“Islamgeleerde” belooft: Potentie van 100 mannen en “menstruatievrije vrouwen” in het paradijs

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De oude bekende strategieën van de radicale “islamgeleerden” om jonge islamitische mannen te rekruteren voor de strijd tegen de ongelovigen in de hele wereld leiden tot steeds nieuwe excessen. De aan de “Ghaza Islamic School” docerende islamwetenschapper Ahmad Khadoura legde in een op 8 mei van dit jaar in een op YouTube verschenen video over de in Gaza gevestigde Ibn Baz Association de blijkbaar voor elke islamitische man hoogst begerenswaardige levensomstandigheden in het islamitische hiernamaals uit, zoals ook “Memri.org” wist te berichten.

Mitteleuropa

Gebrek aan geloofsstrijders

Voor de “aandachtige” Europese luisteraars naar de emotionele uiteenzettingen van Khadoura lijkt het bijna alsof de Jihad een eclatant “personeelsprobleem” zou hebben. Blijkbaar hebben de geloofsstrijders een tekort aan bereidwillige jonge mannen, die met de belofte van 72 maagden bij de poort van het paradijs niet meer bereid zijn de weg in de dood te volgen. Van de kant van de oorlogshitsers en radicale geleerden valt men dus terug op de maar al te bekende en uiterst effectieve mediastrategieën en geeft gewoon een “upgrade” aan het islamitisch paradijs (“Al-Djannah”).

“Upgrade” in het paradijs

Dat Allah alle maagden in het paradijs uitsluitend voor de gelovigen schiep, spreekt in het begin van de uiteenzettingen van Khadoura waarschijnlijk voor zich. Om echter op toekomstige uitdagingen in de Jihad voorbereid te zijn en deze efficiënter vorm te geven evenals diverse aankomende zelfmoorddaders en andere strijders tegen de ongelovigen te motiveren, moet het idee van het islamitische paradijs nog aantrekkelijker gemaakt worden.

Potentie van 100 mannen

Elke gelovige, vanzelfsprekend wordt daarmee in de islam altijd alleen maar de man bedoeld, zal direct bij het betreden van het paradijs de seksuele kracht van 100 mannen krijgen, aldus Khadoura. Verder zou hij door twee maagden worden ontvangen, die niet alleen heel mooi als robijn en koraal zouden zijn, maar bovendien nog uitermate welluidende liederen in hun repertoire zouden hebben. Ook zouden deze hoeri´s (paradijselijke maagden) geen menstruatie, spuug, slijm, urine of feces hebben, en ook geen kinderen baren.

Heel praktisch dus met het oog op het zodoende ongestoorde genoegen van de islamitische man.

Zelfs diegenen die tijdens hun leven naar obscene liedjes geluisterd zouden hebben en door deze verleid werden, zouden zich niet kunnen voorstellen hoe prachtig het gezang van de maagden in het paradijs in vergelijking hiermee zouden zijn, aldus Khadoura verder.

Gewoon net zoals de profeet het beloofd zou hebben, verklaart de islamgeleerde aan het einde van zijn uiteenzettingen.

Je zou bijna een beetje geneigd zijn om in deze voor de 21e eeuw onbegrijpelijke beloftes bepaalde parallellen met de hiernamaals beloftes van de christelijke middeleeuwen en zijn aflaathandel te zien. Godzijdank heeft de westelijke wereld zich sindsdien “een beetje” verder ontwikkeld.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

45 reacties op “Islamgeleerde” belooft: Potentie van 100 mannen en “menstruatievrije vrouwen” in het paradijs

 1. Joop zegt:

  Incompetente achterlijke idioten. Deze typen hebben echt helemaal achteraan gestaan toen het iQ werd uitgedeeld.
  Iemand verbaasd waarom de arabische wereld uitpuilt van achterlijkheid?

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  Islamwetenschap, als het niet om te janken is zou je er om moeten lachen.
  Alle kanspareltjes hebben een ernstige stoornis.
  Nou, alle…..

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Wat natuurlijk nog erger is, eigenlijk onbegrijpelijk………..
   Dat er in NL “z.g.n. hoogstaande personen” zijn die die idioterie aanhangen en om de zoveel tijd ook een rondje kaäba rondcirkelen doen.
   Nog erger, dat moorddagdig boek, koraan, lag jarenlang op ’t buffet in de 2e Kamer in Den Haag.

