Vrijheid is niet meer vanzelfsprekend

Screenshot (33)

(Door: “Elise Nijmegen”)

Vrijheid beleeft iedereen anders, maar is voor ieder van ons heel belangrijk! Vrijheid is, helemaal in deze tijden, niet meer vanzelfsprekend. We worden mijns inziens als bevolking steeds meer in een communistisch regime geduwd. Al jarenlang wordt aan ons gevraagd om ons steentje bij te dragen, om meer te gaan betalen op allerlei fronten, en nu wordt ons onze vrijheid ontnomen. Van een vrij land met een bevolking die zich geïnspireerd, sterk, moedig en vrij voelt naar een door de politiek gecreëerde bange, onveilige, onvrije maatschappij waarin angst regeert, samen met het RIVM, de WHO, de EU en de VN. En waarbij de politie door de politiek wordt misbruikt, vrouwen en mannen die in dienst zijn getreden voor volk en vaderland staan nu, in opdracht van in mijn ogen krankzinnige burgemeesters die hun opdrachten van Rutte&Co hebben gekregen, lijnrecht tegenover de bevolking die ze zouden moeten dienen! Het is te ziek voor woorden!

Hieronder een oma die vorige week naar de demonstratie kwam om te vechten voor haar, onze en de vrijheid van haar kinderen en kleinkinderen. Ze is vorige week door de politie geslagen en kwam, heel moedig, deze week weer naar Den Haag om, net zoals onze voorouders voor ons gedaan hebben, te strijden voor vrijheid! Deze vrouw werd, zoals met zoveel mensen is gebeurd die hun recht op demonstreren opeisen, ingesloten door de politie. Het filmpje is emotioneel, maar de vrouw heeft zo ontzettend gelijk.
https://m.facebook.com

Hieronder een filmpje aan alle politieagenten die mensen stoppen in hun vrijheid, die de Nederlandse bevolking stoppen om te demonstreren. Die de vrijheid van meningsuiting ook in kleding niet respecteren. Iedereen snapt dat ook u rekeningen heeft die u moet betalen, maar dit soort orders opvolgen die tegen de Nederlandse bevolking worden gebruikt, is onbegrijpelijk!!
https://youtu.be

Hieronder een interview van Katja-Katja Gelbewesten op VK.com met iemand die zijn ervaring over de “verboden demonstratie ” in Den Haag en de hele politieke bende geeft. Ik was erbij in Den Haag, het was onwerkelijk. De hoeveelheid politie, het zag, zowel op het station als daar omheen, geel van de politie; te paard, te voet, op de fiets, in grijze en gewone politiebusjes en alles was afgezet. Afgezet, omdat demonstraties voor de vrijheid een gevaar opleveren voor de volksgezondheid en een demonstratie van de zogenaamde “antifascisten” geen gevaar oplevert…
https://vk.com

Deze “ongemakkelijke” tijd, deze maatregelen die de politiek ons oplegt zonder gegronde reden, de bedrijven die failliet gaan om deze zogenaamde “pandemie”, de ouderen die nog steeds hun vrijheid niet terug hebben en opgesloten zitten, het gebeurt allemaal om het virus waaraan minder mensen sterven dan aan de gewone griep!! En voor de griep doen we het land niet op slot, ontnemen we de mensen het recht op demonstreren niet, sluiten we geen ouderen op, dicteren we geen nieuw normaal, houden we vrijwillig wel wat meer afstand en regeert het gezonde verstand van de mensen.

Het is tijd om na te denken over de toekomst van uw (klein)kinderen). Wilt u dat ze vrijheid kennen? De Nederlandse vrijheid waar zo hard voor is gevochten en die nu in deze “politiestaat”, deze pedocratie, niet meer bestaat?
https://revolutionaironline.com

Al die groepen, of het nu de boeren, de bouwers, de mesnen van viruswaanzin, de verzetsgroepen, de voetbalsupporters, de motorrijders, de leraren of andere terecht bezorgde burgers zijn, we willen allemaal vrijheid! Al onze kinderen willen vrijheid! Daarom is het belangrijk dat organisatoren van verschillende groepen contact leggen met elkaar, zodat we samen, want samen kunnen we deze waanzin stoppen, bij de volgende demonstratie voor het behoud van onze vrijheid, of die nu wel of niet wordt verboden, met minimaal een miljoen mensen onze stem laten horen!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vrijheid is niet meer vanzelfsprekend

 1. BertG. zegt:

  Ik heb hier maar 1 verklaring voor, agenda 21.
  De insiders en kenners weten dan wel wat ik bedoel.

