Schietpartijen en doden: Antifa-land moet opgeheven worden

Screenshot (14)

(Vertaling: E.J. Bron)

Zelfs linkse burgemeester heeft er genoeg van

Toch geen “Summer of Love”: in het afgelopen weekend vonden er in Antifa-land in Seattle bloedige schietpartijen plaats. Nu wil burgemeester Jenny Durkan (Democraten) de zone sluiten.

Blick Oostenrijk

In het kader van de schietpartijen in de CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) bloedde een 19-jarige zwarte ter plaatse dood. De aanvoerder van de CHAZ, Raz Simone, die bovendien gangsterrapper en “islamist” is, klaagde erover op Twitter dat de politie de “broeder” gewoon zouden hebben laten doodbloeden. De politie verklaart echter dat zij er door een gewelddadige meute aan gehinderd werd om bij de gewonde persoon te komen.

Burgemeester wil politie terug

Toen burgemeester Jenny Durkan de politie uit het gebied liet vertrekken, zwolg ze nog in revolutionaire dromen. Zo fantaseerde ze over een “Summer of Love”, die de CHAZ zou gaan brengen. De schietpartijen in de politievrije zone, die toch eigenlijk vrede en vreugde zou moeten brengen, plaatsen enkele vraagtekens bij de vermeende motieven van de CHAZ. Dat zou nu ook wel eens tot Jenny Durkan doorgedrongen kunnen zijn. De boodschap zou niet in geweld ten onder moeten gaan, resumeert de burgemeester, die op grond van haar handelen heftig bekritiseerd wordt. Hoe belangrijk de politie voor de handhaving van de sociale vrede is, zal Durkan inmiddels ook wel gemerkt hebben. Ze wil graag dat de politie weer actief wordt in het gebied, waaruit zij haar daarvoor verbannen heeft.

“Gezamenlijke oplossing met demonstranten”

“Na dagen van vreedzame demonstraties lieten twee nachten vol schietpartijen de situatie escaleren”, verkondigde het kantoor van Durkan. De politie zou zo snel mogelijk in het door haar verlaten gebied in het oosten van Seattle moeten terugkeren. Durkan zou “samen met de demonstranten” en bewoners van de zone naar een oplossing zoeken. Zo zou men bijeengekomen zijn met bewoners en kleine zakenmensen uit de zone om hun zorgen om hun veiligheid te bespreken. Zij kunnen op dit moment geen hulp van de politie in de politievrije zone verwachten en zijn uitgeleverd aan roof, verkrachting en schietpartijen. Voor de reddingskrachten zou het te gevaarlijk zijn om zonder politiebescherming de zone in te gaan.

Hoelang de CHAZ nog zal bestaan, in onzeker. Dat de met semiautomatische geweren bewapende meute van gangsterrappers, bendeleden en Antifa zich door de mooie woorden van de burgemeester ertoe zullen laten overhalen om op te geven, is onwaarschijnlijk.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Schietpartijen en doden: Antifa-land moet opgeheven worden

 1. flo zegt:

  Hahahahahahahahajagahahahahahahaha……..

  Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Goh, wie had dit nu kunnen verzinnen? Die lieve negers doen nooit iemand kwaad, de witte politie is de schuld. Nu er geen politie meer is zie je direct de verbetering. Seattle was toch al een soort van bewoonde vuilnisbelt.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Haha ha geweldig, laat die linkse utopische idioten maar lekker in hun sop gaarkoken.
  Ga vooral op de knie zitten en doe dat gene waar die politieman juist voor vervolgd gaat worden.
  Dom dom dom!!!!

  Like

  • Jan zegt:

   Gevangenissen afschaffen. Hoe verzin je het?

   DC police clear the streets just north of the #WhiteHouse where protesters tried to set up an autonomous zone last night. pic.twitter.com/OgId4yFs9u

   — Charlotte Cuthbertson (@charlottecuthbo) June 23, 2020

   Like

 4. Jan zegt:

  Bizar dat dat criminele element die zich burgemeester meent te moeten noemen nooit van de Russische Revolutie heeft gehoord dat eindigde in massamoord.
  Iedere kommune valt vroeg of laat uitelkaar om de eenvoudige reden dat deze niet zelfstandig is. Het is een kneuterig eilandje dat volledig afhankelijk is van de omringende stad.

