‘Antifascisme’ en ‘antiracisme’ is het fascismeracisme van deze tijd

Screenshot (36)

(Door: “Balkanske priče”)

‘Als het fascisme ooit terugkeert, dan zal het zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het antifascisme’, zei de Joodse historicus Jacob Presser, die op wonderbaarlijke wijze de nationaalsocialistische gruwel had overleefd. ‘Antifascisme’ is het fascisme van deze tijd. Een fascist is iemand die geweld gebruikt om zijn, al dan niet politieke, doelen te bereiken. En fascisme is het naar ‘antidemocratische’ methoden grijpen, en door middel van bedreiging, intimidatie, vernieling of geweld proberen bepaalde idealen te realiseren. Het aantal incidenten in Nederland waarbij ‘antifascisten’ laten zien gebruik te maken van ondemocratische middelen om hun doelen te bereiken, stapelt zich op, in zoverre dat het inmiddels een trend is geworden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Antifascisme’ en ‘antiracisme’ is het fascismeracisme van deze tijd

 1. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade werd het te heet onder de sandalen, er werd in de publieke opinie te zwaar aangegeven dat de socialistische communisten de oorzaak zijn van de ondermijning van de maatschappij en de welvaart van Europa, de inmenging van de kleine Turkse Dictator in de politiek in Brussel ook een legitieme reden tot verzet is tegen het bewind van de Linksche Kerk, en wie lenen zich beter om de discussie uiteen te trekken dan een paar domme schreeuwers met een groot minderwaardigheidscomplex die een monoloog houden over racisme, de pers neemt het zwaar over en de aandacht is afgeleid van het Brusselse Bewind en gaat over tot de orde van de dag……..stilletjes in het geniep verder met de ontmanteling van Europa.

  Like

 2. karton zegt:

  De Joodse historicus Jacob Presser heeft volledig gelijk gekregen !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/06/30/russian-anti-terror-chief-jihadis-are-intentionally-spreading-coronavirus/

  CORONAVIRUS
  Russische anti-terreurleider: Jihadi’s verspreiden opzettelijk het coronavirus
  Terroristen gebruiken ‘geïnfecteerde leden om COVID-19 te verspreiden’.

  Het hoofd van het Russische antiterrorismecentrum heeft gewaarschuwd dat terroristen opzettelijk proberen het coronavirus te verspreiden en het als een soort bio-wapen gebruiken.

  Andrei Novikov, hoofd van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) van Rusland, vertelde het Russische staatspersbureau Tass dat de terroristen de gezondheidscrisis gebruiken om hun eigen agenda te bevorderen.

  “Terwijl regeringen de veiligheid van de gezondheid proberen te waarborgen, met de nadruk op de bescherming van het leven en de gezondheid van hun volk, profiteren recruiters van internationale terroristische groeperingen niet alleen van de moeilijke situatie om meer ‘jihad-soldaten’ te rekruteren, maar ze roepen geïnfecteerde mensen op leden om COVID-19 zo wijd mogelijk te verspreiden op openbare plaatsen, overheidsinstanties, enzovoort, ‘zei Novikov.

  De antiterreurchef merkte ook op dat terroristen worden belemmerd door lockdowns en dat ze dus ook andere manieren vinden om rekrutering en het verspreiden van angst te vinden.

  Like

 4. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/06/29/reddit-says-it-will-allow-hate-speech-against-people-who-are-in-the-majority/

  CENSUUR Reddit zegt dat het haatzaaien toestaat tegen mensen (blank) die in de meerderheid zijn

  Het sitebeleid inzake pesten en intimidatie zegt expliciet dat het niet elke groep zal beschermen.

  Nadat The Donald subreddit door Reddit was verbannen, vestigden gebruikers de aandacht op het beleid van de site op het gebied van aanzetten tot haat, dat expliciet geen bescherming biedt aan ‘mensen die in de meerderheid zijn’.

  Hoewel het maandenlang grotendeels inactief was nadat de eigenaren TheDonald.win hadden opgezet, verbood Reddit het forum waar meer dan 800.000 Trump-supporters woonden.

  Dit gebeurde op dezelfde dag dat streamingsite Twitch het kanaal van president Trump tijdelijk stopzette wegens ‘haatdragende taal’.

  Een interessant voorbehoud dat uit de censuur van Reddit naar voren komt, is dat het gedeelte van de site over het promoten van haat op basis van identiteit of kwetsbaarheid expliciet vermeldt dat haatdragende taal nog steeds is toegestaan ​​aan ‘mensen die in de meerderheid zijn’.

  Like

 5. Fascisme, socialisme, nationaal-socialisme, Marxisme, Leninisme, communisme, anarchisme, het zijn allemaal loten aan dezelfde tak, naast enkele minimale verschillen hebben ze vele overeenkomsten.
  De grootste Gemene Deler is dat ze allemaal totalitair zijn en daarmee dus anti-democratisch.
  Nou kunnen we natuurlijk net doen alsof democratie het hoogste goed is maar een gesprek met een gemiddelde stemgerechtigde legt al gauw de zwakte ervan bloot.
  Er mankeert echt wel wat aan de democratie alleen hebben we nog geen betere variant weten te bedenken.

