“Wir haben es nicht gewußt”!? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Wir haben es nicht gewußt”!? . . .

 1. Ontwaakt zegt:

  Ja, kun je zien hoe “bezorgd” ze zijn om de ouderen. Hoe eerder ze ervan af zijn hoe liever ze het hebben, de huichelaars.

  Geliked door 6 people

  • Yvonne zegt:

   Daarom wil Bill Gates de hele wereld laten inenten stop er wat bij waar ouderen niet tegen kunnen en zie daar ze vallen bij bosjes
   Lijkt wel op dat k.. Virus ,vroeger was er respect voor ouderen nu kosten ze te duur ze laten wegkwijnen in verzorgingshuizen maar wel honderden personen binnen laten die geen cent bijdragen, en er zijn bijna geen sociale huurwoningen want die zielige mensen krijgen eerst huizen

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Ontwaakt 24 juni 2020 om 15:41

   Ik begrijp niet dat de schaapskudde dit niet doorheeft. 😦

   Als ik iemand hoor roepen: ‘We mogen weer… (vul maar in)’, dan schud ik mijn hoofd.

   ‘WE MOGEN’! Wie bepaalt wat IK mág?
   Van wie is MIJN leven?
   MY LIFE MATTERS, maar daar heeft Rutte volkomen schijt aan.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Ook zij komen een keer aan de beurt

   Like

  • BertG. zegt:

   Jon Rappoport over het verschijnsel dat er zoveel mensen in verpleeginrichtingen aan een “killer-virus” overlijden. Het heeft met een “virus” niets uit te staan, maar alles met de medische en psychologische behandeling van oude, zieke mensen.

   Schandaal. Tragedie. Misdaad. Het gaat maar door…..
   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/06/25/covid-de-wereldwijde-verpleeghuisramp/

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Ja ze sluiten ze juist op omdat de grootste besmettingskans binnen is en niet buiten he en dan vervolgens de eerste lijn medicijnen verbieden die het in 48 uur kunnen oplossen, mensen aan de beademing leggen die niks mankeren en daardoor dus overlijden en mocht dat niet lukken geven we ze een uiterst gevaarlijke vaccinatie of stel dat ze gaan protesteren slaan we ze gewoon de hersenen in, Rutte & Co de grootste criminelen!!!! en de politie “je beste vriend”……….

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  Euthanasie mag niet dood martelen wel.
  De zorg voor de ouderen is geweldig tot in de
  dood.

  Geliked door 1 persoon

 4. Htsk day zegt:

  En wat gebeurde er nou werkelijk in Den Haag rond het Malieveld afgelopen zondag?

  Vol in beeld de relschoppers 21 juni den haag ( het volk word voorgelogen!)

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  In het verlengde hiervan een heel opmerkelijk artikel bij Xander.

  ‘Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’

  Alhoewel het altijd moeilijk is een direct wetenschappelijk causaal verband vast te stellen, is het bijzonder opmerkelijk dat de zuigelingensterfte tijdens de coronacrisis in zowel Nederland als de VS fors is gedaald, precies tijdens de lockdowns, toen er zeker in Amerika, maar ook in Nederland veel minder baby’s werden ingeënt. ‘Als vaccins echt zo belangrijk zijn voor het leven van zuigelingen, waarom ging het sterftecijfer dan niet dramatisch omhoog toen er veel minder werd gevaccineerd?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zuigelingensterfte-historisch-laag-nu-er-enkele-maanden-minder-gevaccineerd-is/

  Geliked door 1 persoon

 6. DeNiort zegt:

  En wie vertrouwt de politie nog ?

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Hoorde van de week dat mensen boven de 65 niet meer op de IC terecht kunnen. Even later dat alleen ouderen boven de 65 die thuishulp en dergelijke nodig hebben niet meer op de IC terecht kunnen. Maakt mij niet uit. Wil toch niet op de IC en hulp moet ik ook niet. Word je zwak van. Mn moeder is 97 geworden en heeft nooit hulp gehad. Ik heb de hele dag de tijd om het huis schoon te krijgen zo zei ze en op laatst had ze er een dagtaak aan. Omdat het steeds langzamer ging. Maar toch in beweging daardoor.

