Antwoord staatssecretaris op asieloverlast: een ’time-out’

Screenshot (54)

(Door: Valentijn Bartels)

DEN HAAG – Overlastgevende asielzoekers krijgen voortaan een ’time-out’. Dat schrijft staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie, foto) aan de Tweede Kamer.

De VVD-bewindsvrouw denkt met de afkoelperiode raddraaiers aan te kunnen pakken. „De overlastgever krijgt dan minimale voorzieningen, maar wordt nog wel voorzien van opvang en de belangrijkste levensbehoeften. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaat zorgen dat elk asielzoekerscentrum een time-out plek krijgt”, schrijft Broekers-Knol.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland. Bookmark de permalink .

34 reacties op Antwoord staatssecretaris op asieloverlast: een ’time-out’

 1. BertG. zegt:

  Hier valt niks meer zinnigs over te zeggen.
  Hoe dan ook, ze mogen nooit en te nimmer terug gestuurd worden, wat er ook gebeurt, of wat ze ook uitvreten.
  Dus nu zetten ze ze even in de hoek, zo als ze bij kleine kinderen ook wel doen die even moeten afkoelen of om er eens goed over na te denken waar ze mee bezig zijn.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Mevr. Broekers-Knol weet absoluut niet waarover zij praat. Ze lult maar een eind weg, maar begrijpt er niks van. Dat mens moet eens gaan praten met inwoners van bijv. Ter Apel of Hoogeveen. Zij denkt vast dat die overlast bestaat uit bijv. belletje trekken of de tong uitsteken, “Vluchtelingen” zijn (ongenode !) gasten en dienen zich als zodanig te gedragen. Als zij overlast veroorzaken dienen ze verwijderd te worden uit Nederland, verder niks. “time-out” ?? Dat mens is gek of bezopen !

  Geliked door 5 people

 3. Lise zegt:

  Het mens is totaal gestoord!

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  Behandel deze mensen als kleine kinderen en men krijgt ook kleutergedrag terug, wat een opmerkelijke handelswijze voor het corrigeren van geharde criminelen en het terugdringen van recidivisme, onze toekomst en veiligheid liggen in capabele handen…………………brrrr

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Mevr. Broekers-Knol weet niet waarover zij praat. Als zij dat n.l. wél zou weten dan had zij niet zo stom staan lullen. Een “time-out”, hoe bedenk je het ?
  Zij zou eens moeten gaan praten met inwoners van bijv. Ter Apel of Hoogeveen; nu dénkt zij dat de overlast bestaat uit belletje trekken en de tong uitsteken.
  Ik denk dat zij niet helemaal bij zinnen was toen zij deze belachelijke uitspraak deed óf………zij was, weer eens een keer, straal bezopen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Heniusz zegt:

  Zo ver voor “keihard optreden” tegen “overlast” veroorzakende asielzoekers. Lees voor “overlast” gewoon de waarheid: Criminaliteit en voor “asielzoekers” gewoon ongewenste parasieten, volstrekt kansloos voor welk “asiel” dan ook, zelfs voor het dierenasiel… Het was een lachertje, het is een lachertje en als je dit dan zo leest.. Het blijft ook een lachertje. Het kan toch werkelijk niet zo moeilijk zijn dat kansloze kudtvolk het land uit te schoppen, waar een wil is…

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Een gevangenisstraf van jaren krijgen alleen Nederlandse criminelen. Criminele gelukszoekers hebben het veel beter las ik hier. Een straf krijgen ze niet, ze krijgen een prive vertrek alwaar ze korte tijd in moeten verblijven. Compleet met roomservice natuurlijk. Met een mooi woord heet dat een time out. Ik kan niet anders concluderen dat als ze aan het moorden zouden slaan in zo’n asielzoekerscentrum men hen ook niet wil straffen. Mogelijk ook een time out, weet u wel ? Nederland wordt steeds meer een paradijs voor buitenlandse criminelen en een Hel op aarde voor ons.

