“Black Lives Matter”-activist: “Weg met het kruis, het is een teken van het blanke suprematisme!”

Screenshot (13)

(Vertaling: E.J. Bron)

Haat op christelijke symbolen: Beeldenstorm in de VS

Shaun King twittert zijn haat tegen het christendom, dat zogenaamd “suprematistisch”, “onderdrukkend” en “racistische propaganda” zou zijn. Hoe groot de idiotie en historische onwetendheid zijn, bewezen al het neerhalen van de standbeelden van Christopher Columbus, Junípero Serra en George Washington. Maar BLM is erop gebrand om nog een schepje bovenop de domheid te doen: nu moeten ook kruisbeelden neergehaald worden, omdat zij “altijd al” tekens van “blanke suprematie” zouden zijn, zoals de “Washington Times” bericht.

Die Freie Welt

Ja, ik denk dat de standbeelden van de blanke Europeaan, die ze als Jezus verkopen, neergehaald moeten worden”, zei Shaun King, een activist van de BLM-beweging, in een tweet. “Zij [de kruisen] zijn een vorm van blank suprematisme. Dat waren ze altijd al. In de Bijbel, toen Jezus´ familie vluchtte en zich wilde verbergen, raad eens waar ze toen naartoe gevlucht is? EGYPTE! Niet naar Denemarken. Haal ze neer!”

Niet alleen kruisen, maar ook “glasschilderkunst” die Jezus als “blank” en “Europees” laat zien, moet kapotgemaakt worden. Ook die zou een “hatelijke vorm van het blanke suprematisme zijn. Gemaakt als instrumenten van de onderdrukking” en “racistische propaganda”.

De tweets werden door King verstuurd als reactie op een online debat, waarin het er om ging welke standbeelden in het jaar 2020 nog acceptabel zouden zijn.

King is een Amerikaanse “schrijver”, BLM-activist en oprichter van “Real Justice PAC”, een lobbygroep die zich specialiseert in de ondersteuning van linkse politici. “Real Justice PAC” wil graag – naar het model van Bernie Sanders – een massale deelname aan verkiezingen mogelijk maken om linkse politici in functies te krijgen.

Shaun King werd in 2015 verwikkeld in een controverse vanwege zijn huidskleur. Shaun kreeg tijdens zijn studie aan het Morehouse College in Atlanta een studiebeurs van de “Oprah Winfrey Stichting”, bedoeld voor zwarten. Milo Yiannopoulos berichtte op “Breitbart” dat Shaun King over zijn afkomst had gelogen om de studiebeurs te krijgen. Hoewel King had aangegeven dat zijn vader zwart zou zijn en hij uit een “gemengde” familie afkomstig zou zijn, wordt in zijn geboorteakte een blanke man als zijn vader aangegeven. Ook in een politierapport uit 1995 werd Shaun als “blank” geregistreerd.

Shaun is zulk soort “onnauwkeurigheid” niet vreemd. In 2014 schreef King op Twitter dat hij vader van drie “zwarte meisjes” zou zijn, terwijl hij zes maanden eerder beweerde vader van vier kinderen te zijn. Ook in oktober 2009 gaf King aan vier operaties aan zijn wervelkolom te hebben ondergaan, in februari 2010 daalde dat aantal toen naar drie. Ook hoe een vermeend auto-ongeluk gebeurd was of niet, is altijd nog onduidelijk, uitgaande van zijn uitspraken.

Het lijkt erop dat Shaun eerst maar eens zijn eigen levensgeschiedenis op feiten moet onderzoeken, voordat hij met veelomvattende uitspraken over de geschiedenis van een 2000 jaar oude wereldreligie de openbare discussie verpest.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

92 reacties op “Black Lives Matter”-activist: “Weg met het kruis, het is een teken van het blanke suprematisme!”

 1. Rensk. zegt:

  Een europees parlementslid van Malinese afkomst is nadat ze agenten in Belgie beledigde en de controle van agenten wat betreft een geweldszaak tegen probeerde te houden is nu zelf aangeklaagd. Madame zat op de slachtoffertoer in het Parlementsgebouw door zeer geemotioneerd zichzelf probereerde te verschonen. Laf mens.

  Geliked door 1 persoon

 2. Edwin Vissers zegt:

  Ik durf niks meer te zeggen ,word vervolgd door een linkse satanische sekte .

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Henk Krol gaat samen met zn vette mattie Henk Otten. Zou daar nog iemand op stemmen? We gaan het zien. In ieder geval ik was klaar met de hele politiek. Om te kotsen werkelijk om te kotsen. Wilders heeft gelijk in veel dingen, maar gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 heel verschillende dingen. En Wilders kan 12 jaar hetzelfde gezegd hebben, het heeft 0 opgeleverd. Dan moet je toch een andere tactiek gaan ontwikkelen. Dingen die zinloos zijn ben ik snel klaar mee. Ik heb een heel klein sprankje hoop in de persoon Omzigt. Een mens mag hopen toch!!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste rensk. Uw reactie is precies waar de kartelpartijen op hopen. Dat u het opgeeft om van de PVV of de FvD nog iets te verwachten. Blijkt dat uitsluiten van deze oppositiepartijen toch zin heeft. Ik pleit voor het tegendeel. Massaal stemmen op de PVV of FvD wat er ook gebeurt. P.S De Jonge heeft al verklaart dat hij geen samenwerking wil met de PVV en de FvD. Dus uw hoop op verandering ten goede is hiermee in rook opgegaan.

   Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  https://t.co/bOHipzSlHh?amp=1

  Enkele maanden geleden is in Noorwegen opzettelijk een kerk in brand gestoken.

  Dit was een antichristelijke haatmisdaad.

  Waarom was er geen protest en protest tegen de antichristelijke haat? Nadenkend gezicht

  Media raakten het verhaal nauwelijks aan.

  Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Dan kleuren ze toch alle beeldjes die ze zelf hebben van jezus bruin of zwart.
  Denk niet dat daar iemand van wakker ligt.
  En misschien is het wel een hele dikke vieze stinkende neger geweest die god of jezus, krijgt Harry toch een beetje gelijk.
  Misschien zijn er ook wel mensen die vinden dat jezus geel was.
  Nou en. Geef ‘m het kleurtje die je er graag aan wil geven.
  Probleem opgelost.
  En volgens mij zag jezus er uit als een soort van Arabier uit die tijd, uit dat gebied schijnt ie ook te komen dus blank of spierwit zal hij niet geweest zijn.

