Rechtsgeleerde slaat alarm. Is dit een staatsgreep?

Screenshot (50)

(Door: Ella Ster)

De afgelopen maanden spraken verschillende hoogleraren, juristen en advocaten al hun zorg uit over het afbrokkelen van onze grondrechten en rechtsstaat. De situatie is wellicht nog vele malen ernstiger, dan nu al blijkt uit de voortdurende noodverordening, wetsvoorstel voor de spoedwet en afschaffing van demonstratierecht. Jurist Mike van Leeuwen deed een schokkende ontdekking en vraagt zich af of dit een staatsgreep is.

Mike van Leeuwen schrijft op de blog Vrijheidsrechten: “Het gaat ernstig mis met ons recht en de wet! In deze blog informeren wij u over de veranderingen die nu gaande zijn! En vragen ons daarbij af: Wat is er aan de hand? Zet Rutte alle wetten buiten spel? De revolutie begint nu echt op gang te komen. Is dit een staatsgreep? Een afschaffing van onze rechtstaat?”

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Rechtsgeleerde slaat alarm. Is dit een staatsgreep?

 1. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/07/01/landelijk-platform-slavernijverleden-wil-dat-afrofobie-wordt-erkend-meldpunt-meld-afrofobie-loopt-zich-warm/

  Landelijk Platform Slavernijverleden wil dat ‘afrofobie’ wordt erkend – Meldpunt ‘Meld Afrofobie’ loopt zich warm

  “Het Landelijk Platform Slavernijverleden wil dat de Nederlandse regering het begrip ‘afrofobie’ erkent en daar gericht anti-discriminatiebeleid voor ontwikkelt. Ook moet er onderzoek worden gedaan naar discriminatie van mensen van Afrikaanse afkomst.

  Dat verzoek is al eens tevergeefs gedaan, maar voorzitter Barryl Biekman vindt dat het kabinet er nu echt werk van moet maken. Het platform is de aanjager van de herdenking van het Nederlandse slavernijverleden, vandaag in onder meer Amsterdam.”

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De ‘staatsgreep’ komt uit Brussel, er moet een heleboel geld worden gegenereerd, niet vanwege de coronacrisis maar vanwege de spilzucht en de torenhoge kosten van de Europese Raad, dit Zottenpaleis is de ondergang van Europa,……maar dat is het Socialisme altijd al geweest.
  Hoeveel Nederlandse politici zijn er ná hun politieke leven in Den Haag niet beland in Brussel……
  Nuff said, geen eerlijke benoemingen maar één enorme corrupte en maffiose clan van misdaad.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zoals ik al eerder herhaaldelijk heb geschreven, is Mark Rutte niet dom of gek, hij is doortrapt gemeen en slecht. Buiten het Parlement om, buiten de kiezer om, met veronachtzamen van alle wetten, is hij Nederland aan het overhevelen naar een niet-Nederlandse entiteit. Hij moet aangehouden worden en berecht. In het cachot met de schoft. Maar wie bindt de kat de bel aan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Is bij het plegen van een staatsgreep, voor de plegers de doodstraf van kracht ?????

