Kabinet Rutte-III

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kabinet Rutte-III

  • Monalisa zegt:

   Het word nog erger, dat komt omdat mensen zo’n stuk plaatsen maar niet op de jeuste partij gaan stemmen, niet stemmen dan hebt je ook geen recht van spreken.

   Geliked door 1 persoon

 1. hennieschwarz zegt:

  Voor de bühne en electoraat een zgn eigen mening. Voor de rest als groep een doortrapte samenzwering en cordon groep, wat zo walgelijk onbetamelijk en ondemocratische is als een noord Koreaanse dictatuur.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  “The BEST” we can get!!!!!!! Hahahahahaha…..

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Er bestaat geen grotere leugen dan dat het kabinet niet bestaat uit VVD’ers maar puur en enkel uit undercover-PvdA’ers en linkse Eurofielen(Dom66), die er slechts een zeteltje bezet houden omdat het keûningshuis dat wenselijk acht……politiek bedrijven duld namelijk geen inspraak van het gepeupel….kiezersbedrog pur sang, al decennia.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.Klopt,veel mensen weten niet dat de werkelijke macht achter de schermen opereren (schaduwregering) in europa regeert de nazi bilderberg groep.

   Like

 4. Rutte= klimaat-leugens + opgeklopte corona leugens + kostbare immigratie + terreurkansvergroting

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Leden van het OMT hebben een hekel aan De Hond, aan het AD laten ze namelijk weten dat juist De Hond een open discussie onmogelijk maakt. Opmerkelijk juist dat zij dit zeggen, want voordat De Hond met zijn kritiek op de corona-aanpak van Nederland begon hadden we alleen maar ja-knikkers in Nederland. Wekenlang verscheen de ene na de andere viroloog bij een talkshow die vertelde dat de huidige aanpak goed was, De Hond ging echter tegen deze mening in.

  ,,Ik vind het zo vals dat ze dat zeggen. Ik heb op een nette manier geprobeerd om de discussie aan te gaan. Ik voorzag in maart dat er onnodig mensen dood zouden gaan in zorginstellingen door ventilatiesystemen. Er moet van hem zoveel mogelijk frisse lucht van buiten naar binnen en bij lucht die gecirculeerd wordt moet het virus onschadelijk worden gemaakt, bijvoorbeeld door filters. Hoog in de politiek heb ik gesmeekt om handelend op te treden of me achter de schermen met mensen van het RIVM te laten praten. Via Asscher, via Van Rijn, via Rutte. Maar het antwoord was: het RIVM en het OMT bepalen zelf met wie ze praten. En dan zeggen ze nu dat mijn toon te fel is om een gesprek aan te gaan!”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/maurice-de-hond-is-snoeihard-ik-onderbouw-mijn-stukken-beter-dan-bijna-iedereen-die-op-tv-komt/

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Of je stemt of niet het maakt niets uit.
  Probeer daarom je stem aan de minst slechte te
  geven.
  Niet op de partijen uit het kabinet noch op de gedoogpartijen.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  De meeste kiezers schijnen te lijden aan een vorm van Alzheimer. Stond Rutte gisteren weer volop te liegen, zijn ze het vandaag alweer vergeten en maken plannen om bij de komende verkiezingen alweer VVD te gaan stemmen. De chemtrails hebben bij velen een Alzheimer effect teweeg gebracht, terwijl de (verplichte) nanochip het karwei zal afmaken. Velen worden dan een willoze zombie die telkens bij iedere verkiezing onbewust op de verkeerde politieke partij gaan stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s