  Like

 5. Lekke Fietsband zegt:

  Special USA Forces erin en al het teringtuig ter plekke opruimen, licence to kill.
  Body boxen genoeg in de fema kampen.
  Eens kijken of ze nog zo’n grote bek hebben.

  Onschuldige burgers verkrachten, dan heb je geen enkel recht meer.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/horror-in-autonome-black-lives-matter-zone-activisten-verkrachten-mannen-vrouwen-en-kinderen/

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Eerst het liberale tuig in de US tegen de muur zetten. Burgemeester, Gouverneurs en vergeet vooral niet democrat het schorem op Capital Hill. Mest in een adem ook Hollywood uit. De negers zijn nog te dom dat ze uit de ogen kijken. Laten zich voor het karretje spannen van de Democraten. Zijn ze vergeten dat het tot 1968 de democraten waren die voor segregatie waren. Nog nooit heeft een republikein slaven gehad. Alle slaven waren in bezit van democraten. BLM is via een omweg een organisatie van de democratische partij. Alle gelden die via donaties naar binnen komen vinden uiteindelijk hun weg naar de democraten. Vroeger maakten de democraten misbruik van de negers door ze te houden als slaaf en nu maken de democraten gebruik van de neger door hem kunstmatig in de slachtoffer rol te houden. Dit doen ze via allerlei subsidies die alles bewerkstelligen behalve een geëmancipeerde neger die zijn eigen broek kan ophouden. Dat is het laatste dat de democraten willen. Wordt tijd dat de negers wakker worden maar ja veel van hen zijn inderdaad te dom om uit de ogen te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De linkse gekken beginnen steeds meer op islamitische terroristen te lijken

  Governor Huckabee on Radical Left’s Calls to Eliminate Christian Statues and Artwork: “These Crazy People on the Left Are Becoming Like Islamic Terrorists”

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  schiet ze neer, het antifatuig. De enigste oplossing. Het recht komt nog steeds ujit dfe loop van een geweer en adat zal nooit veranderden. Dus om recht te verkrijgen, te wapen . Ook buiten Seattle

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  DONALD TRUMP
  ;”waar blijven nu de protesten ? ?

  Donald J. Trump
  @realDonaldTrump

  Looks what’s going on here. Where are the protesters? Was this man arrested?
  Tweet citeren

  Matt Walsh
  @MattWalshBlog
  · 22 jun.
  This guy brutally assaulted a Macy’s employee because of his race and then slandered him by claiming he said the n-word, which was a lie. This is a horrific hate crime and if the races were reversed it would be the only thing we talk about for days.
  Deze collectie weergeven

  Geliked door 1 persoon

 10. Wolf zegt:

  Dat rooie wijf van een burgemeesteres verdiend per direct een nekschot . Nu snel toch maar terugkrabbelen dat snertwijf.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Brandstichter van Wendy’s restaurant, Natalie White, opgepakt. Mag nu 20 jaar op kosten van de staat leven

  Natalie White has been arrested and is facing charges of first-degree arson in connection with the Wendy’s restaurant fire that broke out during the protests that followed Rayshard Brooks’ death, authorities said.

  The Fulton County Sheriff’s Office confirmed in a tweet that White was in custody and being booked into the county jail.

