Wat u beter kunt doen!

Screenshot (5)

(Door: “bozeoudeman”)

Een mevrouw in Engeland mag stellen dat blanken er niet toe doen en dat alle blanken vermoord moeten worden en krijgt als beloning een hoogleraarschap in plaats van onmiddellijk ontslag en een enkeltje India. Dit zegt genoeg over de tijd waarin wij helaas leven en over de mentaliteit en de lafheid van de kruipwitjes.

De Nazi’s zijn terug, ze zijn eigenlijk via Demonen 66 en het moordlustig neplinks geteisem nooit weggeweest. Dit geteisem heeft Europa doelbewust laten overspoelen met mensen die hier niet thuishoren om via hen hun haat ooit te kunnen botvieren op een ieder die een kwartje meer heeft dan zij. Dat terwijl hun voormannen als Terlouw, Van Dam, Timmermans in overdadige weelde leven.

Als dit bovenstaand soort racisme door de overheid en haar instellingen zoals universiteiten wordt gehonoreerd, dan heeft eenieder het recht om zich met geweld tegen deze terroristische Nazi-overheid en haar aanhang te verdedigen. Organiseer uzelf en als u kunt bewapen u! Seattle zegt heel luid en duidelijk wat dit links wil! De hel op aarde voor u en mij en een overdaad aan weelde voor henzelf!

U heeft het recht uzelf, uw geld en goederen te verdedigen, heb maling aan wetten die stellen dat u geen eigen rechter mag spelen, vertrouw niet voor uw veiligheid op een overheid die bestaat uit voor terreur kruipende lafbekken en fascisten. Nogmaals zie Seattle en weet dan wat uw voorland is als u dat politieke tuig vertrouwt. Vertrouw op uzelf als het om uw leven gaat!

Bewapen u als u kunt, u zult wapens nodig hebben dankzij het politieke gepeupel dat al vanaf pakweg  1945 Nederland en Europa de verdommenis in helpt/heeft geholpen. Laat straks zelfs geen enkel lid van die misdaadpartijen er dit keer mee wegkomen. Lid zijn van misdadige, corrupte politieke partijen betekent het misdadige kadertuig van die organisaties te ondersteunen en bij te staan.

Ik roep niet op tot geweldpleging of oorlog, maar roep u op, als het erop aankomt, te zorgen dat u zichzelf kunt verdedigen en uw leven zo duur mogelijk kunt verkopen. Ga niet als slaaf, maar ga met opgeheven hoofd liever vechtend de dood tegemoet.

Laat u niet nogmaals zonder vrijwel enig verzet de dood injagen als straks door rondtrekkende haatmeutes, die hier vanaf 1945 bewust naartoe zijn gehaald door het politieke tuig, de martelkampen en gaskamers weer worden geopend!

Ga liever vechtend en als een trots vrij mens ten onder dan als slaaf te worden opgehokt, gemarteld, verkracht, vernederd en dan alsnog vermoord. En ter voorkoming van dit alles: IJver voor Neurenberg 2.0 NU, in plaats van pas nadat de moordpartijen van opnieuw dat kwaadaardige hersengestoord neplinks, dat niets met links te maken heeft, de wereld weer rood heeft gekleurd.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, demoniseren, gezond realisme, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wat u beter kunt doen!

 1. guusvelraeds zegt:

  Snapt iedereen waarom progressieve overheden niet willen dat burgers zich kunnen bewapenen. Het ontwapenen van de U.S. door de Democraten is niet voor niets. Wantrouw elke overheid die je ontwapend. Ze heeft weinig goeds in zin als de tijd rijp is.

  Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  Zover komt het dus met de semantische gekte binnen de westerse universitaire wereld. Het verschilt in het geheel niet van die van de jaren 1930. We verwachten de bouw van Auschwitz II, alwaar wederom (en nu niet alleen in de geest), blank vlees zwartgeblakerd zal worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Het is 1 Grote Criminele Misdadige Zooi geworden in NL en elders!! ‘Opsporing Verzocht’ is een “fraaie afspiegeling” hoe NL er aan toe is!! Hoe duidelijker wil je het hebben!! Mocht er vanwege Corona flink bezuinigt moeten worden op SOEBSIDIES, berg (bewapen) je dan maar! De misdaadcurve gaat nu al de hoogte in! Het (desastreuze) beleid van Rutte werpt zijn wrange vruchten af!! Na het ZUUR, nog veel meer ZUUR!!