  We hebben in ‘het vrije Westen’ een lange tijd van vrede gekend, en kennelijk maakt vrede mensen ook decadent, alles moet maar kunnen, geboden en verboden zijn uit de gratie.
  En juist dat maakt de tegenstellingen groter, polarisatie zeggen we tegenwoordig maar in feite is het breder dan dat.
  Men weigert rekening met elkaar te houden, een muziekje aanzetten ontaard al gauw in een geluidsinstallatie op maximum volume. Moet kunnen toch ?
  Nee dat moet niet kunnen, daar bezorg je een ander overlast mee.
  Auto en motorrijden ontaard al snel in levensgevaar voor een ander en het is oh zo makkelijk, een motor even in een gewone straat in de tweede versnelling in de rode toerentallen trekken lijkt voor de dader een licht vergrijp maar is dat niet, je tikt al snel de honderd kilometer of zelfs meer aan.
  Het lijkt voor sommigen misschien stoer maar het is gewoon oerstom.
  De ellende is dat er nauwelijks iets tegen te doen valt, rotondes en verkeersdrempels kun je niet eindeloos blijven gebruiken.
  Evenredig met het stijgen der welvaart is het fatsoen afgenomen.
  De veel verguisde uitdrukking van Balkenende “normen en waarden” bevatte veel waarheid en daar hebben we heden ten dage een chronisch gebrek aan.
  En je ziet het overal om je heen, ook hier op de site lees je vaak dooddoeners als ; “ze moeten ze ophangen”. Machteloosheid, zeker, en in zekere mate ook wel invoelbaar maar het is tegelijkertijd het begin van veel ellende.
  Volkert van der Graaf leefde ook in een milieu waar dat soort uitingen de normaalste zaak van de wereld waren, totdat hij het ten uitvoer ging brengen.

  Eén van de mooiste dingen uit het socialisme is de solidariteit, een individu dat tijdelijk buiten zijn schuld in de problemen komt financieel ondersteunen, wat is daar mis mee?
  Helemaal niks natuurlijk, totdat…. mensen niet langer het fatsoen hebben daar alleen in uiterste noodzaak gebruik van te maken.
  Vroeger voelden mensen zich bezwaard om gebruik te maken van sociale voorzieningen maar op enig moment is dat gaan vervagen en de politiek heeft nagelaten daar streng tegen op te treden.
  Resultaat; beroepswerkelozen.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Witte #BlackLivesMatter-demonstrant valt zwarte man aan die BLM-banners afbreekt

  Like

 7. Bas zegt:

  Niet alle zwarte beroemdheden zijn voor de gek gehouden door de cultus #BlackLivesMatter. Sommigen realiseren zich zelfs dat #Soros erbij betrokken is

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/30/black-politician-on-uncle-tom-slurs-he-got-for-going-against-blm/

  Exclusief: BAME UK-politicus over het ‘Uncle Tom’-misbruik waarmee hij werd geconfronteerd omdat hij tegen’ Marxist ‘BLM sprak

  Een Britse politicus heeft BLM-aanhangers ervan beschuldigd hem racistisch te hebben misbruikt nadat hij had gewezen op de radicale hard-linkse politieke ambities van de groep.

  London Assembly-lid David Kurten, die de afgelopen jaren bekendheid genoot omdat hij burgemeester Sadiq Khan herhaaldelijk ter verantwoording riep in debatten in de kamer van het stadhuis, sprak dinsdag met Breitbart London over het misbruik dat hij tegenkwam nadat hij zich uitsprak tegen radicaal links. vleugel agenda achter BLM.

  De vermeende aanslagen werden dinsdagochtend onthuld toen de heer Kurten schreef over de ironie van BLM-supporters die racistisch misbruik maakten van een BAME-man (Britse demografische term voor ‘zwarte, Aziatische en etnische minderheid’) omdat hij zijn politieke opvattingen niet deelde. Op de microblogsite Twitter Kurten, die zichzelf omschrijft als gemengd ras ‘met een Jamaicaanse vader en een Engelse moeder’, schreef: ‘De afgelopen maand ben ik een wasbeer genoemd, een oom Tom, een huis [n * *** r], een huisjongen en een ‘blanke’ van BLM-aanhangers, omdat ik het niet eens ben met hun marxistische doelen, hun geweld en vandalisme. Dus wie is racistisch? “.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/01/germany-considers-disbanding-special-forces-unit-after-discovering-members-hold-nationalist-views/

  Duitsland overweegt de Special Forces-eenheid te ontbinden nadat ze ontdekten dat leden nationalistische opvattingen hebben

  De Duitse minister van Defensie, Annegret Kramp-Karrenbauer, zou een grootschalige herstructurering van de elite-eenheid van de Special Forces Command (KSK) Bundeswehr overwegen na een reeks extreemrechtse extremistische beschuldigingen waarbij de leden van de eenheid betrokken waren.

  Uit informatie van het Defensiecomité van de Bondsdag is gebleken dat ten minste één compagnie van de eenheid – bestaande uit 70 soldaten – zal worden ontbonden, maar Kramp-Karrenbauer verwierp oproepen tot volledige ontbinding van de speciale troepen van het leger en zei dat ze nog steeds nodig waren.

  De KSK, opgericht in 1996, is een gespecialiseerde elite-eenheid die zich bezighoudt met gijzelingen in buitenlandse oorlogsgebieden, waardoor Duitsland kon opereren zonder de noodzaak om andere landen om hulp te vragen toen hun onderdanen werden ontvoerd.

  Sinds 2017 ziet de KSK echter een reeks beschuldigingen van extreemrechts extremisme, volgens een rapport van roddelblad Bild. Bij één incident zou een lid van de eenheid tijdens een afscheidsfeest een Hitler-groet hebben gegeven aan een officier die de eenheid verliet en de politie in Saksen vond later een voorraad wapens en munitie bij een van de gasten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s