NEDERLAND TEN GRONDE…?

Screenshot_63

(Door: “Driek”)

Lang geleden, toen de hoofdstad van Nederland – toonloos, grauw en uitzichtloos, de stadsmenschen, waarvan velen in laars en helm marcheerden op trommel en blazoengeschal – toen Nederland gegijzeld werd door een vreemde mogendheid, die zonder genade en zonder enig mededogen zijn ijzeren vuist balde; een vijand die met zijn laaghartige streken het Nederlandsche volk in zijn vrijheid beteugelde. Men kent dien verschrikkelijke bijzonderheden der tuchtigingen en folteringen die den vijand pleegde op het onderdrukte Nederlandsche volk.

Maar gelukkig zijn wij nu allen vrije menschen, we zijn de schreeuwende leugens van dien meedogenloze lieden in pofbroek glansrijk te boven gekomen. De geslepen oplichters met hun glimmend zwarte laarzen, die den rechterhand groetend hieven, zijn allang uit het straatbeeld verdwenen. Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, wederom zien we onwaardig gepeupel de rechterarm heffen en de vuist ballen. Soms, lezer – de angst doet mij soms bijna sidderen – waan ik mij in vroeger tijden, want de tuchtroede van de beul, het brandmerk van den vijand, verspreidt zich onder sommige bevolkingsgroepen – het verspreidt zich onder onwaardige lieden die onverbiddelijke haat zaaien in ons eens zo lieflijk vrije polderland. Nog, in mijn verbeelding, zie ik voor mij de geheven armen der veldgrijze uniformen der gehelmde soldaten die stram marcherend den Amsterdamsche bevolking angst aanjoegen met hun dreigend gezongen ‘Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen’. Want, let wel, lezer, de vijand draagt nu een ander jasje.

Er is bijna geen ontkomen meer aan, want de zwijgende tegenstand der Nederlandsche burger –  die een vastberaden Koning en een doortastende Minister ontbeert, dien burger die opgescheept zit met een vilein gezag dat onze rechtspraak beledigt  – dien zwijgende burger staat nog veel leed en onheil te wachten. Maar misschien – hoe ongeloofwaardig het U ook moge klinken – misschien wordt dien zwijgende burger nog een keertje wakker en schaart zich aan de zijde van een onvermoeid strijder.  Stem daarom straks PVV. Wakker worden, burgers van Nederland, het is de hoogste tijd.

Ik wens U allen nog een schone zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op NEDERLAND TEN GRONDE…?

 1. Jan Altena zegt:

  Doe ik Driek.
  Ik stem PVV.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  “zes-en-een-kwart” met de arm omhoog inspecteert.
  Wie in NL weet nu nog wie dat was ? ?
  De jonge generatie studenten weet dat er een oorlog is geweest in Europa.

  “Een tweede ? ? ?, je moet dus concluderen dat er ook al een eerste was ” aldus een student die later tot de bestuurlijke elitie zal gaan behoren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  We zijn niet meer ver weg om de voetvegen van de Islam en de linkse ondemocrtische Haagse Maffia te worden die ons zal overleveren aan armoede. Al ons geld gaat de komende jaren naar Brussel inclusief de pensioenpotten om de algehele EU bevolking van een minimaal basisloon te voorzien (middenklasse bestaat dan niet meer) zodat we geheel afhankelijk worden van de Staat. Een rechtstaat die niet meer bestaat, vrijheden zijn afgenomen, bij elke virus verplichte vaccins of medicatie met als doel de bevolking nog verder terug te brengen. Heel veel mensen beseffen niet wat ze te wachten staat en blijven daarom wegkijken en geloven in de leugens waarmee de politiek het volk een rad voor ogen houdt om de geheime agenda geheel af te ronden. Mensen moeten eens flink na gaan denken waarmee zij nu stilzwijgend akkoord gaan waardoor over een aantal jaren een democratisch en vrij Nederland de geschiedenisboeken in gaat omdat het niet meer bestaat maar een provincie is onder bewind van de het EU bolwerk. Ook rond om de miljardenverspilling die wij nu kunnen gaan ophoesten voor het inkopen van mondkapjes, testen en vaccins is bij voorbaat al een miskoop. In heel veel landen worden mondkapjes continu gedragen maar het besmettingsaantal blijft stijgen(???), een uit het lab snel ontwikkeld vaccin, terwijl het ontwikkelen van een vaccin jaren duurt, en absoluut niet is bewezen dat het zal werken en de vele slecht werkende testen zeggen al genoeg waar het om gaat. Geld, geld dat dient voor de elitaire machtswellustelingen. Kortom we staan midden in een psychologische oorlogsvoering namelijk WOIII die vele dodelijke slachtoffers zal maken en waar burgers die dit smerig politiek schaakspel hebben overleeft geen enkele zeggenschap meer hebben en moeten leven zoals de dictatuur Brussel voor schrijft.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s