Wenen: Rellen tussen Antifa en “Grijze Wolven” – FPÖ eist ontslag van de Groene viceburgemeester

Knipsel

(Vertaling: E.J. Bron)

In Wenen kwam het de afgelopen drie dagen tot heftige rellen tussen aanhangers van de Turkse “Grijze Wolven” en Koerdische en autochtone “Antifa”-activisten. De Groene viceburgemeester, Birgit Hebein, verklaarde zich demonstratief solidair met de laatste, die zouden doen gelden dat het “vanzelfsprekend zou zijn” om in actie te komen tegen “fascisme”.

 

Dat zorgde voor het opdraven van de FPÖ, die zowel het partij kiezen van Hebein als de activiteiten van de “Grijze Wolven” heftig bekritiseerde. De voorzitter van de FPÖ-Wenen, Dominik Nepp, eiste van minister van Binnenlandse Zaken Nejammer (ÖVP) een verbod op de “buitenlanderdemonstraties”. Nepp bekritiseerde minister “passief” toe te kijken.

“Wanneer criminele ´Antifa´-migranten en radicaalislamitische Erdoğan-fanatiekelingen elkaar de koppen inslaan en een viceburgemeester daarbij mee marcheert, dan is ze niet meer te handhaven in haar functie”, verklaarde de man van de FPÖ in een persmededeling en riep de burgemeester van Wenen, Michael Ludwig (SPÖ), ertoe op Hebein te ontslaan.

De chef van de FPÖ, Norbert Hofer, bracht ondertussen nog een korting op de sociale uitkeringen in het spel. “Wie een demonstratie gebruikt om geweld te plegen, moet gekort worden op staatshulp of deze dient zelfs helemaal geschrapt te worden – en wel legaal, of het bij de relschoppers nu om een Oostenrijker of een buitenlander gaat”, liet Hofer meedelen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, FPÖ, gezond realisme, Groenen, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wenen: Rellen tussen Antifa en “Grijze Wolven” – FPÖ eist ontslag van de Groene viceburgemeester

 1. guusvelraeds zegt:

  Dat wordt lachen. Twee fascistische groepen die met elkaar op de vuist gaan.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Vergissing! Die Antifa zijn in werkelijkheid neo-communisten daar zij vreemden altijd boven hun eigen soort verkiezen terwijl de neo-nazi’s juist hun eigen volk veel belangrijker vinden! Na WO I waren er zelfs in Duitsland al groepen communisten ontstaan die vochten tegen de democraten of sociaal-democraten terwijl zij de nazi’s niet eens als gevaarlijk zagen!
   Zo bleek zelfs dat Jozef Stalin, toen hij aan de macht kwam in Rusland, de sociaal-democraten eveneens veel gevaarlijker vond dan de nazi’s en hij vertrouwde bovendien de Duitse communisten voor geen cent omdat ze niet zijn koers volgden!
   Daarbij heeft Stalin zelfs talloze Duitse en Europese communisten, toen ze voor de nazi’s op de vlucht waren, een “veilige” schuilplaats aangeboden in Moskou en gingen tallozen van hen daar naïef het gebouw van de NKVD binnen, blijkbaar denkend dat die hen zouden steunen tegen de nazi’s!
   Maar als die bende linkse idioten, gelijk aan de vos en de jakhals, de fabel kenden over de zieke leeuw die vroeg of allerlei dieren bij hem op bezoek kwamen dan hadden zij kunnen weten dat als zij zagen dat talloze sporen die het hol van de leeuw binnengingen het erg opvallend moest zijn dat werkelijk geen enkel spoor daarvan naar buiten liep!
   Stalin was bovendien nog erg ondankbaar naar de Duitse linkse verzetsgroep ‘Het Rode Orkest’ (‘Rote Kapelle’) die hem steeds waarschuwden voor Adolf Hitler en zo liet hij zelfs de Duits – Russische spion Richard Sorge (1895-1944), die hem ook constant daarvoor waarschuwde, vallen als een baksteen! En met die Sorge heb ik al helemaal GEEN medelijden daar hij, gelijk aan ‘Het Rode Orkest’ zo oerstom was om de ene dictator tegen de andere te waarschuwen!
   Want gelijk aan de wolf en de kraanvogel, eveneens uit een fabel, waarbij de laatste de wolf van een bot uit diens keel verloste en daar beloond voor hoopte te worden en toen zwaar werd teleurgesteld is het NOOIT verstandig om verderfelijke personen uit hebzucht of eigenbelang te gaan helpen!
   En ik HAAT bovendien links en de islam zo vreselijk dat ze elkaar maar helemaal mogen afmaken want ik voel geen enkel medelijden met dit soort walgelijke extremisten die niet leven voor hun medemensen maar alleen voor hun verderfelijke ideologieën!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Ruimt wel lekker op als ze elkaar de hersens inslaan.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Langzamerhand wordt het smeulende vuurtje één heel grote vlam die door de gehele EUSSR gaat loeien teneinde de linkse fascisten-bende te verbranden. Ik houd er een lucifer bij.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Die Weense burgemeester is nét zo’n licht als de A’damse Halalsema. Ze zijn rot tot op ‘t bot !!

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Bedoelde je verrot Karton dan kan Ik namelijk met je gaan

   Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder. 👍👍. “Rot” , daar bedoel ik mee : gemeen, vals, bedrieglijk, smerig, goor, walgelijk; dát bedoel ik Henk. Wát had ú dan van mij verwacht ?

    Like

 5. andre zegt:

  Hetzelfde, links doet een Femke Halsema’tje.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  De strijd gaat nu echt beginnen rassen en volkeren tegen elkaar waar de overheid straks geen enkele macht meer over heeft en de vrije wapenhandel zegeviert. Dit is wat het linkse fascisme heeft bewerkstelligt en bereikt doordat al die linkse rotte appels te lang haar wanbeleid en terreur hebben kunnen uitvoeren. Europa en en de halve wereld staan al in vlam en het duurt niet lang meer dat de enorme vlammen niet meer te blussen zijn. Het doel van de NWO!!!!

  Like

 7. Ben zegt:

  3 dagen rellen, helaas geen doden.
  Turkse fascisten contra PKK kommunisten en hun Oostenrijkse supporters.
  Leve de immigratie, de verrijking is niet meer te stoppen.
  De gewone man werkt en betaald, hoe lang nog?.

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Niet zo’n slecht idee van Norbert Hofer.
  Pak ze maar in hun portemonnee en laat ze de schade naar 100% terug betalen.
  Zo niet, druk ze maar in de bak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s