“Slacht de Joden af!”: Demonstranten in Brussel roepen op tot oorlog tegen Israël

Screenshot (41)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een manifestatie afgelopen zondag in Brussel tegen een mogelijke Israëlische “annexatie” van delen van de “Westelijke Jordaanoever” hebben demonstranten de heftigste antisemitische leuzen gescandeerd. Terwijl dit EU-politici nauwelijks schijnt te interesseren, zijn joodse organisaties en enkele conservatieve politici geschokt. Aan de demonstratie in Brussel, die door de “Association Belgo-Palestinienne” werd georganiseerd, zouden ongeveer 400 mensen hebben deelgenomen.

philosophia perennis

Oproep tot oorlog tegen de Joden

Op video-opnames is te zien en te horen hoe de demonstranten in de straten tot “oorlog tegen de Joden” oproepen. Steeds opnieuw is de met haat vervulde kreet te horen: “Khaybar, Khaybar, oh Joden, het leger van Mohammed zal terugkeren” – een onder islamitische fanatici wijdverbreid gezang, dat Mohammed´s bloedbad op een joodse stam bejubelt.

Het Joods Wereldcongres (WJC) geschokt: “Zulke oproepen tot haat in de straten creëren een immense onveiligheid voor de joodse gemeenschap in België. Het is onacceptabel dat dit openlijke antisemitisme in onze samenleving aanhoudt”.

Ook kreten als “Slacht de Joden af!” waren tijdens de demonstratie in de straten van Brussel te horen, waaraan niet alleen “Palestijnen” en andere fanatieke moslims aan deelnamen, maar ook links-extreme groepen.

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, belangenverstrengeling, België, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, EUSSR, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Slacht de Joden af!”: Demonstranten in Brussel roepen op tot oorlog tegen Israël

 1. Peter zegt:

  Ja hoor ,daar zijn we weer,allemaal ‘ geschokt.’ media zijn de daders en ophitsers

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Wat voor schorum je binnen hebt gehaald. Gelukkig is de islam vrede, vraag maar aan die idioten.

  Geliked door 3 people

 3. Gienekehado zegt:

  Israel heeft van mij de vrije hand om indien nodig, een bom te gooien op anti-Joodse landen in Europa!! Zal ze leren die LAFFE HYPOCRIETE Jodenhaters!! Ook al heerst er Corona, steeds meer Joden uit de diaspora kiezen er voor om naar Israel te verkassen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Wat een hypocriet tuig daar in Brussel om tegen racisme te demonstreren en dan zichzelf hieraan schuldig te maken! En wat doen die huichelachtige linkse klootzakken daartegen ofschoon ze zelf tegen racisme zijn? Geen ene flikker en laat ze daar allemaal maar letterlijk de lucht in vliegen!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   én geen mondkapjes én geen 1,5m!

   Like

  • Jan zegt:

   “De moslims in Nederland worden langzamerhand buitengesloten, net als dat met Joden in de Tweede Wereldoorlog gebeurde”, aldus Job Cohen.

   De PvdA-frontman zegt dat zijn Joodse moeder hetzelfde meemaakte rond het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. De Joden werden langzamerhand buitengesloten en dat ziet Cohen nu met de moslims in Nederland gebeuren. “Praat met moslims en je hoort het.”

   Terecht zei Wilders:
   Wilders hekelt in een reactie de kritiek van Cohen. „Zijn vergelijking van moslims nu met de joden in de jaren dertig is te walgelijk en abject voor woorden. Het tegengaan van de islamisering en stevig aanpakken van bijvoorbeeld criminele Marokkanen is het puinruimen van de puinhoop die juist de PvdA van Cohen van pappen en nathouden, theedrinken en de boel bij elkaar houden heeft veroorzaakt”, aldus Wilders. „Cohen is nu echt volledig de weg kwijt, slaat in paniek als een wilde om zich heen. Hij is echt over zijn houdbaarheidsdatum als PvdA-leider heen.”

   Via de gekken van Krapuul:
   https://www.krapuul.nl/blog/21605/cohen-moslims-van-nu-zijn-de-joden-van-wo-ii/

   Cohen was toen al duidelijk de weg kwijt, wilde met het uitzetten van kleermaker Zekeriya Gümüs en zijn vrouw Esme laten zien dat hij dapper optrad. Cohen, een vies, hypocriet kereltje. Uiteindelijk behield hij zijn baan niet

   [https://www.youtube.com/watch?v=cmcfr-71DXQ]

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Toch zal Israel de strijd tegen de antisemieten niet staken omdat zij zich eens als het uitverkoren volk van God beschouwden. En dat werd gesymboliseerd door een aantal “onreine” vogels uit de Bijbel

    Wat de aasgier ons namelijk vertelt over Gods liefde

    De Bijbel over de gier, duif, arend en struisvogel

    ‘Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren.’ Het is misschien wel de bekendste Bijbeltekst over vogels. Maar in de Bijbel worden vogels vaker gebruikt om iets duidelijk te maken. Bioloog Klaas Nanninga zet een paar voorbeelden op een rijtje. “God is niet te groot voor een duif.’’