  Like

 2. Htsk day zegt:

  Spoedwet is staatsterreur!

  Ik wist dat het erg gesteld was met de spoedwet (die nog steeds op tafel ligt maar waarvan behandeling is uitgesteld), maar zo erg …

  Luister naar deze toespraak van Bas Filippini van Privacy First en huiver.

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/06/spoedwet-is-staatsterreur/

  Like

 3. Julia zegt:

  Elise helemaal mee eens hoe Rutte en rest van de linkse Haagse maffia ons zonder meer onze vrijheden hebben afgenomen, de chaos die mede door de terroristische organisaties ANTIFA, Kick Out en de zwarte oproerkraaiers dagelijkse fiat geven om de samenleving verder op zijn kop te zetten. Er wordt nu bij de propaganda media gesteld dat 2/3 van de bevolking meer vertrouwen heeft in de Haagse maffia die de opdracht uitvoeren van al die elitaire machtswellustelingen die alleen miljarden meer gaan verdienen een land totaal kapot maakt zowel economisch als maatschappelijk. Dan vraagt men zich toch af of inderdaad 2/3 van ons volk zo dom zijn en blijven weg kijken. Ondertussen wacht ons de rekening die wij vet gaan betalen zie o.a. hoe het verkapte inleveren van het salaris in Nederland wordt verkocht het plan is om tijdens de spits de werkende bevolking uit te gaan kleden onder het mom van spitsheffing die enkele tientjes tot honderd euro per maand moet gaan kosten, de gemeentelijke belastingen die sterk omhoog gaan omdat de gemeenten failliet zijn en dit op de ingezetenen gaan verhalen) kortom de volgende financiële domper die meer en meer mensen o.a. door massaal banenverlies en faillissementen de afgrond in werken). Velen zullen vooral volgend jaar merken wat de Rutte en de rest van de Haagse maffia ons volk heeft aangedaan. Dan is het toch ook nog onvoorstelbaar dat velen het blijkbaar fantastisch vinden dat onze ouderen door wanbeleid onnodig zijn gestorven of nog zullen sterven alsmede de mensen die door uitgestelde medische zorg hier grote gevolgen van hebben of krijgen. Blijkbaar is het besef nog niet door gedrongen hoe desastreus alle gevolgen zijn. Verder leven onder dictatuur, geen enkele vrijheid meer, totale overheidscontrole, enorme teruggang van inkomen en welvaart, tweedeling die uitmondt tot meer en meer ellende, sociale contacten die worden beperkt, gematigde en dure gezondheidszorg die straks niet meer voor iedereen toegankelijk is en dat wordt bepaald wie wel of niet voor operaties, e.d. in aanmerking komt en de vraag is wat staat ons nog meer te wachten. Volwassenen van nu die zo hun kop in het zand blijven steken en achter het nieuwe communisme en politiestaat staan zijn mijns inziens de grootste egoïsten t.o.v. hun kinderen omdat zij te laf zijn om zich massaal te verzetten tegen het onrecht wat ons door de huidige politici is en wordt aangedaan zodat zij nimmer nog weten wat vrijheid is en wat democratie betekent. Is dit wat ouders hun kinderen gunnen alleen al omdat zij de strijd niet aandurven en achter een corrupte regering staan en blijven knielen voor terroristisch goedgekeurd terreur zoals aan de eisen en wensen die door o.a. BLM en linkse activisten gehoor te geven en zelfs hiervoor onze cultuur, tradities en geschiedenis de nek omdraaien. Hoe een eens zo mooi land door een te grote tolerantie en gastvrijheid t.o.v. minderheden en jaren wanbeleid van de regering ten onder is gegaan is om te huilen.

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  HEAR, HEAR!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik had echt ontzettend medelijden met de oma die ingesloten werd door politie! Wat mij ontzettend boos maakte, was de outfit van de politie. Helmen, schilden en stokken! Tegenover ongewapende burgers!
  Overheid, waar zijn jullie mee bezig? BLM werd onder toezicht van de politie geen strobreed in de weg gelegd, maar mensen met goede bedoelingen, ‘gewapend’ met bloemen, die sluit je in.
  Mijn respect voor de politie is over. Zij zijn degenen waarmee we in de toekomst op tal van terreinen te maken krijgen, en dan niet in positieve zin! Deze mevrouw kon geen kant op. Dat was behoorlijk angstig voor haar!