  Like

 6. benkokjoodschrpastor zegt:

  BLM slaat door, misbruikt het wel degelijk aanwezige racisme voor eigen marxistische doeleinden, dat moge duidelijk zijn.
  En hier bewijst zo’n BLM-er , Shaun King, de eigen domheid: Yeshua mag niet als blank worden voorgesteld.
  Hij beseft niet dat Jezus, in het Hebreeuws Yeshua (JHWH verlost), JHWH in mensengestalte is, als Joodse man, dus sowieso niet blank, maar bruin getint, zoals Joden levend in Israel, vanwege de overvloedige zon daar.
  De RK kerk heeft in haar antisemitisme in de eerste eeuwen, m.n. vanaf de 4e eeuw, alles wat Joods was, opgeruimd, synagoges en Joodse boeken verbrandt, pogroms georganiseerd etc. en dus een blanke Jezus zonder Joodse context neergezet, in haar RK eigen-wijsheid en pauselijke onfeilbaarheid.
  Dus deze Shaun King heeft een terecht punt, al is het uit onbegrip, domheid en verkeerde motivatie.
  Bijbels is: JHWH verscheen ons als Joodse (bruin getinte) man, had als naam Yeshua, hield de Tora-leefregels volmaakt, perfecte Jood dus op de juiste manier, nl naar de Geest in de altijd al bedoelde praktijk.
  In Yeshua wordt de joods-christelijke geloofslijn zichtbaar, tora-yeshua dus.
  Zie daarvoor bijv. https://tora-yeshua.nl/2018/08/waarom-moet-elk-mens-tora-volgen/
  en/of https://tora-yeshua.nl/2018/08/tora-negeren-geeft-schokkende-gevolgen/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • Bas zegt:

   Wie was wit…
   https://uk.reuters.com/article/oukoe-uk-britain-tutankhamun-dna/half-of-european-men-share-king-tuts-dna-idUKTRE7704OR20110801

   De helft van de Europese mannen deelt het DNA van Koning Toetanchamon

   LONDEN (Reuters) – Tot 70 procent van de Britse mannen en de helft van alle West-Europese mannen zijn verwant aan de Egyptische farao Toetanchamon, zeiden genetici in Zwitserland.

   Wetenschappers van het DNA-genealogiecentrum in Zürich, iGENEA, reconstrueerden het DNA-profiel van de jongen Farao, die op negenjarige leeftijd de troon besteeg, zijn vader Achnaton en grootvader Amenhotep III, gebaseerd op een film die gemaakt was voor Discovery Channel.

   De resultaten toonden aan dat King Tut behoorde tot een genetische profielgroep, bekend als haplogroep R1b1a2, waartoe meer dan 50 procent van alle mannen in West-Europa behoort, wat aangeeft dat ze een gemeenschappelijke voorouder delen.

   Onder hedendaagse Egyptenaren is dit haplogroep-contingent volgens iGENEA minder dan 1 procent.

   Like

  • Bas zegt:

   Het uiterlijk van Jezus is hierop gebaseerd

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Letter_of_Lentulus#:~:text=His%20aspect%20is%20simple%20and,and%20arms%20beautiful%20to%20behold.

   De Letter of Lentulus (/ ˈlɛntjələs /) is een brief van mysterieuze oorsprong die in de vijftiende eeuw voor het eerst in Italië werd gepubliceerd. Het beweert te zijn geschreven door een Romeinse functionaris, tijdgenoot van Jezus, en geeft een fysieke en persoonlijke beschrijving van Jezus. De brief kan van invloed zijn geweest op hoe Jezus later fysiek in de kunst werd afgebeeld.

   Lentulus, de gouverneur van de Jeruzalemieten bij de Romeinse senaat en het volk, groeten. Er is in onze tijd verschenen en er leeft nog steeds een man met grote macht (deugd), Jezus Christus genaamd. De mensen noemen hem een ​​profeet van de waarheid; zijn discipelen, zoon van God. Hij wekt de doden op en geneest gebreken. Hij is een man van gemiddelde grootte (statura procerus, mediocris et spectabilis); hij heeft een eerbiedwaardig aspect en zijn toeschouwers kunnen hem zowel vrezen als liefhebben. Zijn haar heeft de kleur van de rijpe hazelnoot, recht naar de oren, maar onder de oren golvend en gekruld, met een blauwachtige en heldere reflectie die over zijn schouders stroomt. Het is in tweeën verdeeld op de bovenkant van het hoofd, naar het patroon van de Nazareners. Zijn voorhoofd is glad en heel vrolijk met een gezicht zonder rimpels of vlekjes, verfraaid met een licht roodachtige teint. Zijn neus en mond zijn foutloos. Zijn baard is overvloedig, van de kleur van zijn haar, niet lang, maar verdeeld bij de kin. Zijn aspect is eenvoudig en volwassen, zijn ogen zijn veranderlijk en helder. Hij is verschrikkelijk in zijn terechtwijzingen, lief en beminnelijk in zijn vermaningen, opgewekt zonder verlies van zwaartekracht. Hij lachte nooit, maar huilde vaak. Zijn gestalte is recht, zijn handen en armen mooi om te zien. Zijn gesprek is ernstig, zeldzaam en bescheiden. Hij is de mooiste onder de mensenkinderen.

   Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Kijk beste meneer Segers van de christenunie. Uw initiatiewet samen met groenlinks tot het aanscherpen en benoemen van discriminatie van zwarten heeft dus het volgende resultaat. U kan straks met heel uw geloof, bijbel, kerken en christelijke symbolen, bij de vuilnisbak. De zwarten haten u als blanke maar ook nog als christen. En die lieden gaat u verdedigen ten nadele van de blanke nederlanders. U komt wangen tekort om die zwarten toe te keren waarop u zal worden geslagen. Voor de niet bijbelkenners. In de bijbel staat dat, als je op de ene wang wordt geslagen je de dader ook de andere wang toe moet keren zodat je nog een keer op je bek geslagen kan worden. Knettergek die christenen. Mijn stelling over vijanden is simpel. Neem een geweer en schiet ze neer. Groenlinks wrijft zich in de handen, dat de christenunie achterloopt met hun archaïsche opvattingen was bekend maar dat ze zo achterlijk zijn daar had zelfs groenlinks niet op gerekend.

