Op Moslimbroederschap TV: “Homoseksuelen moeten gestenigd of levend verbrand worden”

 

(Door: “Brabosh”)

De Egyptische tv-presentatrice Hala Samir zei in een monoloog van 16 juni 2020 in haar show op Watan TV (van de in Turkije gevestigde Egyptische Moslimbroederschap) dat de profeet Mohammed had gezegd dat als twee mannen worden gevonden die een homoseksuele handeling verrichten, zowel de ‘actieve’ partner als de ‘passieve’ partner moeten worden gedood. Ze legde uit dat Mohammed´s metgezellen het alleen oneens waren over de methode om homoseksuelen te doden en eveneens dat sommige van deze methoden erin bestaan ze levend te verbranden, ze van een hoge plaats te gooien en ze te stenigen.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, homofobie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

26 reacties op Op Moslimbroederschap TV: “Homoseksuelen moeten gestenigd of levend verbrand worden”

 1. Blaffertje zegt:

  Bij het zien van zo’n wijf, word iedere man spontaan homo.
  Niet waar heren?
  😉

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado zegt:

  Ik onthoud mij even van commentaar op dit MONSTER, eerst even dit; in de Israelische Knesset zitten nu 5 of 6 leden die openlijk Gay zijn. Er zijn in de Pridemaand wel 20 of nog meer shows en parades in Israel. Toch is er in Israel ook veel homofobie. Tuurlijk zitten er tussen de orthodoxen ook gays. Een vriend van mij weet daar alles van. In de jaren 80 was er al een gaystrand in Tel Aviv. Meen dat nu 1/3 van de inwoners van TA gay is. Voor veel Israeli het ‘Sodom en Gomorrah’!!

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Homo’s moeten gestenigd of levend verbrand worden. Is het aanbieden van vlieglessen te duur geworden voor die islamitische parasieten ? Wát een godvergeten smeerlappen, die parasieten.

  Like

 4. Ben zegt:

  Laat die gehoofdoekde suikerpatiënt lekker terug emigreren naar haar herkomstland.
  Stop met het vergiftigen van onze samenleving.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Godsammetruttebollen , wát een lelijk rotwijf !
  Slechts de destructiecentrale kan hier enige oplossing bieden .
  Geen wonder dat ze die wijven van top tot teen inpakken in lorren .
  Ik zou haar ook nog een kap over haar harses trekken , zoals ze soms vroeger bij ter dood veroordeelden deden .
  Moet je voorstellen dat er daarvan zo’n 72 op je staan te wachten !
  Je zou terstond chronisch impotent worden .

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Én dat die lui in groten getale homo worden , niet mijn ding , maar dít is ook niks !

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   In elk geleuf wordt je belazerd, maar de islambelofte van die 72 maagden, slaat alles wat er aan wartaal wordt verkondigd.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne. Zou deze maagd nog kunnen bijten met die 2 tandjes ?

    Like

   • Steven zegt:

    Deze is van haar 6e tot haar 75e zwanger geweest…

    Like

   • BigLJohn zegt:

    Is dit een van de bruiden van Dracula ? Volgens mij moet (haar aangezicht) ze al een eeuw geleden gestorven zijn. Je zou zo’n misbaksel ‘s-avonds in een donkere straat tegenkomen. Je zou meteen spontaan een zware hersenbloeding krijgen.

    Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het stenen tijdperk hebben wij al duizenden jaren verlaten, elkaar de hersens inslaan met een knots doen wij als beschaafden allang niet meer. Voor dergelijke barbaarse praktijken moeten wij bij de moslims zijn. Hun homoseksuele of lesbische medemens van een flat afgooien, stenigen of levend verbranden, ja dat is wat moslims beschaafd durven te noemen. Als Allah al bestaat, dan is hij niet meer en minder dan de Duivel zelve. Geen God van liefde, maar een god van van haat, walgelijke moorden en destructie. Moslims gooien een boemerang naar onze beschaving, die overigens zal missen. Daarna zal hij terugkeren naar de moslims zelf en hun een harde tik verkopen. Ik hoop het althans.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marijke zegt:

  Vredelievend volk. Maar toch begrijp ik haar wel. Ze is zo lelijk (van buiten en van binnen), dat als een man moet kiezen tussen haar of een andere man, zij de grote verliezer is. Terug naar de Middeleeuwen gek wijf!

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Als je dit monster in bed treft ,kan ik begrijpen dat er mannen zijn die liever homo worden .

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Turkije
  Turkse christenen verwerpen hardhandig optreden tegen godsdienstvrijheid

  Een aantal christelijke voorgangers heeft gewaarschuwd voor een toenemende onderdrukking van het christendom onder het bewind van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, meldde Deutsche Welle zaterdag.

  De president van de Istanbul Protestant Church Foundation (IPKV), Timur Topuz, zei dat christelijke voorgangers in Turkije met toenemende vijandigheid worden geconfronteerd, vooral sinds de vrijlating van de Amerikaanse predikant Andrew Brunson, die bijna twee jaar in Turkije werd vastgehouden op beschuldiging van betrokkenheid tijdens de mislukte staatsgreep van juli 2016 tegen president Erdoğan.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Grapjes kunnen moslimmers ook niet verdragen……..

  Like

 11. Steven zegt:

  Dat is nou waarom ze dit volk met miljoenen binnen halen. De reden is om ze tegen de autochtone bevolking op te zetten. Er is voor mij geen twijfel mogelijk meer dat al die barbaren die ze met alle geweld ophalen en hierheen moeten hebben, bedoelt is om tegen de westerse bevolking op te zetten.

  Like

 12. Bas zegt:

  Pakistan

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Miljoenen vrouwen, kinderen, homo’s en anderen hebben een kutleven in de islamitische wereld, vanwege die BRUTE (misdadige) kerels! Toch weerhoudt dit de Flikkers op 2513 AA, Brussel, Berlijn, dit er niet van om deze BARBAREN met miljoenen tussen ons te proppen!! Tuurlijk niet in hun eigen omgeving!! Laf en hypocriet als ze zijn!! Soort zoekt soort!!

   Like

 13. Bas zegt:

  Shiraz Friday Sermon door Ayatollah Lotfollah Dezhkam: Zelfs de Amerikanen zelf zingen “Death to America!”; Het geluid van Amerika’s instorting wordt overal gehoord

  Like

 14. Republikein zegt:

  Dat ze met zo’n lelijke bek is geboren, daar kan ze niks aan doen, maar dat er ook nog stront uitkomt en op de kijkbuis verschijnt grenst niet aan achterlijkheid, ze is de personificatie van eeuwenlange incest..
  Goed he?

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   De foto boven dit artikel, dat wijf met die platte bek, zeg dus maar : die platvis, lijkt mij een kruising tussen een zandhaas én een geit.

   Like

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Aanhangers van HET PROJECT zijn niet alleen hier actief…
  Zelfs G.Wilders en de PVV zijn op de hoogte, maar doen er liever
  het zwijgen toe… Totdat het te laat is.
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  NL-versie van Antivenin mbv:
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s