   Geliked door 4 people

 3. Tony zegt:

  Jahaa, daar zit echt wel logica in……
  Ik concludeer dat de echte gelovige islamitische man zijn lul achterna loopt.
  En met de vooruitzichten die er zijn ná zijn leven, zou hij zelfs bij leven al dood willen zijn.
  ‘What a fool believes’

  Geliked door 4 people

 4. Veel zo niet alleszeggend dat hij zelf ook nauwelijks zijn lachen kan verbergen !
  Vergeet nooit bij religieuzen van welke religie dan ook, het is een geloof en geen wetenschap, er is nog nimmer iemand teruggekomen uit het ‘paradijs’.
  Waarom hebben ze het eigenlijk altijd over maagden, zou eentje met ervaring niet beter zijn, eentje met een trukendoos….?!
  Voor je het weet zit je straks opgescheept met moeder Theresa.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sinyo zegt:

  Dromen zijn bedrog, maar dat is voor deze gasten doodgewoon BEELDVORMING.
  Eerlijk gezegd TE TRIEST voor woorden zoiets te durven beweren.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Het trieste is dat een moslimgeleerde dat zegt, kun je nagaan wat men daar geleerd noemt. En dan te bedenken dat het oude Arabië en de Soefi’s o.a. als moslimstroming echte grote geleerden hebben voortgebracht maar in die tijd waren ze verlicht.. en je haf gewoon synagoges naast moskeeën het waren niet die raaskallende radicale idioten van nu .

   Like

 6. techhuis zegt:

  En het mooie is dat er in de hemel geen sex meer is en ook geen huwelijken dus dat gaat al niet door en dan gaan ze ook nog naar de hel omdat ze misleid worden door de meest valse profeet ooit die ook nog eens geen profeet was en bezeten was na zijn ontmoeting met zogenaamd Gabriel en meerdere malen zelfmoord wilde plegen.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Het paradijs van de moslims is een sexclub.
  De leden zijn mooi, maar sexloos want ze hebben
  geen menselijke organen.
  Wie ik nog niet heb gehoord zijn de feministen
  die er op tegen zouden moeten zijn dat er sex
  slavinnen zijn.
  Een andere groep die erop tegen zouden moeten
  zijn zijn de protesters tegen onderdrukking.
  Hetgene wat in de video stond is discriminerend.
  Waar blijven de zgn antirascisten.

  Geliked door 4 people

 8. Jackholland zegt:

  Wat een achterlijk volk is het toch haha. Er wordt ze een vrouw beloofd in het paradijs die niet poept, piest,geen speeksel heeft, niet menstrueert en geen kinderen baart . Wij noemen dat gewoon een sex pop. Maar wat heeft Allah dan bedacht als die paradijselijke sexpop is volgeblaft met honderden liters kwak van de moslim die dan de potentie van 100 man bezit ? Het is toch om je kapot te lachen en Rutten en grapperhaus maar bruine armen halen bij dit achterlijk volk wat zich moslim noemt. Ik kan werkelijk geen 1 moslim voor vol aanzien als hij of zij zegt praktiserend moslim te zijn . Want door te uiten dat je moslim bent bevestig je ook dat je al deze shit voor waar aanneemt.

  Geliked door 6 people

  • koddebeier zegt:

   Met IQ van 45 is dat niet zo moeilijk !

   Geliked door 1 persoon

  • Jackholland zegt:

   Vergat nog te vermelden dat als er geen sappen meer in die paradijselijke maagd zitten te weten urine, zweet, bloed en speeksel ze waarschijnlijk een droge fluit zal hebben gelijk de woestijn waar mo de pedo vandaan kwam. Of houden de moslims daarvan ? Mo wipte ook met de negenjarige aisha lijkt me sterk dat dat arme kind opgewonden werd van mo de pedo die 40 jaar ouder was en er uit zag als een dikke dwerg. Lieve mensen waar moet dat heen met deze achterlijke islamitische bullshit , en waarvan onze regering eist dat je deze bullshit ook nog serieus moet nemen uit respect. Pislam serieus nemen is een belediging Voor het gezond verstand van de mensheid. Naar mijn mening moeten al deze achterlijke gedachtenspinsels van moslims levensgroot geprojecteerd worden door het hele land. Zodat de mensen die er niets vanaf weten ook met deze shit geconfronteerd worden en niet meer denken het is maar een geloofje laat ze toch. Je kunt ze niet laten want daar zijn moslims te stom voor, dat blijkt toch uit het feit dat geen 1 moslim afstand neemt van islamitische achterlijkheden een moeten ze tegen zichzelf beschermen net zoals we dat met geestesgestoorden doen.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Jackholland.U beschrijft in het begin van u reactie de ideale vrouw voor de moslim.Ik ben een man en heb een vriendin met ventiel op haar rug,ben ik nu ook een moslim ?

   Like

   • Jackholland zegt:

    Draagt uw partner met ventiel op haar rug een hoofddoekje? Loopt ze altijd achter u met een zware tas van de Aldi? Heeft ze een snor? Waggelt ze als een pinguïn ? Gaat ze altijd Volledig aangekleed naast u zitten op het strand met 35 graden? Geeft u haar wel eens corrigerende tikken? Liet uw partner voor dat ze uw partner was zich anaal nemen door andere mannen zodat haar vliesje intact bleef? Zit u graag met 3 andere vrienden in een golf gti? Spuugt u graag op straat? Noemt u andere mannnen bro? Heeft u een uitkering?zegt u graag wholla ? Heeft u een pesthekel aan joden maar u weet niet waarom? Heeft u een pesthekel aan Nederland en idealiseert u uw heimatland maar gaat onder geen beding terug naar het heimatland? Bent u al liegend geboren? Doet u graag pssst naar Nederlandse mooie dames? Gaat u het liefst kleertjes kopen met uw vriendjes van het merk Gucci Armani enz? Danst u op bruiloften met uw vrienden gehuld in jurk? U heefteen hekel aan homos maar u draagt wel een schoudertasje van Louis Vuitton? U bent fel tegenstander van pedofilie maar Mohammed die wipte met de 9 jarige aisha is uw voorbeeldmoslim?U discrimineert geen vrouwen maar bij het overlijden van uw ouders erft u terecht het dubbele wat uw zus Erft? Als u deze vragen vaak met ja kan beantwoorden dan bent u wellicht een moslim.

    Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    ,” met een ventiel op haar rug” 🤣🤣🤣🤣🤣

    Geliked door 1 persoon

 9. Sobieski zegt:

  De aflaathandel, hoe corrupt en verwerpelijk deze ook was, was nog relatief onschuldig vergeleken met deze levensgevaarlijke nonsense. Wat ik niet begrijp is hoe dom men moet zijn om als volwassen man deze kletspraat te geloven. Als jochie van 8 had ik al moeite om het kinderlijke, maar door en door fatsoenlijke katholieke verhaaltje van de hemel te geloven, en dit was toch relatief meer geloofwaardig dan die valse beloftes om zeer aardse sex-orgieen, waarmee die fanaten uit de woestijn hun mannelijke jeugd proberen te misleiden. Wat ook niet duidelijk wordt is met welke valse belofte deze imams vrouwelijke jihadisten proberen te rekruteren. Om sex te hebben met 72 mannelijke maagden lijkt me toch geen wensdroom voor een vrouw. Bovendien: Waar komt dat cijfer 72 toch vandaan?

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Sorry sobieski wat denk je dan van de inquisitie als liefhebber van geschiedenis/historie, kan ik je wel vertellen dat de islamitische wereld zijn tijd van verlichting gekend heeft, toen het christendom zeer duister was.
   De tolerantie lag toen bij de islam en de intolerantie bij de christenen, moskee en synagoge stonden gewoon pal naast mekaar. het Christendom heeft zoveel bloed aan hun handen trek mij de bek maar niet open.
   Voor de goede orde, van mij mogen ze morgen alle geloven afschaffen, het hele vaticaan opheffen.. is een oord van verderf, alle kerken sluiten, waar je in wilt geloven mag je zelf weten maar een ander er mee lastig vallen, is wat anders,
   Scheelt weer een hoop toekomstige domme stammenoorlogen

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @Sobieski.
   “Waar komt dat cijfer 72 toch vandaan?”
   Volgens arabist Hans Jansen, was dit een fout in de vertaling van de koran en moesten het 72 druiven zijn.
   Ik hoop dat hij gelijk had en dat het hele zure druiven zijn.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Sobieski.Ze bedoelen een maagd van 72.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  “islamgeleerden” ?? Wat een ziek ventje !