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Tijdens een interview met een vroegere chef van de Londense Politie over o.a. “Black-Lives-Matter” door Sky News, werd hij afgekapt en mocht niet verder spreken.

  Sky News wordt ervan beschuldigd een voormalige chef van Scotland Yard het woord te hebben ontnomen omdat hij beweerde dat de Black Lives Matter opzettelijk een antipolitie-verhaal verzinnen………..
  Voormalig topman Kevin Hurley zei dat prominente figuren in de beweging een ‘desinformatiecampagne’ voeren om de samenleving te ‘destabiliseren en te ontwrichten’.

  Hij suggereerde ook dat de erge botsingen op woensdagavond in Brixton het resultaat waren van het Afro-Caribische [ één ! ]ouderschap en zei dat de politie de wet “even” opzij had gezet
  bij deze jonge zwarte Britten uit angst hun carrière in gevaar te brengen.

  VIDEO
  [video src="https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/06/26/8297044728907383471/480x270_MP4_8297044728907383471.mp4" /]

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Het Caribisch éénouderschap is ook een Grote Financiële Ramp voor menige plaats, stad in Nederland. En dan alle andere ellende nog!! Ik denk weleens; wonen er nog mensen op de Antillen? Net als in veel andere landen van herkomst, zijn de lokale bestuurders opgelucht dat hun probleemvolk naar Die Lieve mensjes in Europa zijn afgereisd!! Hahahaha… die ze krijgt, mag ze houden!! Gekke Henkie, suck6 er mee!!

   Like

 5. oprechtegeus zegt:

  We moeten ons niet laten knechten en beledigen door een stel opgejutte dolle negers. De volgende stap is dat blanke Nederlanders achter in de bus moeten plaatsnemen en bij een tekort aan zitplaatsen voor hen moeten opstaan. De krachten achter dit alles zijn eropuit de gehele westerse vrije democratische joods-christelijke cultuur met geweld tot op de grond toe af te breken en op de puinhopen daarvan een marxistische/anarchistische te vestigen. Het drama van het geheel is, dat een groot deel van de bevolking (gehersenspoeld door de MSM) totaal niet beseft waar dit toe zal leiden, zelfs ijverig meehelpt een en ander tot stand te brengen onder de kreet: mea culpa. Ze hebben niet door dat zij op deze wijze hun nakomelingen uitleveren aan een slavenmaatschappij waarin het individu geen rechten meer heeft. Verder zij opgemerkt, dat het lijfeigenschap in Nederland pas in 1798 officieel is afgeschaft. Tot dan werden vele Nederlanders eeuwenlang als slaven uitgebuit door de adel en de rijken. Kunnen hun nakomelingen ook nog financiële genoegdoening eisen?

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Waar was het ook weer.
   Ik dacht Amsterdam of Eindhoven.
   Een demonstratie in de geest van BLM waar de blanken achteraan moesten zitten en de swarten vooraan.
   Het is al even werkelijkheid. Oprechtegeus

   Like

 6. Parijs-Frankrijk
  Twee demonstraties bij elkaar, antiracisme en illegalen die papieren en opvang eisen, kijk en huiver.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En waar was de oproerpolitie die een paar maanden geleden nog de gele hesjes de vernieling in sloeg/
   Hadden een vrije dag zeker.
   Altijd de juiste vraag op de juiste plaats stellen

   Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Schotland

  Waarom zegt hij ‘wit’ alsof het een smerig vloekwoord is?

  Dit is duidelijk racisme tegen ‘blanke’ mensen. Alle racisme is slecht. Breng de menselijke gelijkheid van de Verlichting terug.

  Schotland is 96% ‘blank’. Het is dus niet meer dan normaal dat posities de bevolking weerspiegelen.

  Like

 8. Bas zegt:

  Dit laat men zien
  https://mobile.twitter.com/AdamWeinstein/status/1277417209615302656/photo/1

  Deze mensen werden op privé terrein door een blm menigte bedreigd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s