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik weet het allemaal zo net nog niet of het leger en de Marechaussee in zullen gaan grijpen als Ik zie hoe de knokploegen van en de ordediensten zich hebben gedragen de laatste maanden.
  Het lijkt erop dat de top daarvan ook op de hoogte is van hetgeen er gebeurd en het lekker zijn gang laten gaan.
  Vanuit het leger hoeven we ook niet veel te verwachten denk Ik want dat lijkt me tegenwoordig meer op een tandeloze leeuw.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Overigens heb Ik het artikel bij Robert Jensen binnen geknikkerd omdat het naar mij lijkt de beste weg is om het artikel in de openbaarheid te brengen onder een groter publiek.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Trouwens lijkt het me evident dat onze vrienden in Belgie Frankrijk en Duitsland en verder alle landen ook eens gaan checken of iets dergelijks in andere landen ook speelt.
  Ik schrijf dit omdat Ik een en ander samen voeg, namelijk het volgende.
  Rutte CS hebben 100den miljoenen uitgegeven voor onderzoek naar vaccins en staat een verplichte vaccinatie voor de deur terwijl Spanje er in al een vaccinatieplicht is doorgedrukt.
  Hoe je het ook bekijkt het lijkt op een internationale samenzwering door regeringen tegen de respectievelijke bevolkingen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Nou dat het internationaal is, de staatsgreep.. dat blijkt wel uit de inhoud van agenda 2021 en 2030 en dan komt…. toevallig de Covid langs …de mantel aller mantels om alles te bedekken, de kleerhanger aller kleerhangers waar alle pakken hangen waar ze ons straks in willen naaien of all genaaid hebben, de bangmaker aller bangmakers, de scheider der mensen en zo kun je nog effe doorgaan wat een toeval en we weten… toeval en politiek gaan niet samen.In politiek is niks toevallig.

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het ligt nou ook op het bordje bij ongehoord Nederland.
   Ze gaan het daar ook inkijken.
   Net bericht van gekregen.

   Like

 8. Astrid zegt:

  Een stille staatsgreep is het natuurlijk niet, want we staan er al jaren bij en kijken er naar.

  We hadden bij de ‘EU-staatsgreep’ al direct massaal in opstand moeten komen. En nu de massa ook eindelijk wakker begint te worden voor de ware aard van onze ‘vertegenwoordigers’, wordt ons het demonstratierecht afgepakt.
  Veel corrupte politici hebben jarenlang hun zakken zonder enige schaamte gevuld, omdat zij al wisten wat er zou komen. In plaats van zorg te dragen voor onze vrijheid, hebben ze ons verraden door ons over te leveren aan allerhande cultuur-vijandige lieden en groeperingen.
  Wij zullen met terugwerkende en vereende krachten alles weer ongedaan moeten maken, tenzij we werkelijk in een op Chinese leest geschoeide dictatuur wensen te [over-] leven, want thans zijn de grotere poppenkastspelers aan de touwtjes aan het trekken en zij nemen hun spel zeer serieus….. Zij willen vaart maken, dat is voelbaar.

  De reden overigens, dat al die potsierlijke politici [Hoi Hugo, met je pipo-schoenen en Dijkhoff met je ouwe-lullen-vestjes] en de vol gevreten burgermeesters uit het zuiden des lands ons Hollanders zo in de steek laten, is omdat zij in feite ook al lang niks meer te zeggen hebben en daarom nog even lekker graaien wat er te graaien valt.

  De meeste mensen willen van nature in vrede leven en zoeken naar verbintenis. Maar de super narcisten willen de totale controle, en gebruiken daarvoor de bekende tactieken, zoals iedereen tegen elkaar opzetten, de verdeel- en heers taktiek.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  ….voortdurende noodverordening, wetsvoorstel voor de spoedwet en afschaffing van demonstratierecht….Dat beloofd voor ons een hele hoop onheil. De grondwet die mogelijk door het kabinet compleet buitenspel gezet is zal moeten plaatsmaken voor een noodwet waar de honden geen brood van lusten. Eerst ook nog het referendum afgeschaft en dan ook nog eens het demonstratierecht afgeschaft. Wij gaan het hier nog beroerder krijgen dan de inwoners van Noord Korea, China en Iran bij elkaar. Dat die zware crimineel van een Rutte en zijn kabinet met idem zware criminelen ongestoord als maar door deze ellende op ons dak kunnen gooien zonder dat het gevolgen voor hen heeft verbaasd mij hogelijk. Geen rechter die zich er aan stoort alsmede de meeste Nederlanders die het maar over zich heen laten komen. Waar blijft de Engel des Doods die het hele kabinet komt opruimen ?

