“KNIELEN!”

Screenshot (18)
“Knielen!” Hier is sprake van een historisch precedent. De nationaalsocialisten dwongen de Joden om te knielen als teken van onderwerping en vernedering. De foto werd gemaakt in 1938 in Wenen. Diegenen die de geschiedenis niet kennen, zijn ertoe veroordeeld deze te herhalen. 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Dinesh D´Souza)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op “KNIELEN!”

 1. Bob zegt:

  Aan de geschiedenislessen in NL en EU
  mankeert nog veel.
  De geschiedenis wordt nu herschreven.

  Like

 2. karton zegt:

  Een nóg duidelijker voorbeeld van de “knielen !!!” eisende negers, dat duidelijk maakt dat ZIJ de nieuwe fascisten én racisten zijn, is niet nodig, lijkt mij.

  Like

 3. Lot zegt:

  De JODEN uit Amerika zeggen dat wij de nieuwe-JODEN zullen zijn. En dus worden uitgemoord.

  Like

 4. Tony zegt:

  De nationaalsocialisten waren ook socialisten.

  Like

 5. Tony zegt:

  De nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen.
  https://gerard1945.wordpress.com/2017/07/18/niet-churchill-maar-presser/

  Like

 6. andre zegt:

  Hier ook nog een bizar verhaal. Ik kan hem zelf niet openen want is kennelijk verboden in de Nazi EU. Misschien iemand met VPN?

  https://buffalonews.com/2018/01/27/holocaust-survivor-breaks-decades-long-silence-to-share-her-horrific-story/

  Like

 7. koplampkapot zegt:

  De foto in de kop is ook te vinden op deze pagina: http://www.gaube.at/juedisches_wien.php
  Van de parallellen in dat artikel met de huidige tijd lopen de koude rillingen over je rug.

  Like

 8. Jan zegt:

  I Am A White Man And I’m Sorry

  Like

 9. A. de Koning zegt:

  Ik ben een blanke man en heb nergens spijt van want ik heb niemand tekort gedaan al zullen een hoop linkse figuren die te dom zijn om voor de duvel te dansen hier anders over denken.

  Geliked door 2 people

 10. Harry zegt:

  Het wordt hoog tijd om die zwarte bavianen eens op hun nummer te zetten !
  Wat is ooit hun bijdrage geweest aan ook maar IETS NUTTIGS ?
  Wat hebben die zwarten OOIT UITGEVONDEN , NOEM ME ÉÉN VOORBEELD !

  Ik weet het wel : GEEN ENE DONDER !
  Alleen profiteren van anderen en als dat niet lukt , dan wacht je tot er rellen uitbreken en steel je computers en ijskasten , om je ongenoegen te uiten .

  Volstrekt overbodig volk !

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  …….’MOORDSTATION COSEL’, Frits Barend, Nw. ISR. Weekblad 26.6.2020.
  Dit boek is een monument dat alle aandacht van de media verdient.
  ‘ toen we ons eerste bezoek aan Jerusalem in 1986 in het archief van herinneringsmuseum Yad
  Vashem onze vermoorde familieleden inschreven, ontdekten we achter de namen van mijn grootvader Abraham Mozes Barend en zijn broer Louis de plaats en datum van hun dood: Seibersdorf 31 maart 1943. We kenden de vernietigingskampen Auschwitz en Sobibor, maar Seibersdorf eas ons onbekend. Tot mijn vrouw Marijke in het NIW een oproep zag van Herman en Annelies van Rens. Zij verrichten onderzoek naar de Nederlandse Joden die tachtig kilometer voor Auschwitz in het plaatsje Cosel uit de trein waren gehaald- lees: geschopt- en hun einde vonden in Seibersdorf. Mede dank zij hen kon Marijke voor ons in 2017 verschenen boek. MATZES. EN. MIE de plaats lokaliseren waar mijn opa en zijn broer, nadat ze onder erbarmelijke omstandigheden dwangarbeid hadden verricht, in 1943 zijn vermoord door uitputting zijn omgekomen. De overlijdensdata van de vele in Seibersdorf gestorven en vermoorde z Nederlandse Joden zijn overigens bijna allemaal geschat.
  Zo’n vijf jaar geleden o t dekte het echtpaar Van Rens( zoals Codex tegenwoordig heet) de precieze locatie waar de gedeporteerde mannen uit de trein werden geslagen. Op 2 september 2016 organiseerden zij een reis naar Polen, waar op het kleine station van Coselm zes plaquettes ter nagedachtenis van de vermoorde Joden werden onthuld. Aanwezig waren de Nederlandse ambassadeur en de Duitse consul in Polen, de lokale burgemeester , Serge en Beate Klatsfeld uit PRijs en nabestaanden. Het goederenstation van Cosel bleek na 1942 niet wezen.ijk veranderd. Het nabijgelegen personen station was nog steeds als zodanig in gebruik. Zonder die onthulling zou aan niets te zien zijn geweest welke dramatische gebeurtenissen zich hier tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben afgespeeld.
  MONUMENT.
  Het echtpaar van Rens bleef onderzoek doen naar de betekenis van Costello. Begin april voltooiden ze hun jarenlange studie met de uitgave van het boek. TUSSENSTATION. COSEL over die vrijwel onbekende, ) maar belangrijke episode uit de geschiedenis van de Shoa. Dit indrukwekkende boek is een zeer gedetailleerd.
  verslag van de deportatie van ca. 10.000 Joodse mannen uit Nederland, Belgie, en Frankrijk via hetb goederenstation van Cosel naar de vele dwangarbeiders kampen in. SILEZIE. Abraham Spiro over zijn aankomst in Cosel waar de trein vanuit Westerbork op weg naar Auschwitz even stopte:”Hierhield het menselijke op. Wij ,de mannen tot vijftig jaar, moesten allemaal op onze hurken gaan zitten. Toen de trein was weggereden, werden wij als beesten op vrachtwagens geladen”.
  Van de ongeveer 3400 mannen van de zogenaamde Coselgroep die tussen september en december 1942 waren vertrokken uit z Westerbork, overleefden 193 de oorlog. Herman en Annelies van Rens ontdekten dat het aantal NecerlandseJoden dat Cosel niet overleefde, groter is dan het aantal slechtoffers van kampen als Mauthausen, Bergen- Belsen of Thereienstadt: over deze laatste kampen zijn talloze boeken en artikelen gepubliceerd , over de Coselslachtoffers is vrijwel niets geschreven. Het was aanvankelijk zelfs niet bekend waar de selectie precies plaatsvonden.” Dank zij de plechtigheid in 2016 staan op het station van Cosel nu zes permanente gedenktekens . Dank zij het boek. TUSSENSTATION. COSEL kennen we nu ook de betekenis van Coselvoor de Nederlandse, Franse en Belgische Holocaustgeschiedenis.
  Nu pas weten we welke aanzienlijke rol Cosel speelde in de massamoord op z Joden onder het naziregime. Hetboek zou in april en mei gepresenteerd worden in herinneringscentra als Westerbork. en Vught en musea als het Joods cultureel Kwartier. Vanwege Corona zijn bijeenkomsten afgelast en lijkt het boek een gebrek aan aandacht ten deel te vallen. Dat zou zeer ten onrechte zijn. De wetenschappelijke publicatie is niet alleen het lezen waard, het is ook een monument dat alle aandacht van de media verdient en door velen gelezen moet worden.
  Herman van Rens en Anne.ies Wilma, Tussenstaion Cosel, Joodse mannen uit Wrst- Europa naar dwangarbeiders kampen in SILEZIE 1942-1945 . Verloren. Hilversum,2020 . 352 p. I’ll.prijs
  E39. …….<~<~<~<~<~<~<

