CITAAT

Screenshot_51

“De gevaarlijkste massavernietigingswapens zijn de massamedia. Want zij vernietigen de geest, de creativiteit en de moed van de mensen, en vervangen deze door angst, wantrouwen, schuld en zelftwijfel.”

 (M.A, Verick, schrijver)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT

 1. Republikein zegt:

  Wie schrijft, die blijft 😜 .

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Loop je door de stad dan zie je de zorgvuldig opgebouwde angst veroorzaakt door de media. Mensen springen haastig weg als ze denken te dicht bij je te staan. Excuseren zich met een angstblik in de ogen. Niet wetende dat het juist de angst is die het roofdier loslaat dat je immuunsysteem kapot vreet.

  Geliked door 4 people

 3. Hans van Meijgaard. zegt:

  De NEDERLANDSE MASSA MEDIA zijn in handen van de Fascistische EU in Bruxelles.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Hans van Meijgaard.De massamedia is in handen van de satanische globalistische elite.Zoals de nazi bilderberg groep,de club van rome,de illuminati a.k.a. de cabal,deepstate.De nazi E.U. club is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep en voert de communistische N.W.O. agenda uit.

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  de EU wil ons eerst monddood maken (schiet al aardig op) en daarna zodanig hersendood dat we klakkeloos alle EU.gif tot ons nemen wat ons door de eu.commissarisen ons door de strot wordt geduwd, waarbij we goed vinden dat we niet alleen materieel aan de bedelstaf worden geholpen maar ook ons menselijk zelfrespect en geluk hebben ingeleverd op het altaar van de EU, met achter dat altaar het 2e opperhoofd van de roverbende, frans timmermans, met zijn wapendrager, samsom. Laten we rutte c.s. niet vergeten want deze voorman van de eu.provincie nederland, krijgt zijn directieven ook rechtstreeks uit brussel.

  Geliked door 4 people

 5. Peter zegt:

  Eerst wanneer men stopt met de veplichte afdracht voor kijk en luistergeld krijgen we weer wat op de rails,al die mooipraters zijn we dan in een klap kwijt,te gek voor woorden dat we anno 2020 nog tv moeten ondersteunen met gemeensschapsgeld,terwijl de regering het MKB laat stikken .

  Geliked door 2 people

 6. Htsk day zegt:

  Massa manipulatie en groepsdenken vorm van geestelijke mishandeling: hele wereld moet dezelfde narrative volgen en gehoorzamen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoogleraar-erasmus-universiteit-mensheid-in-de-ban-van-internationale-coronasekte/

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gaslighting

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s