De mensheid lijkt eindelijk een hekel aan zichzelf te krijgen

Screenshot (10)

(Door: “Weethetwel”)

Inmiddels worden de contouren van onze toekomst steeds duidelijker uitgetekend. Aan de basis van die verandering ligt het zeer succesvolle milieu- en natuurbeleid zoals dat vooral de afgelopen dertig jaar in steeds toenemende intensiteit werd gepropageerd. Het werd voorgesteld als een veldslag tussen de aarde en de mensheid. Omdat de aarde niet kan praten of zich in de discussie kon mengen, werden de honneurs waargenomen door de milieuactivisten en de media. De mensheid was dus aanklager en verdediger tegelijk. De boodschap is heel vaak voor het voetlicht gebracht en de mensheid heeft zichzelf volgens de media eindelijk schuldig verklaard. Er zijn veel te veel mensen op aarde die de aarde volledig uitputten. Het aantal mensen moet hoe dan ook verminderen, luidt het oordeel. Dat oordeel is volledig overgenomen door de politici van met name de westerse wereld. Het standpunt van die bestuurders staat evenwel lijnrecht tegenover het grootste deel van hun kiezers. In het verkiezingsprogramma stond nooit: “Als je op ons stemt, verminderen we jullie aantal”. Maar dan komt het probleem: hoe verminder je de bevolking als de tijd voorbij lijkt dat je nog gewoon een oorlog kunt beginnen of doodgewoon volkerenmoord kunt plegen? Dan volg je gewoon een meersporenbeleid met van alles een beetje.

Opgave voor de politieke elite

In plaats van het beloofde verkiezingsprogramma uit te voeren, heeft de politieke elite zichzelf dus als opdracht gesteld:

 1. Hoe kunnen we het aantal mensen op aarde terugbrengen?
 2. Hoe kunnen we de ecologische voetafdruk van de mensen die er zijn zoveel mogelijk terugdringen, m.a.w. hoe kan het gebruik van grondstoffen en energie radicaal teruggedrongen worden?

Ad 1. Op wereldschaal wordt dit probleem aangepakt door enkele grote organisatie zoals de World Health Organisatie (WHO), waar behalve landen ook grote particuliere partijen bij betrokken zijn. Zij werken op wereldschaal aan het terugbrengen van de bevolking met 10 à 15%. Ruim 1 miljard mensen. Volgens woordvoerder Gates gebeurt dat door een optimaal programma van gezondheidszorg, vaccinaties en abortussen.

Wat dat precies inhoudt, zal de toekomst leren, maar in de door hem gebruikte rekensom kan abortus niet de door hem aangekondigde krimp veroorzaken. De vermindering van de populatie moet dus uit zijn gezondheidszorg of van zijn vaccinaties komen. Veel mensen op aarde vinden het geen prettig vooruitzicht in zo’n programma mee te moeten draaien, omdat meedoen voor zo’n 15% van de deelnemers niet goed afloopt. Het is wrang te constateren dat onze 150 Kamerleden in ons land de eigen bevolking wettelijk willen verplichten aan een inentingsprogramma deel te nemen op straffe van uitsluiting aan het maatschappelijke leven. Veel mensen hebben terecht wantrouwen gezien de doelstelling van het programma. Maar op landelijke schaal nemen de politici ook steeds minder een blad voor de mond als het gaat nog eerbied voor het leven te hebben. Wetsvoorstellen over voltooid leven, euthanasie en beperkte toegang tot gezondheidszorg voor ouderen zijn aan de orde van de dag en leiden niet meer tot grote verontwaardiging. Misschien een beetje cru gesteld, maar het komt er op neer dat de oude hap uit milieuoverwegingen beter opgeruimd kan worden. Dat de grenzen snel verschuiven blijkt wel uit het opsluiten van bejaarden en gehandicapten tijdens de coronacrisis, waardoor tientallen “nuttelozen” op een efficiënte manier uit de weg werden geruimd en er nauwelijks meer sprake was van protest.

