Positie en rechten van de vrouw in de islam zijn verschrikkelijk

Screenshot (23)

(Door: “Balkanske priče”)

Voor wie nog niet wakker is: er waart een fascisme over onze aardbol. Het is zeer gewelddadig, hyperintolerant, “religieus” gedreven en totalitair georganiseerd – bedoeld voor oorlog. Noem het islamofascisme. De terreur, die ISLAM heet, bestaat niet alleen uit bommen en granaten, maar verder uit discriminatie en onderdrukking van vrouwen. Binnen de islam is de vrouw een minderwaardig wezen, dat op allerlei terreinen wordt achtergesteld op de man. Kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks, genitale verminking, hen uitschelden voor hoer of slet (niet islamitisch gekleed), hen ongewenst aanraken of verkrachten (al dan niet in groep), hen in de gevangenis gooien en hen in elkaar slaan, stokslagen geven, wurgen, stenigen, onthoofden, ophangen of overgieten met bijtend zuur: grote groepen islamitische vrouwen krijgen ermee te maken…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Positie en rechten van de vrouw in de islam zijn verschrikkelijk

 1. andre zegt:

  De hele islam is verschrikkelijk je gaat zo wat denken dat het nazi’s zijn. Zo en nu even je artikel verder lezen……

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Buikdanseres Sama el-Masry is te ‘hot’, brengt ‘mannen’ het hoofd zodanig op hol en moet daarom 3 jaar de gevangenis in om af te koelen

  A high-profile Egyptian belly-dancer, Sama el-Masry, was sentenced to three years in prison and fined 300,000 Egyptian pounds (£15,000) on Saturday for inciting debauchery and immorality as part of a crackdown on social media postings.
  ….
  https://www.theguardian.com/world/2020/jun/27/egyptian-belly-dancer-given-three-year-jail-term-for-inciting-debauchery

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Moet nog denken aan de polygame familie in Noord-Ghana. Een van de zonen knipte met zn vingers en de zus stond direct op om het water( waar ze al een kwartier voor moest lopen met een megaton op haar hoofd zonder te morsen) voor meneer te verwarmen, zodat hij zich met warm wat kon wassen. Zelf wast ze zich met koud water. Ik vroeg waarom maak je voor jezelf geen warm water klaar? Nee warm water is enkel voor mannen bestemd.Ik weet nog steeds niet of het niet mag van die mannen of dat ze er geen zin in heeft voor zichzelf het water te warmen. Of te moe was. Ze zeggen het niet. Nooit maar dan ook nooit zullen deze mannen de macht over vrouwen opgeven. In nog geen 100000000 jaar gedwongen diversteit door de EU

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Daar waar het verboden is om de schaamlippen bij jonge meisjes weg te knippen of weg te snijden is het schaamlip trekken binnen negerfamilies gebruikelijk geworden. Na elke maaltijd wordt om de beurt door de vader en vele broertjes met veel kracht pijnlijk aan de schaamlippen van hun zusjes getrokken. Huilen is geen optie want dan krijgen ze een pak slaag.
   De bedoeling is dat de schaamlippen enorm lang worden zodat de meisjes onaantrekkelijk worden voor mannen. Wel handig om te leren vlechten. Vreemde gasten die negers.
   Jammer, ik kan het filmpje helaas niet meer vinden.

   Like

 4. hans zegt:

  Nou het zijn juist over het algemeen (linkse) vrouwen die met het grootste islamtuig sympathiseren en ook met die enge BLM fascisten en racisten. Althans dat valt wel op. Ook binnen in een management of leidinggevende functie kunnen ze het niet laten 2 maten te hanteren om dat vervolgens complexloos weg te lachen of recht te lullen, daarbij dan ook nog schaamteloos te zeiken over gelijke rechten!? Bij mij terug naar het aanrecht en kinderen baren! Totaal gediskwalificeerd!