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Dat hele racisme gebeuren wordt met de dag meer en meer een catastrofe. De grootste fout is dat regeringen toegeven aan alle eisen die door terroristische organisaties en groeperingen worden gesteld om onze tradities, geschiedenis, cultuur en geloof totaal te vernietigen. Zelfs grote multinationals werken mee door o.a. productnamen te veranderen. Het is werkelijk een horror hoe misbruik wordt gemaakt van het woord racisme. Dit heeft niets meer met racisme te maken maar met een ongekende dictatuur die zijn weerga niet kent. Over de economische zware gevolgen waardoor de economie desastreus zal krimpen hoor je nauwelijks iets als dat het nu alleen nog over racisme gaat. Hoe ver kan een land dieper zinken door deze racisme hysterie nog langer te tolereren en te steunen. Hierdoor gaan wij allemaal verder kopje onder en wordt ons alles verboden tot zelfs geloof aan toe. Degenen die ons land hebben opgebouwd vragen zich af waarom en waarvoor zijn hebben gewerkt en de miljoenen doden die ons hebben bevrijd draaien zich om in hun graf en vragen zich af waarvoor zij het leven hebben gegeven. Hoogste tijd om nu totaal verzet te leveren tegen al de eisen die minderheden aan ons stellen en hier geen centimeter meer aan toe te geven. Mijn vraag is nu wie discrimineert de linkse politici en de rechtstaat die met twee maten meet of een normaal denkend mens die normen en waarden heeft om een ieder te respecteren ongeacht ras of wat dan ook. Wat nu gaande is dat de huidige situatie rondom de eisen, vernielingen en het bekladden van beelden die door terroristische organisaties en linkse aanhangers worden gepleegd onze grootste vijand en het gif is binnen onze samenleving dat nota bene wordt gevoed door linkse activisten, linkse bestuurders en politici en de bewuste tweedeling binnen onze rechtstaat. Voorbeeld: het schenden van de grondrechten door demonstratieverbod wat binnen onze democratie niet is toegestaan. Het niet vervolgen van Akwasi vanwege zijn openlijke haatzaaierij.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  Alle symbolen moeten weg, maar de symboolpolitiek is helemaal van deze tijd, vooral gericht op de schimmige politiek van het nieuwe normaal, de EU-politieke arena heeft kennelijk een broertje dood aan burgerlijke inspraak en openheid geven, politiek bedrijven is volgens de Brusselse Zeloten een vorm van volksvertegenwoordiging zonder ruggespraak te houden met het volk,……men noemt Europa daarom ook wel een onvervalste politiestaat.

  Geliked door 2 people

 10. wauso zegt:

  ALBERT HEYN steunt geen ZWARTE PIET maar wel BLACK LIVES MATTER ! Boycot ALBERT HEYN !!!

  Geliked door 3 people

 11. bozeoudeman zegt:

  Ach zwarten werden altijd al door islamieten gebruikt om het vuile werk voor hen te doen, dus…. Niets nieuws onder de zon. Dream on BLM en jullie inspirators Black Muslims en Black Panthers, als jullie je nut hebben gehad en islam rules wereldwijd zijn jullie de eersten die eraan gaan of anders als slaven terug naar de plantages voor dan nieuwe oude meesters,de islamieten die al eeuwenlang de slavernij beheersen. Dombo’s!

  Geliked door 3 people

 12. Julia zegt:

  Cu en Groen Links!!! dienen hatecrimewet in discriminatie harder te straffen laten we hopen dat deze wet snel wordt aangenomen. In ieder geval kunnen we tegen Sylvana Simons aangifte doen (zitting in de gemeenteraad van Amsterdam) aangeven vanwege voortdurend haar haat zaaien richting de blanke bevolking en officieel aangifte doen tegen Akwasi vanwege openlijk haat zaaien. Dit zijn er alvast twee. Dan aangifte tegen de discriminatie binnen onze rechtsstaat (zal moeilijk worden met hoofdzakelijk linkse rechters binnen onze inmiddels ongeloofwaardige rechtstaat maar meer een kwestie van statement maken) en Remkes vanwege discriminatie binnen het demonstratierecht. Kortom goed plan Groen Links eindelijk rechtvaardigheid t.o.v. van de blanke bevolking die nu als een stel barbaren en misdadigers opzij worden gezet door terroristische organisaties en linkse aanhang die door haar racismewaanzin zelfs discriminatie meer en meer stimuleren. Blanken en andersdenkenden worden nu al lang genoeg genegeerd en onnodig hard aangepakt door politiegeweld hieruit spraken de beelden vanuit Den Haag gisteren weer boekdelen.

  Like

 13. Lilith zegt:

  BLM is communisme en islamisme. En de MSM slaapt lekker verder….

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EbJnwDLX0AEkeTg?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/EbJnwDTWAAAylej?format=jpg&name=360×360

  Ik weet bijna zeker dat hij geen problemen heeft met die afbeeldingen.
  Hij heeft gewoon een probleem met blanken …

  Like

 15. karton zegt:

  Zijn die negers nou gvd helemaal besodemieterd !! Ze blijven met hun gore ongewassen klauwen van óns kruis af ; ik zit toch ook niet aan hún kruis ?!

  Like

 16. Bas zegt:

  YouTube heeft een video van een schaakkanaal verwijderd omdat het de A.I. taal ontdekte in de video over zwarte versus witte schaakstukken en dacht dat de man racistisch was! (Geen grapje). Hier is de video van de arme kerel

  Like

  • Republikein zegt:

   Die vent gaf goeie uitleg over schaakpartijen, keek er graag naar, vroeg wel steeds geld.

   Like

  • Ruben zegt:

   Ow. Ik kom uit een schaakfamilie, heb zelf ook jaren geschaakt.
   Niet aan gedacht: wit moest altijd beginnen, evenzo met dammen.
   Misschien ook een vorm van racisme?
   Wat een wereld.
   Wat verlang ik naar de eeuwige zaligheid.
   Niet alleen vanwege het oneindige geluk, maar nu ook om verlost te zijn uit deze wereld.

