as-great-awakening/

  Obama verwijst naar onrust als ‘Great Awakening’

  Voormalig president Barack Obama verwees naar de voortdurende onrust in het hele land, die verband houdt met de protesten van de Black Lives Matter, als een “grote ontwaking” in zijn opmerkingen aan een inzamelingsactie voor voormalig vice-president Joe Biden op dinsdag.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  In de Bijbel was het trouwens met de beeldenstorm zo erg dat de goddelozen, of beter gezegd de afgodsaanbidders, onder de joden en de heidenen zelfs gedood werden als ze daarmee doorgingen en hun tempels en afgodsbeelden op hun beurt werden verwoest!
  Sommige tirannen zagen niettemin zichzelf ook als goden en ze lieten daarom standbeelden voor zichzelf oprichten. En er is zelfs bekend dat de Duitsers, toen ze Nederland tijdens WO II bezet hielden, een bepaald sprookje (dat van Hans Christian Andersen afkomstig was en weinig bekend is in Nederland) lieten verbieden omdat dit teveel aan Adolf Hitler en de nazi’s deed denken. en dit sprookje ging ongeveer zo:

  De boze koning of de waanzinnige koning

  Er was eens een boze, overmoedige koning, die aan niets anders dacht dan aan het veroveren van alle landen ter wereld en die door zijn naam (alleen wordt die hier niet bekend gemaakt) alle mensen schrik wilde aanjagen; te vuur en te zwaard schreed hij voort, zijn soldaten vertrapten het graan op de akker, zij staken de boer zijn huis in brand, zodat de rode vlammen de bladeren van de bomen likten en de vruchten gebraden aan de zwarte, verschroeide takken hingen.
  Menige arme moeder verschool zich met haar naakt, zuigend kindje achter de rokende muren en de soldaten zochten haar en wanneer zij haar en het kleintje vonden, dan nam hun duivelse vreugde een begin.
  Boze geesten konden niet erger doen, maar de koning vond dat het juist ging zoals het moest; dag aan dag groeide zijn macht, zijn naam werd door ieder gevreesd en het geluk was met hem bij alles wat hij zich voornam. Uit de veroverde steden voerde hij goud en grote schatten mee; er werden in zijn residentie rijkdommen opgestapeld, wier weerga nergens gevonden werd.
  Nu liet hij prachtige kastelen bouwen, kerken en arcaden en ieder die deze pracht zag, zei: “Welk een groot vorst!” Zij dachten echter niet aan de rampen die hij over andere landen had gebracht, zij hoorden niet de zuchten en het geweeklaag, die opstegen uit de verbrande steden.

  De boze koning keek naar zijn goud, keek naar zijn prachtige gebouwen en dacht dan evenals de massa: “Welk een groot vorst! Maar ik moet nog meer hebben, nog veel meer! Geen macht mag gelijk aan de mijne genoemd worden en zeker niet groter dan de mijne heten!”

  En hij verklaarde al zijn buren de oorlog en overwon hen allen. De overwonnen koningen liet hij met gouden ketenen aan zijn wagen klinken wanneer hij door de straten reed; en wanneer hij aan tafel zat, dan moesten zij liggen aan zijn voeten en aan die van zijn hovelingen en de stukken brood aannemen, die men hun toewierp.

  Nu liet de koning zijn standbeeld oprichten op de pleinen en in de koninklijke kastelen, ja, hij wilde zelfs dat dit standbeeld in de kerken zou worden geplaatst voor het altaar des Heren; maar de priesters zeiden: “Koning, gij zijt groot, maar God is groter, wij wagen het niet!”

  “Best,” zei de boze koning, “dan overwin ik God ook!”

