Aan Arie Boomsma

Screenshot (2)

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Arie,

Als minister-president Jerry King Luther Afriyie over een jaartje of dertig van de minister van Cultuur, Wetenschap en Herstelbetalingen, Dr. Sylvana Simons, de nieuwe Canon van de Nederlandse Televisie krijgt uitgereikt, zal jij daar een prominente rol in spelen.

Jij bent de ‘helper whitey’ die er hoogstpersoonlijk voor heeft gezorgd dat het laatste programma waarin de stem van de gewone blanke man werd verwoord van de buis verdween.

Dat deed je door als eerste op te roepen tot een adverteerderboycot van het programma, Veronica Inside, omdat Johan Derksen zich daarin racistisch zou hebben geuit toen hij een fout grapje maakte.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Aan Arie Boomsma

 1. BertG. zegt:

  Het enige wat ik mij kan herinneren is dat hij, lang geleden, omroeper is geweest bij Veronica.
  Meer niet.
  En in eens ben je dan voor de rest van je leven een bekende Nederlander.
  Heel vreemd.

  Geliked door 4 people

  • Marc zegt:

   Boomsma presenteerde jarenlang programma’s als Liefde uit het Buitenland (of iets dergelijks) waarin steevast buitengewoon schaapachtige Nederlandse vrouwen (liefst blond met blauwe ogen) hun ‘ware’ liefde ergens diep uit Afrika haalden. Dat werd dan gepresenteerd als intercultureel huwelijk.

   Boomsma is het prototype dat bij De Vergelding als eerste tegen de Boom gezet zou moeten worden.

   En dat grapje van Derksen, kom op zeg, zo fout was dat niet.

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Daar heb ik dan niks aan gemist.
    Maar ik kijk ook niet zoveel tv, en zeker naar NPO 1 2 3

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wat wil je nou van de EO boy,

    Like

   • Monalisa zegt:

    En dat grapje van Derksen, kom op zeg, zo fout was dat niet. Klopt de waarheid mag je ook niet zeggen

    Like

   • Helena zegt:

    Dat grapje was een heel leuk grapje, ik moest er hartelijk om lachen. Een verademing na al die zure politiek correcte discussies over racisme, en een verdiende tik op de vingers van een over het paard getilde miljonair (in vastgoed) en nazaat van de Ashanti (volk in Ghana dat zijn eigen bevolking als slaven verkocht) die oproept tot geweld tegen onze kindervriend Zwarte Piet! En Boomsma heeft van zelfverheerlijking zijn beroep gemaakt, die moet je helemaal geen aandacht meer geven, gewoon negeren die slappe zak!

    Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Sylvana Simons was zelfs te stupide om het kapsterdiploma te halen, dus laat staan een universitair diploma. Zij heeft bekendheid gekregen door haar grote bek en dat is niet bepaald een wapenfeit.

  Geliked door 6 people

 3. Peter zegt:

  Boycotten,oproepen aan de mensen om die bedrijven ,en zo graag willen deugen door alles wat de gebruiken en feesten van oerhollandse gevbruiken in de kiem te smoren ,Kerst ,Pasen,Sinterklaas, die namen moeten weg en plaats maken voor suikerfeest, Ze zouden zich beter bezig houden door wat en wie ze groot gemaakt heeft,Duitsland heeft Karstadt ,een groot bedrijf,inmiddels meer dan 5000 ontslagen ,en 62 zaken dicht ,Kan hun ook overkomen ,al denken de manangers van niet.
  Mensen koop je spullen op de markt en de kleine ondernemer ,die hebben u hulp keihard nodig .

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Peter. Wij laten winkels als Appie Happie en Hema links liggen, verder kopen wij geen waren uit Zuid-Afrika en sinds vandaag ook geen Zespri kiwi’s uit Nieuw-Zeeland meer!

   Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Een narcistische man die extreem bezig is met zijn uiterlijk, zoals opgefokte spieren en verminkende tattoos, kan je toch echt niet serieus nemen.