  De tijd is rijp om af te rekenen met al degenen die voor deze WAANZIN verantwoordelijk zijn!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wereldschokkend onderzoekje: steeds meer Nederlanders zijn wel klaar met die vleermuizengriep. Heel frappant want er gaan in Nederland iedere dag nog steeds circa nul mensen dood door corona, precies evenveel sterfgevallen als constitutioneel eczeem, ADHD, gedragsstoornissen en contacteczeem SAMEN. Vooral mensen tot 55 jaar hebben kotsbeu van corona en met name Friezen en Zeeuwen willen weer normaal over straat zonder iedere dag de visgraten in de baard van Jaap van Dissel te hoeven tellen. Wat natuurlijk ook weer niet wil zeggen dat je met je gele hesje, een Mark Rutte Oprutte-vlag, je zes overgebleven tanden en een stel afgerukte margrieten en rozen in je hand als een staatsdebiel de oproerpolitie moet gaan staan uitdagen – doe gewoon ff lekker normaal en dan kunnen we straks weer lekker met z’n allen naar het café! Is het al tijd voor bier of WAT.
  https://www.geenstijl.nl/5154166/corona-nederlanders-zijn-er-klaar-mee/

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Elise ik begrijp de bevolking niet meer dat ze zich zo laten inpakken door die ramp genaamd Rutte.
  Ik praat even voor mijzelf en1. ben hun bezit niet.
  2. Ik laat mijn vrijheid NIET door wie dan ook afpakken.
  3. Geweld door de politie of wie dan ook wordt door mij met groter geweld beantwoord.
  Men zal misschien denken heb je hem weer ok. geen probleem hoor maar weinig mensen kennen mij laat ik het hierbij houden.
  Ik heb een aardige kennis kring in Nederland en Duitsland van goed tot slecht.
  Maar ik denk dat het de Nederlander gewoon nog te goed gaat en ze dat op de koop toe nemen maarrrr daar komen tzt. wel te laat achter en is huilen te laat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Vangie, ik wil niet vervelend worden, maar jij zit al zo wat een half jaar verplicht opgesloten.
   Hoe bedoel je, ik laat mijn vrijheid niet afpakken. Daar ga jij niet eens zelf meer over.
   Verplaats jij je buiten, wat strafbaar is voor jou, dan krijg je direct met politie geweld te maken die met M16 rond lopen, want jij hebt geen pas/ toestemming.
   Wat ga jij dan doen als ze geweld toepassen omdat jij niet eens buiten MAG komen.
   En dat geweld gaat dan wel wat verder dan wat je hier ooit zal meemaken.
   En wat ga jij doen als Duerte besluit dat iedereen verplicht gevaccineerd wordt?
   Bij scholieren is het daar al verplicht.
   Besef jij wel dat jij in een land woont waar een dictator de baas is over iedereen.
   Blijf je daar dan wonen of verplaats jij je dan naar een ander land.
   Eigenlijk weet jij nog steeds niet waar je nou aan toe bent en wat er gaat gebeuren en of iets verplicht wordt.
   Over helemaal niets in jouw leven in de Philipijnen kun jij meer zeker zijn.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    BertG. Je hebt gedeeltelijk gelijk.
    Alleen ben ik een buitenlander die hier woont en als ik zou doen wat ik in Nederland zou doen sta ik zo op het vliegveld enkeltje Nederland.
    Deden ze dat in Nederland maar met dat roof gajes.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En mijn reactie is niet een vorm van leed vermaak, mocht je dat denken.
   Ik vind het verschrikkelijk hoe jij er daar aan toe bent en letterlijk geen moer meer heeft te vertellen over jouw eigen vrijheid.
   Ik begrijp dat deze site dan ook een geweldige uitlaat klep is.
   Maar echt overtuigend zijn jouw reactie nou ook weer niet te noemen gezien je eigen situatie.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Ik begrijp je wel zie mijn vorige reactie aan jou.
    En ik moet ook kritiek kunnen incasseren.
    Maar zoals ik schreef ben ik voor Duterte een buitenlander en ik wil het land niet uit gedonderd worden.
    Dus hou ik me hier gedeist.
    Maar de Filippijnen heeft verplaatsen tov.Nederland.
    En er is nergens op deze wereld een paradijs.
    En zo verschrikkelijk heb ik het nou ook weer niet lockdown is grotendeels opgeheven.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Goed om te lezen dat je alweer wat meer vrijheid hebt daar.
    Lijkt mij verschrikkelijk om verplicht in je eigen huis opgesloten te zitten.