   Like

   • Tom zegt:

    Amen…

    Ik word met de dag depressiever door al deze onzin. Het is tegenwoordig een misdaad om een christelijke blanke heteroman te zijn met liefde voor Israël en Jeruzalem.

    Dat het maar snel mag ophouden.

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Tom, als u het leven zat bent, vraag een meter touw op uw verjaardag dan kunt u zich verhangen. Als u dat niet doet, zie dan onder ogen dat het leven een grote strijd is tussen voor en tegen, wat dat ook zijn moge. Wen er maar aan. Dat is ook zo in de dierenwereld. schijnt zo te horen.

    Like

 17. Republikein zegt:

  Jezus was wit, Judas zwart en Lazarus blauw, daar zijn foto’s van.

  Like

  • karton zegt:

   @ Republikein.
   Was Lazerus écht blauw ? Vandaar natuurlijk de naam : de Blauwe Knoop !
   ( ik schrijf een beetje onzin op want ik word kotsmisselijk van ál dat gezwam rondom zwarte mensen, mensen van het negroïde ras dus, zeg maar : negers)

   Like

 18. Ruben zegt:

  Alle volkeren zullen u haten om Mijnentewil.
  Jezus: ze hebben Mij gehaat zonder reden.
  Niet alleen groepen als BLM, islam en communisten hoor.
  Deze haat zal in nabije toekomst op hunzelf terugkomen,wanneer hun uur gekomen is.
  Btw Jezus was naar Mens Joods, redelijk blank.
  Maar Jezus is gestorven voor alle mensen.
  Hij maakt geen onderscheid in ras of taalgroep.
  Het heeft overigens niets te maken met de huidskleur van onze Verlosser.
  Ze haten God, christenen en Joden, ongeacht hun huidskleur.
  De haat op deze wereld is grenzeloos en ongekend in de menselijke geschiedenis.
  Hoe dichter bij Zijn Wederkomst hoe intenser de haat.
  Haat is het tegenovergestelde van liefde.
  Niet alleen haat tegen de naaste, maar ook de haat tegen onszelf en alles wat leeft is intens.
  De mensheid is diep beschadigd.

  Geliked door 1 persoon

 19. Wat zouden de Afrikaanse christenen hiervan denken ?

  Like

 20. vangie1206j zegt:

  Deze gore klootzak verdient een regenboog kogel door zijn geschifte rotkop.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   vangie Helemaal mee eens. Dit soort gefrustreerde zwarten moeten opgepakt worden en nimmer meer vrij komen. Het is een schande wat er op dit moment gebeurt en dat politici en linkse bestuurders hier überhaupt nog gehoor aan geven. Compleet in de hersencellen aangetast. Inmiddels krijgen velen nu toch echt haar neus vol van het racismehysterie en willen niet meer langer tolereren dat de nieuw gevormde Gestapo troepen in opdracht van de linkse bestuurders en ons discriminerend rechtssysteem met Grapperhaus aan de top nog langer nodeloos en buitensporige intimidatie voert en geweld gebruikt tegen demonstranten die geen geweld gebruiken. Met name ook de media zijn deugdzame linkse bronnen die uitsluitend zwarten in het goede daglicht zetten en heel veel podium geven i.p.v. met de daadwerkelijke feiten te komen wie er uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor deze racismehysterie en vertikken publicaties wat zwarten o.a. in Afrika op haar geweten hebben zoals genocide onder blanke boeren, het verkrachten en afslachten van eigen soort en te lui zijn de handen uit de mouwen te steken om het land op te bouwen. Kortom er blijkt nu een massaal verzet nodig te zijn om deze waanzinnige gefrustreerde zwarten en hun knielende blanke linkse slaven voor goed de kop in te drukken omdat de tijd dringt. Vergeet niet dat de politiek mee werkt aan deze waanzin wat onvergeeflijk is doordat zij eigen ras en volk verraden en zich massaal achter de zwarten schalen onder het mom van het eeuwig gezeik over discriminatie. De politiek heeft wel grotere zorgen hoe zij de omvangrijke economische- en maatschappelijke schade gaan herstellen en verantwoording af te leggen over de vele onnodige doden binnen onze verpleeghuizen door eenzaamheid alsmede de discriminatie binnen ons falend rechtssysteem eens aan te pakken. Het is een schande en onvergeeflijk hoe zij onze democratie de nek hebben omgedraaid en er een politiestaat van hebben gemaakt. Wij als volk hebben ons nu lang genoeg de les laten lezen en teveel regels laten opleggen maar wel worden uitgekleed om al die onzin rondom racisme te bekostigen. Men voelt zich als normaal functionerende burger vertrapt en genegeerd.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Julia ook heeft u gelijk.
    Ik weet niet hoeveel,,,,maar heel veel BELASTINGGELD wordt uitgegeven aan niet Nederland.
    Beest Kaag EU.parlement tsunami asieleisers islamkillers en wat ik nog vergeten ben.
    100 miljard € jaarlijks????????
    Als we de grenzen sluiten de EU opzeggen islam moordenaars asiel eisers en antifa NEDERLAND uit jagen houden wij die 100 miljard jaarlijks over.
    Van de moskeeën maken we gevangenissen voor overgebleven links schorem.
    Met dat geld kunnen we NEDERLAND weer opbouwen.
    Onze bejaarden een beschaafde oude dag bezorgen.
    Een fatsoenlijk niet links onderwijs systeem weer opstarten.
    We stellen éénmalig de doodstraf weer in voor al dat politieke gespuis dat NEDERLAND moedwillig verwoest heeft waarvan Rutte de laatste zal zijn die dat allemaal mag meemaken en weten dat hij de laatste mag zijn.
    Wat zal NEDERLAND weer opbloeien zonder de vernietigende bemoeizucht van BRUSSEL.
    Nog even dit relschoppers en ander links tuig wat aan het UWV hangt wordt per direct de uitkeringen gestopt en mochten ze gaan schreeuwen en rellen enkele reis naar de door mij ongevormde moskeeën.