  Geliked door 3 people

 5. Republikein zegt:

  Deze mensen hebben een stoornis, ze weten het niet.
  Als je een kind Mozes Wolf noemt, of Splinter, of Herfst, dan zadel je een kind toch op met toekomstige narigheid.
  Enfin, zo denk ik er over, iedere gek z’n gebrek.
  https://www.vernoeming.nl/bekende-nederlanders-kindernamen

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Mij hebben ze 4 namen mee gegeven bij mijn geboorte, ik heet zo’n beetje naar mijn halve familie.
   Ik denk om mij te pesten of zo.
   Want ik moet ze wel altijd allemaal opschrijven in officiële formulieren, en daar is bijna nooit genoeg ruimte voor gemaakt, voor zoveel namen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Het Bners Virus maakt meer kapot dan je lief is. Hadden ze ook al een keertje bij Geen Stijl geflikt. Stuk voor stuk een stel dictatortjes. Hun mening is de wet. Rutte had Airfryer niet persoonlijk uitgenodigd. En daarom kwam meneer niet. Erg hoor om zo´n hoogstaand persoon als Airfryer niet persoonlijk uit te nodigen. Benieuwd hoe Rutte zich hier weer uit gaat draaien, want ik voel al dat Airfryer en dat hele Black lives Matter een rassendictatuur willen. Deze keer geen proletariaatdictatuur, maar nu een rassendictatuur. De inborst van dat soort afrikanen zie je terug in de landen van herkomst. Altijd ellende daar.

  Geliked door 3 people

 7. R Thomasson zegt:

  Sylvana Simons, Jerry Afriyie en Akwasie behoren tot de soort mensen die niet in staat zijn te waarderen wat ze hebben. Waarom zouden ze ook? Alles viel in hun schoot zonde echt hard voor te werken. Werken is, zo wie zo, voor hen een vies woord. Dat moeten anderen maar doen. De overdreven houding van Sylvana Simons en die van Arie Boomsma hebben een ding gemeen. Waarschijnlijk, heeft het te maken met teruglopende populariteit. Dr. Sylvana Simons begreep dat zij van haar uiterlijk niets meer kan uitputten. Dus, zij koos voor een nieuwe carrière als politieke activiste. Zij komt, met veel kabaal op, voor de gekleurde mensen. Arie Boomsma begrijpt dat op gegeven moment zullen mensen wel genoeg hebben van zijn slijmerige smoel en zijn getatoeëerde spieren. Dus, ook hij koos voor een veilige en deze dagen zeer populaire hobby nl.: de rechten van de gekleurde mensen. Vergeet niet: COVID-19 heeft een streep gehaald door al zijn activiteiten tijdens deze zomer. In plaats van fitnessoefeningen vol springen en zweet, laat hij nu zijn schaar blanke “racistische” fanclub weten, dat mensen zoals Johan Derksen fout bezig zijn op de TV. In het tijdperk van ‘Orweliaanse Diversiteit’ is er geen plaats meer voor het vrije woord en ook niet voor mislukte grappen.

  Geliked door 2 people

 8. Gienekehado zegt:

  Lovefood-Tattoo-Arie moet wel, het zijn zijn doorgesnoven klantjes!

  Geliked door 1 persoon

 9. Het zal de leeftijd wel zijn maar ik zag het ‘verkeerde’ niet zo aan de grap van Derksen, ik vond het geen dijenkletser maar kon er wel om glimlachen.Maar ja momenteel word je geacht al je woorden eerst zorgvuldig af te wegen of er niet toevallig een of andere minderheidsgroepering zich op de tenen getrapt voelt.
  Zouden de Belegen ook nog steeds PTTS hebben door onze Belgenmoppen van destijds, het zou zomaar kunnen.
  Waar is toch de tijd dat de hardste Jodenmoppen van joden zelf afkwamen ?
  En Arie Boomsma ?
  Nou het gaat me redelijk ver om hem BN’er te noemen en ik ken hem eigenlijk alleen van ‘gewaagde’ foto’s voor veelal hitsige jongedames en bakvissen. En hij schijnt wat EO achtige dingen te hebben gedaan en dat is toch nauwelijks een aanbeveling te noemen.
  Dan sta je op gelijke voet met Jehova getuigen.
  Sylvana Simons heb ik even nagekeken en het klopt, ze komt zoals zovele Surinaamse ‘Nederlanders’ uit een gebroken gezin en heeft als ‘opleiding’ wat gedanst en wat geknipt.
  Zonder diploma’s dat dan weer wel, en ja toen ze wat jonger was kon je met enige moeite zeggen dat ze aantrekkelijk was, zonder écht mooi te zijn overigens want als ze lacht moet ze oppassen dat haar oren niet naar binnen schieten, mijn hemel wat heeft dat mens een scheur !
  Nu ze ouder wordt lijkt ze nog het meest op een anorexia patiënt.
  Kortom het is droevig gesteld met onze BN’ers, droeftoeters is een betere benaming.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel. Mooi én duidelijk verwoordt, helemaal met u eens.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ze hadden nooit die kooi moeten open doen waar ze haar geld in verdiende.
   Dan hadden we al die ellende nooit gehad nu.
   Volgens mij is zij begonnen met dat gezeik over blanken en slavernij, ver voordat die andere er aan mee deden, waar we nu nog meer gezeik mee hebben.