    De gier

    Veel Bijbelteksten die we kennen over de arend, gaan met even veel recht over de gier. In beide gevallen staat er in het Hebreeuws ‘nesjer’. De gier was het symbool van het machtige Egypte, de tegenstander van Israël. In Exodus 19:4 zegt God: ‘Jullie hebben gezien hoe ik ben opgetreden tegen Egypte, en hoe ik je op arendsvleugels gedragen heb en je hier bij mij heb gebracht.’
    Maar letterlijk vertaald, staat er: ‘hoe ik u op gierenvleugelen heb gedragen.’ Hier wordt opeens de ironie duidelijk: God gebruikt Egypte, de gier, om Zijn volk te laten ontsnappen. Ook het machtige Egypte is een werktuig in Zijn hand.

    Vanwege het aas eten en bloedvergieten, werden alle roofvogels (arenden, gieren en uilen) in Israël als onrein beschouwd: oneetbaar en weerzinwekkend. Toch hadden de Israëlieten ook oog voor de nuttige kant van gieren, het zijn immers opruimers in de natuur. Het Hebreeuwse woord voor aasgier is ‘rachamah’, wat met de Bijbelse begrippen ‘erbarmen’ en ‘ontfermen’ samenhangt. In Hosea 1 moet de profeet zijn dochter Lo-Ruchama noemen, omdat de Heer geen ontferming heeft over Israël. Zo kan zelfs een aasgier met Gods liefde worden verbonden.

    In de vroege christelijke kerk was de arend het symbool van Christus

    De arend

    Vroeger dachten mensen dat de arend hoger vloog dan elke andere vogel. Ook zou het de enige vogel zijn die rechtstreeks in de zon kon kijken zonder verblind te worden. In de vroege christelijke kerk was de arend daarom het symbool van Christus, omdat Hij in het verblindend licht van God kan kijken. Daarnaast symboliseert de arend de apostel Johannes, de man die blijk gaf van een scherpe blik voor het geheim van God in Christus. Om die reden staat op oude preekstoelen soms een uitgesneden arend.

    De duif

    Het is een bijzondere gebeurtenis: God laat zich tijdens de doop van Jezus zien in de gedaante van een duif om Zijn Zoon te bemoedigen (Marcus 1:10). Je zou kunnen zeggen dat de Heilige Geest toen de ‘postduif ’ van God was, met een berichtje uit de hemel. De duif werd het symbool van het nieuwe leven en staat vaak afgebeeld op doopvonten. En in de vroege christelijke kerk werden met Pinksteren duiven in de kerk losgelaten.

    De duiven die nu vaak bij een huwelijk worden losgelaten, hebben eerder een heidense achtergrond. De duif werd later namelijk ook gewijd aan Venus, godin van de liefde, en staat symbool voor tedere liefde en echtelijke trouw. In Israël werd de duif ook gebruikt als offer voor de armen.
    Toen de Heilige Geest zich als duif liet zien, was dit vast een verwijzing naar het offer dat Jezus kwam brengen. Bijzonder: als Zijn reddingsplan in werking treedt, bedient God zich van Zijn eigen schepping en is Hij niet te groot om in een duif te passen.

    De struisvogel

    Struisvogels en Israël: het lijkt geen logische combinatie. Dat klopt, want sinds 1948 zijn deze vogels uit die streken verdwenen. Maar in de tijd daarvoor was het een alledaags verschijning, ook in de tijd van de profeet Jesaja (Jesaja 13:21).

    Het zijn indrukwekkende vogels. Een volwassen mannetje is ruim 2,5 meter hoog en 150 kilo zwaar. Een omelet van een struisvogelei is even groot als die van 24 kippeneieren! In de voortplantingstijd vormt het mannetje een harem van meerdere vrouwtjes. In de nesten liggen de eieren van alle partners, soms zijn dit er wel veertig tot zestig.
    De mannetjes broeden zelf mee en waken ’s nachts tegen roofdieren. Omdat er zoveel eieren zijn, lukt het niet ze allemaal goed te bebroeden. Een aantal eieren wordt opgegeten of vertrapt.
    In Job 39:16-21 wordt daarom over de struisvogel gezegd dat God haar het verstand heeft onthouden, waardoor ze een slechte moeder is die haar eieren in de steek laat. In de praktijk valt dat mee en blijken struisvogels zorgzame ouders.