  Natalie White, a suspect in the Wendy’s fire, has been booked in Fulton County Jail. Her attorney confirms she had a close relationship with Rayshard Brooks. #AtlantaProtests #RayshardBrooks pic.twitter.com/pqE6pTjm1y

  — K Reuschle (@KReuschle) June 23, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/wendys-arsonist-natalie-white-arrested-atlanta-faces-first-degree-arson-charges/

  (Who is Natalie White, Rayshard Brooks’ ‘girlfriend’ who police suspect burnt down Wendy’s? https://www.thesun.co.uk/news/11929135/rayshard-brooks-natalie-white-arrested-arson-wendys-atlanta/)

  Like

 12. Jan zegt:

  Hilarische taferelen bij de mislukte, racistische “Black House Autonomous Zone” in DC

  Lmao 😂 pic.twitter.com/J2wVaj6MzF
  — Art TakingBack 🇺🇸 (@ArtValley818) June 23, 2020

  Like

 13. Jan zegt:

  En maar schreeuwen dat de politie moet wordn opgeheven

  Man neergestoken, heeft groot keukenmes nog in schedel

  “He looked like he didn’t even feel it,” said one witness to the nightmarish scene, which unfolded around noon at East 125th Street and Lexington Avenue in East Harlem, according to authorities.

  “The guy was refusing to go inside the ambulance,” continued the witness, declining to be identified by name.
  ….
  https://nypost.com/2020/06/23/video-shows-calm-nyc-man-with-knife-sticking-out-of-his-head/

  Nothing major, just a Knife sticking out of his head in @NYCMayor safest city🤔

  How much deeper dose NYC have to sink, that @BilldeBlasio should finally resign?

  (WARNING GRAPHIC VIDEO) pic.twitter.com/9gjK03Xvf9

  — Joel Fischer (@JFNYC1) June 23, 2020

  Like

 14. Jan zegt:

  Bij het mislukte tentenkamp in Washington DC

  Wat opvalt is dat deze gekken ongeveer net zo te werk gaan als dat Palivolk in Israël. Zet ergens een stel tenten neer en allerlei bokkenhutten en je hebt een dorp en er zijn altijd wel linkse gekken en simpele zielen die je steunen als de shit platgebuldozerd wordt door het leger. Hijmans is zo’n simpeltje die er vaak een stukje over heeft op zijn website, in de trant van ‘Israël verwoest dorpje’.

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Wat die agressieve negers mekaar aan doen interesseert mij geen ene malle moer.
  Ik vind het vooral erg voor de normale mensen die daar tussen wonen en geen enkele bescherming meer hebben.

  Like

 16. Bas zegt:

  Bizarre redenatie
  https://tpook.nl/2020/06/24/niet-blanken-hoeven-geen-mondkapjes-tegen-covid-te-dragen-in-oregon/

  Niet-blanken hoeven geen mondkapjes tegen COVID te dragen in Oregon

  “Lincoln County, Oregon, heeft niet-blanke mensen vrijgesteld van een nieuwe order die vereist dat gezichtsbedekkingen in het openbaar worden gedragen – om raciale profilering te voorkomen.

  Gezondheidsfunctionarissen hebben vorige week aangekondigd dat bewoners gezichtsbedekkingen moeten dragen in openbare instellingen waar ze binnen een straal van twee meter kunnen komen van een ander persoon die niet uit hetzelfde huishouden komt.

  Maar mensen van kleur hoeven de nieuwe regel niet te volgen als ze “meer bezorgdheid hebben over raciale profilering en intimidatie” over het dragen van de maskers, aldus functionarissen. “

  Like

 17. Jan zegt:

  Chutzpah alert: Minneapolis mayor seeks federal aid to rebuild city he let burn

  Eerst de stad laten affakkelen en er mee instemmen dat vrij kon worden geplunderd, nu wil hij geld van Washington zien

  Frey, a former civil rights attorney, is the city’s mayor. And during what feels like eternity since mobs took to the streets, burning and/or stealing everything in sight, he has shown himself to be one of the weakest and most indecisive leaders in the history of the universe.

  When the mayhem first began, he released a statement of support for the rioters. “What we’ve seen over the last two days, and the emotion-ridden conflict over last night, is the result of so much built-up anger and sadness, anger and sadness that has been ingrained in our black community not just because of five minutes of horror but 400 years,” he said, adding, “If you’re feeling that sadness and that anger, it’s not only understandable. It’s right.”
  ….
  https://libertyunyielding.com/2020/06/07/chutzpah-alert-minneapolis-mayor-seeks-federal-aid-to-rebuild-city-he-watched-burn/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s