De gedachtenpolitie . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De gedachtenpolitie . . .

 1. Gienekehado zegt:

  ‘GeDaPo’

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Ja 1984 wordt steeds minder scifi en steeds meer 2020, welkom in de krankjoreme wereld, van doorgedraaide 1% psychopaten die psyops en end-time scenario’s bedenken voor de 99% die zij als overbodig zien, want ze hebben hun AI en robots en Klone-mogelijkheden.
  Wat gaat u doen als useles Eater dwz een ieder die jonger dan 15 en ouder is dan 50. Ik ben bang dat dit wat er nu allemaal gebeurt zeker een een jaar of 4 zal duren en het zal hier heel erg worden, simpelweg half Afrika wordt hier naar toe gebezemd.
  U kunt dan 2 dingen doen, denken ik ben te oud dus blijf ik hier en wordt sitting Duck.. of u gaat verkassen want wat er op ons afkomt, die strijd gaat u hier niet winnen, dit land is …en met bloedend hart zeg ik dit …door en door verrot en corrupt, nog veel erger dan ik ooit durfde te vermoeden.
  We hebben een structurele regering van mensen die crimineel, corrupt zijn en ook moord niet schuwen in a nutshell bovendien hebben ze chronisch schijt aan het volk.
  Omdat ik de mensen op dit Forum, in zijn algemeenheid, los van alle gekibbel en incidenteel boe-geroep, toch een warm hart toedraag, het volgende; ben zo’n beetje heel Europa aan het bekijken voor jongeren die weg willen zou ik kiezen voor Zuid-Amerika simpelweg omdat een groot deel ( door de economie te laten klappen) van het geld uit Europa en Amerika naar de derde wereld zal worden gepompt als investeringen.
  U moet het zien als een schoolbord met teveel aantekeningen, daar gaat de bordenwisser overheen en dan heb je een nieuw vers bord om op te schrijven en helemaal opnieuw in te vullen, zo denken zij er over.
  Als oudere kun je kiezen of in een Oost-Europees land gaan zitten, als je slecht tegen warmte kan met als nadeel moeilijke taal moeten leren of naar een warm land toe Portugal, Spanje ,Italie, Griekenland, zelf zie ik Frankrijk niet zitten anderen wel.. er zijn natuurlijk zat mogelijkheden maar je wil niet ergens zitten waar het erg corrupt is, dat hebben we gehad of waar het erg fascistisch er aan toe gaat in het nieuwe abnormale normaal dat hebben we ook al gezien en gehad .

  Ik kom her en der toch juweeltjes tegen, zag net iets voorbijkomen van 200.000 vierkante meter dat is 20 hectare grond als je zou uitzoeken of je dat juridisch kan opsplitsen in stukjes van 20.00 vierkante meter dus 2 hectare de man dan zit je niet op mekaars lip je hebt ruimte zat om een huis neer te zetten en ik denk dat je de man uitkomt op tussen de 50.000 en 55.000 euro dan moet er nog een huisje op dat zal niet zoveel zijn als je het simpel houdt en de bouw door een zootje Polen laat doen… misschien dat mensen als ome BOB hier nog tips aan kunnen toevoegen.
  Dus als jullie met een mannetje of 10 zoiets kopen, heb je je eigen dorpje.. een andere taal leren lukt het makkelijkst als je er al zelf woont en je hebt een vangnet van thuis.. aan mekaar .
  Voordat ik allerlei maren en alsen ga horen dit is alles wat ik tot nu toe weet en heb uren zitten zoeken, het lijkt mager maar het is een idee, ik heb er moeite voor gedaan en niet alleen voor jullie overigens maar wilde het wel met jullie delen, niks doen en commentaar leveren is natuurlijk het makkelijkste recept,
  Er moet voorwerk worden gedaan, zijn dingen juridisch mogelijk en als je grond opdeelt moet er ook b.v. toegang zijn tot een grote weg en facliteiten water, electra, eventueel bouwrijp maken van het stuk waar direct het huis opkomt etc.maar ik weet dat natuurlijk zo niet.
  Eerst moet jullie beslissen of je iets doet, dan het waar en als je wat vind dan kun je dit soort zaken verder in het land zelf gaan uitzoeken of laten doen. Tuurlijk kun je genaaid worden maar hier zitten wordt je ook genaaid. In goedkopere landen is ook een corrupte beurt vaak goedkoper moet je maar denken.

  Like

 3. loNe zegt:

  lijkt veel op een scene uit ‘I, Pet Goat II’ (2012)
  waar een vermoide jongen aangesloten is op een tv
  en een enge man hem bang maakt

  (wedden dat Ben daar op doelt ..? want dat was het plan)

  Like

 4. fleckie zegt:

  ARTE tt. 627, ma. 29.6.2020. Documentatie : ……………. “CORONA- PEKING. ATMET. AUF”
  …….Dokumentatie van Sébastien le Belzic. ( F 2020, 52 Min.). In De reportage volgt Arte de in Peking levende journalist Sébastien Le Bezic en zijn familie tijdens hun leven tijdens en na. de Corona- crisis. Hij schildert hoe het komplete zekerheidsstelsel van het regime tot een instrument van de gezondheid en sociale kontrole …‘omgefunctioneerd’ ’ ’ wordt. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s