    De huidige joden moeten zichzelf al meer als arenden en struisvogels gedragen tegen hun vijanden dan als duiven!

    Like

 5. Gienekehado zegt:

  Hoe IDIOOT wil je het hebben!! Mbt. de INLIJVING van hun eigen landje binnen het Kalifaat, het desastreuze immigratiebeleid, hebben wij die HYPOCRIETE LAFAARDS met nog geen woord over gehoord!! Landverraders van het ergste soort!! Am Israel Chai!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/kamer-schaart-zich-achter-kritische-motie-over-israël/ar-BB169ZvZ?ocid=spartanntp

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Alsof die MINKUKELS op 2513 AA kunnen inschatten welke gevaren er op de loer liggen voor de Joodse Staat in de toekomst!! Bemoei je met eigen VERKLOOT landje, Hypocriete Landverraders!!

   Geliked door 2 people

 6. antiislamnu zegt:

  Iedere boeren lul zag dit 20 jaar geleden al aankomen inplaats van er wat aan te doen roept men dat de Marokkanen de nieuwe joden zijn .
  Ik zeg oprotten met de volgers van het geloof van de pedofiel zij integreren niet en zijn dat ook niet van plan te doen.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   En dat kwam uit de mond van niemand minder dan theedrinker Job Cohen

   “De moslims in Nederland worden langzamerhand buitengesloten, net als dat met Joden in de Tweede Wereldoorlog gebeurde”, aldus Job Cohen.

   De PvdA-frontman zegt dat zijn Joodse moeder hetzelfde meemaakte rond het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. De Joden werden langzamerhand buitengesloten en dat ziet Cohen nu met de moslims in Nederland gebeuren. “Praat met moslims en je hoort het.”
   https://forum.fok.nl/topic/1575275/1/50

   Like

 7. Julia zegt:

  Pak eens al dat grootste deel tuig wat hier dagelijks Europa binnen vaart en dergelijke demonstraties voert tegen welk volk dan ook flink aan verzamel ze op water en brood achter hekken en ga over tot massale uitzetting. Dat grotendeels import komt hier alleen om te profiteren, handjes op te houden en rassenoorlog te ontketenen. Dit is in een beschaafde samenleving onacceptabel en dient keihard de kop worden ingedrukt alsmede hun mede oproerkraaiers. Dit soort barbaren en misselijkmakende oproerkraaiers zijn de meest gevaarlijke en besmettelijke virus en gif binnen de samenleving. Meer woorden wil ik en kan ik er niet meer aan vuil maken en verwacht dan ook dat de politiek op komt voor onze samenleving en nu eens voor altijd en goed door pakt, geen enkele oproer (dit is geen demonstratie) meer accepteert en dit tuig überhaupt verbiedt binnen onze grenzen en samenleving door tot massale uitzetting van dit tuig over te gaan en draai vooral de subsidies naar het soort landen terug waar dit tuig vandaan komt en blijkbaar thuis hoort.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  ‘Soort zoekt soort’ en de grootste antisemieten zijn de Brusselse Socialisten zelf, dus worden openlijke steunbetuigingen toegestaan en zelfs bejubeld…de haat van de Linksche Looney Brigade heeft zich diep geworteld.

  Like

 9. Johandederde zegt:

  waar blijft jetten klaver kaag ollengron ascher de christelijke partijen, maar owee als BLM weer van zich laat horen. bah schijnheilige volksvertegenwoordigers.

  Like

 10. ruud beijer zegt:

  Zou het CIDI al op de hoogte zijn?
  Of zijn die druk met hun hetze tegen de PVV en het Fvd?
  Ik denk het laatste. Terwijl de PVV en het Fvd de enige partijen zijn die het voor de Joodse staat opnemen.

  Like

 11. Bob zegt:

  Voor de politici en de media is jodenhaat geen racisme.
  Ook hier in NL zijn zulke demonstraties geweest.
  De politci en de media hoorden de moordzuchtige leuzen
  niet.
  Partijen als GL, sp, CU, Pvdaen vele anderen die mee
  liepen hadden zgn niets gehoord.
  Ook de JUSTUELE ORGANEN zijn doof.
  Als je vraag of er meer of minder Marokanen moeten zijn
  liggen de aanklaag formulieren op de politie buro’s klaar.
  Wie zulke parijen stemtnoem ik een jodenmoordenaar,
  evenals het gezag dat er niets tegen doet.
  Dejavu.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Slacht de Joden af vervolgens…slacht de blanken af

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s