  Like

 8. Lost Johnny zegt:

  In die uniformen en onder die helmen zitten heel angstige mensjes verstopt, die bijna allemaal op de rand van een inzinking staan. Enkel ergens deel van mogen uitmaken en vastklampen aan de mantra dat je aan de goede kant van de wet staat houd de lichaampjes nog recht en de zieltjes in stand. Een normaal mens zou de hand niet tegen ouderen opheffen, nog niet de gedachte zelfs hebben….
  Nee, van enigen normen noch waarden is weinig te vinden.

  Diep triest, en dan nog klagen dat er geen respect is voor de politie. Is er wel hoor , bij mensen die enkel npo nieuws lezen en geloven….

  Kan wel janken, de aftakeling is breed maatschappelijk gedragen.

  Geliked door 1 persoon

 9. DeNiort zegt:

  Dan zijn ze alvast af van die “onbetaalbare pensioenen”, gvd ! Onze mensen hebben hun kl.ten afgedraaid maar ze leven veel te lang. En anderen komen hier schaamteloos profiteren van wat ONZE mensen hebben opgebouwd, qua sociale voorzieningen/zekerheid….

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Teveel muizen op een klein oppervlak, die vechten en vreten elkaar op, met de Anti-Corona-maatregelen, die Rutte ons op de mouwen poogt te spelden, hoopt de politiek dat de vlam niet in de pan zal slaan,……de frictie is al ongekend hoog en de agressie op straat loopt de spuigaten uit, de overbevolking is een explosief en de naderende crisis een vonk, het wachten is enkel op de juiste omstandigheden en concentraties om de zelfontbrandingstemperatuur te bereiken……wees welkom, laat de grenswaarde maar oplopen, het klapt binnenkort vanzelf……..

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Gewußt of gewusst?
  Zeer verheugend dat onze webmaster de idiote Duitse spellingshervorming van 1996 niet accepteert. Daar is hij in het beste gezelschap van beroemde schrijvers.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ach, de westerse geallieerden en de Stalinisten beweerden na WO II toch ook dat zij hoegenaamd niets afwisten van de moord op de 6 miljoen joden! In werkelijkheid wisten Winston Churchill, Franklin Roosevelt en Jozef Stalin ALLES af over de Holocaust maar hebben ze daar totaal NIETS tegen ondernomen om dat te stoppen!
   En waarom niet als men dat zo graag wil weten? Simpel: de westerse leiders waren zelf ook overwegend antisemitisch ingesteld en ze waren de meeste joden ook liever kwijt dan rijk! Daar komt nog bij dat het redden van de joden geen prioriteit bij hen had omdat in Rusland het antisemitisme zelfs net zo sterk was als in Nazi-Duitsland! Toen bijvoorbeeld de Amerikanen, Britten, Canadezen enz. de concentratiekampen opspoorden wekten de zieke, zwakke en uitgemergelde joden niet altijd medelijden bij hen op maar vaak ook een gruwelijke afkeer!
   Adolf Hitler zou bovendien, 75 jaar na zijn dood, het geweldig vinden als hij kon vernemen dat het antisemitisme nog steeds op de wereld voortleeft daar hij dit zelf ook niet heeft uitgevonden!
   Bovendien was Hitler zelf al geen liefhebber van asocialen, verstandelijke en geestelijke gehandicapten, dementerende ouderen, zwaar gestoorden etc. en heeft hij via Operatie T4, in Berlijn, de opdracht gegeven om 150.000 van dit soort zieke, zwakke en oude Duitsers, Oostenrijkers, Tsjechen, Nederlanders, Polen, Russen e.v.a. te vergassen, dood te schieten of te laten inslapen met dodelijke gifinjecties!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s