    Like

 8. Hans van Straaten zegt:

  Zoals gewoonlijk ben ik het weer volledig met je eens. Van de week weer eens visite gehad maar er is met de meeste mensen niet te praten, zijn zo bang gemaakt. Je kan er niet eens over praten.
  Op het werk is de waanzin ook compleet. Overal stickers op buro’s op de vloer, het lijkt het kleinpolderplein wel. En het leuke is dat dit pas 3 weken gebeurd is dus ver na de “piek”.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Voordat D66-minister Sigrid Kaag haar ambities om de eerste vrouwelijke minister-president van de Pays-Bah te worden gaat waarmaken,is het de voorliefde voor haar oud-werkgever de Verenigde Naties dat ons ernstig doet vermoeden dat ook zij slechts een EU-marionet is, de Pays-Bah word meer en meer een schim van wat het ooit was, precies wat de andere lidstaten met ons voorhebben, we worden kaalgeplukt en belazerd en ik ben zeker niet benieuwd hoe zij dat aanpakt en uit wiens naam zij deze opdracht uitvoert….al kan ik het wel raden.

  Like

 10. Lucie zegt:

  Viruswaanzin wil samengaan met BLM,waar de vriendin van de leider van Viruswaanzin lid is van blm,stinkt dit niet enorm?

  Like

 11. Sinyo zegt:

  Zoals toen de ouderen zongen, piepten vrolijk de jongen.
  Zoals vele ouderen nu zingen, laten zij voor de jongen de hel binnen dringen!!!!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Oude mensen zijn altijd de lul. Daarom moet je het gezegde omdraaien in; Zo de ouderen piepen, zo zingen de jongen. Oude mensen kunnen alleen nog maar piepen, simpelweg omdat ze in de knel zitten door een misdadige overheid.

   Like

   • Sinyo zegt:

    Sinyo begrijpt wat je bedoelt. Met jongen bedoelt hij de kids. Vergelijk onze kat heeft jongen. En de ouderen zijn de ouders dezer jongen. En als je al geruime tijd kunt zien en horen velen, die komen uit de linker hoek, aan het uitkramen zijn, zal de toekomst voor die jongen (naar zijn maatstaven) een hel worden.
    De Toekomst: lees hieronder de inbreng van dht Köhhler

    Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  De boven ons geplaatsten, dat wil zeggen: Brussel, ’t Torentje, Gates, Soros, Bilderberg, de WHO, zijn bezig met de uitvoering van hun plan. Samen met BLM, KOZP, Antifa en noem ze maar op, is de bedoeling om zoveel mogelijk onrust en rotzooi te schoppen, want: In troebel water is het goed vissen. Als het hele land overhoop gehaald is, de economie op z’n kont ligt, de ouderen, die zo nodig beschermd moeten worden, wat betekent dat ze in de verzorgings- en verpleeghuizen mogen creperen, door het beleid van Hugo de Jonge zijn gestorven, dán is het moment voor de NWO om toe te slaan. Het is zelfs te laat voor een burgeroorlog of een staatsgreep. Want wat we ook doen, we zitten volledig ingekapseld in de EU. Als wij Rutte en z’n handlangers verjagen, nemen Merkel en Macron het over. Vluchten kan niet meer.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Kinderachtig…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/ja-hoor-ook-k3-gecancelled-wegens-racisme-egyptisch-verkleedpartijtje-is-cultural-appriopriation/

  Ja hoor! Ook K3 gecancelled wegens “racisme”: Egyptisch verkleedpartijtje is “cultural appriopriation”

  De Black Lives Matter-storm is nog lang niet overgewaaid. Na de standbeelden moeten ook de kinderhelden eraan geloven. Behalve Zwarte Piet moet ook K3 op de schop: de drie meiden zouden namelijk aan culturele toeëigening doen door een nieuwe film aan te kondigen die zich afspeelt in het oude Egypte.