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Julia mijn reactie en idee is veel goedkoper dan de uwe.
    Ik ben nooit een racist geweest maar de laatste jaren hebben hullie ja die zwarte dit in mij aangewakkerd.
    De walgelijke haat van hun naar ons BLANKE (mij dus) is wederkerig.
    Ik beschouw die afstammelingen van (Cham zoon van Noach) als genetisch afval.
    De meeste zijn tot niets goeds instaat zie Afrika en vooral Zuid Afrika 1 grote beerput.

    Like

 21. guusvelraeds zegt:

  De neger culturen hebben nooit iets voortgebracht waarop de rest van de wereld vooruitgang kon boeken. Helemaal niets. Azië bracht het Boeddhisme met een hoog gehalte aan zelfinzicht. Het Midden Oosten het Christendom waarvan Europa uiteindelijk profiteerde middels de verlichting en het humanisme.

  Terwijl in Azië grote tempelcomplexen gebouwd werden en in Europa de Kathedralen uit de grond rezen en in Midden en Zuid Amerika de Inca en Azteken bouwwerken ontstonden bracht de neger het niet verder dan lemen hutten en een kraal van struiken en palen. De negers waren niet in staat een schrift uit te vinden of een primaire boekhouding betreffende voorraden aan te leggen. Hun overlevering is in gesproken taal.

  Ze waren niet in staat iets op papier vast te leggen. Dat gebeurde pas nadat Europeanen dit gingen doen. Niets maar dan ook niets werd ten zuiden van de Sahara gebouwd van 2 of meer verdiepingen. Verder munten de negers vooral uit in onderlinge oorlogen, slaven raids en kannibalisme dat ook nu nog niet verdwenen is uit dit donkere continent.

  Zonder de hulp van het westen kan de neger niet zijn eigen broek omhoog houden uitgaande van minimale maatstaven op gebied van industrie, gezondheidszorg, wetenschap, technologie, filosofie en positieve religieuze ontwikkeling. Uitgaande van deze feiten is het vrij logisch dat de neger opgezadeld zit met een enorm minderwaardigheid complex.

  De uitlaatklep voor dit minderwaardigheidscomplex is een ongebreidelde haat tegen het westen en al dat wat het westen heeft voort gebracht. Zou het westen in Afrika een complete stad bouwen met alle voorzieningen infrastructuur en werkgelegenheid projecten is de neger niet in staat dit met rendement door te geven aan de volgende generaties.

  Zelf de negers die al generaties in het westen wonen zijn als etnische groep niet in staat positief te integreren in de westerse samenleving met als gevolg dat overal waar ze samenscholen zich getto’s vormen van armoede, criminaliteit, mensen schendingen en gaan zich parallelle structuren vormen die parasiteren op de omringende samenleving.

  Hun haat is een gebrek aan coping in de westerse samenleving en dat zal ook niet veranderen. Hun racisme is een uitdrukkingsvorm van diepgewortelde gevoelens van minderwaardigheid dat alles met hun zelf te maken heeft maar niets met het westen.

  De neger gedraagt zich vol haat en gewelddadig in het westen omdat het westen dit toestaat. Zou de neger dit in het Midden Oosten doen werd hij in no time op zijn plek gezet. Op de Egyptische T.V. zou de neger nooit een podium krijgen voor zijn racisme fantasie en nog kans krijgen er een verdien model van te maken. Dus de neger kijkt wel uit waar hij iets doet en hoe. Zo slim is hij net wel weer.

  Like

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds.
   De negers waren niet in staat een schrift uit te vinden of een boekhouding aan te leggen; vandaar dat niemand weet hoeveel z.g. slaven er óóit waren, iedere neger roept nu : “Ik ben een nazaat van een slaaf, en heb een vreselijk trauma overgehouden, geef mij geld en ’t trauma is ogenblikkelijk verdwenen !”
   Laat u niet langer beetnemen door dat achterlijke volk.

   Like

 22. Die mafketel heeft groot gelijk, weet je wat trouwens ook tekens van “blanke suprematie” zijn?
  Ziekenhuizen, ga voortaan maar weer naar je medicijnman, doe regendansen bij droogte, loop achter je voodoopriester aan.
  Volg je roots, ga terug naar Afrika, bouw je eigen plaggenhut, maak een pijl en boog, jaag op ratten en slangen, eet smakelijk !

  Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel.
   Als ze maar van de blanke zendelingen afblijven, daar hebben ze er al genoeg van opgevreten.

   Like

  • Kuu zegt:

   …onderwijs, staatsinrichting, emancipatie, economische orde…… super!!!

   Like

  • Julia zegt:

   .Tijl Uylenspiegel, De oplossing is al die gefrustreerde zwarten uit te zetten terug naar hun roots kijken hoe zij zichzelf gaan redden zonder miljarden aan ontwikkelingsgeld en zonder blank bewind. Wat mij betreft kunnen ze hun linkse blanke knielende slaven meenemen die zelfs hun eigen ras, familie en voorouders verraden. Hoe triest ook voor de nabestaanden van degenen die getroffen zijn door het Covid 19 virus deze groeperingen zijn nog besmettelijker voor onze samenleving dan welk virus ook.

   Geliked door 1 persoon

 23. klippie zegt:

  Alsof je gelukkig moet zijn met ene Mohammed.

  Like

 24. Bas zegt:


  Alle blanken moeten gedood worden……
  You tube haalt deze video niét weg!

  Geliked door 1 persoon

 25. Bas zegt:

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTvmQWRc1N_uokBDgyyTWyU2oFCVWKQ7Q2-2A&usqp=CAU

  “What is privilege?….
  “Privilege is wearing $200 sneakers when you’ve never had a job.
  “Privilege is wearing $300 Beats headphones while living on public assistance.
  “Privilege is having a Smartphone with a Data plan which you receive no bill for.
  “Privilege is living in subsidized housing where you don’t have a water bill, where rising property taxes and rents and energy costs have absolutely no effect on the amount of food you can put on your table.
  “Privilege is the ability to go march against, and protest anything that triggers you without worrying about calling out of work and the consequences that accompany such behavior.
  “Privilege is having as many children as you want, regardless of your employment status, and [to] be able to send them off to daycare or school you don’t pay for.
  “Privilege is sending your kids to school early for the before-school programs and breakfast, and then keeping them there for the after-school program…paid for by the people who DO HAVE TO DEAL WITH RISING TAXES AND COSTS! …you know, us so-called ‘PRIVILEGED’ the ones who pay while you TAKE TAKE TAKE!”