  Geliked door 4 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gelukkig is ze een vrouw. Geloof ik. Zijn de klungels wat eerlijker verdeeld.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Stuur ze maar terug.

  Like

 10. Jade zegt:

  Slim bedacht hoor, dan worden nog meer mensen
  de dupe van straatroof of zelfs moord…
  Langdurig opsluiten of uitzetten is het enige wat helpt.

  Like

 11. Harry Willemse zegt:

  Heel goed bedacht. Een time-out, maar dan in het land van herkomst met de mededeling dat hij hier de rest van zijn leven ongewenst is. Maar dat zal die stomme troel wel niet bedoelen.

  Like

 12. Steven zegt:

  “bewindsvrouw denkt met de afkoelperiode raddraaiers aan te kunnen pakken. „De overlastgever krijgt dan minimale voorzieningen”

  Zijn ze nou echt zo DOM hier in Nederland?
  afkoelperiode en krijgt minimale voorzieningen. Wat denk je zelf?
  Die breken meteen de hele BOEL af en steken alles in de fik als ze worden tegen gewerkt.
  Het enige wat helpt is het land uit KANKEREN na eerst een PAK SLAAG van een man of 5 te hebben gehad!!
  Maar het lachertje van de wereld zal wel weer niet met ingenieuze ideeën komen en dan denken dat ze het wiel hebben uitgevonden!

  Geliked door 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Nou zeg…., wat een geniaal idee….! 😦
  Dat noemen we in de volksmond “pappen en nat houden”.
  Ga vooral zo door, mevrouw Broekers-Knol, dan weten we zeker dat we nooit van die overlast-gevende illegalen afkomen.

  Het wordt tijd dat er eens spijkers met koppen worden geslagen, en krachtig uitzetbeleid HET NIEUWE NORMAAL wordt. Het geld wat we als land overhouden als we duizenden illegalen uitzetten, kunnen we dan ten goede laten komen aan bijvoorbeeld gemeenten waar het water tot aan de lippen staat, financieel gezien. De thuiszorg en de jeugdzorg kost de gemeenten steeds meer geld, maar worden daar niet voldoende voor gecompenseerd. De taken die ze bij de gemeenten over de schutting hebben gekieperd, lagen eerder altijd bij de overheid. Maar de overheid ging bezuinigen, echter op de verkeerde zaken.
  Kijk nu eens naar de vele honderden miljoenen die er aan allerlei nutteloze dingen wordt uitgegeven. Er wordt werkelijk met geld gesméten!! De ontwikkeling van een vaccin (wat er nooit komt) is daar een duidelijk voorbeeld van.

  Het probleem van onze overheid is dat ze laks zijn in zaken waar er snel en kordaat moet worden opgetreden, en voortvarend met zaken waarop niemand zit te wachten.
  Het wordt met de dag beroerder.

  Geliked door 3 people

 14. Stef zegt:

  De niet zo snuggere dame vergistte zich. Ze bedoelde waarschijnlijk : On time out !

  Like

 15. Harry zegt:

  Nou , dát zal ze leren , truttebol !
  Als je zó stom bent om te denken dat ook maar iéts anders dan déporteren helpt , dan hoor je zeer zeker niet in een belangrijke functie .
  Hoe moeilijk is het om te snappen , dat je NIET MET RATIONELE MENSEN TE MAKEN HEBT ?

  Geliked door 1 persoon

 16. triumph zegt:

  Wat nou apart zetten die gasten een en al overlast kost de belastingbetaler een vermogen en wat krijg je er voor terug ellende en nog eens ellende grenzen hadden allang dicht gemoeten kijk eens naar een paar Oostbloklanden daar kan het wel die slappelingen die hier regeren wat heet regeren zijn gewoon te laf hiervoor bye bye mooi Nederland met dank aan Rotte en zijn linkse kliek.