   Like

 10. Bas zegt:

  thought crime….
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vier-auteurs-breken-met-agentschap-van-transfobische-schrijver-harry-potter-boeken/

  Vier auteurs breken met agentschap van ‘transfobische’ schrijver Harry Potter boeken

  De meningenterreurpolitie van progressief/links probeert weer een nieuw slachtoffer te maken: JK Rowling (foto), de wereldberoemde schrijver van de Harry Potter boeken. Tenminste vier auteurs hebben gebroken met het literaire agentschap The Blair Partnership, enkel omdat Rowling, die daar ook toe behoort, had getweet dat ieders aangeboren biologische sekse echt is, en niet is ingebeeld, en de uitgever weigerde zich van haar te distantiëren. Rowling werd er onmiddellijk van beschuldigd ‘transfobisch’ te zijn.

  Wat was Rowlings misdaad, haar ‘thought crime’? Ze had erop gewezen dat mensen met maar twee biologische geslachten worden geboren: mannelijk en vrouwelijk. Anno 2020 is dat kennelijk ‘transfobisch’, ‘racistisch’ en ‘haatzaaiend’:

  ‘Het idee dat vrouwen zoals ik, die al decennia meeleven met trans mensen, en zich met hen verwant voelen omdat ze op dezelfde wijze als vrouwen kwetsbaar zijn -zoals voor geweld door mannen- trans mensen ‘haten’ omdat ze denken dat sekse echt is en gevolgen heeft voor je leven, is nonsens.’

  ‘Als sekse niet echt is, dan is er ook geen same-sex aantrekkingskracht. Als sekse niet echt is, dan wordt de bestaansrealiteit van vrouwen wereldwijd uitgewist. Ik ken trans mensen, hou van ze, maar het concept van sekse uitwissen haalt bij velen de mogelijkheid weg om betekenisvol over hun levens te praten. Het is geen haat als je de waarheid spreekt.’

  ‘Kleed je zoals je wilt. Noem jezelf hoe je wilt. Slaap met iedere instemmende volwassene die jou maar wil hebben. Leef je beste leven in vrede en veiligheid. Maar vrouwen van hun werk beroven omdat ze zeggen dat sekse echt is?’

  Geliked door 3 people

 11. Bas zegt:

  Zeg arie, je vader is predikant, maak je eens druk over deze zwarte mensen!

  https://www.breitbart.com/africa/2020/06/25/family-research-council-denounces-christian-genocide-in-nigeria/

  Family Research Council hekelt christelijke ‘genocide’ in Nigeria

  De in de Verenigde Staten gevestigde Family Research Council (FRC) heeft het “bloedbad” in Nigeria aan de kaak gesteld, omdat radicale islamisten een grotendeels niet-gerapporteerde afslachting van de christenen in het land voortzetten.

  De ‘gevaarlijke duisternis’ van de radicale islam met zijn genocidale bedoelingen verspreidt zich over het Afrikaanse continent en is bijzonder dodelijk in Nigeria, schrijft Lela Gilbert voor FRC.

  In de afgelopen decennia zijn ‘tienduizenden Nigerianen afgeslacht’, schrijft Gilbert, en toch ‘verschijnen hun verhalen zelden in reguliere westerse nieuwsberichten’, ondanks het feit dat ‘het steeds duidelijker wordt dat er alweer een genocide plaatsvindt’.