  Dat wordt de dames niet in dank afgenomen door horden social justice warriors op Twitter. De zelfbenoemde huilebalk “Elsjepelsje” laat weten: “In een tijd van Black Lives Matter en we allemaal hebben besloten dat cultural appropriation niet meer kan komt K3 in 2020 met dit.” Zij krijgt bijval van Rebekka Timmer, bestuurslid in Sylvana Simons’ partij BIJ1: “En zo begint het: kinderen aanleren dat je iedere cultuur maar als grapje, mode of act kunt gebruiken.” BLM-activist Didsie voegt toe: “K3 zijn witte MENSEN die nu Egyptenaartje spelen en dat is anno 2020 niet meer ok.” De dames kregen honderden retweets en likes met hun berichten, en verdedigen hun voorstel tot het ‘cancellen’ van de meidengroep

  Misschien lijken wij met ons DNA echer veel meer op de farao’s dan de huidige Egyptenaren…?

  Like

 14. Bas zegt:

  K3 mag zich niet verkleden als farao?
  https://uk.reuters.com/article/oukoe-uk-britain-tutankhamun-dna/half-of-european-men-share-king-tuts-dna-idUKTRE7704OR20110801

  De helft van de Europese mannen deelt het DNA van King Tut

  LONDEN (Reuters) – Tot 70 procent van de Britse mannen en de helft van alle West-Europese mannen zijn verwant aan de Egyptische farao Toetanchamon, zeiden genetici in Zwitserland.

  Wetenschappers van het DNA-genealogiecentrum in Zürich, iGENEA, reconstrueerden het DNA-profiel van de jongen Farao, die op negenjarige leeftijd de troon besteeg, zijn vader Achnaton en grootvader Amenhotep III, gebaseerd op een film die gemaakt was voor Discovery Channel.

  De resultaten toonden aan dat King Tut behoorde tot een genetische profielgroep, bekend als haplogroep R1b1a2, waartoe meer dan 50 procent van alle mannen in West-Europa behoort, wat aangeeft dat ze een gemeenschappelijke voorouder delen.

  Onder hedendaagse Egyptenaren ligt dit haplogroep-contingent onder 1 procent, volgens iGENEA.

  “Het was heel interessant om te ontdekken dat hij tot een genetische groep in Europa behoorde – er waren veel mogelijke groepen in Egypte waar het DNA toe had kunnen behoren”, zegt Roman Scholz, directeur van het iGENEA Centre.

  Ongeveer 70 procent van de Spaanse en 60 procent van de Franse mannen behoort ook tot de genetische groep van de farao die meer dan 3000 jaar geleden over Egypte regeerde.

  “We denken dat de gemeenschappelijke voorouder ongeveer 9.500 jaar geleden in de Kaukasus woonde”, vertelde Scholz aan Reuters.

  Naar schatting begon de eerste migratie van haplogroep R1b1a2 naar Europa met de verspreiding van de landbouw in 7.000 voor Christus, volgens iGENEA.

  Like

 15. Bas zegt:

  Groepsimmuniteit?
  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/30/sweden-sees-largest-number-weekly-coronavirus-infections-ever/

  Zweden ziet het grootste aantal wekelijkse coronavirusinfecties ooit

  Zweden zag de afgelopen week een recordaantal nieuwe Wuhan-coronavirusinfecties, met meer dan 9.000 nieuwe bevestigde gevallen, aangezien het aantal sterfgevallen als gevolg van het virus 5.200 bedroeg.

  Vorige week zag het Scandinavische land 9.094 nieuwe gevallen van het Chinese virus, volgens cijfers die zijn vrijgegeven door het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding en de Wereldgezondheidsorganisatie. De stijging is de grootste wekelijkse stijging in Zweden sinds het begin van de wereldwijde gezondheidscrisis en staat in contrast met de buurlanden waar het aantal infecties is afgenomen.

  Zes academici, waaronder professor Olsen, tekenden later eind mei een brief waarin stond: “Onze situatie vanuit mondiaal perspectief moet als rampzalig worden beschouwd. Als de Volksgezondheidsautoriteit dit niet aanpakt, wordt het hoog tijd dat de besluitvormers in ons land, onze regering en het parlement dat doen. ‘

  Like

 16. vangie1206j zegt:

  Ja inderdaad het is een soort gevangenis.
  Op mijn 73 verjaardag zat ik voor het eerst zeg maar in huis arrest had alleen geen enkelband om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s