Stemmen uit delen van de islamitische wereld: de ergste antisemieten

Screenshot (4)

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat een enorme, grotendeels amorfe massa aan nieuwsberichten over antisemitisme en anti-Israëlisme. “Google Alerts” kiest elk jaar meer dan 3000 antisemitische meldingen uit. Dat is slechts een van mijn bronnen.

Het zou logisch geweest zijn wanneer de Israëlische regering een organisatie opgebouwd zou hebben die deze informatie opmerkt, categoriseert en de meest extreme dingen uitsorteert. Zo´n organisatie bestaat echter niet.

Desondanks bestaan er manieren die bij het verzamelen van informatie over de meest extreme voorvallen en betuigingen van antisemitisme helpen. Sinds 2010 publiceert het Simon Wiesenthal Center (SWC) jaarlijks een top-10 van de meest antisemitische voorvallen wereldwijd. Bij enkele artikelen werden meer dan een geval genoemd. Over een periode van 10 jaar werd het beeld duidelijker wie de ergste antisemieten zijn.

De meest extreme antisemitische en anti-Israëlische aanwakkeraars van Israël-haat komen uit delen van de islamitische wereld. De rest – wel gevaarlijk – hinkt daar enorm achteraan. Dat geldt zelfs voor het toenemend rechts-extremistisch antisemitisme. Een belangrijke speler van de islamitische hetze is de voormalige minister-president van Maleisië, Mahathir Mohammed. In 2010 lukte het hem op de lijst van het SWC te komen met de volgende uitlating: “Joden zijn in Europese landen altijd al een probleem geweest. Ze moesten in getto´s gestopt en regelmatig afgeslacht worden.” … “Zelfs na de afslachting door de nazi´s in Duitsland overleefden ze, om voor de wereld een bron van nog grotere problemen te zijn.”

Als je de jaarlijkse lijsten van het SWC doorneemt, zie je dat de enige eisen naar uitroeiing van Israël of van de Joden van clerici en andere invloedrijke persoonlijkheden uit de islamitische wereld afkomstig zijn. Het volgende zal dat verduidelijken: in 2012 bad de geestelijke Futouh Abd Al-Nabi Mansour tijdens een landelijk uitgezonden godsdienst in de el-Tenaim-moskee in Cairo. Daaraan nam ook de voormalige Egyptische president, de overleden Mohammed Morsi, deel. De clericus zei: “O Allah, vernietig de Joden en hun helpers – O Allah, verspreid ze en verscheur ze, O Allah, demonstreer je macht en grootsheid over hen.” Morsi is te zien hoe hij hierop met “amen” antwoordt.

De stafchef van de Iraanse strijdkrachten, generaal-majoor Hassan Firouzabadi, zei op 5 augustus 2012: “De Iraanse natie staat voor haar zaak, de volledige vernietiging van Israël.”

Yusuf Al-Qaradawi wordt beschouwd als de leidende soennitische geestelijke. In 2013 riep hij niet tot de uitroeiing van de Joden op, verwees er echter positief naar door te verklaren: “Allah heeft aan de Joden mensen opgelegd, die hen vanwege hun corruptheid bestraffen. De laatste straf werd door Adolf Hitler voltrokken.”

In datzelfde jaar zei ook de Irakese geestelijke Qays bin Khalil al-Kalbi tijdens een bezoek in de VS: “Allah verkoos jullie tot het meest erbarmelijke van alle volkeren. Allah koos jullie uit als diegenen die er het beste in zijn om varkens en apen te worden… Allah verkoos Hitler om jullie te doden, wie is dus beter, jullie of hij?” Bovendien zond de Saoedisch-Irakese geestelijke, advocaat en dichter Mohammed al-Farraj het volgende gedicht uit: “Adolf Hitler heeft een gezegende manier om jullie te begraven, o verrotte natie. Als het me zou zijn toegestaan om te bidden voor een niet-moslim, dan zou ik bidden voor de ziel van de nazileider, die jullie (de Russen) en de Joden in hun geheel met benzine grilde.”

