Rechtbanken door actievoerders beplakt met bananen

Screenshot (5)

AMSTERDAM – Actievoerders hebben het gebouw van Rechtbank Rotterdam en Rechtbank Den Haag beplakt en met bananen. Ook zijn er trossen neergelegd voor de ingang. Dat is een reactie op een oproep van actiegroep Viruswaanzin.

„Nederland is verworden tot een bananenrepubliek. Er is geen rechtsgang meer waarbij waarheidsvinding en rechtvaardigheid centraal staat. In plaats daarvan worden er politieke belangen behartigd door de rechtsprekende macht”, luidde de oproep van Viruswaanzin.

De Telegraaf

„Vandaag gaan we de wetsdienaren een spiegel voorhouden. Breng daarom een banaan of een trosje bij de dichtstbijzijnde rechtbank. Maak er foto’s en video’s van en deel deze via de sociale media.” Op Twitter worden zondag foto’s gedeeld van bananen die zijn geplakt op de ramen bij de rechtbanken.

Viruswaanzin was voornemens zondag te gaan demonstreren uit protest tegen de coronamaatregelen, zoals de anderhalve meter afstand. Dat werd verboden en Viruswaanzin-voorman en jurist Jeroen Pols riep mensen zaterdag op thuis te blijven en niet naar het Malieveld in Den Haag te komen. Zondag kwamen er toch mensen naar het Malieveld en de politie heeft een aantal aanhoudingen verricht. Burgemeester Johan Remkes kondigde een noodbevel af.

Viruswaanzin zegt in een reactie zich in de steek gelaten te voelen door de politiek, de media en nu ook de rechterlijke macht. „We leven niet meer in het land waar we dachten te wonen.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, betutteling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rechtbanken door actievoerders beplakt met bananen

 1. LUCIA zegt:

  We, wordt gesteld, stammen toch af van de apen ..dus eet de bananen en laat de schillen liggen om de rechters onderuit te halen.Zoeken ze tenminste, ook al is het door een val , de zaak uit tot de bodem.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. bozeoudeman zegt:

  Jaag de hooligan Rutte zijn torentje uit!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Het is een grote smerige kliek geworden waar je niet tussen komt. Je kunt je klacht bij de politie niet meer kwijt, je recht niet meer gaan zoeken want rechters verkrachten onze Wet. Ja, je moet zelfs je mond dicht houden als je de waarheid openbaar wilt ventileren op straffe van een boete. Ze namen ons het referendum af en de mogelijkheid om (met velen opeen gepakt) te gaan demonstreren vanwege die 1,5 meter maatregel, alsmede burgemeesters die rechtse demonstranten verbieden om een demonstratie te houden. Krijgt men eventueel dan toch toestemming om te gaan demonstreren, dan komt men de politie of ME tegen die er zichtbaar van genieten om vele demonstranten in elkaar te doen meppen en of af te voeren. Hoe anders gaat het er aan toe als linksen en of BLM willen gaan demonstreren. Ze krijgen onmiddellijke toestemming van burgemeesters, terwijl de politie hun beste vriend is. Alles word toegelaten, ja de politie knijpt wel een oogje dicht als het uit hand gaat lopen. De tijd is rijp voor een burgeroorlog, alleen de meeste Nederlanders willen er nog steeds niet aan. Ze laten zich (volslagen onbegrijpelijk) liever steeds verder in het nauw drijven….

  Like

 5. M. Schettini zegt:

  wij leven niet in een bananenrepubliek! wij wonen in een bananenmonarchie en dat mag de huidige vorst in zijn zak steken. hij gaat ermee akkoord dat in zijn naam, dit land letterlijk naar de knoppen wordt geholpen. wat doet dit individu? hij legt bezoekjes af en praat over ‘verbondenheid’. dat geldt blijkbaar alleen voor de nieuw Nederlanders en niet voor hen die de meerderheid vormen, hard werken en dik belasting betalen om zijn extravagante levensstijl en die van zijn echtgenote te bekostigen.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De huidige (linkse) rechters zijn zelf al geworden tot een bende softe en onrechtvaardige idioten waar je totaal niet meer op kunt rekenen! Want zoals de profeet Daniël in de Bijbel al eens zei tegen onrechtvaardige en corrupte rechters die een getrouwde vrouw wilden aanranden en van overspel wilden gaan beschuldigen: “Jullie hebben onschuldigen veroordeeld en schuldigen vrijgesproken en dat zal jullie eens de kop kosten!”

  Geliked door 1 persoon

 7. Johannes zegt:

  Hang gwoon een banaan voor je raam; mensen vragen je dan wel waarom dat is.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Misschien een goed idee voor de volgende keer een paar mestkarren bij de boeren te halen en voor de rechtbank om te kieperen, omdat er meer dan een luchtje zit aan al die vreemde rechterlijke beslissingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s