Marxistisch/communistische “Black Lives Matter” en linksfascistische “Antifa” zijn bezig om onze Westerse beschaving te vernietigen

Screenshot (57)

(Door: “Balkanske priče”)

“Black Lives Matter” geeft geen ene reet om zwarte levens, het is een communistische extreemlinkse organisatie, die de zwarten misbruikt met het doel de kapitalistische maatschappij te ondermijnen. “Black Lives Matter”-oprichtster Patrisse Cullors: “We zijn getrainde Marxisten” en “willen wraak”. Die hele “Black Lives Matter” beweging is er alleen maar op uit om een rassenoorlog uit te lokken om zo de communistische revolutie op gang te brengen. De strijd tegen “het Westen” is in het moderne Marxisme vervangen door de strijd tegen “de witte man” en daarmee werd die strijd verplaatst van Westerse landen naar het overwegend (nog) blanke Westerse volk. Het wordt nu verpakt als rassenstrijd in plaats van klassenstrijd. Dit heeft alles te maken met het voeren van een oorlog tegen onze manier van leven, onze vrijemarkteconomie en onze democratische rechtstaat. Het structureel racisme of het “white privilege” waarover ze spreken, zijn ridicule linkse concepten die volledig conform de marxistische kritische theorie geen enkele waarheid hoeven te bevatten, maar enkel dienen als wapen om chaos te creëren…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Marxistisch/communistische “Black Lives Matter” en linksfascistische “Antifa” zijn bezig om onze Westerse beschaving te vernietigen

 1. Gienekehado zegt:

  Ook hier is de (r)OVERHEID direct en indirect verantwoordelijk voor deze moord, de zoveelste!! Als dit mijn kind was, werd dit een hele grote zaak!! Dit liet ik mij niet gebeuren!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/instanties-de-fout-in-bij-begeleiding-verdachte-van-doodsteken-fietser-oss/ar-BB16g9bz?ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Boston’s arts commission voted unanimously Tuesday night to remove a statue that depicts a freed slave kneeling at Abraham Lincoln’s feet.

  viezigheid komt er voor in de plaats

  http://sheikyermami.com/2020/07/the-cultural-revolution-is-here-everything-must-go/

  Christopher Columbus statue removed outside Columbus City Hall

  he statue, which will be placed for safekeeping in a city facility, had been a gift from the people of Genoa, Italy, in 1955.
  ….
  https://nypost.com/2020/07/01/christopher-columbus-statue-removed-outside-columbus-city-hall/

  Geliked door 3 people

 3. Meine zegt:

  Wat ook opvalt, is dat Mahatma Gandhi en Winston Churchill worden aangevallen. De enige overeenkomst tussen die twee, is een afkeer van moslims, en vechten tegen moslims.

  “Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog.”

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  In een katholiek bisdom in Indiana wordt geeist om een plaatselijke voorganger te verwijderen nadat hij de Black Lives Matter-beweging en haar demonstranten heeft vergeleken met ‘maden en parasieten’.

  Vader Theodore Rothrock van de St. Elizabeth Seton Katholieke Kerk in Carmel maakte de opmerkingen tijdens zijn wekelijkse bericht op zondag …

  …de priester, eerwaarde Theodore Rothrock van de St. Elizabeth Seton Catholic Church, schreef het volgende over de Black Lives Matter-beweging: Het enige leven dat ertoe doet, is het hunne en de enige macht die ze zoeken, is die van henzelf. Het zijn wolven in wolvenkleding, gemaskerde dieven en bandieten, die alleen proberen het leven van de armen te verslinden en te profiteren van de angst van anderen. Het zijn op zijn best maden en parasieten, die het isolement van verslaving en gebroken gezinnen voeden en aanbieden om elke huidige frustratie en angst te vervangen door meer ellende en meer wrok.

  Black Lives Matter, Antifa en de andere snode acolieten van hun overtuiging zijn niet de vrienden of bondgenoten die zij ons doen geloven. Het zijn slangen in de tuin, die alleen proberen een nieuwe soort mens te ontwortelen en opnieuw te planten, gemaakt naar de gelijkenis van de mens en niet naar het beeld van God.