  .

  Like

 12. kampersrene zegt:

  ik wist niet dat de linksen al uniformen droegen

  Like

  • karton zegt:

   @ kampersrene. NSB’ ers droegen óók geen uniform, althans de meeste niet. BOA’s dragen overigens wél “ een poging tot uniform”.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Links droeg altijd al uniformen ofschoon de SA (Sturmabteilung) een nazistische organisatie was waar veel communisten onder zaten zodat zij wel bruine uniformen droegen maar van binnen rood waren en heimelijk voor de communisten waren!
   En in de ‘Nacht van de Lange Messen’ (30 juni – 2 juli 1934) liet Adolf Hitler meteen de hele SA-top, inclusief hun leider Ernst Röhm (1887-1934), afslachten door de SS (Schutzstaffel) omdat ze blijkbaar iets te linksgezind waren!
   Röhm was daarbij zelfs een homoseksueel die nooit op vrouwen kon vallen en Hitler had juist een gruwelijke afkeer van homo’s!

   Like

 13. fleckie zegt:

  Toevalligerwijs in het Zeeuwse land! ( Ja, daar heb ik ook gewoond):, op een rommelmarkt : serie boeken ‘SIGNAL‘ op de kop getikt,
  Waarin o.a. /1941, op pag, 73 o.a. fotos afgebeeld donkergetinte manmen staan : :onder: VERTEIDIGER. der” ZIVILISATION”, , ” Bereits im KRIEGE 1914/18 setzte FRANKREICH zum KAMPF Fur Seine Interessen Trappen ein. Die standing stinkende Volkskrant des Landes konnte schon damals die Cadres der Armeen nicht mehr full en. So agar fur die Besetzung. des Rheinlandes wurden Schwarze verwenden. AUCH heute stelt Grankreich dem deutschen Sldaten Seine farbigen Truppen gegenuber— ein buntes. Volker- und. Rassengemisch”.>>>>>>>>>>>>>> op pag. 76 van Signal: ”. GEFANGENE In Frankreich gemachtigd …….Blick in ein deutsches Sammellager . unmittelbar hinter der Front. Die ZAHL die bei der grossen Vernichtun sschlacht im Westen gedachtevorming farbigen Gefangenen ging in die Zehntausende . Vor dem Weitertranspor ins Hinterland wurden sie in Sammellegern untergebracht. Hier machte unser Bildberichter einige Aufnahmen von einer vSchlachtung und demmEssen nach den heimischen Sittengesetz der. franzosischen Kolonialtruppen.…… .<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Fleckie: even doordenkend, : er woonden in Frankrijk dus ook nog Voorv aders van de huidige Getinten, !!! ( uitgebreid tot en met) WAARAAN wij. wat van ons NEDERLANDERS verwacht wordt. :::dat we aan dat. nakroost van honderd jaar geleden OOK. nog. mee. mogen. helpen. onderhouden!!!!!
  ( de legionnaires) ……
  <~<~<~<~<~<~<~. Copyright 1977, bei Jahr Verlag Kg,
  2000 Hamburg 1, postfach 10.33.46. Isbn 3- 921789-00-1 …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   Wat de Spanjaarden betreft:: Nederland heeft. MEEBETAALD ! aan aanleg van. NIEUWE WEGEN, voor. ‘ONTSLUITING van SPANJE. voor. toerisme,…….dan is de vraag: waar zijn dan de. MILJARDEN.!! gebleven, die door de vooral Nederlandse en Duitse toeristen gespendeerd zijn , daar.? En …is Majorca eigenlijk. eigendom van Duitse investeerders??! En Italie. zal zich toch ook wel via het toerisme goed voorzien hebben van behoorlijke opbrengsten/ ? …….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s