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ik vraag me wel eens af als ik zo’n wonderlijk verhaal lees, hoe deze ‘wijsneus’ aan deze informatie komt. Niemand is ooit teruggekeerd uit het ‘paradijs’, met een verhaal zoals hierboven wordt beweert.
  Nu is het bekend dat imams geen uitblinkers zijn qua intelligentie, en daarom verzinnen ze de meest lachwekkende verhalen. En de volgelingen trappen er massaal in, en verheugen zich hier en nu al op een prachtige tijd in het ‘paradijs’.

  Een upgrade zoals hierboven beschreven is, moet als lokaas dienen voor de ‘heren’ om de heilige oorlog aan te gaan met de ongelovigen, om zodoende de verspreiding van de islam te versnellen. Want hoe meer ongelovigen opzouten, des te beter het is. Blijkbaar zit allah om meer grondpersoneel verlegen, vandaar de extra aantrekkelijke ‘toekomst’.

  Nou ‘heren’, geniet maar vast van deze nieuwe uitdaging! Wat zullen jullie opkijken als jullie ‘op je plaats van bestemming aankomen’……..

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   ” En de volgelingen trappen er massaal in, en verheugen zich hier en nu al op een prachtige tijd in het ‘paradijs”.
   ik hoop dat ze snel gaan.
   Ze staan ze al op te wachten.

   Geliked door 1 persoon

 12. Geliked door 3 people

 13. Blaffertje zegt:

  Gut och gut wat een achterlijk volk en daar zetten wij de grenzen voor open.
  Maar wat maakt het uit of ze daar nu een vrouw krijgen of een kerel, zij stoppen hem in ieder gat wat ze maar tegenkomen.
  Ze gooien de homo’s van het dak maar hebben de herenliefde zelf uitgevonden.

  Geliked door 3 people

 14. Tistochwat zegt:

  Wat zielig als je de hele dag achter je piemel aanloopt.

  Geliked door 3 people

  • jetse47 zegt:

   @ Tis,
   Daarom zijn zij hersendood geworden en zit hun verstand in waar zij achteraan lopen.

   Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Tis.
   Dat is waar hun hersenen zitten.
   En omdat ze hem dagelijks gebruiken zit er niks meer in.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Sorry maar dat is bij alle mannen zo,omdat onze piemel aan de voorkant zit.Of wij moeten heel de dag achteruit lopen.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    ronjaspers 27 juni 2020 om 22:09

    Zo had ik het nog niet bekeken, heer ronjaspers.

    Hahahahahahahaaa!

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ik zat ook al zwaar te verzinnen hoe ik dat probleem op kon lossen !
    De enige verzachtende omstandigheid die ik kon bedenken , was dat ie op den duur steeds meer gaat gangen en eerder naar je knieen wijst , dan naar voor .
    Wat doe je ons aan , Tistochwat ?

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 28 juni 2020 om 12:12

    Ik wilde de heren natuurlijk niet de grond in boren, Harry.

    Het wordt volgens mij pas echt een probleem als-ie naar boven wijst.
    Zie hem dán nog maar eens achterna te lopen vliegen. 😆

    Geliked door 2 people

 15. Tistochwat zegt:

  Geliked door 4 people

 16. Blaffertje zegt:

  Zullen die eikels net als deze “Islamgeleerde” wel inzien, dat ze de mannen, door het aanprijzen van deze sprookjes, doen verlangen naar de dood?
  Die moslimsukkels lopen de hele dag hun leuter achterna en willen niet liever dan dat, dus laat ze vooral doooorgaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   TJa van liefde is geen sprake. ook buiten de hemel al met de moslimas.
   Gewoon hop-hop-dop en klaar is Moh. Een vluggertje, een zaad-paffertje hè Blaffertje o:)

   Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  Beetje lullige plaatjes:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s