  Like

 5. Wakkere Joost zegt:

  Waarom word toch steeds de moslima als slachtoffer gepresenteerd.
  Nogmaals!
  Ze zijn niet zielig.Punt
  Zij snijden je net zo goed met grootste gemak de strot af.
  Zij de moslima’s doen dit horror bewind uitvoeren onder elkaar.
  En zij kiezen hiervoor om het in stand te houden zij doen dit zelf en onder elkaar.
  Zij houden elkaar scherp in de gate Doet er eentje een verboden Haram ding dan zal ze
  het weten ook.Zogenaamde eer etc.Ja ze stenigen, onthoofden, etc [kan hier nog net niet.]
  nog niet!?Als het zo doorgaat als het nu gaat o o o. Barbarisme licht op de loer.
  Maar ja soms loopt de gekte zo hoog op bij dat het hier ook al soms regelmatig gebeurd.
  De moslima vind dit ergens wel prima deze indoctrinatie op een enkele na.
  Onder de moslima’s is een familie hiërarchie hoe strakker ze in haar geloof en tradities
  handelt hoe hoger ze in de ladder stijgt.En dus een betere machtspositie in de familie etc
  krijgt.In familie band onder de vrouwen en kinderen dan wel te verstaan.
  De mannen zijn weer een ander verhaal.
  Heel vaak zijn deze moslima’s nog veel erger dan hun ventjes geloof me maar.
  Ze zijn niet zielig de meesten vinder het prima zo.
  Lekker man verwennen, man zorgt goed foor vrouw, mits ze goed haar best doet.
  Ze is beschermt.Vrouw haar hobby’s de hele dag huis doen tot diep in de nacht.
  Morgens naar bed tot middag en weer opnieuw beginnen.
  De buren treiteren thuis Jihad, vreten maken, vet worden, roddelen, stoken, man opjutten etc
  Een goede moslim vrouw vind dit heerlijk en geniet hier met volle tuigen van.
  Veel moslim vrouwen beleven en houden zich aan de koran-islam vaak nog beter dan hun mannen.Dit soort mensen zijn echt geestelijk ziek en kunnen niet meer anders denken.
  Nogmaals zij zijn niet zielig.
  Houw daar nou is mee op met dat te denken,Denk nou is rationeel na.
  Ze zeggen het overigens zelf nota benen.
  Ze kiezen voor dit verziekte zieke leven de islam is verrotting een woekerend virus in de samen
  leving en moet gestopt worden.Het is zij of wij.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  och ! we hebben WOII gehad zijn legers waren schijnbaar onoverwinnelijk toch hebben wij ze op de knieen gekregen nu hebben wij te maken met achterlijke sprookjes gelovigen die onze leefwijze naar de kl…helpen en alles wat ons dierbaar is…er staan moeilijke tijden te wachten maar we zullen overwinnen….indien wij zouden verliezen dan zijn onze politiekers en het euro-parlement verantwoordelijk onze vijand de islaaam heeft echter een zware troef in handen….en dat is die Allah die alles wat niet deugd toelaat

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Stel nou eens dat de vrouwen-verachtende of -hatende islamieten nou eens naar een tekenfilm van, ‘Bravestarr – Sherlock Holmes in the 23nd Century (1988)’, hadden gekeken. Daarin ontmoette Bravestarr, een halfbloed indiaan die Marshal van New Texas was, een verre planeet en hij beschikte over de superkrachten van allerlei dieren zoals de valk, wolf, poema en beer, ooit een moderne Sherlock Holmes in de 23ste eeuw.
  Deze bleek een knap nichtje die ook detective was en zij heette Mycroft Holmes. Het was een blonde en stoere jongedame, die meestal was gekleed in een blauw kostuum met rode laarzen, maar absoluut niet bang was voor mannen omdat zij met een kanongun daar alles aan flarden schoot! Alleen was ze een keer niet opgewassen tegen professor Moriarty, een superschurk en de vijand van haar oom Sherlock, en diens robots.
  Als die moslim-kerels hadden gezien hoe Mycroft precies optrad tegen allerlei mannen dan zouden ze die tekenfilm allang hebben geboycot want veel meisjes zijn echt geen katten om zonder handschoenen aan te pakken!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De radicale islamieten zullen natuurlijk ook niet graag boeken over Nancy Drew, een privédetective, lezen van Carolyn Keene! Daar weet Nancy zowel mannelijke als vrouwelijke schurken te ontmaskeren en sommigen zijn zelfs opdrachtgevers! Ik zal alleen hieronder zowel Nancy als haar familie en vrienden uitvoeriger beschrijven:

   Nancy Drew

   Nancy is een beleefd en goedaardig tienermeisje en een amateur-detective die samen met haar vader, Carson Drew, een weduwnaar, in het kleine stadje River Heights woont.
   Ze wordt bij haar misdaadonderzoeken vaak bijgestaan ​​door haar twee beste vriendinnen, Bess Marvin en Joyce Fayne, twee nichtjes, en af ​​en toe door haar stoere vriend, Ned Nickerson.

   De moeder van Nancy Drew stierf echter toen Nancy nog maar drie jaar oud was. De huishoudster van de Drew, Hannah Gruen, is sindsdien als een moeder voor Nancy geworden. Nancy heeft een zeer goede relatie met haar vader, wiens advocatenbaan hem vaak voor zaken belt.

   Nancy is ongeveer 18 jaar oud en ze wordt meestal omschreven als een slank meisje met roodblond haar en blauwe ogen. Er wordt vaak gezegd dat ze een ‘tijdloze’ look heeft als het gaat om haar kledingkeuzes, ze draagt ​​ze meer voor comfort dan voor modestijlen en later ook blauwe jeans.

   Door allerlei aanwijzingen weet Nancy altijd schurken te ontmaskeren die haar vaak doorhebben en haar door middel van dreigbrieven, ontvoeringen en zelfs moordpogingen willen uitschakelen. Omdat ze echter ook de bruine band karate heeft is Nancy haar vijanden vaak te slim af.

   Carson Drew

   Carson Drew is de vader van Nancy Drew. Hij is een advocaat in criminele zaken, hij woont in River Heights, en wordt beschouwd als een van de beste in zijn vak.

   Na de dood van zijn vrouw, toen Nancy drie was, huurde Carson huishoudster Hannah Gruen in om voor hem te werken en voor Nancy te zorgen. Zijn zus, Eloise, overwoog wel een tijdje te blijven, maar ging terug naar New York nadat Hannah was aangenomen.

   Carson is trots op de natuurlijke gave van zijn dochter om mysteries op te lossen. Hij helpt Nancy vaak met haar detectivewerk en geeft haar informatie en aanwijzingen om haar te helpen het mysterie op te lossen.
   Veel van Nancy’s zaken komen van Carson, of van mensen die hij kent. Vanwege zijn beroep en status wordt hij vaak ontvoerd door vijanden, waardoor Nancy hem weet moet redden.

   Ned Nickerson

   Ned wordt beschreven als een knappe en atletische jongeman van 1,80 meter lang, met donkerbruin haar en bruine ogen. Wanneer Nancy hem voor het eerst ontmoet, is hij een tweedejaarsstudent aan het Emerson College. Hierdoor is hij een jaar of twee ouder dan de achttienjarige Nancy.
   Behalve dat hij een goede student is, speelt Ned ook voor drie van de varsityteams van zijn school: basketbal, honkbal en voetbal. Hij is ook lid van de Omega Chi Epsilon Fraternity.
   Ned woont met zijn ouders James en Edith in de stad Mapleton. Mapleton ligt in de buurt van de geboorteplaats van Nancy, River Heights.