  ‘Wat is voorrecht? …
  ‘Privilege draagt ​​sneakers van $ 200 als je nog nooit een baan hebt gehad.
  “Privilege draagt ​​een Beats-koptelefoon van $ 300 terwijl ze leeft van openbare hulp.
  “Privilege heeft een smartphone met een gegevensabonnement waarvoor u geen factuur ontvangt.
  “Privilege is wonen in sociale woningen waar je geen waterrekening hebt, waar de stijgende onroerendgoedbelasting en de huur- en energiekosten absoluut geen invloed hebben op de hoeveelheid voedsel die je op tafel kunt leggen.
  ‘Privilege is het vermogen om tegen alles op te marcheren en te protesteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het stoppen met werken en de gevolgen van dergelijk gedrag.
  ‘Privilege heeft zoveel kinderen als je wilt, ongeacht je werkstatus, en [om] ze naar de crèche of school te kunnen sturen waar je niet voor betaalt.
  “Privilege stuurt je kinderen vroeg naar school voor de voorschoolse programma’s en het ontbijt, en houdt ze daar voor het naschoolse programma … betaald door de mensen die de stijgende belastingen en kosten moeten aanpakken! .. . weet je, wij zogenaamde ‘BEVOORRECHTEN’ degenen die betalen terwijl jij NEEMT NEEMT NEEMT! “

  Geliked door 3 people

 26. LUCIA zegt:

  Ik ga hier maar een ding op zeggen, iedere keer verzinnen de psychopaten aan de top weer iets anders… voor hun is het gewoon een soort sadomasochistisch computerspel en iedere keer gooien ze iets anders in de mix en kijken wat voor paniek en angst ze zaaien, dat geeft ze hun kick. ZOLANG WE BLIJVEN HAPPEN EN REAGEREN… dus wellicht tijd voor een time-out, niet erop ingaan, niet reageren maar negeren, als we dat nou met zijn allen zouden doen en iedere dag her en der op cruciale plaatsen, het verkeer verstoren, belastingkantoren bezetten, dataverkeer van overheid hacken en verstoren systematisch ook via crowdfunding hiervoor wat potjes maken, moet gebeuren door een betrouwbaar persoon die hier niet zit , we moeten ons ook organiseren en niet alleen maar in kretologische zin( Kretoloog iemand die alleen kreten de wereld instuurt) op een Forum maar dat Forum kan wel een ideeën kweekvijver zijn, dus alles heeft zijn nut .

  Like

  • Jan zegt:

   Uit betrouwbare Bron: “Melk drinken is racisme”

   Volgens PETA, de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld, is het drinken van melk een teken van ‘blanke overheersing’. Mede om die reden zouden mensen moeten stoppen met het drinken van deze koeien-zuivel.
   ….
   https://ejbron.wordpress.com/2018/10/22/melk-drinken-is-racisme/

   Like

   • Cathja zegt:

    @Jan op 29 juni om 16:10

    Dan voegen we toch gewoon wat cacao toe? Chocolademelk heeft de ‘juiste’ kleur……

    Like

   • Julia zegt:

    Jan. Chocomel of zwarte koffie is ook heel lekker en smaakt naar meer en daarbij een moorkop of negerzoen is heerlijke verwennerij.

    Like

  • karton zegt:

   @ LUCIA.
   U zegt o.a. : “niet reageren maar negeren”. IK vind ook dat er véél meer “genegerd” moet worden !!!!.
   Ik ben ’t wel met u eens, maar hetgeen u, en velen mét u, voorstellen/wensen wordt niet bewaarheid, daarvoor is de bevolking te verdeeld, gemaakt door de “overheid”.
   Zolang een Nederlander, een échte Nederlander, een dak boven z’n hoofd heeft en eten op tafel, zal hij denken : “Na mij de zondvloed !”
   Maar het feit dat hier en daar én zo af en toe, een persoon opstaat die de leiding neemt. zoals bijv. bij de Malieveld-demonstraties, geeft wel hoop; er zullen nog wel enkele tijdelijke leiders opstaan, totdat de échte leider opstaat, een leider die de capaciteiten bezit om een heel groot deel van de bevolking te “mobiliseren”, op zo’n moment wachten veel mensen, en dát moment komt wel, dat denk ik wel en dan zal uw gelijk blijken, maar of u én ik dat nog zullen meemaken ?

   Geliked door 1 persoon

 27. Dr. Heinz zegt:

  Dat BLM en ANTIFA zijn stoottroepen van dat EUSSR/NWO/VN/WHO, en die willen wereldwijd de blanke mens weg hebben, weg jagen, en op den duur elimineren!!!!
  Dat is de bedoeling van dat vies, vuil racistisch en fascistisch volk!!!!

  Geliked door 1 persoon

 28. Like

 29. Bas zegt:

  Katholieken aangevallen door blm-gekken

  Like

 30. oprechtegeus zegt:

  Dit gevaarlijke terroristische warhoofd roept op alles wat met het christendom (en natuurlijk ook met het jodendom) van doen heeft te vernietigen. Hij roept op de kerken binnen te gaan, alle beelden te vernielen en alle ramen met afbeeldingen stuk te slaan. De volgende stap is de eis het christendom, het jodendom en de bijbel te verbieden. De bijbel is een racistisch boek, want de inhoud betreft blanke mensen. Waarom niet de koran? Want Mohammed was een Arabier en behoorde dus tot het blanke ras. Ook de moslims hebben zich in de geschiedenis intensief bezig gehouden met het houden van negers als slaven. Kerstmis moet natuurlijk verdwijnen, want het kindje Jezus en zijn ouders waren blank. En waarom vluchtte de familie naar Egypte en niet naar Denemarken? Denemarken was per ezel net iets te ver, want Easyjet bestond nog niet. Het historisch besef van het warhoofd is nul De overlevering wil, dat de familie naar een joodse kolonie in Egypte vluchtte. Helaas voor het warhoofd behoren ook de Joden tot het blanke ras. En de media in de VS laten zich als platform gebruiken om zijn agressieve, destructieve en domme boodschap te verspreiden. Want sensatie en anti christendom!