  Gilbert noemt een aantal van de meest recente voorbeelden van het voortdurende bloedbad, zoals het islamistische bloedbad van 81 mensen tijdens een aanval op het dorp Foduma Kolomaiya in het noordoosten van Nigeria eerder deze maand, evenals dubbele aanvallen waarbij 20 soldaten en meer dan 40 burgers omkwamen in Staat Borno op 13 juni.

  Evenzo hebben jihadisten onlangs samen met zijn vrouw, die op hun boerderij in de staat Taraba aan het werk waren, een Nigeriaanse christelijke pastoor neergeschoten, waardoor de acht kinderen van het echtpaar in de leeftijd van 1 tot 19 jaar verweesd achterbleven, merkt Gilbert op.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bas. Gelukkig is nog niet iedereen in de VS onder de plak gekomen van BILDERBERG/NWO geldvampiers. Dat geldt ook voor de christelijke Family Research Council (FRC). Anders had Lela Gilbert niet het lef gehad over de genocide onder christenen in Nigeria te schrijven. Maar zoals wij weten, hebben de geldmonsters van BILDERBERG/NWO de werkwijze van de nazi’s geadopteerd. Zij werken stapsgewijs om geen onnodige tegenstand te wekken. Op deze wijze laten ze ons wennen aan de psychologische vallen dat zij geleidelijk voor ons zetten. Aangezien de media (inclusief social media) is (zo goed als volledig) in hun tengels, worden berichten over genocides in Zuid Afrika tegen blanke bewoners, en islamitische genocides op christenen in Afrika en islamitische landen zorgvuldig uit nieuwsberichten gezeefd. Negers en moslims worden afgeschermd. Had ISIS niet op zo’n beestachtige wijze massa slachtingen in Syrië en Irak verricht, zouden wij nooit iets over de verschrikkingen horen. Waarom worden deze groepen door BILDERBERG/NWO beschermd? Zij zijn de nuttige idioten die straks het verzwakte Europa met brut geweld zullen overnemen. Wij worden nu op ogenschijnlijk wijze klaargestoomd voor de Kalergi-Plan: a) men moet zo veel mogelijk negatieve berichten over negers en moslims vermijden. Zelfs als zij andere groepen uitmoorden; anders is het bericht racistisch. b) men moet – geleidelijk – in reclamespotjes de gekleurde man als de ideale man afbeelden. Let maar op dat in bed-reclames is de vrouw blank en haar partner een donkere of zwarte man. Als er een gezin wordt afgebeeld, is de vrouw blank, haar man zwart of bruin en de kinderen de Kalergi-hybrids. Als de vrouw als moeder alleen wordt afgebeeld, is zij blank en haar kinderen donkere hybriden van onduidelijke ras. De reclames moeten de Europese vrouwen onbewust laten kiezen voor de donkere of zwarte man. Op deze wijze zal het makkelijker zijn aan het idee te wennen dat het Jihad leger zal straks blanke mannen vermoorden. Het omvergooien van standbeelden door BLM, ANTIFA en meelopertjes wordt van bovenaf georkestreerd. Het is een fase verder in de plan waarin Europeanen moeten wennen zonder eigen geschiedenis en behorend tot een natie te leven.

   Like

 12. martvkogelenberg zegt:

  Is iemand op de elektrische stoel zetten en dan ook nog een dodelijke injectie geven niet een beetje overdreven?

  Like

  • BertG. zegt:

   Lezen wat er staat en met welke bedoelingen.

   “Je kwam terwijl het lijk nog warm was absolutie geven aan de man die je zelf met die gereformeerde glimlach op je smoel bij de beul had gebracht, zelf had vastgebonden aan de elektrische stoel en zelf een dodelijke injectie had gegeven.”

   Like

 13. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/Suffragentleman/status/1275932925419302913/photo/1

  Cambridge University – die Jordan Peterson in 2019 onder de bus gooide – is daarna plotseling pro-vrije toespraak
  @PriyamvadaGopal
  zei “WHITE LIVES DON’T MATTER”.

  Geliked door 1 persoon

 14. karton zegt:

  @ Jan.
  Ook al zou Sylvaantje haar kapsterdiploma wél hebben gehaald, ik wilde haar niet mijn heg laten knippen !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s