Ad 2. Voor het terugdringen van de ecologische voetafdruk voeren de politici steeds meer een ontmoedigingsbeleid. Hoe kunnen we het leven op aarde zo onprettig mogelijk maken. Er is een natuurwet die zegt: organismen in een vruchtbare omgeving gedijen goed en verschralen in een dorre onaantrekkelijke omgeving. Dat geldt ook voor mensen die een steeds grotere welvaart bereiken. Ze gaan steeds uitbundiger leven en vergroten daarmee hun voetafdruk. Ze gaan op reis, zoeken allerlei vermaak, kopen meer goederen en kosten meer energie. Dat moet stoppen volgens de politiek. Het beleid is er dan ook al bijna dertig jaar op gericht het inkomen van de massa aan banden te leggen. Alle inkomsten door harder werken werden als belasting ingepikt. Van de opbrengst werd onder andere een legioen mensen geïmporteerd en betaald die aangeven niets te zien in de Nederlandse maatschappij zodat er een steeds onaantrekkelijker leefklimaat ontstaat. Daarnaast wordt alles en iedereen tegen elkaar opgehitst, zodat het allemaal niet leuker wordt. Toch gaat het de elite allemaal niet snel genoeg. Bij de corona-crisis jl. zagen de politici hun kans schoon de economie stop te leggen  en tegelijk ook praktisch alle leuke dingen voor de mensen te verbieden. Allemaal dat nutteloze vermaak is wel leuk voor de mensen, maar niet goed voor de aarde. Stop er maar mee.

De economische lock-down lijkt een zeer probaat middel om de sterfte in de wereld in belangrijke mate te vergroten. In eigen omgeving zal het aantal zelfmoorden flink toenemen door mensen die niet kunnen gedijen in de nieuwe zombie-maatschappij. Elders op de wereld zal een dramatische sterfte ontstaan door honger en ziektes, omdat alle economische activiteit weggevallen is. Veel landen waren afhankelijk van onze welvaart onder andere vanwege het daaruit voortvloeiende toerisme. Dit weg te laten vallen, is een heel efficiënte manier van bevolkingsregulering. De doden zullen bij bosjes vallen. En onze politici treft geen blaam. Corona-virus weet u wel.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op De mensheid lijkt eindelijk een hekel aan zichzelf te krijgen

 1. droevige mof zegt:

  Toen een van deze overbevolkingsverlichters me vertelde dat er te veel mensen zijn, stelde ik voor dat hij zelfmoord zou plegen, dan zou het er een minder zijn. Hij glimlachte naar me en zei dat ik in principe gelijk had, maar dat hij nog steeds nodig was om mensen voor te lichten over anticonceptie, abortus en euthanasie.
  Het is gewoon onzin, maar deze vent was doodserieus. Hij wil leven zodat we kunnen sterven. Ik zei hem dat hij met die houding eerder commandant van een concentratiekamp zou zijn geworden.
  Hij was beledigd. Hij was natuurlijk een vechter tegen alles wat rechts is.

  Geliked door 5 people

 2. Monalisa zegt:

  de-mensheid-lijkt-eindelijk-een-hekel-aan-zichzelf-te-krijgen. Hoe komt u daar bij, wij blijven zoals we zijn, moet elke Nederlander doen, blijf gewoon.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De term ‘Klimaatbeleid’ en het ‘Groene Dealtje’ krijgen opeens een wel hele speciale betekenis, een interessante casus wanneer men de natuurlijke selectie wil reguleren door het te verkopen als een ‘Energietransitie’, de planeet beschermen door massamigratie als voorbehoedsmiddel tegen de overbevolking, de Europese vrouwen gebruiken liever de pil en condoompjes dan hun zusters in Afrika, de pretinstroom van overwegend jongemannen kunnen in de EU hun zaad rijkelijk laten vloeien zonder daardoor de wereld op te zadelen met nog meer overbevolking………..maar om dat nou een energietransitie of groen dealtje te noemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Uit mijn hart gegrepen Weethetwel.
  Ik zie het precies net zo.
  Van dag één af aan vond ik het al ongeloofwaardig dat de ouderen in de verzorgingstehuizen werden opgesloten, verstoken van alles wat ze lief is en dan verzorgd worden door zorgpersoneel die geen beschermingsmiddelen kregen terwijl zij de meest kwetsbare groep moesten verzorgen.
  Velen zijn in eenzzamhied gestorven, niet alleen aan ouderdom of ziekte, maar ook van verdriet.
  Vrienden en familie werden zelfs buiten bij het raam weggestuurd terwijl opa of oma binnen zat.
  Besmetten was op die manier onmogelijk, maar het verdiet van de opa’s en oma’s was ondraaglijk.