  Hun gif is giftiger dan elke pandemie die we hebben doorstaan …

  https://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2020/06/catholic-priest-calls-black-lives-matter-organizers-maggots-and-parasites/?utm_medium=social&utm_source=share_bar&utm_campaign=share_bar_facebook&fbclid=IwAR2bHx9oPZ-ynXO7zVTd9kVE_eq-6iINuAqFjIcaQHCr65qqTcOsWebFs6k

  Hij heeft wel gelijk, hier is zo’n debiel

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Ya’Allah, kreeg me daar net een rolberoerte… Deed de TV aan en op het scherm verscheen een SPOOK! Hanneke Groenteman; In de oorlog is het ONS ook gelukt om vluchtelingenkinderen op te vangen, dat lukt ONS nu ook!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Het mag inmiddels duidelijk zijn, de ergste racisten zijn kleurlingen. Hier Humza Yousaf, weer een blankenhater, van het Schotse parlement die zanikt dat Schotland te blank is

  Ik zou zeggen, donder op naar Pakistan (dat niet eens een land is)

  “The trouble with Scotland, is that it’s full of Scots”

  Ik vind Afrika te zwart

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  (Probeer niet te lachen)

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  De trannies roeren zich
  (schokkende foto, niet kotsen)

  Racisme komt voort uit kapitalisme

  Een zwarte radicale demonstrant beweerde dat ‘racisme alleen bestaat vanwege het kapitalisme’ en dat de zwarte gemeenschap daarom ‘hun geldstroom moet afsnijden, we moeten een grotere uitdaging aangaan, stoppen met het betalen van onze belastingen, stoppen met opdagen op hun werkplek’, en voegde zij toe: ‘Als we kunnen strijden voor het klimaat, kunnen we strijden voor zwarte levens’.
  ….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/29/watch-black-trans-lives-matter-protester-claims-racism-only-exists-because-of-capitalism/?fbclid=IwAR1sUyLwHZpJI8sB1ke3tlUJBT07zDuUE47pue9U4Bc5wj2TwcAba1i1iQ8#

  Als ik het goed begrijp groeit bij deze zwarte gek het geld aan bomen en kun je van de lucht alleen al leven

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Mark Levin: Black Lives Matter is a MARXIST, Anarchist Movement and They Admit It!
  en het is de basis van de Dems

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/07/02/rik-van-de-rakt-18-voor-de-lol-afgeslacht-maar-gelukkig-heeft-sudanese-slachter-abdallah-zijn-privacy-nog/

  Rik van de Rakt (18) voor de lol afgeslacht, maar gelukkig heeft Sudanese slachter Abdallah zijn privacy nog

  “Rik werd op 19 april doodgestoken toen hij op weg was naar een verzorgingstehuis in Oss, waar hij werkte. Na de moord werd al snel de de 25-jarige Soedanese vluchteling Abdallah A. opgepakt. Hij verkeerde in verwarde toestand in de dagen rond de moord en werd aangehouden met een bebloed mes op de bagagedrager van zijn fiets.

  Hij bleek psychische problemen te hebben, maar die informatie werd omwille van zijn ’privacy’ niet gedeeld met bijvoorbeeld de gemeente. Het COA en de azc’s waar Abdallah A. eerder zat, weigerden cruciale informatie over hem te verstrekken.

  De gemeente krijgt vanwege privacyregels geen inzicht in het medische dossier en kreeg bij de toewijzing beperkte informatie van het COA en het azc’, zo staat in een verklaring van de gemeente Bernheze.

  Het college van B en W van Bernheze vindt dat uit het foutengala rond de vluchteling Abdallah A. landelijk lessen moeten worden getrokken. De ervaringen en conclusies zijn daarom bij de commissie Bestuur en Veiligheid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid neergelegd.”

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/npo-dj-mischa-blok-word-al-hele-leven-uitgescholden-voor-kutchinees-door-mensen-met-migratie-achtergrond/

  NPO-dj Mischa Blok: ‘Word al hele leven uitgescholden voor kutchinees door mensen met migratie-achtergrond!’

