Let wel, het waren ZWARTEN die onze voorouders als slaven verkochten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sharika“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Let wel, het waren ZWARTEN die onze voorouders als slaven verkochten . . .

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…het waren ZWARTEN die onze voorouders als slaven verkochten . . .”

  En het waren BLANKEN die de slavernij hebben afgeschaft.

  Shabbat shalom.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 2. A. Smit zegt:

  Op de foto zie je mensen uit Fiji en Melanesië die onder dwang moesten werken in Australië. Hun transport werd georganiseerd door zgn “blackbirders”.

  Like

 3. M. zegt:

  Geen nood, Rutte heeft geschiedenis gestudeerd en weet dus van de echte geschiedenis en niet van de geschiedenis die veel mensen op de wereld wijs is gemaakt waar geen reet van klopt.
  Rutte zal waarschijnlijk de gekleurde mens gaan vertellen dat zij voorheen en nu nog steeds een veel groter deel uitmaken van het bedrijven van slavenhandel en dat men beter de mond dicht kan houden over herstelbetalingen omdat het de gekleurde mens aardig wat geld kan gaan kosten aan de niet gekleurde mensen als de feiten laten zien dat zij zich er meer schuldig aan hebben gemaakt en nog steeds maken dan de mensen die ze vals staan te beschuldigen het grootste aandeel te hebben gehad.

  Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Even hard lachen, Rutte en voor ons opkomen hij gaat nog liever voor homo spelen als voor ons opkomen. Sorry volgens is die homo

   Like

   • M. zegt:

    Was ook niet serieus bedoeld Corrie, dat trekpop Rutte geen moer betekent voor welke Nederlander dan ook mag onderhand wel duidelijk zijn voor iedereen.
    Ze komen hier in dit land alleen op voor mensen die het niet verdienen en maken de mensen kapot die het niet verdienen om kapot gemaakt te worden.
    Men mekkert wat over de slavernij uit een grijs verleden om de slavernij die men wereldwijd wil maken een beetje te maskeren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s