  Dit is gewoon een doodordinaire opruim actie geweest door onze politici van in hun ogen nutteloze dure mensen die geen geld meer opbrachten voor de economie en hun achterlijke plannen.

  En zoals je schreef ‘gezondheidszorg, vaccinaties en abortussen’ zijn de ideale middelen om de bevolking terug te dringen.
  Dit is al begonnen met het uitkleden van de zorg jaren geleden.
  Onze hoogstaande zorg is bijna gedaald tot het niveau van een derde wereldland.
  Wij hebben middelen en geld genoeg om hoogstaande gezondheidszorg te bieden, maar alles moest goedkoper.
  Dit heeft al vele levens gekost, maar ze zullen zich er op beroepen dat het niet te bewijzen is.
  Waardeloze medicijnen uit China, waar je bij ieder pilletje nog meer pilletjes moet slikken omdat ze meer bijverschijnselen geven dan goed voor je is, dat is ook verre van goed voor lijf en leden.
  Ik vraag me wel eens af waarom er minder mensen sterven als de artsen staken.

  Die vaccinatie van Bill Gates die ons zo dadelijk door de strot gedrukt gaat worden is ook niet te vertrouwen.
  Alleen al dat die man er openlijk voor uit komt dat hij de wereldbevolking wil decimeren, moet al argwaan wekken.
  Alle apen waar het op getest is zijn dood.
  Een goed vaccin duurt minstens 3 à 4 jaar voor dat het veilig op de markt mag komen.
  Ze hebben dit ook met de meidenprik (HPV) geflikt.
  Ook die is veel te snel op de markt gebracht , men zal over zo’n 10 jaar de gevolgen daar van gaan merken door allerlei ziektes of afwijkingen.

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Ik voel me ongeveer zo:

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  Het gebruik van energie door de mensheid is helemaal het item niet, energie kan heel simpel en onschadelijk voor de aarde opgewekt worden. Nikola Tesla had al reeds de perfect werkende nulpuntenergie apparaten ontwikkeld maar het bekend maken bij het grote publiek werd hem verboden door jawel de Illuminati, hij had meerdere manieren gevonden om vrije energie op te wekken. En een ieder die in latere tijden deze dingen weer”opnieuw” ontdekt wordt de mond gesnoerd, valt onder de verboden uitvindingen…………..dus als de Illuminati zijn macht verliest op alle terrein hebben we binnen de kortste keren gratis energie onuitputtelijk.
  Daarnaast zijn er natuurlijk bij lange na niet te veel mensen op deze aarde ook zo’n kul verhaal, wel misschien te veel voor de NWO misdadigers om ze ook allemaal onder strikte controle te kunnen houden, als deze totale bevolking in opstand komt hebben ze een groot probleem, dat zal tijd worden dat de bevolking van deze aarde dat eens gaat doen, einde totale slavernij!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 7. Het doel is denk ik bereikt als overal chaos uitbreekt door de economische malaise en de mensen zich tegen elkaar zullen keren, de misdaad explodeert en mensen elkaar zullen gaan uitmoorden.

  Geliked door 2 people

 8. Jack Terrible zegt:

  Ik heb met een teamleidster op mijn werk te maken die me wil socialiseren. Ik mag niet meer praten van haar over religie, politiek en mensen met een andere seksuele geaardheid. En vrijheid van meningsuiting waar ik steeds over begin bestaat niet voor mij volgens haar omdat ik mensen schoffeer. Dan ben ik uitgepraat. Ik kan haar nog wel zeggen dat Hitler niet een rechts figuur of een Nationaal Socialist was maar gewoon een Socialist. Dat waren ook Hitlers eigen woorden op een monument in Nazit Duitsland, waar ik een foto van heb. Maar zo’n uitspraak zal bij haar wel tegen het zere been zijn. Zelf is ze lesbisch. Een normale kerel kan ze niet krijgen, denk ik. Ze zit me de les maar te lezen. Woensdag zal ik aangifte op het politiebureau doen over iemand die me een stomp op mijn neus gaf. Ze wil niet dat het in de krant komt. Ik zal vragen aan de politie of ze het voorval wel in de krant willen zetten. Ze is een Socialist net als Hitler. Hitler heette later Albert Mol en werd zo bekend. Albert was ook een homo… net als zij. Een socialist en homo…

