VIDEO: “Rebel News” tegen “Antifa” (en politiekcorrecte politie) in “autonome zone” op openbaar stadsplein in Toronto


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: “Rebel News” tegen “Antifa” (en politiekcorrecte politie) in “autonome zone” op openbaar stadsplein in Toronto

 1. Hans zegt:

  Geweldig!
  Zo pakken we het dus aan 😉

  Like

 2. Marijke zegt:

  Ongelofelijk! Antifa wint in Toronto!

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Duidelijk dat de overheden ons internationaal over geleverd hebben aan alle links extremistische partijen gesteund door het groene en linkse gespuis.
  Ook als je ziet dat het internationale gespuis de vrije hand krijgt om hun agenda door te drukken onder bescherming van de wouten moet je langzaamaan weten welke richting we in gaan.
  Hier heb Ik me voorbereid op zelf protectie.
  Bij mij geen flauwe kul aan mijn deur of mijn persoonlijke integriteit.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als het wettelijke bestuur handje klap doet met anarchisten, psychisch gestoorden en crack gebruikers dan is dat het einde van de rechtstaat. Dan wacht ons aan de horizon alleen nog een burgeroorlog. Want de rotzooi veroorzaakt door 50 jaar liberal “progressiv” bestuur zal toch een keer opgeruimd moeten worden. In Nederland willen partijen als D66 Groenlinks drugs vrijgeven alsof de ellende van 40 jaar gedoog beleid nog niet genoeg is. Wat nu in Noord Amerika gebeurd is wat hier ook gebeurd als het links groene klimaat EU schorem niet aan de kant gezet wordt. In een normale wereld zou een bulldozer ingezet worden en het tentenkamp in no time wegschuiven nadat eerst met de lange lat het tuig alle kanten opgeslagen was. Maar het omgekeerde is waar. De normale burger krijgt de lat en het anarchistisch BLM Antifa tuig krijgt de ruimte.

  Like

 5. Bijna te onwaarschijnlijk voor woorden, het smerige antifa tuig wordt compleet gefaciliteerd, doen zo’n beetje alles verkeerd en de politie heeft kennelijk de opdracht ze niks in de weg te leggen!
  En dat in de grootste stad van Canada met 2,9 miljoen inwoners !

  Like

 6. johannes zegt:

  Drugs maakt meer kapot dan ons lief is zullen we maar zeggen , en dan is dat gespuis op het plein nog maar het blowend voetvolk…………..
  Niet voor niets zijn links georiënteerden hier, en democraten in the states steeds openlijker criminaliteit aan het beschermen en fatsoenlijke werkende klasse overal voor laten te betalen of het zwijgen op te leggen.
  Totdat de beerput van pizzagate werkelijk open gaat en mensen kunnen geloven wat er op “hoog” niveau werkelijk afspeelt(de) en welke gruwlijke drugs in die kringen wordt en werd gebruikt.
  Denk na al die oorlogen in juist die landen waar verdient wordt aan …..jawel drugs , olie en wapenhandel zijn slechts “hobby” geworden.

  nog een vaccin in laten spuiten ? sommigen krijgen niet genoeg van een spuit in hun arm , of dat van een ……..ander , en denk je dat het bij eentje blijft …………?

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  ‘DEFUND THE POLICE!!’
  New Yorkse burgemeester wil voor 1 miljard dollar snijden in politie! Meen dat er her en der geroepen wordt voor minder geld naar de politie. We gaan het beleven!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/new-yorkse-burgemeester-wil-voor-1-miljard-dollar-snijden-in-politie/ar-BB167MPK?ocid=ob-fb-nlnl-821&fbclid=IwAR28WfexswtPF1mlU_ZctpVwn-_IL4FS-rItQvoUc4MOzSkkWajGO3OiVHQ

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat is dit een geweldig gezicht.

  De antifant trekt een smoel van ‘de revolutie is voor mij voorbij’
  vanaf minuut 1:12

  Geliked door 1 persoon

 9. Astrid zegt:

  Hoe verleidelijk is het niet om al die tentjes met verderfelijke inhoud in één keer met de grond gelijk te maken. Deze totaal losgeslagen wilden zijn niet meer te redden en zijn een planetaire milieuramp aan het worden.
  Zelfreflectie doet men niet aan. Men getuigt van een extreem intolerante tunnelvisie en de wereld moet zich daar aan aanpassen?
  Hoeveel van hen ontvangen een uitkering en leven van gestolen waren? We zouden ze naar Noord-Korea of China of een moslimland moeten sturen, om even te ervaren wat serieuze dictatuur en onvrijheid zijn.
  Dit soort mensen wordt helaas nooit volwassen, zij staan helemaal onderaan in de evolutie, lager dan de de amoebe. Het enige waar ze in uitblinken zijn hun mega grote ego’s en agressieve maniertjes. Ze zijn ontevreden, maar dat de oorzaak daarvan bij henzelf ligt, ontgaat ze volkomen. En welke overheid tolereert en faciliteert dit allemaal? Corruptie, corruptie, corruptie…

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Sommige Republikeinen vrezen dat Trump misschien uit de ‘race’ stapt, richting de verkiezingen! Omdat hij achterblijft in de polls. (The Jerusalem Post)
  ‘Some Republican operatives are concerned that President Donald Trump could drop out of the race ahead of the presidential elections in November if his poll numbers continue to remain low’

  Like

 11. Like

 12. droevige mof zegt:

  De Duitse regering zou Antifa met 1 miljoen euro hebben gesteund via een Soros-instelling. Dit verslag hier is schokkend:
  https://dieunbestechlichen.com/2020/06/merkel-gab-antifa-anhaengern-1-million-euro-video/

  Like

 13. bozeoudeman zegt:

  Ja en zie hier waarom er meer ‘diversiteit’ bij de politie moet komen, om zoals hier te zien, enkel normale blanken te discrimineren en normale blanken te verjagen waar deze normale blanken niet langer worden getolereerd door liefhebbende zwarten, vredelievende islamieten en witte Antifa wereldverbeteraars. Welkom in de nachtmerrie van de wereld van linkse ‘verdraagzaamheid’, ‘tolerantie’ en ‘solidariteit’ voor enkel onderdrukte zwarten, met genocide bedreigde islamieten en fascisme met fascisme bestrijdende Antifascistische helden. De rest van de mensheid moet hun bekken houden en doen wat zwarte, islamitische, linkse en progressieve ‘politiek correcte’ communisten en anarchisten eisen om u wereldwijd te mogen brengen: TERREUR, SLAVERNIJ,
  ONDERDRUKKING, DICTATUUR, VERKRACHTING, WILLEKEURIG MOORD EN DOODSLAG.
  JAMMIE, JAMMIE!

  Like

 14. Ben zegt:

  Wat een verzameling psychiatrische patiënten is dat Antifa.
  Compleet gestoord en dat wordt door het gemeentebestuur getolereerd?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s