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Big John
   In ons kabinet zitten ook religieus gelieerde partijen ik denk dat de engel des doods is afgekocht, dit is toch een satanisch zootje vuile Archons..

   Geliked door 1 persoon

 10. Hank Dusselaer zegt:

  Al sinds de aankondiging van dee “noodwet” heb letter en tekst uitgepluisd alsmede de noodverorderingen die wel voor een dag of een paar dagen mogen gelden. Wat dit kabinet doet is een regelrechte putsch. Juridisch gezien houdt dit dus in dat het “gezag” in oorlog is met het volk dat hen die macht gegevenheeft, ofwel volks- en landverraad, hier gaat die kliek niet weg mee komen! Immers, wat leen we in de fabeltjeskrant waarachter dit kabinet en het RIVM en alle “deskundigen” zich achter verschuilen: “The crimes of Tedros Adhanom, director general of the WHO, WHO’s Tedros Adhanom is expected to be tried for crimes against humanity.”
  Met andere woorden, dit kabinet verschuilt zich achter de deskundigheid van iemand die aangeklaagd wordt wegens misdaden de de mensheid.

  Mijns insziens is dus dit kabinet per direct demissionair en dient onverwijld aangeklaagd worden wegens medeplichtigheid aan misdaden tegen de mensheid. Logischerwijze maakt het kabinet vermeend deel uit van of faciliteert een criminele organisatie. Derhalve dient van rechtwege het kabinet onverwijld haar ontslag in te dienen bij De Kroon. Indien het ontslag niet aanvaard wordt zal dat dientengevolge consequenties hebben, dan zal het Nederlandse volk een nieuw volkslied moeten bedenken.

  Vooralsnog zijn dus per deze alle wettelijkebepalingen en alle besluiten niet rechtsgeldig, de bevoegdheden inzake “intelligente lock down” van leger, politie, etc. zijn ook opgeschort, zij kunnen kiezen voor het volk of een militair tribunaal (da’s geen levenslang met gratie na 5 dagen)

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Ik ben geen hoogleraar maar een simpele boerenlul.Ik waarschuw al maanden dat de coronahoax misbruikt wordt voor een staatsgreep,het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden en ons financieel uitknijpen.Allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda van de satanische globalistische elite.

  Geliked door 2 people

 12. LUCIA zegt:

  Als dit klopt dan is het the shit hits the fan dan kunnen we Tedross die vuile zak citeren… pulling out all the stops, dan zijn wij aan zet.

  Like

 13. Mike zegt:

  Wat is de bron van dit artikel?
  Ella ster is de doorlink
  Zover ik kan zien is Jurist Mike van Leeuwen degene die dit heeft geschreven.

  Wat is bekend over deze persoon? want wanneer dit bekend en echt geverifieerd is kunnen we er echt wat mee.

  Weet iemand dit?

  Like

 14. Htsk day zegt:

  404 Page Not Found!

  Duidelijk.
  Het artikel is verdwenen van de site, we mogen het niet weten!
  Dat zegt mij genoeg..

  Like

  • D.vd Pol zegt:

   Het is de NWO. Rutte is een trekpop daarvan net als al de personen in de politiek wereldwijd! Het gaat niet om ras, politiek enz. Politiek is een tool vd illuminatie. Op turkse tv is er al eea geopenbaard ivm satanistische NWO. Wordt wakker! #Qanon twitter
   #WWG1WGAWW
   #thegreatawakening
   #qanon nederland twitter (is erg beperkt dus beter #qanon twitter).
   Doe uw veiligheidsgordel om en een spuugbak erbij….it’s bad! Gruwelijk!
   Maar er is hulp en die is er al jaren, gaande met een militaire operatie met Trump. JAWEL! Ga ervan uit dat ALLES waarvan u denkt dat het onze werkelijkheid is, allemaal door de NWO opgezet is. Alles is fake! Dus het gaat uw cognitieve vermogen te boven. U zult het niet kunnen geloven maar binnenkort zal het u geopenbaard worden. De waarheid gaat uw voorstellingsvermogen te boven! We moeten samen sterk staan. Het is een informatie oorlog! Sluit u aan bij de patriotten! Divided we fall, united we stand! Q! De enige cult die u aanzet om weer ZELF TE DENKEN en op onderzoek te gaan! Niets wat u daar verteld wordt bestaat uit dwang! Vrijdenken is een bedreiging voor de illuminatie. WIJ ZIJN MET MEER! DE HELE TOP IS SLECHT! Het is geen invasie, het is infiltratie t/m achter UW VOORDEUR! Corona is HOAX! Informeer u! Dàt is wat u kunt doen en dat is meer dan u denkt! KENNIS IS MACHT! GEEN 1 ploitieke partij is wat het zegt te zijn! Let op 4 juli 2020! Een bijzondere dag!
   In Turkije is het al op het nieuwd geweest: #adrenochrome 😲😠😢👹
   Er is zoveel bewijs vrijgekomen nadat censuur van social media af is gehaald. De wereldbevolking is gebrainwashed en dat gaat verder dan u zich bewust bent! Media is het virus!!!! En fall of the cabal is wat u aanschouwt! Gitmo zit vol. Bye bye oa Clintons, Ellen de Generes, Tom Hanks, Bill Gates, Oprah W., Lady Gaga, Popie Jopie en 1000en meer wereldwijd! Dag Rutje Flutje….en nog velen meer! Recht zal zegevieren en onthoud:
   It’s all about the children!!!!!!!!!!! Buckle up, the storm is upon us!!!! I love America!!!!

   Like

 15. D.vd Pol zegt:

  Hele regeringen worden binnenkort weggehaald! Er komt een black-out. Dan geen internet en tv, alleen informatie over wat er gaande is en dat het opgelost wordt. We gaan een leven tegemoet zonder onderdrukking. Bevrijding van de Cabal. Jazeker! Lange Frans is ook allang wakker. Nu u nog! U bent slapende ook al denkt u van niet. En er zijn meer patriotten dan u vermoeden kan. Wereldwijd!
  #qanon twitter
  #thegreatawakening
  #wwg1wgaww
  Sterkte want het gaat uw voorstellingsvermogen te boven en toch is het waar. Een stroom aan bewijs is op internet vrijgegeven! Maar dan moet u wel op andere media dan u gewend bent. Laat u niet weerhouden door algemene gedachten als “ik ga nooit op twitter” want dan beperkt u zichzelf. U kunt prima zelf én VRIJ denken en bepalen wat u van de info vindt aldaar en ja natuurlijk zit het vol met trollen! Tip? Kijk fall of the cabal. Of out of shadows.Ik raad u aan rekening te houden met het meest schokkende wat u bekend is. It’s bad. Zeker als u erachter komt wie er allemaal betrokken zijn. Bovenaan George Soros, Roths. enz. Illuminatie. NWO dus. Maar geen angst, er wordt aan gewerkt en ze hebben al verloren. Het is info oorlog. Geen bommen en granaten oorlog. Het gaat NIET om ras politiek enz. Onthoud dat goed! Dat willen ze ons laten geloven! Zij hebben BLM, Antifa, LGBTQ enz gecreëerd! Jawel, zelfs onze oranjoes zijn
  betrokken. Dag Ruttiepruttie enz, jullie tijd is gekomen: verraad staat de hoogste straf op en velen zijn al verwijderd van deze aarde. God thank you! 2020 gaat bijbels worden! Patriots in charge! WE THE PEOPLE! En de illu? Slechts 1% onderdrukt en vermoord ons, stort ons in armoede en ze controleren ons bijna helemaal! F*ck de Democrats ratten en nog velen meer! WIJ PAKKEN ONZE VRIJHEID TERUG! GENOEG IS GENOEG! U moet WAKKER worden!
  #adrenochrome

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s