  Geliked door 1 persoon

 31. loNe zegt:

  …is maar de vraag of Jezus ‘er als een arabier uitzag’
  want David ‘was rossig’
  = niet echt een kenmerk van iemand uit het midden oosten
  (en David was een voorouder)

  afgezien van het feit hoe hij er werkelijk uitzag
  blijkt hier precies de bedoeling van Canaan
  (=de valse club die heel dit BLM gedoe heeft opgezet)

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   god heeft de negers niet voor niets zwart gemaakt. Zal vast wel een bedoeling achter zitten. Maar welke?

   Like

  • karton zegt:

   @ IoNe. David was rossig ? Wie kan dat bevestigen , of zag u een foto van David ? De huidskleur van Jezus is óók niet bekend, las ik, terwijl hij een arabier zou zijn. Hij kan dus ook wel zwart zijn geweest, hoewel ik dát niet geloof omdat hij, volgens de Heilige Schrift een heel eerlijk én betrouwbaar persoon moet zijn geweest en dát soort tref je bijna nóóit aan tussen negers. Uit betrouwbare bron vernam ik dat Jezus in een zg. Lelijke Eend reed , er staat immers geschreven dat Hij in z’n eentje (schrijffoutje in de Heilige Schrift) de berg opging ?

   Like

 32. Bas zegt:

  HAHAHAHAHA
  De l*l uit je nek & leugen trofee gaat naar…..aknazi!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/akwasi-over-zijn-ashanti-voorouders-ze-verkochten-ghanezen-als-slaven-maar-ze-waren-geen-daders-hoor/

  Akwasi over zijn Ashanti-voorouders: ‘Ze verkochten Ghanezen als slaven, maar ze waren geen daders hoor’

  De marxistische redenatie van linkse activisten – waar Akwasi tegenwoordig ook bij hoort – is altijd hilarisch. Blanke mensen zijn de daders vanwege iets wat sommige voorouders zo’n 300/400 jaar geleden deden. Maar zijn eigen voorouders, die dus Afrikaanse slaven verkochten aan Nederlanders waren niet fout. ‘Want ze wisten niet dat de slaven als goederen werden gebruikt’ yeah right….

  Volgens Akwasi is er te weinig onderzoek gedaan om te kunnen stellen dat zijn voorouders ook ‘daders’ waren. Nu is dit gewoon binnen een paar google searches compleet te debunken. Maarja feiten hé.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas. Laat die A. Kwassie lekker stom lullen Bas; hij heeft het BLKO niet eens met een diploma kunnen afronden. de zwarte mafketel.

   Like

 33. Bas zegt:

  Like

 34. droevige mof zegt:

  Ik ben niet verbaasd. De christenen die ik ken stellen het kruis niet op prijs. Ze lijken zich er voor te schamen. Zelfs hun ambtenaren doen hun kruisen af om mensen van andere geloofsovertuigingen niet te provoceren.
  Vervolgens haal ik de Mercedes-ster van mijn oude 280 SE eraf om de VW-rijders niet te provoceren. Degenen die zo denken en handelen hebben zichzelf opgegeven. Wat jammer, het christendom had veel goede kanten. Zegt een ongelovige.
  https://img.nzz.ch/2016/11/24/9e5c0c49-93a3-4abe-9f9e-46bdbc6062a4.jpeg?width=1360&height=992&fit=crop&quality=75&auto=webp

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Identiteit hebben is taboe voor communisten!

   Like

  • Ruben zegt:

   Droevige mof,
   Ja, ze schamen zich voor Jezus en de Godsdienst.
   Deze hadden zo ie zo geen geloof, anders zouden ze dat nooit doen.
   Wie Jezus verloochent voor de mensen, zal verloochend worden door Hem bij de eeuwige Vader.
   Wie zich schaamt voor Jezus, over diegene zal Hij Zich schamen bij Zijn Wederkomst.
   Het is maar dat u weet.
   De westerse mens verloochend niet alleen haar geloof, maar ook haar afkomst en (voor)ouders.
   Diep triest allemaal.
   Het is al deccenia een zeer bijzondere tijd.
   Wie had dit kunnen vermoeden, pakweg 50, 80 of 100 jaar geleden?
   Hadden onze voorouders dit maar kunnen zien of weten, misschien dat anders was gelopen.

   Like

 35. M. zegt:

  Het openlijk racisme tegen blanken die part noch deel hebben gehad aan welke slavenhandel dan ook mogen de gekleurde mensen gewoon aan de dag leggen en mogen zelfs oproepen tot geweld terwijl de zogenaamde wet staat toe te kijken naar deze racisten.

  Geliked door 1 persoon

 36. Jan zegt:

  Karen Attiah, Global Opinion editor voor WaPO: Blanke vrouwen mogen blij zijn dat wij niet op wraak uit zijn

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/black-washington-post-editor-deletes-tweet-saying-white-women-lucky-not-calling-revenge/

  Hoeveel crack heeft dat mens op?

  Geliked door 1 persoon

 37. Jan zegt:

  Eric Zemmour: De terreur in Amerika en Europa is oorlog tegen het westen

  video
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/lclhulnm&jwsource=cl

  Like

 38. Jan zegt:

  Van zwijnen kunnen alleen een zwijnentroep verwachten. BLM was here

  Geliked door 1 persoon

 39. Jan zegt:

  Ik weet zeker dat 100% van die witte (juiste woord hier) gekken geen enkel benul heeft wat ‘white privilege’ is, geen enkel voorbeeld kan geven en als zij met een uitleg komen dat je een grammafoonplaat hoort die elders ook werd afgedraaid.

  Vrouw tegen lulletje

  White privilege

  Al dat lamlendige volk dat hier komt aanwaaien heeft 0,0 bijgedragen om Europa op te bouwen maar wordt door de socialistische maffia direct in de watten gelegd.
  Black privilege bestaat, dat van blanken absoluut niet.