  Geliked door 1 persoon

 17. techhuis zegt:

  En om het aan te vullen gaat ie meer mensen beroven haha ongelofelijk dit!!! en ze moeten haar een time-out geven en nooit meer ergens laten werken gestoord mens!!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Als ik zo’n kop had, ging ik ernaast lopen.
  Nu beoordeel ik natuurlijk niemand op zijn/haar uiterlijk, maar deze toverkol is ook vanbinnen zo rot.
  Een ‘overlastgevende asielzoeker’ trap je met een brandende vuurpijl in zijn reet het land uit, probleem opgelost.

  Geliked door 4 people

 19. Blaffertje zegt:

  Van welke planeet komt die vrouw?
  Denk die theemuts nu echt dat dit helpt?
  Dat gajes veranderd niet.
  laat ze die stinkerds maar een maand in huis nemen, dan piept ze wel anders.

  Zodra ze weer terug gaan naar het normale AZC, beginnen ze weer van voren af aan.
  Er is maar een remedie, terug naar land van herkomst of nog liever afschieten.

  Geliked door 2 people

 20. Rensk. zegt:

  Die raddraaiers zijn nooit opgevoed. En dan denkt Knol dat ze wel tot bezinning komen als ze een afkoelperiode krijgen? Raddraaiers hebben hier niets te zoeken. Ze heeft wel een brief met cijfertjes gekregen van haar dinnetje Kroes. Want zo zegt Kroes: de deskundigen zeggen:

  gaat ze weer. De grote deskundigen zeggen blabblabal. Rutte: de deskundigen zeggen…..
  Er schijnen erg veel deskundigen te zijn die precies zeggen wat de regering wil. De grote deskundigheid van anno 2020

  Geliked door 1 persoon

 21. LUCIA zegt:

  Een heleboel rimpels.. weinig wijsheid, een time -out is leuk in The Nanny maar het betreft hier geen vervelende klieren van kinderen, dit is een domme labbekakkerige aanpak.

  Geliked door 2 people

 22. Bas zegt:

  Ze blijven komen

  Afrikaanse migranten vieren hun succesvolle aankomst in Europa als ze uit de vrachtwagen breken. Europa sterft voor onze ogen! Videokrediet:
  @RadioSavana
  (volg voor geweldige video’s uit Italië)

  Geliked door 1 persoon

 23. Bas zegt:

  Italië

  Vrouw in Livorno, Italië die een man uitscheldt voor het villen van een levende kat op klaarlichte dag in een openbare ruimte

  Like

 24. Hovawart zegt:

  Het betuigt van moed wanneer Ankie zélf de Foei-gesprekken zou gaan houden met de belhamels.

  Like

 25. Cleo zegt:

  Kunnen ze deze excuus-Truus aub meenemen bij de eerstvolgende ruiming van vee?!

  Geliked door 1 persoon

 26. Natuurlijk ben je in staat je haar uit je hoofd te rukken of in lachen uit te barsten om de ‘maatregelen’ van Broekers-Knol.
  Maar dan, als je even verder nadenkt, dan weet je dat dit het maximaal haalbare is met onze rechterlijke macht, alles dat verder gaat dan dit wordt onherroepelijk teruggefloten door een rechter.
  En als het de rechter niet is dan is het de EU wel die daar een streep doortrekt.

  Geliked door 1 persoon

 27. koddebeier zegt:

  een ’time-out’…….Wat een mafklapper is dat mens, er uit met die lui !!!

  Geliked door 1 persoon

 28. Gienekehado zegt:

  Voor mij is dat hele clubje Broekers-Knol net zo crimineel als het TUIG dat ze wil laten ‘afkoelen’. Ja, zelfs nog erger!!

  Geliked door 1 persoon

 29. Jean zegt:

  Dergelijk zootje ongeregeld het land uit flikkeren is de boodschap geeft veiligheid én is goedkoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s