Is er een staatsgreep gepleegd?

Screenshot_69

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onderstaand artikel leert ons dat jurist Mike van Leeuwen een schokkende ontdekking deed; namelijk dat de grondwet een geldigheidsdatum heeft die gaat tot en met 6 juni 2020. En het lijkt erop dat alle wetten en wetboeken zijn ingetrokken. De wijzigingen zijn al meer dan 5 maanden gaande, wat betekent dat men hier al mee bezig was voor de, door de politiek gecreëerde, coronacrisis begon, zegt Mike.

Het lijkt erop dat er stiekem een staatsgreep heeft plaatsgevonden, vervolgt Mike van Leeuwen.  Wij denken dat, als dat zo is, meneer Rutte als hoofdelijk verantwoordelijk persoon ons het recht ontneemt. Dit WAS strafbaar gesteld in Art. 93 Wetboek van Strafrecht en de geldigheidsdatum van dit wetboek is volgens bovenstaand screenshot vastgesteld tot 26 mei 2020.

Als onze wetten inderdaad op deze manier stilletjes buiten werking worden gesteld, geeft dit het leger en de marechaussee het recht om de huidige regering op rechtmatige wijze af te zetten, ze hebben immers trouw gezworen aan de grondwet!!!
https://jdreport.com

De gevolgen van de zogenaamde “intelligente” lock-down zijn verschrikkelijk voor veel mensen, vele bedrijven gaan failliet en vele mensen hebben hulp nodig. In onderstaande video legt een hele slimme jongeman uit hoe belangrijk vrijheid is voor ons. En hoe onze rechten nu worden geschonden door deze in mijn ogen krankzinnige regering.
https://youtu.be

Het is voor veel mensen nog niet echt te begrijpen is dat we met zijn allen, mondiaal, voor de gek worden gehouden, dat we gewoon voorgelogen worden, maar in dit YouTube filmpje kunt u zien dat dit een vooropgezet plan is, dat er een platform is waar iedereen die zich registreert kan zien wat de impact van Covid-19 is, de impact op gemeentes, op beleidssystemen, op de mensen enz. Een groots platform, dat jaren kost om te maken. Het Wereld Economisch Forum heeft dat Covid Action platform gelanceerd www.weforum.org.

Deze Minister-president van Nederland heeft samen met de rest van de pionnen van de NWO Nederland systematisch afgebroken. Alle sectoren, of het nu gaat om de leraren, de boeren, de zorgmedewerkers, de gepensioneerden, de studenten, de ZZP’ers of de vaderlandslievende medemensen, we hebben allemaal last van het beleid dat Rutte dictatoriaal over ons heen gooit. Een beleid dat ons financieel uitkleedt en hetzelfde doet met de gemeentes.

180 gemeentes luidden de noodklok, omdat ze in grote financiële problemen zijn gekomen door het beleid van de politiek. De kans dat de gemeentebelastingen gaan stijgen, is groot en alles komt weer op de ruggen van de hardwerkende burgers die zich scheel betalen. Geld, dat weer wordt gebruikt om ons land verder af te breken… “Het rijk” geeft de gemeentes al jarenlang steeds minder geld en meer verantwoordelijkheden.
https://jdreport.com

We zouden met zijn allen samen moeten vechten voor het behoud van onze rechten, onze vrijheid en onze Nederlandse normaliteit! We zijn verraden door de politiek, maar we hebben het nu door en samen gaan we het weer rechtzetten!! Dit is óns Nederland, niet van de in mijn ogen narcistische, satanische, pedofiele, onrealistische en globalistisch ingestelde dwazen die zich om de één of andere onbegrijpelijke reden nog steeds politici mogen noemen…

Sluit u aan bij andere strijdvaardige Nederlanders die onze vrijheid en rechten willen behouden, ieder van ons heeft kwaliteiten die ingezet kunnen worden in de strijd voor het behoud van onze vrijheid en ons land. Voor een goede en veilige toekomst voor onze kinderen, een toekomst in vrijheid, zonder globalisme en dictatuur!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Is er een staatsgreep gepleegd?

 1. berg6 zegt:

  Is het alweer 1 april geworden?. Kan er niet gewacht worden tot volgend jaar?
  Of is het eigenlijk bestemd voor het grote “Winter Sprookjesboek”. Ook nog rijkelijk vroeg Maar jade paaseitjes komen ook steeds vroeger..

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ik heb zo’n intuïtief vervelend gevoel hierover, dat dit wel eens zou kunnen kloppen, sommige dingen vergen voorbereiding en zijn tegelijkertijd drastisch terwijl je anticipeerde op een bepaalde ontwikkeling.. die niet doorging en ja ….dan sta je voor lul.
   Punt is pikken mensen het of wordt er weer de andere kant uitgekeken, onder het motto het kan niet, het bestaat niet… eigenlijk is het lafheid,. zo van we vinden dat dit niet kan en niet waar is, omdat als we het accepteerden als waarheid, we iets zouden moeten doen, en we blijven lekker tv kijken of op de bank kleven. De mensheid is verdomd goed in het wegkijken en wegmasseren van oncomfortabele waarheden.

   Like

 2. Demosthenes zegt:

  En waar blijkt dat uit? Staat er in al deze wetten een doorstuderen. Zo nee, broodje aap verhaal.