   Hoewel ze geliefden zijn en samen allerlei mysteries oplossen of boeven ontmaskeren, staat hun relatie hierdoor geregeld onder druk! Ned is een stoere kerel die alles voor Nancy wil doen maar als dit ten koste van hun relatie gaat lijkt het haast op scheidingen uit te draaien die gelukkig altijd maar tijdelijk zijn want Nancy en Ned kunnen gewoon niet zonder elkaar.

   Joyce Fayne

   Joyce Fayne is een van de beste vriendinnen van Nancy Drew, die een hoofdpersoon is in de hele grote serie. Ze is de nicht van Bess Marvin, en is geboren en getogen in River Heights, met Bess en Nancy. Ze is vaak de vriendin die Nancy met haar zaken helpt, met daarvoor weinig tot geen angst.

   Joyce is erg sportief aan gelegd en ze kan goed hardlopen en ze is zo fanatiek daarin dat niets haar daarvan af brengt, zelfs niet als ze hierdoor in moeilijkheden raakt. Ze neemt de liefde serieuzer dan Bess en moet deze geregeld goed aansturen.

   Bess Marvin

   Bess” Marvin is een personage uit de serie Nancy Drew . Ze is een van de beste vrienden van Nancy Drew, samen met Joyce Fayne, de neef van Bess
   In alle incarnaties van het personage is Bess geboren en getogen in River Heights, met haar neef George Fayne en Nancy. Bess is vaak het personage dat meer timide is en waarschijnlijk zal klagen.

   Bess is heel naïef, goedaardig, verslaafd aan eten (hoewel ze graag wil afvallen) en een echte jongensgek die de ene knappe jongen na de ander verslijt. Soms kan ze helaas zo goedgelovig zijn dat Bess zichzelf hierdoor geregeld in de grootste problemen brengt!

   Hannah Gruen

   Hannah Gruen is de inwonende kok-en-huishoudster van de familie Drew. Nadat Nancy’s moeder was overleden, nam Hannah het op zich om als een moederfiguur voor Nancy op te treden en hielp ze in feite Nancy’s vader, Carson (die uiteindelijk nooit hertrouwde), haar groot te brengen.
   Aangezien Hannah nooit heeft gezegd zelf kinderen te hebben gehad en al zo lang voor de Drew-familie werkt, zien Carson en Nancy haar meer als een lid van de familie dan als een werknemer en Hannah ziet hen op haar beurt meer als surrogaatgezin dan haar werkgevers.

   Hannah is een natuurtalent in de keuken en slaagt er altijd in om Carson, Nancy en hun vrienden te imponeren en te plezieren met welk verrukkelijk gerecht ze ook heeft klaargemaakt. Ze maakt zich vaak zorgen over Nancy’s welzijn wanneer ze een zaak aan het oplossen is en ze geeft haar wijze advies dat Nancy in overweging neemt en zeer op prijs stelt.

   Hannah is op zichzelf al een heel slimme en dappere vrouw. Ze heeft zelfgemaakte inbraaksystemen gemaakt en heeft zich moedig verzet tegen indringers en onverlaten als meneer Drew niet aanwezig is. Over het algemeen is Hannah een lieve vrouw die van onschatbare waarde is gebleken voor Nancy en haar vader.

   Brenda Carlton

   Brenda Carlton is een terugkerend personage in The Nancy Drew Files en de Nancy Drew Notebooks-serie. Brenda is een opdringerige en verwaande vrouw die fungeert als een rivaal voor Nancy, die haar zaak zo vaak compliceert, of met haar concurreert om eerst het mysterie op te lossen.
   Brenda is een verslaggever voor de lokale krant Today’s Times, die eigendom is van haar vader, Frazier Carlton. Net als Nancy is Brenda welgesteld en heeft ze genoeg geld voor elke activiteit die ze wil.

   In tegenstelling to Nancy lukt het Brenda vrijwel nooit om mysteries op te lossen omdat zij deze veel te vaak in de weg loopt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s