  NPO-presentatrice Mischa Blok heeft vandaag veel opzien gebaard door zich los te maken uit de politiek-correcte kramp van de publieke omroep, en aan te geven dat discriminatie in Nederland heus geen probleem is van alleen “white supremacism“. Als Aziatische Nederlander krijgt zij het vooral voor de kiezen van allochtonen, zo verklapt ze op Twitter.

  Blok weet wel het één en ander van racisme, als Nederlander van Aziatische afkomst. Ook zij wordt al meer dan veertig jaar verrotgescholden en krijgt nare bijnaampjes naar haar hoofd geslingerd.

  Maar, zo benadrukt ze, niet van neo-VOC witte Nederlanders. Integendeel

  Dit gebeurt vooral door mensen met een migratie-achtergrond. Onbegrijpelijk, maar helaas de realiteit.”

  Geliked door 3 people

 12. Bas zegt:

  Twee bendes Afrikaanse bootmigranten botsen in de straten van #Naples, #Italy. Met knuppels slaan ze elkaar zwaar in elkaar. Bij de aanval raakten ook politieagenten gewond. Hoe lang duurt het nog voordat #Salvini & #Meloni de troep kunnen opruimen? Vid-tegoed:
  @RadioSavana

  Like

 13. Bas zegt:

  Summer of nightmare
  https://summit.news/2020/07/02/left-wing-chop-zone-responsible-for-525-spike-in-seattle-crime/

  Linkse CHOP Zone verantwoordelijk voor 525% piek in Seattle Criminaliteit
  “Summer of love” verandert in een nachtmerrie.

  Nadat burgemeester Jenny Durkan het beruchte CHOP-gebied van het centrum van Seattle had bestempeld als een ‘zomer van liefde’, moest ze uiteindelijk erkennen dat het mislukte communistische experiment verantwoordelijk was voor maar liefst 525 procent piek in misdaad.

  Zoals we gisteren benadrukten, werd CHOP na weken van geweld en chaos uiteindelijk ontmanteld door de politie van Seattle, maar pas nadat de bezetters marcheerden naar het huis van burgemeester Durkan van $ 7,6 miljoen dollar

  Bijna heel juni werd het gebied geteisterd door gevechten, gekibbel, overvallen en verkrachtingen, waarbij bezetters zowel op buitenstaanders als op elkaar waren gericht.

  Het is nu gebleken dat er in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, van 2 juni tot 30 juni, een sprong in de misdaad van 525 procent was.

  Geliked door 1 persoon

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Marxistisch/communistische “Black Lives Matter” en linksfascistische “Antifa” zijn bezig om onze Westerse beschaving te vernietigen.”

  En George Soros lacht zich bewusteloos. Hij heeft het aangekondigd en is nu met de uitvoering bezig. Den Haag heeft het te druk met zich voor te bereiden op het reces.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  In het verleden heeft het socialisme al gepoogd om met arbeiders en studenten de chaos te laten uitbreken, maar nu heeft de Linksche Looney Brigade hun zinnen gezet op het ‘verdeel en heers principe’ tussen zwart en wit, omdat de pleuris nóg steeds niet is uitgebroken door de islamisering van het vrije westen, en chaos hebben de fascisten nodig om de wereld naar hun hand te kunnen zetten.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Terugslag blm begint…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/02/delingpole-black-lives-matter-the-backlash-begins/

  Delingpole: Black Lives Matter – the Terugslag Begint…

  In het VK, tenminste, is de worm omgedraaid voor blm

  Een maand geleden kon je je nauwelijks bewegen voor politici, academici, sporters, showbizz-luvvies en andere leden van de wankerati die hun trouw betuigden aan deze schijnbaar nobele
  zaak …
  Maar vandaag, zo snel als ze het omarmden, lijkt het er nu op dat ze zich er niet snel genoeg van kunnen distantiëren.

