VIDEO-boodschap huisarts Rob Elens (vanaf 1:40)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO-boodschap huisarts Rob Elens (vanaf 1:40)

    • guusvelraeds zegt:

      Statines (Cholestorol verlagende middelen) zijn sluipmoordenaars. Ik weet dat op basis van mijn jarenlange verpleegkundige ervaring. Ik zal ze nooit slikken. De pharmacie is niet gebaat met gezonde mensen. Dat moet iedere sufkop begrijpen. Hoe hou ik mensen zolang mogelijk ziek is hun adagium. De automobiel industrie kan auto’s maken die 50 jaar en langer meegaan. Dan doen ze niet. De pharmacie kan mensen genezen maar wat hebben ze daar aan.

      Like

  1. Rensk. zegt:

    En statines die mogen de artsen wel voorschrijven. Statines waarvan men zegt dat er 10 procent van de mensen mee gered worden. Maar de mensen, die er doodziek van worden (meer dan 10 procent en sommigen zelfs in rolstoel terecht komen word niet vermeld)

    Schandalig met de wetenschap dat ze in combinatie met een ander geneesmiddel zelfs zeer gevaarlijk kunnen zijn. Geld en macht. We leven in een drugs en pillenmaatschappij. Ben me er sinds kort in gaan verdiepen. Schande dat deze rommel voorgeschreven word. Crimineel zelfs

    Heb het nog aangegeven bij een apotheker en gevraagd waarom sommige bijwerkingen niet op de bijsluiter staan en als ik op internet zoek ik oop de dc site kom waar de gevaarlijke bijwerking wel staat. Het antwoord was (vond het wel eerlijk naar mij toe trouwens) anders slikt niemand het nog.

    Jongeren kunnen alleen vrolijk zijn en zich vermaken als ze zich volstoppen met drank en/of drugs. Ziek ziek ziek

    Ik zou zeggen mensen blijf bij jezelf volg je instinct (indien u die nog hebt) en laat niet het gehele denken aan artsen over. Ik zeg niet dat ik tegen medicijnen ben. Natuurlijk niet, maar let goed op wat u voorgeschreven krijgt en laat niets over aan anderen.

    Geliked door 1 persoon

  2. sweetheart zegt:

    Inderdaad Rensk statines is troep, ik heb eens een dokter horen zeggen dat zij veel geld krijgen als zij het voorschrijven, Ik neem elke dag wat Dr Elens zegt, Quercetin,zink,D3,vitamineC en Resceratrol, over 2 maanden wordt ik 70 en leef in een land waar het weer enorm opspeelt de corona maar ik ben er totaal niet bang voor, Thanks Dr Elens

    Like

  3. sweetheart zegt:

    het moet Resveratrol zijn ipv resceratrol, sorry

    Like

  4. guusvelraeds zegt:

    Deze integere man met vele jaren Afrika ervaring op gebied van infectie ziekten werd door een omhoog gevallen lamzak met clownsschoenen uitgemaakt voor kwakzalver.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    RIVM ratten !! Wanneer slepen we ze voor een volkstribunaal ??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s