  Geliked door 1 persoon

 9. Uiteindelijk zijn het in deze “visie” dus de politici die van doorslaggevend belang zijn.
  Nou gok ik erop dat Weethetwel niet al onze Tweede Kamerleden kent, zou hij dat wel doen dan had hij die opmerking niet gemaakt want geloof mij maar; er zitten een paar onwaarschijnlijke nono’s bij, ze zitten daar alleen maar om hun stoeltje warm te houden.
  En nu moeten we dus geloven dat álle politici van Links tot Rechts, van dierenactivisten tot religieuze fanatici het over één ding eens zijn; we moeten de mensheid drastisch beperken en dat gaan we doen via verplichte vaccinaties.
  Zelfs als we het alleen over de politieke kopstukken van elke partij hebben dan zal iedereen toch wel zien dat dit onmogelijk is?
  Over letterlijk alles is men het hartgrondig met elkaar oneens en vandaar dat compromissen onvermijdelijk zijn, maar precies op dat ene onderwerp vinden ze elkaar.
  Verreweg de meeste politici hebben een relatie (nou ja vooruit, Rutte niet), hoe zouden ze dat met hun partner bespreken, “ja we gaan de mensheid terugbrengen naar een te behappen aantal en dat gaan we doen via vaccinaties”.
  Yasser Ferat heeft meen ik vier kinderen, die zijn dan neem ik aan niet gevaccineerd, of is hij zo pervers dat hij zijn eigen kinderen opoffert voor het grote geheel?
  Hoe stellen we ons dat voor, zijn alle politici dermate pervers dat ze hun hele familie, hun opa’s en oma’s, hun vaders en moeders, hun broers en zussen, hun ooms en tantes willens en wetens laten vaccineren in de wetenschap dat ze hun eigen doodvonnis tekenen?
  Ik geef het op.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte ontleent hun bestaansrecht aan het milieu,groen,klimaat,immigratie wat natuurlijk bullshit is.Het is een dekmantel,ze willen het kapitalisme slopen,deze hobby,s kosten miljarden dus de communistische dictatuur wordt in de toekomst werkelijkheid.Wat de linkse nuttige idioten niet in de gaten hebben,als ze niet meer nuttig zijn worden ze als eerste opgeruimd.Op youtube staat een filmpje van een ex communist/kgb er die legt haarfijn uit waarom links nuttige idioten zijn.

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Die man heet yuri bezmenov.

  Like

 12. Gienekehado zegt:

  Hoor Hoor… Höken en Nóken in W-Europa en je krijgt nog geld én een huis toe!!! Höken and Nóken in W-Europe and you will still receive money and a house !!! الأفغان هوكين ونوكين في W-Europe وسوف تتلقى المال والمنزل !!! Höken iyo Nóken ee W-Europe waxaadna heli doontaa lacag iyo guri !!!

  Like

 13. Htsk day zegt:

  Watch “Your Government Wants You Dead” on YouTube

  Geliked door 3 people

 14. fleckie zegt:

  Als we eerlijk zijn: moeten we toch erkennen dat de blanke/ witte gezinnen, met maar 2 ,of 3 kinderen al bezig zijn/ waren de zogeheten ‘overbevolking’ op die manier, te decimeren,…….terwijl de binnensluipende ANDERS. GETINTEN, zich helemaal niet storen aan ‘ gezinsperkingen’ ,gezinsplanning, ( door er maar kind na kind. ‘op de wereld te zetten’ , met als bekend: OVERBEVOLKING, in bijvoorbeeld ons eigen kleine land’ ( territoria- beperkingen) , Verdwijnen daarbij ook nog landbouwgronden, waarop een groot deel van ons voedsel geteeld / verbouwd wordt, , risico: AFHANKELIJKHEID VAN. ANDERE. LANDEN. (Dwingelandij.?) zoals een voorbeeld : toen De MAGERE. MELKPOEDER. ELK, in ZEER . geringe mate verkrijgbaar was, …….omdat het VERKOCHT WERD / WAS. ALS. VOORKEUR, BOVEN de NEDERLANDSE . CONSUMENTEN, . ZELF? aan een BEHOORLIJK IMPORTLAND!!! ( van !. ALLERHANDE GADING !!! ) . …….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

  • Weethetwel zegt:

   @fleckie:
   Het klopt dat ze weinig kinderen krijgen maar ze reizen steeds meer en onderhouden miljoenen paupers met uitkeringen en ontwikkelingshulp. Dat maakt ze ook schuldig aan uitputting van de aarde dus: weg ermee!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s