VIDEO Joost Niemöller en Thierry Baudet: “Iedereen is bang”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Joost Niemöller en Thierry Baudet: “Iedereen is bang”

 1. wauso zegt:

  Beste W.H.J. Reiss,

  We hebben de volgende vraag van u ontvangen:

  Aan dhr. Bruls,
  Enkele jaren terug toen Hr. wilders riep dat hij wel wat minder, minder, minder (criminele) Marokkanen in Nederland wilde hebben stond U aan het front met Uw folders om Hr. Wilders aan het kruis te nagelen. Nu treft het Uzelf (ik mag op GeenStijl lezen dat U een wegkijkende Clown bent) en hoor ik al termen als Bruls ‘De Buigende Bukker’. Door destijds al partij te kiezen voor criminele Marokkanen liet U al blijken dat u als Burgemeester niet op de juiste plek zit. Nu moet U zelf daadkrachtig optreden en geeft U niet thuis. In mijn optiek bent U dan als burgemeester (voor de gehele bevolking) geen knip voor de neus waard. Uw baantje heeft U te danken aan partij vrienden net als vele anderen van Uw ‘soort’. Ondeskundig en hypocriet, en daar moet U het mee doen vandaag.
  groet,
  W.H.J. Reiss

  Uw vraag heeft het kenmerk: 74674123

  Met vriendelijke groet,
  Gemeente Nijmegen

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Ook het stadje van ‘De Buigende Bukker’ kan niet zonder de AFGEJATTE miljarden van de Onnozele Kaaskoppen, owg SUFKUTTEN! “De Jeugdzorg” schrokt zoal 80% op!! Bij een evt. 2e golf, komt “de jeugdzorg” de straat op. Succes Buigende Bukker!!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Hoe maak je een volk monddood? door ze allemaal uit te maken voor racisten en direct strenge maatregelen en sancties uitvaardigen, een politiek ‘cordon sanitaire’ om de volksvertegenwoordiging te ontmantelen en de publieke opinie volledig buiten de politiek te houden…….monddood zodat er hard kan worden opgetreden tegen elke vorm van meningsuiting.
  Hoe is het toch mogelijk dat iedereen er als geslagen honden bij blijven staan…..terug bijten!!!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  De ophef over 1 woordje idd. Volkomen hysterisch en dat vond ik toen direct al en niet alleen in de media,maar ook bepaalde mensen om me heen verbaasden me toen hoe druk ze zich zaten te maken over notabene 1 woord.

  Hoe snel mensen op te winden zijn en hoe snel men achter elkaar aan zit te hollen. Dat vind ik nou juist beangstigend.

  Like

 4. Baudet heeft de feiten (weer) goed gezien; met de grootste ledenpartij van ons land zijn er gelukkig meer mensen die de aantasting van ons land door klimaatleugens en immigratie zien

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Voor 98% van de Kaaskoppen is dit gewauwel, snappen er geen fuk van en dromen ’s nachts van Irma, de gebarentolk die zo pijnlijk missen! (waarin een klein land, groot kan zijn!)

  Like

 6. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/07/01/myrthe-19-haalt-17-000-handtekeningen-op-tegen-straatintimidatie-door-allochtone-jongeren/

  Myrthe (19) haalt 17.000 handtekeningen op tegen straatintimidatie door allochtone jongeren
  Myrthe zal nu wel kapot worden gemaakt door Arie Boomsma, adverteerders, Nikki Sterkenburg en Rianne Meijer

  Myrthe, Myrthe, Myrthe! Meisje, wat doe je! In dit huidige tijdsgewricht, in ”’vrij”’ Nederland, kun je toch écht niet meer zomaar zeggen wat je wil, dat weet je toch wel? Laat staan als het gaat om evidente waarheden waarvan iedereen al lang weet dat het waarheden zijn, maar die niemand hardop durft uit te spreken omdát het evidente waarheden zijn. Dat MAG helemaal niet in de ”’vrije democratische rechtstaat”’ (lol) Nederland anno 2020! Juist omdát het waar is dat straatintimidatie vooral een probleem is onder allochtone ”’jongeren”’ (‘hebben ze legitieme redenen?’) mag het niet worden gezegd. Vrijheid = onvrijheid. Krijg je bij de colleges psychologie soms geen lessen Dubbeldenken?

  Snap je dan echt niet dat de gedachtenpolitie onder leiding van Arie ‘NSB’ Boomsma, Norbert ter Hall, Unilever, Gilette, Albert Heijn, Nestlé, Zespri, Ewoud Butter, Nikki Sterkenburg, Rianne Meijer, nog 300 totaal talentloze en volstrekt onbekende subsidietrekkers, zelfs een motherfucking hoogleraar journalistiek(!), Diederik Gommers, de baas van alle IC’s in Nederland die nu óók ineens schijnt te weten wat je wel en niet mag zeggen in Nederland, een VPRO-programmamaker die Tim heet, Wilfred Genee en de rest van twitterend NSB-Nederland (herhaling: En, Es, Béé) er nu alles, maar dan ook echt ALLES aan zullen doen je kapot te maken?

  Meisje, je hebt zojuist de poorten van de Hades wagenwijd opengezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s