“1984” 2.0

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “1984” 2.0

 1. Republikein zegt:

  Het klonen van mensen, schaap Dolly was experiment, gelukt, toen kwamen de synthetische mensen.

  Menselijke klonen, synthetische mensen – leven ze al onder ons?

  Ze lijken op ons, praten zoals wij, en lijken zelfs te denken zoals wij. En toch zijn ze anders. Menselijke klonen. Volledige biologische duplicaten. Zullen ze binnenkort onder ons leven? Volgens sommige onderzoekers en insiders doen ze dat al.

  In 1997 kondigden embryologen van het Roslin Instituut in Schotland aan dat ze met succes een jong schaap, “Dolly”, hadden gekloond uit een cel die uit de borstklier van een volwassen schaap was gehaald. Het publiek reageerde snel op het nieuws. Het verhaal stond op de voorpagina van de New York Times, TIME magazine en domineerde tv-nieuws en talkshows over de hele wereld. Betekent het, vroegen de mensen, dat dit ook bij mensen mogelijk is? Waren we dichter bij het klonen van mensen?

  De Amerikaanse president Bill Clinton reageerde onmiddellijk en stelde dat het klonen van het schaap Dolly “ernstige ethische vragen oproept, vooral met betrekking tot het mogelijke gebruik van deze technologie om menselijke embryo’s te klonen”. Clinton drong aan op wetgeving om het klonen van mensen te verbieden, net als dertien Europese landen, waaronder het Britse House of Commons Science and Technology Committee (STC), dat verklaarde dat de Britse wet moet worden gewijzigd om ervoor te zorgen dat het klonen van mensen illegaal is. De Franse president Jacques Chirac en de Duitse minister van Onderzoek Jürgen Rüttgers hebben ook opgeroepen tot een internationaal verbod op het klonen van mensen.

  https://perception-gates.home.blog/2019/02/09/synthetische-menschen-die-klon-zentren-der-kabale/

  Al vanaf zijn geboorte in 1990 was stier Herman geen gewone stier. Hij is het resultaat van onderzoek naar de mogelijkheid om dieren genetisch te veranderen zodat ze medicijnen maken in hun melk. In zijn DNA is voor het eerst met succes een menselijk gen ingebouwd dat codeert voor het maken van een menselijk eiwit. Door dat extra gen zouden zijn dochters het menselijke eiwit lactoferrine in hun melk kunnen maken. Lactoferrine kan worden gebruikt als medicijn tegen ontstekingen. Omdat het toegevoegde gen bij Herman nog niet goed werkte, produceerden zijn dochters maar heel weinig van het gewenste medicijn. Herman was dan ook meer een theoretisch dan een praktisch succes. Stier Herman is echt het icoon van de biotechnologie. Hij staat symbool voor wetenschappelijke vooruitgang en de maatschappelijke discussie die daarop volgt.

  https://topstukken.naturalis.nl/object/stier-herman

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Zo zie ik het ook als op die afbeelding,eerst vergiftigen met kill bil vaccinazis,onze vechtlust en verzet breken.En dan de grote genocide.

  Like

 3. Jan zegt:

  Agatha Christi’s boek ‘Tien kleine negertjes’ krijgt andere naam in Frankrijk voor het geval iemand zich ‘beledigd’ voelt.

  https://www.rt.com/news/499091-agatha-christies-offensive-book-renamed/

  Fransen integreren al aardig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s