  De BBC, voorheen een van BLM’s kampioenen (obvs.), Heeft de presentatoren en gasten nu verboden om Black Lives Matter-badges te dragen. (Een behoorlijke ommekeer gezien het feit dat de BBC pas vorige maand bezig was te doen alsof de gewelddadige BLM-rellen die resulteerden in de verwondingen van 27 politieagenten ‘grotendeels vreedzaam’ waren).

  Sky News – misschien nog wel meer wakker dan de BBC – heeft de BLM-badges optioneel gemaakt, waar ze voorheen verplicht (!) Waren vanwege hun sportkenners.

  Onder andere mensen en instellingen die teruggaan, zoals Victoria Friedman heeft gemeld voor Breitbart, zijn de Northumberland County Council, de politie van Hertfordshire en natuurlijk de oppositieleider van de vakbond, Sir Keir Starmer (die minder dan een maand geleden beroemd werd afgebeeld ‘een knie ‘naar BLM).

  Ondertussen hebben de steeds meer ontwaakte strijdkrachten van Groot-Brittannië een zeldzaam beetje morele moed getoond door soldaten te verbieden de knie te nemen.

  Deze plotselinge ommekeer is natuurlijk prettig. En een betuiging voor degenen onder ons, zoals Nigel Farage, die vanaf het begin zei dat BLM een politieke organisatie is waarvan de hard-linkse doelstellingen onvergeeflijk zijn afgezwakt door de reguliere media.

  Geliked door 2 people

 17. andre zegt:

  Al deze vage clubjes die hun bestaansrecht hebben van de Soros groep hebben geen verstand. Wat gaat er als eerste aan in oorlogstijd? Het interlect! Kleur maakt niets uit en religie achtertgrond ook niet. Bovenin loopt alles lachend door elkaar heen want als er maar lalala geld binnen komt. Onthoudt maar dat de agressie begint waar het verstand ophoud en met demonstatie daggeld voor een hamburgertje zijn dombo’s kennelijk makkelijk te koop.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Binnenkort komt dan echt de feniks uit de as tevoorschijn, nu nog het een en ander affakkelen, monumenten, gebouwen

  Around 200 #antifa & far-left militant protesters have descended on the Portland Justice Center tonight. They tore off the wood protecting the building windows and have started fires. pic.twitter.com/u64ndlt7Cy
  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) July 2, 2020

  The elk statue in downtown Portland is now fully engulfed in flames. #antifa pic.twitter.com/EdqOnJCdSP
  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) July 2, 2020

  Overnight on 30 June–1 July in Portland, police made dozens of arrests at the antifa riot in north Portland. Antifa tried to attack the police union hall & later the north precinct. Rioters attacked police w/large rocks & started fires in residential area. https://t.co/6yPcRGf0nM pic.twitter.com/4NVYD8Tm0a
  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) July 2, 2020

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Carpenter’s film ‘Escape from New York’ wordt bittere werkelijkheid

  Totale chaos in New York City, lijkt alsof het belegerd wordt

  Ik krijg de indruk dat Trump niets doet om de linkse New Yorkers te laten voelen wat het is als er geen politie is en wat communisme inhoudt. Persdoonlijk zou ik de mitrailleur er op zetten en De Blasio en zijn bende op Times Square laten ophangen

  Geliked door 2 people

 20. Jan zegt:

  Je kon er op wachten maar zij zijn er weer, de nazaten van Hitler: BLM

  It was only a matter of time before the DC protests turned anti-Semitic. pic.twitter.com/YTbwwGuOYh

  — Nic Rowan (@NicXTempore) July 1, 2020

  ‘Intrinsically tied to Black Lives Matter’: Harvard student leads anti-Israel march on Capitol
  ….
  De mars, geleid door Christian Tabash, de opkomende senior van Harvard University, trok ongeveer 200 mensen die borden droegen met berichten die de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie of Black Lives Matter steunden.
  Het evenement, hoewel onafhankelijk georganiseerd, werd gehouden in combinatie met een reeks “Day of Rage” -demonstraties tegen Israëls territoriale aanspraken op de Westelijke Jordaanoever.
  Naarmate de mars vorderde, leidde Tabash zijn volgelingen in afwisselende scanderingen over Israël en raciale rechtvaardigheid. ‘Israël, we weten hoe je bent, je vermoordt ook kinderen’, zong de menigte op een gegeven moment.
  ….
  https://www.washingtonexaminer.com/news/intrinsically-tied-to-black-lives-matter-harvard-student-leads-anti-israel-march-on-capitol