Op 18 november 2014 vermoordden twee islamitische terroristen uit Oost-Jeruzalem in een synagoge in Jeruzalem vier mensen en een heldhaftige Israëlisch-Druzische politieagent. De terroristen werden gedood. De volgende dag organiseerde het Jordaanse parlement een minuut stilte voor de moordenaars en las hardop koranverzen – “om hun reine zielen en de zielen van alle martelaars in de Arabische en islamitische naties te verheerlijken”. De Jordaanse minister-president Abdallah Ensour stuurde de families van de terroristen een condoleancebrief, waarin hij verklaarde: “Ik bid Allah erom hen met genade te omhullen en hen geduld, troost en herstel van hun verdriet toe te staan…” Anderzijds gaf de Jordaanse regering een verklaring af waarmee de aanslag werd veroordeeld en voegde er aan toe dat alle gewelddaden tegen burgers in Jeruzalem veroordeeld moeten worden.

In 2015 laat een vermoedelijk door ISIS geproduceerde video een met een mes zwaaiende ISIS-strijder zien, die naast twee gemaskerde bewapende mannen staat. De verteller verkondigt dat de oorlog tegen de Joden “weldra zal beginnen, als Allah het wil”, zegt hij. “Alle Joden, de kleinkinderen van apen en varkens: wij zitten overal in de wereld achter jullie aan. … De oorlog vindt weldra plaats; hij zal niet lang duren, als Allah het wil, als Allah het wil.” Een andere video, gepubliceerd in het Hebreeuws, dreigt: “Weldra zal er in Jeruzalem of in de rest van het land geen enkele Jood meer zijn. Wij zullen doorgaan, tot we deze epidemie in de hele wereld hebben uitgeroeid.”

Met de immigratie van veel moslims in de VS werden ook daar vernietigingsboodschappen uitgezonden. In 2017 riep imam Ammar Shahin van het Islamic Center in Davis (Californië), citerend uit teksten over de eindtijd: “Bevrijd de Al-Aqsa-moskee van het vuil der Joden… roei ze tot en met de laatste uit.”

In deze tien jaarlijkse publicaties van het SWC komt niet één vernietigingstekst van niet-moslims voor. Maar het probleem gaat veel verder. Alleen leiders van een serie islamitische landen hitsen extreem tegen Israël en de Joden op. Zulke leiders bestaan in geen enkel ander land. Bovendien stelt de studie “Global” van de Anti-Defamation League vast dat 49% van de moslims antisemieten zijn, terwijl bij de christenen 24% en bij seculiere mensen 21% zich met deze van haat vervulde gevoelens identificeren.

Bron:
https://heplev.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Stemmen uit delen van de islamitische wereld: de ergste antisemieten

 1. ook hierom is de immigratie van moslims naar Europa weinig rationeel

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Dat de westerse wereld verkapt antisemitisch is blijkt uit de
  steun voor deze islamitische groeperingen.
  Twee dagen voordat het boek “boekhouders van de holocaust”uit
  kwam werd excuus aangeboden.
  Aan de gebeurtenissen zoals tijdens demonstraties
  werden door de justitie en overheid genegeerd.
  Dat wijst erop dat de overheden in de EU nog steeds niet
  gedenazificeerd zijn.

  Geliked door 3 people

 3. klippie zegt:

  Kill Islamh

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  …En NIEMAND doet ze iets.
  Ga jij maar eens met zo’n haarbandje om je hoofd lopen met bijv . “Kill All Blacks” moet je kijken hoe snel je van de straat wordt geraapt en naar het pieter baan centrum wordt gereden om vervolgens daarna te horen dat je opgesloten dient te worden. Uiteraard met passende medicatie…

  Geliked door 4 people

 5. P. Puk zegt:

  JLM = Jewish Lifes Matter.

  Geliked door 3 people

 6. Gienekehado zegt:

  De GrapJURK van Het Binnenhof vandaag op Veteranendag: ‘Dankzij de Veteranen kunnen wij al 75 jaar gaan en staan waar we willen, zonder er bij na hoeven te denken’!!!!!!! Hoe krijgt ie het uit zijn strot!!! VIEZE LEUGENAAR, die je bent!!!
  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200627_62282880/83-jarige-vrouw-uit-het-niets-in-gezicht-geslagen-in-heerhugowaard?utm_source=google&utm_medium=organic

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Kunnen we hier óók doen
  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/27/european-court-allows-french-move-strip-terrorists-citizenship/

  Het Europese Hof staat toe dat Franse terroristen het burgerschap ontnomen krijgen

  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) oordeelt dat Frankrijk de mensenrechten van vijf mannen die van hun staatsburgerschap zijn ontdaan na terroristische veroordelingen, niet heeft geschonden.

  Het EHRM oordeelde donderdag dat de beslissing van Frankrijk om het staatsburgerschap van vier Frans-Marokkanen en één Frans-Turkse man te verwijderen, legitiem was. Het zei dat de verhuizing “geen onevenredige gevolgen had voor hun privéleven”.