  Geliked door 2 people

 3. Demosthenes zegt:

  Ik bedoel uiteraard een expiratiedatum.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De Nederlandse Grondwet is sedert het millennium al opgeheven, de EU heeft de Pays-Bah als eerste geannexeerd…… toen de kabinetten Kok II en Balkenende I ons al verkochten als onderpand…..onze ondergang als waarborg.
  Maar jongens heeft dit nu écht meer dan twintig jaar moeten duren voordat de schellen van de ogen gaan vallen…..?

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Dat zou het leger het recht geven de regering af te zetten staat er. Welk leger? Hebben we nog een leger met aan het hoofd die blonde doos? Dat leger staat onder supervisie van diezelfde regering met ja de blonde doos aan het hoofd.

  Like

 6. “Onze” onheilsprofeet wordt met de dag kolderieker.
  Chemtrails, 5G, NWO, VN, WHO alles is wel zo’n beetje aan de beurt geweest en nu dus corona. Akkoord het is weer eens wat anders dan Jomanda en haar ingestraalde water maar het niveau verschilt niet echt heel veel.
  Wat ik me steeds afvraag is als er dan toch een elite zou bestaan die uit is op het vernietigen van een groot deel der mensheid en het tot slavernij brengen van het resterende stelletje waarom dan zulke uitgebreide omwegen?
  Er bestaan vele geavanceerde wapensystemen, als ‘men’ het echt graag zou willen dan is het morgen gebeurd. Daar heb je geen vaccin voor nodig, daar hoef je geen duizenden politici wereldwijd voor om te kopen, enkele tientallen militairen volstaan.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ze euthanaseren je het liefst als je slaapt, dan is het makkelijker, geen tegenstand Tijl… kijk in de spiegel voor je anderen voor gek verklaard of ….whatever.

   Like

  • BertG. zegt:

   Binnen een dag moet het toch klaar zijn dan.
   Is het meteen duidelijk wat ze nu blijkbaar al jaren willen verstoppen, en wij ook niet mogen weten schijnbaar.
   En hoeven ze ook niet meer geheimzinnig te doen want blijkbaar weten we het allemaal allang als ik het zo lees.
   Alleen willen wij het nog niet allemaal toegeven.
   Zo kost het ze ook nog eens bergen aan tijd en geld wat ze anders toch mooi overhouden.
   Een paar bommetjes er over heen, bankrekeningen leeg halen en het is gebeurt met ons.
   Maar vreemd genoeg hebben ze voor de jarenlange weg gekozen waardoor het zo nog zeker 10-20 jaar of langer gaat duren voordat ze de ruimte hebben.
   Zullen die complot denkers er zo wel over gedacht hebben?

   Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Volgens mij zweert het leger trouw aan de koning, en niet aan het volk.
  Net zo als elke minister.
  Heeft er nog iemand een handboek van de soldaat op zolder liggen om dat even na te kijken.
  Ik dacht dat het daar in stond.
  Wetten zijn geschreven om de koning te beschermen en in te de dekken.

  Like

 8. Qvic zegt:

  De bedoeling was, om de Caronawet per 01-07-2020 in te laten gaan. Voor eerste instantie voor een jaar in te laten gaan en met een optie tot verlenging. Dan paste het perfect in de vewachting om dan de rest van alle grondwet boeken te beeindigen. Maar als er aanpassingen aan de grondwet boeken plaats vindt, worden deze pas geldig als deze door de bevoegde personen ondertekent zijn en dat er nieuwe verkiezingen van de 1e en 2e kamer plaats vinden. Eerder zijn de aanpassingen niet rechtsgeldig.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Sorry hoor, maar hier gaan Nederlanders helemaal nooit iets samen doen.
  Daarvoor ben ik net even te vaak voor op mijn bek gegaan omdat ik dacht dat het anders in mekaar zat.
  Ze laten je vallen als bakstenen als het er op aan komt.
  Nederlanders zijn totaal niet geïnteresseerd hoe het met andere gaat, alleen eigenbelang geldt.
  De meeste kennen hun buren niet eens.
  Mensen worden hier soms maanden na hun dood in volledige eenzaamheid aangetroffen, omdat geen mens het boeide hoe het met ze ging.

  Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   En vaak zijn degene die het hardst schreeuwen om in verzet te gaan of in opstand te komen, ook de eerste die er ook weer mee ophouden als het menens begint te worden.
   Vaak zijn dit de opstokers die het wel bekijken van een afstandje maar er ook voor zorgen dat ze zelf overal buiten blijven.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Bert G; Ben het zelden tot nooit met je eens maar nu wel!
   Ik heb vaak in mijn leven mijn nek uitgestoken om uiteindelijk er achter te komen.. dat al die andere nekken, die het met me eens waren, weer zichzelf lekker in het laffe zand hadden begraven en daar sta je dan, nou ben ik niet bang om alleen te staan als ik gelijk heb maar de mens is wel een verraderlijk wezen.
   Met simpele dingen merk je het al, leen iemand wat geld en kijk of je het terug krijgt of je staat altijd voor mensen klaar, helpt altijd, tot dat jij eens een keer hulp nodig hebt, dan kom je er achter dat de sterke schouder altijd alleen staat .

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Ik help alleen nog iemand met levensmiddelen, geen geld meer.
    Neem je een b.v. een blik soep mee, dan krijg ik van jou hetzelfde blik weer terug.
    Dat werkt veel beter dan geld uitlenen.

    Je bent het wel vaker met mij eens, maar je wil het gewoon nog niet toegeven.
    Komt nog wel.

    Geliked door 2 people

 10. LUCIA zegt:

  Je moet niet raar opkijken als er een wat duidelijkere staatsgreep komt, eentje die alle subtiliteiten ontbeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s