Het islamracisme, de islamdiscriminatie en de islamslavernij zijn een taboe in Europa

Screenshot (53)

(Door: “Balkanske priče”)

De grootste vorm van racisme en discriminatie heet ISLAM. Deze ideologie is zo afschuwelijk en verwerpelijk, omdat het een geloof in God van vrede, liefde, genade en goedheid, devalueert in een anti-God van, moord, genocide, haat, racisme, slavernij, het seksueel molesteren van meisjes, verkrachten van seksslaven, onderdrukken en vernederen van vrouwen. Een monster tegen de menselijkheid. De islam is tegen de gehele mensheid en menselijkheid en is niet slechts tegen een aantal groeperingen of een bepaald volk zoals het nazisme was. Dat richtte zich voornamelijk tegen één groepering, de Joden, terwijl de islam gericht is tegen allen die niet- moslim zijn en zelfs tegen moslims die het in hun hoofd halen de islam de rug toe te keren. Als racisme en discriminatie al een probleem is in Europa, dan is het de discriminatie en het racisme  vanuit de islam…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, discriminatie, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, Racisme, Rotzakken, Slavernij, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het islamracisme, de islamdiscriminatie en de islamslavernij zijn een taboe in Europa

 1. karton zegt:

  Hoogste tijd dat álle islamitische clubjes en alles wat zich islamitisch noemt worden ondergebracht onder één naam : CRIMINELE ORGANISATIE !! Ausradieren dat zootje !

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Zelf de blanke is een slaaf geworden van de EU.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/07/01/romania-establishes-national-day-of-awareness-of-violence-against-christians/

  Roemenië stelt ‘Nationale dag van bewustwording van geweld tegen christenen’ in

  De Roemeense regering heeft een wet aangenomen die 16 augustus de “Nationale dag van bewustwording van geweld tegen christenen” verklaart.

  De wetgeving werd vorige week in juni aangenomen ‘als een teken van bewustwording door Roemeense burgers van het geweld en de vervolging waaraan christenen in de wereld vandaag werden en worden onderworpen’, aldus de tekst van de wet.

  Christenen zijn verreweg de meest vervolgde religieuze groep ter wereld en zijn wereldwijd ‘de slachtoffers van ten minste 75 procent van alle religieus gemotiveerd geweld en onderdrukking’, volgens een studie uit 2017 van Aid to the Church in Need (ACN), die voegde eraan toe dat “de omvang van deze vervolging grotendeels wordt genegeerd door onze media.”

  Op de World Watch List 2020 onthulde Open Doors dat de christelijke vervolging over de hele wereld een ongekend niveau heeft bereikt, met meer dan 260 miljoen christenen die worden geconfronteerd met “hoge mate van vervolging”.

  Ter herdenking van de nationale dag van bewustzijn van geweld tegen christenen, zal de Roemeense regering het Roemeense parlement, de regering van Roemenië, de centrale en lokale overheidsinstanties, de Arc de Triumph en het Mogosoaia-paleis in het rood verlichten.

  Like

 4. Bas zegt:

  Toch veroordelen veel Democraten het niet of iemand als Hala Samir op Muslim Brotherhood TV die zegt:

  “Homoseksuelen moeten worden vermoord – levend verbrand, van een hoge plaats gegooid of gestenigd.”

  Waarom tolereren Dems deze pure haat?

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Ik vraag mij vaak af waarom raddraaiers als Akwasi en Airfyer niet in die landen gaan demonstreren.
  Ik heb natuurlijk wel een vermoeden, ze durven niet, maar als ze ergens voor staan moeten ze ook de ballen hebben om in islamitische landen gaan demonstreren als slavernij ze zo an het hart gaat.
  Maar zij zijn zich er terdege van bewust dat als ze dat daar doen, ze een koppie kleiner worden gemaakt, want moslims hebben niks met zwarten, dat zijn voor hen doodgewone slaven die hun bek moeten houden.
  Maar ja, hier in kneuzenland kan dit allemaal.
  Hier gaan we op de knietjes voor iets waar 98% van de bevolking zich nooit schuldig aan heeft gemaakt.

  Laten we eerlijk zijn, 150 jaar geleden hebben vele van onze voorouders in die tijd ook als slaven gewerkt en hebben als beesten aan de ketting bij meneer en mevrouw in de stal tussen het vee vastgebonden gezeten.
  Dienstmeiden werden ook verkracht door meneer als hij zin in seks had, lijfstraffen waren heel normaal en ook hier werd de zweep gebruikt als je niet deed zoals het meneer of mevrouw het zinde.
  Onze voorouders hebben waarschijnlijk ook al als kinderen van 6 à 7 jaar oud moeten werken onder erbarmelijk omstandigheden.
  Wie komt er voor hun op?
  Niemand!
  En vele van de slaven die hier in Nederland gehouden werden, werden als curiositeit gehouden door de welgestelde burgers zo van ‘kijk mij eens rijk zijn dat in zo’n zwartje kan kopen’.
  De slaven in kwestie waren de slaven op de katoen- en suikerrietplantages, die hadden wij hier niet.
  Oké.
  We handelden wel in deze mensen, die ons door familie van Akwasi en consorten aan ons werden uitgeleverd, want Ashanti’s en Ghanezen waren diegenen die de slaven aan ons uitleverde.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/07/02/turkey-shocked-u-s-opposes-converting-hagia-sophia-into-a-mosque/

  Turkije ‘Geschokt’ VS verzet zich tegen het ombouwen van de Hagia Sophia tot een moskee

  De regering van Turkije heeft woensdag een verklaring afgelegd waarin staat dat Ankara “geschokt” is door een verklaring van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, die de islamitische president Recep Tayyip Erdogan aanspoort om de Hagia Sophia niet in een moskee te veranderen.

  Gebouwd in het jaar 513, is de Hagia Sophia een van ’s werelds oudste christelijke constructies, een van de belangrijkste kathedralen in de Grieks-orthodoxe wereld voordat islamitische indringers Istanbul veroverden en er een moskee van maakten. Na de oprichting van de Republiek Turkije onder seculiere leider Mustafa Kemal Atatürk, werd de Hagia Sophia omgevormd tot een museum, neutraal gebied voor beide religies.

  Erdogan heeft een groot deel van zijn ambtstermijn doorgebracht met het proberen de Hagia Sophia te islamiseren, waarbij hij voor het eerst in 85 jaar in 2016 een oproep tot gebed toestond en persoonlijk koranvers las in het gebouw. Turkse rechtbanken evalueren momenteel de officiële verbouwing van de kathedraal tot een moskee en zullen binnen twee weken een uitspraak doen, meldde het door de staat gerunde persbureau Anadolu donderdag.

  De kwestie van de bekering van de voormalige kathedraal dook naar verluidt weer op als reactie op de lezing van de koran in de Hagia Sophia eind mei om de verjaardag van de inbeslagname en de bekering van Constantinopel in Istanbul te observeren.

  Pompeo heeft woensdag een verklaring afgelegd over de gerechtelijke procedure, waarin hij relevante regeringsfunctionarissen aanmoedigde om de Hagia Sophia als museum te behouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s