  Like

 21. Jan zegt:

  Hoe Minneapolis criminelen onder bedwang houdt

  Hoe de ‘Palestijnse’ politie criminelen onder bedwang houdt

  Hierover hoor je het antisemitische BLM volk niet

  Geliked door 2 people

 22. Jan zegt:

  Die George Floyd is al lang vergeten, áls de BML-terroristen zijn naam al kennen, wat ik ten zeerste betwijfel.

  Geliked door 2 people

 23. Bas zegt:


  Er is een oorlog tegen het Christendom

  Like

 24. Republikein zegt:

  Like

 25. Jan zegt:

  De stad valt van ellende in elkaar maar de Blasio vindt treiteren van Trump belangrijker en dus helpt hij mee aan het onderkliederen van het wegdek voor het hotel van Trump

  A “Black Lives Matter” mural was painted in front of Trump Tower in New York City on Thursday. Mayor Bill de Blasio and Rev. Al Sharpton helped paint the bold, yellow letters across 5th Ave. https://t.co/PSdS0CPK6V pic.twitter.com/ZkILZbXATI

  — CBS News (@CBSNews) July 9, 2020

  Fascinatingly ineffective, first of its kind strategy in progress by Mayor DeBlasio: At the same time, he is both asking the President for a $7.4 BILLION bailout while also trolling the President by painting this mural in front of Trump Tower in NYC.
  pic.twitter.com/WneNPtg0kO

  — Lee Zeldin (@RepLeeZeldin) July 9, 2020

  Have you ever seen a more useless politician than Bill de Blasio?
  This is just pathetic. pic.twitter.com/3hiTW2aCn7
  — Benny (@bennyjohnson) July 9, 2020

  Like

 26. Jan zegt:

  As City Crumbles and Violence Soars Mayor De Blasio Helps Paint Black Lives Matter in Front of Trump Tower in NY City (VIDEO)

  A “Black Lives Matter” mural was painted in front of Trump Tower in New York City on Thursday. Mayor Bill de Blasio and Rev. Al Sharpton helped paint the bold, yellow letters across 5th Ave. https://t.co/PSdS0CPK6V pic.twitter.com/ZkILZbXATI

  — CBS News (@CBSNews) July 9, 2020

  Have you ever seen a more useless politician than Bill de Blasio?

  This is just pathetic. pic.twitter.com/3hiTW2aCn7

  — Benny (@bennyjohnson) July 9, 2020

  Like

 27. Jan zegt:

  Communist De Blasio is duidelijk een geval voor het dolhuis

  .@NYCMayor Bill de Blasio tells Wolf Blitzer that he is banning all large gatherings in New York City except for Black Lives Matter protests.

  Wolf Blitzer follows up by asking about the U.S. Open. pic.twitter.com/KGsnAdXDhK

  — Daily Caller (@DailyCaller) July 9, 2020

  Geliked door 1 persoon

 28. Jan zegt:

  Foto’s van BLM terroristen en De Blasio die de weg voor Trump Tower volkalken met BLM


  meer op:
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8507007/Work-begins-Black-Lives-Matter-mural-outside-Trump-Tower-Fifth-Avenue.html

  Het zal de haat tegen zwarten alleen aanwakkeren en de haat tegen de Dems die toegeven terreur te steunen

  Like

 29. Jan zegt:

  youtube heeft video van net gehaald waarin Tucker Carlson de connectie tussen BLM en Susan Rosenberg van de terreurorganisatie The Weather Underground naar voren haalt
  Bill Ayers van de WU is bevriend met de Obama’s en kreeg gratie van Clinton
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/breaking-youtube-takes-tucker-carlsons-video-connecting-terrorist-susan-rosenberg-blm/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s