  En in zijn overmoed en dwaasheid liet hde boze koning (waarom hij trouwens kerken liet bouwen die als Huis van God bedoeld waren is onbegrijpelijk!) een kunstig schip bouwen waarmee hij door de lucht kon varen; het was bont en als de staart van een pauw en het leek bezet met duizenden ogen, maar ieder oog was de mond van een geweerloop; de koning zat midden op het schip, hij hoefde maar op een veer te drukken, dan vlogen er duizenden kogels uit en de geweren waren opnieuw geladen.
  Honderden sterke adelaars werden voor het schip gespannen en zo vloog hij naar de zon. De aarde lag diep beneden hem, eerst leek zij, met haar bergen en bossen, alleen maar een omgeploegde akker waar het groen uit de omgewoelde zode te voorschijn kijkt, daarna leek zij een vlakke landkaart en spoedig was zij helemaal in nevels en wolken gehuld. Hoger en hoger vlogen de adelaars, toen zond God een van Zijn talloze engelen en de boze koning liet duizenden kogels op hem afschieten, maar de kogels vielen als hagelstenen terug van de stralende vleugels van de engel.
  Eén bloeddruppel, één bloeddruppel maar droop van de blanke veren der vleugels en die druppel viel neer op het schip, waarin de koning zat; die druppel brandde zich vast, die drukte als duizenden centenaars lood en sleurde het schip in duizelingwekkende vaart naar beneden. De sterke vleugels van de adelaars knakten, de wind loeide om het hoofd van de koning en de wolken rondom die waren ontstaan uit de verbrande steden namen dreigende vormen aan, van geweldig grote kreeften die hun sterke scharen naar hem uitstrekten, van vuurspuwende draken of voortrollende rotsblokken. Halfdood lag de boze koning in het schip, dat ten slotte bleef hangen tussen de dikke takken van de bomen in het bos.
  Zijn boosaardigheid en grootheidswaanzin zou echter nimmer bij de boze koning verdwijnen omdat hij zich nog steeds aan God gelijk voelde!

  “Ik wil God overwinnen!” zei hij. “Ik heb het gezworen, mijn wil zal geschieden!” En hij Het gedurende zeven jaar kunstige schepen bouwen om mee door de lucht te varen, hij liet bliksemstralen smeden van het hardste staal; want hij wilde de hemelse veste uit elkaar laten springen.
  Uit alle landen verzamelde hij grote legers, zij besloegen een oppervlakte van verscheidene mijlen toen zij daar, man aan man, stonden opgesteld. Zij bestegen de kunstige schepen, de koning zelf begaf zich naar het zijne en wederom stegen zij ter Hemel.
  Toen zond God een zwerm muggen, een kleine zwerm muggen, op hen af en die zoemden om de koning heen en staken hem in gezicht en handen. Hij trok in toorn zijn zwaard maar hij sloeg in de ijle lucht, de muggen kon hij absoluut niet treffen.

  Toen gebood hij dat er kostbare tapijten werden gehaald, die moest men om hem heen wikkelen, geen mug kon met haar angel erdoorheen dringen.

  Men deed zoals hij gebood, maar een enkele mug ging op het binnenste tapijt zitten, kroop in het oor van de koning en stak hem daar: het brandde als vuur, het gif sloeg op zijn hersens, hij rukte zich los, trok de tapijten van zijn lijf, scheurde zijn klederen in stukken en danste naakt voor de ruwe, wilde soldaten, die nu de krankzinnige koning bespotten die God wilde bestormen maar overwonnen werd door één kleine mug!

  Mensen denken namelijk vaak dat zij goden zijn en ze laten daarom standbeelden voor zichzelf maken maar zij zijn, gelijk aan andere mensen, niets meer dan een mier in een mierennest als zij in een massa opgaan en er zijn inderdaad een hoop verderfelijke dictators, tirannen, bevelhebbers en politici geweest die htoaal GEEN recht hadden op een standbeeld!
  Want na hun dood zullen zij niets anders dan kaf zijn dat van het koren wordt gescheiden!

  Like

 11. Jan zegt:

  Poolse presedent Duda bezoekt Amerika en knielt bij beeld van Tadeusz Kosciuszko

  Thaddeus Kosciuszko was a #Polish noble who fought for American independence, Polish independence, and dedicated his assets to the education and freedom of US slaves

  BREAKING: Polish President Duda comes to DC and paid respects today to statue of Polish hero who fought in the Revolution that was defaced in Lafayette Square pic.twitter.com/nkpVkITgBV

  — Jack Posobiec (@JackPosobiec) June 24, 2020

  Linksvolk zit op het niveau van de gekken van 1914 in Rusland

  Like

 12. Jan zegt:

  Tulda saboteerde bijeenkomst van aanhang van Trump zodat duizenden stoelen onbezet waren. Stickers waren aangebracht om de andere stoel waarop men niet mocht zitten en beveiligingsmensen waren een paar uur van te voren vertrokken zodat niemand meer in de arena mocht.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/report-tulsa-arena-management-sabotaged-trump-rally-attendance/

  Weer die smerige Hussein Obama, Soros, Clinton, Kerry enz enz

  Like

 13. Jan zegt:

  Clinton News Network verspreidt weer nepnieuws

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s