  De rechtbank oordeelde dat “terroristisch geweld op zichzelf een ernstige bedreiging vormt voor de mensenrechten” en voegde eraan toe dat het verlies van de Franse nationaliteit geen van de mannen staatloos had gemaakt omdat ze de dubbele nationaliteit hadden – en geen van hen werd automatisch uitgezet als gevolg van de beslissing .

  De rechtbank in Straatsburg wees er ook op dat de mannen pas het Franse staatsburgerschap hadden verkregen voordat ze zich schuldig maakten aan terroristische daden, meldt Le Figaro.

  De vijf mannen waren in 2007 veroordeeld voor “deelname aan een criminele vereniging ter voorbereiding van een terroristische daad”. Ze zouden in verband worden gebracht met Marokkaanse terroristen die in 2003 45 mensen in Casablanca hebben vermoord. In 2015 en 2009 en 2010 werden ze van hun Franse nationaliteit ontheven.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Ook in nederland is er antisemitisme. Voorbeeld is mevr.Kaag van Dood66, die heult met de palestijnen. Zij schijnt ook met een palestijn gehuwd te zijn dus zal zeker moslima zijn. ( anders hoef je bij dat soort lui niet aan te komen). Laatst heeft ze ook nog miljoenen aan belastinggeld weggegeven aan de zogenaamde “palestijnen”. Kunnen ze daar de familieleden van omgekomen martelaren riant van laten leven. En die mevrouw kaag wil premier van nederland worden. Mijn maag draait om alleen al bij het idee.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Tuurlijk ging Juf Kaag niet in Faalstina / Gaza wonen bij haar Faalestijntje!! Net als de West-Bankbruidjes, die verkassen ook maar al te graag naar Israel!! Profiteren en parasiteren van die Rot-Joden!! Die Kutlui op Het Binnenhof hebben mij 1000en euries afgejat om TERREURGROEPEN te faciliteren / ondersteunen!!

   Like

 9. Eppo zegt:

  Dat gekke zooitje in t Haagje blijven die Murkenmeuk hier maar heen en binnen halen in Nederstan .
  de rest van de StaatSmongolen blijven maar stemmen op die Clubs zoals PvdA /VVd en nog wat Hippies clubs voor nog meer ellende .
  Het duurt heel lang voor de oogjes eens open gaan .

  Geliked door 1 persoon

 10. R Thomasson zegt:

  Dr. Manfred Gerstenveld hoeft zich absoluut niet te verbazen over de islamitische haat voor Joden. Deze ‘Natural Born Killers’ zijn met haat geboren, en haat zit in hun genen. Niet enkel voor Joden, maar voor iedereen die hun bloeddorstige monstergod Allah niet wil accepteren. Islam is letterlijk een godsdienst voor zwakbegaafde psychopaten; vooral als ze blanke bekeerlingen zijn. Blanken kiezen voor de islam voor een reden: Islam geeft ze A License to Kill. Zij zoeken geen diepgaande filosofie en verlichting. Daar zijn ze (net als de meeste moslims) verstandelijk en mentaal niet voldoende ontwikkeld. Moorden, afhakken van hoofden en ledematen, slavernij en kannibalisme geven hen legitimatie van superioriteit. Iets wat de meeste van hen niet in staat zijn in de realiteit te bereiken. Natuurlijk hebben ze de pest aan de Joden. Zij kunnen het niet uitstaan, dat een klein volk ze keer op keer te grazen neemt. Al zijn ze net zo veel als vliegen op een kadaver. Dit kleine volk kiest technologie en wetenschap boven een geloof in een primitieve held als Allah. Zij weten dat in de 21ste eeuw heeft men er niet veel aan zo’n primitieve god. Einstein, Hawking, Touring en Niels Bohr zijn betere leermeesters. Moslims zijn voor christenen en boeddhisten net zo gevaarlijk als voor Joden. Hun Jihad-oorlog is bedoeld genocide te plegen overal waar zij toegang krijgen. De ‘arme stakkers’ spelletje van zielige vluchtelingen is Takiyya. Veiligheid in Europa kan uitsluitend worden bereikt als de boel moslim-vrij wordt. Israël staat non stop in levensgevaar. Het land heeft een recht van bestaan, zolang ze technologisch 3 jaar voor zal zijn op de rest van de wereld. Dat geld vooral voor wapentechnologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s