  Geliked door 2 people

 40. Jan zegt:

  De waarheid achter de terreurgroepering BLM

  Like

 41. Jan zegt:

  Oude wijn in nieuwe zakken

  Vuist als symbool van de USSR

  ((Союз Советских Социалистических Республик)

  Vuist als symbool van BLM

  Like

 42. koosv8 zegt:

  De persoon Omzigt lijkt mij ook een geschikte vent. Maar het gaat om het partijprogramma van een partij, en hier wordt gespeeld op de persoon, en dat zegt niets . Generaal pardon, voor de zoveelste keer, EU, de boeren kunnen barsten, verdrag van Marraces, ISLAM, co2 uitstoot en ga zomaar door. Er blijft weinig over dat weet u ook wel. Maar iemand die al jaren onder bewaking zijn mening geeft, is voor mij de eerlijkste, en de meest volhardende kracht in dit GORE LINKSE ROT LAND!!!
  DE AANHOUDER WINT, EN WIE DENKT, HIJ KAN TOCH NIETS DOEN MET ZIJN PARTIJ, DIE BEGRIJPT DE 2E KAMER NIET, WANT DE MEESTE STEMMEN TELLEN. DUS BLIJFT HET PVV OF FVD. MAAR NOOIT CORDON PARTIJEN.

  Geliked door 1 persoon

 43. Jan zegt:

  Na Monty Pyton moet er nu een aflevering van Golden Girls aan geloven, want zij hebben een kleimasker op en dan zou iemand eens aan Zwarte Piet kunnen denken en dat ies rasiesties

  Hulu pulls ‘racist’ ‘Golden Girls’ episode featuring characters wearing mud masks
  https://thepostmillennial.com/hulu-pulls-golden-girls-episode

  Geliked door 1 persoon

 44. Jan zegt:

  Our world is crumbling down

  Archie Bunker had dat goed gezien

  Geliked door 1 persoon

 45. IkBenHet zegt:

  Wat ben ik blij een superieure Room Blanke autochtoon te zijn.

  Je zult maar zo’n zwartje zijn: Eeuwig janken, te stom om te schijten en te lui om voor de duvel te dansen. Kunnen leuk dansen en aardig sporten, maar voor het overige vooral goed in oetkering ontvangen en criminaliteit. We hadden die creaturen nimmer vrij moeten laten en al helemaal geen stem moeten geven. Gedijen het best in brakke hutjes met op gezette tijden een paar mooie, kruislings aangelegde, zweepslagen.

  Ja ik weet het. Mijn reactie is bij de wilde spinnenkoppen af.

  Maar door het wereldwijde BLM gebeuren van de afgelopen weken is al mijn tolerantie m.b.t. de negroïde medemens inmiddels tot 0,0 afgenomen. Laat ze lekker oprotten naar donker Afrika.
  Voor wat mij betreft hebben zij mijn hernieuwde visie volledig aan zichzelf te wijten. Zij zijn legio grenzen overschreden en ik heb er als trotse Blanke man schoon genoeg van om bedreigt, geschoffeerd en gedemoniseerd te worden!!

  Geliked door 1 persoon

 46. Jules Vismale zegt:

  Shaun King en het BLM moeten gewoon opflikkeren met hun ziekmakende idioterie of anders maar aan het hakenkruis worden genageld! Ik was in mijn jeugd zelf ook niet gek op kruisbeelden maar dan meer omdat het geen leuk gezicht is om Jezus Christus daaraan te zien hangen!
  Daarbij was kruisiging een van de wreedste en sadistische vormen van terechtstelling die er ooit bestond daar het niet de bedoeling was dat de gekruisigde daardoor snel stierf maar juist langzaam en pijnlijk stierf door bloedverlies, shock, verstikking, oververhitting en vreselijke dorst!
  Ik heb zelfs het idee dat Shaun King juist van binnen dol op nazi’s en de Ku Ku Klan is omdat die ook anti-katholiek waren, racisten en antisemieten! Dat zij echter ook een hekel aan negers hadden zal blijkbaar door het BLM niet begrepen worden!
  Laat dat tuig wat mij betreft elkaar maar afmaken omdat ze hun eigen soort al teveel verafschuwen, gelijk naar de blauwe jakhals!

  Geliked door 1 persoon

 47. Jan zegt:

  Wie zijn juis en haard tegen plunderaars en brandstichters beschermd kan rekenen op ontslag:

  St. Louis Circuit Attorney Threatens to Take Action Against Couple Who Protected Home Against Protest Mob on Private Street

  De realiteit

  De Circuit Attorney wordt gefinacierd door Soros
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/soros-funded-st-louis-circuit-attorney-kim-gardner-refuses-to-charge-killer-of-7-year-old-child-despite-suspects-confession/

  Like

  • Het is veel zo niet alleszeggend dat rijke Amerikanen gezamenlijk een muur om hun villa’s bouwen, dat doen ze niet om het vee van hun buurman tegen te houden maar om zich te beschermen tegen menselijke roofdieren.

   Like

   • Jan zegt:

    Mogelijke vervolging van beiden door communistisch bestuur

    https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/agdephat&jwsource=cl

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    De man is zelf een vooraanstaand advocaat, en kennelijk nogal succesvol gezien zijn kapitale villa, de kans dat hij voor wat dan ook veroordeeld wordt is minder dan nihil.
    Amerikanen zijn daarbij nogal trots op hun recht op zelfbescherming, en dat is precies wat hij deed, hij heeft niet geschoten, hij heeft gewaarschuwd dat hij niet zou accepteren dat ze op zijn eigendom zouden komen, hij stond in zijn volste recht.

    Like

 48. kampersrene zegt:

  Het is Shaun King misschien nog niet opgevallen maar die man die werd genageld aan dat kruis was wel blank….dat moet die king toch voldoening schenken

  Like

  • toetssteen zegt:

   Net zoal Kopten blank zijn. De oorspronkelijke Egyptenaren. E Choe Phtah, land van de zwarte aarde.

   Like

   • toetssteen zegt:

    Ik zal hierbij wat toevoegen. De Nijldelta was/ is zeer vruchtbaar, na overstroming. En dan was de aarde aldaar zwart.
    Enfin, de Kopten die nu derderangs zijn, zijn de echte bewoners.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s