VIDEO: Inbreng Geert Wilders coronadebat (25-06-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders coronadebat (25-06-2020)

 1. karton zegt:

  Zoals gebruikelijk bij de heer Wilders : duidelijk. Ik vermoed dat achter die 1,5 mtr.-strategie van Pinokkio een duivels plan schuilt! Welk plan ? Das geheim natuurlijk, maar dat Pinokkio ons wéér besodemietert is voor mij helder.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Hoi karton, je bent toch niet meer boos he..die 1.5 meter heeft te maken met die klote i spy technologie van 5G, zolang we nog niet gechipt zijn, moeten ze ons van buitenaf bekijken net Artis.. apies kijken …en als we te dicht op mekaar lopen, dan gaat de data in de war, datahutspot, dat schijnt ook de reden te zijn van die plastic schermen bij kassa’s en zo, om dataverstrooiing(zo noemen ze dat) , tegen te gaan. Heb ik uit een tech-bron vernomen. Dus al dat gelul met besmetting is volledig onzin, het interesseert ze geen fuck of we dood neervallen of niet, aerosols kunnen overigens wel 30 meter door de lucht reizen, dus je hebt niks aan mondkapjes en 1,5 meter, heeft andere redenen. Die mondkapjes en dit vermoed ik…. ik denk dat ze bezig zijn met facial recognision/gezichtsherkenning software ( sorry zit meestal uit het engels te vertalen ,zit de hele dag in het engels te denken en lezen) te ontwikkelen/ fine tunen… ervan uitgaande, dat mensen een bandana of zo’n sluier wat die moslims dragen zullen gebruiken om het systeem te omzeilen, ik denk dat dit een soort training van de AI is om andere herkenningspunten te gebruiken en dat dit een leercurve vormt voor het systeem wat straks komt, dat denk ik maar dat is maar een theorie.

   Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA. Ik ben niet boos en wás niet boos, ik ben rázend om wat óns wordt , en reeds is , aangedaan door onze nationale Pinokkio. Ik kan u helemaal volgen in uw reactie. Hoorde toevallig gisteren van een artsen-echtpaar, middelbare leeftijd, dat hun kleinderen bezocht/bezoekt, zónder bescherming omdat zij de gehele corona-crisis belachelijk vonden en vinden. Ik loop, min of meer op uw aanbeveling, met een plakbaard en een grote zonnebril op door het centrum teneinde herkenning te voorkomen. Ik vertrouw de Haagse Bende totaal niet meer !!!

    Like

 2. Blaffertje zegt:

  Wat mij mateloos irriteert, is dat Pinokio en companen, totaal geen interesse tonen in wat er gezegd word door Wilders.
  Hoe arrogant kun je zijn.
  Ze zitten erbij zo van ‘wat je ook zegt, het interesseert ons niet, wij doen toch wat we willen’.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Blaffertje, daar erger ik me ook groen en geel aan en velen met ons! Ik hoop echt dat het einde nabij is van dit flut kabinet, de grijnzende griezel en de schoenen fetisjist en Jaap en zijn mensen van het RIVM zijn flink door de mand gevallen door de bevolking als kleine kinderen te behandelen! Nu probeert prutte nog te redden wat er te redden valt door de regels te versoepelen maar de mensen zullen zijn streken hopelijk niet vergeten, zeker de vele gedupeerden niet wiens bedrijf failliet is gegaan. Geerts boodschap is kort en krachtig maar hij moet de grijnzende griezel niet te veel tips geven, de vorige keer pakte het ook verkeerd uit.

   Geliked door 1 persoon

 3. De € 1000,00 bonus die zorgmedewerkers krijgen is belastingvrij en telt ook niet mee bij toeslagen, althans zo werd het nadrukkelijk op het NOS Journaal gezegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s