Stoom uit mijn oren

Screenshot_67

(Door: “bozeoudeman”)

De bijstandswet is de ondergang van Nederland geworden. Vanaf 1965 en helemaal vanaf 1975 is de grote toestroom aan parasieten naar Nederland begonnen. Nu zitten we in het vervolg daarvan; al dat parasiterend onkruid moet een baan als directeur en een villa om hun luie kont in te parkeren. Een baan als directeur, maar dan zonder arbeidsverplichting, enkel met een riant inkomen, want anders ‘worden zij gediscrimineerd’! Dan gaan ze de straat op, slaan de boel kort en klein, steken winkels in de fik, nadat ze die geplunderd hebben, slaan burgers in elkaar, rijden hen ondersteboven met trucks, steken burgers overhoop en meer van dit soort IS-islam/BLM- vertier.

Vroeger schoot men op dit soort tuig. Maar toen waren er nog niet zoals nu enkel populistische politieke strontpartijen als SP, CU, CDA, VVD, Groenlinks, D66 en PvdA, toen werd de politiek nog niet gedomineerd en geterroriseerd door een veelheid van corrupte mietjes en gestoorde namaak feministes.

Het zal nog erger worden; de zwarte meute zal, ondersteund door IS-moslims en kruipwitjes, spoedig zijn gramschap gaan halen via machetes in alle wijken in heel Nederland, hopelijk om te beginnen in de John de Mol buurten, waar het tuig woont dat ons dit en ons land heeft aangedaan.

Mede met dank aan een nazistische, fascistische, racistische collaborerende, vrijwel totaal corrupte massa ‘volksvertegenwoordigers’ die vanaf 1965 pakweg drie miljoen van dit soort ondankbaar tuig ons ooit mooie land hebben binnengeloodst om het nu met stront te overspoelen.

Ik ben dankzij hen nu een nazi, fascist, racist geworden, want ik neem het niet meer, ik neem het als afstammeling van horigen en lijfeigenen het nu enkel nog voor mijzelf op, en dat mag niet van het anti socialistische tuig van SP, CU, PvdA en Groenlinks, om de IS-moslims van PLO/D66 niet te noemen.

Fuck you, politieke kanker, er komt een dag dat de ziekte uit de politiek zal worden weggesneden, zoals het hoort. De afrekening komt, stinkend haattuig. Je kunt een volk lange tijd knechten, maar ooit komt de kentering. Jullie Adolf Hitler en Pol Pot zijn ook verjaagd. En zo zullen jullie dat ooit ook.

Ik hoop het dan als tachtigjarige nog mee te maken. Heerlijk, het idee alleen al om al dat vuile corrupte politieke tuig met DDR-Merkel voorop op karren naar pleinen vervoerd te zien worden om mee te worden afgerekend voor alles wat zij hun eigen volk hebben aangedaan.

Er is geen groter tuig te bedenken dan tuig dat zijn eigen volk trapt ten gunste van vreemden. Hoe dan ook, de afrekening komt en misschien wordt het jullie straks gepresenteerd door jullie eigen lievelingen van IS-islam/BLM.

Zo, dat moest er even uit. Sorry, maar ik ben roodgloeiend van woede sinds dat dit IS-islam/BLM tuig inclusief kruipwitjes hier tekeer gaat. Wie denkt dat schorem dat ze zijn! Ik ben zelf meerdere malen gediscrimineerd door hun politieke slaven ten behoeve van hen, maar dat mag ik niet zeggen. Wel, val dood politieke kanker! Krijg tering, tyfus, pleuris, aids, kanker en corona stinkend politiek schorem.

Dan geloof ik weer in God, halleluja!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Stoom uit mijn oren

 1. flo zegt:

  Halleluja!!!! Prachtig verwoord en zo zal het gaan godverdomme met het smerige links en hun moslim vuil….

  Geliked door 2 people

  • Marten Dek zegt:

   En dan geloof je weer in God.!!!!
   Ach en dan ga je een potje vloeken.!!!!
   Corona, wat een heerlijke naam
   Mensonterend gedrag vertonen
   Doen wij nu dus allemaal tezaam
   Het zou de gezondheid nog lonen

   Maar op straat je amper nog vertonen
   Stumpers achter de ramen met tranen
   De bedenkers vangen grote lonen
   Worden wij zieker allen tezamen

   Gezondheid is hierdoor een lager plan
   Plots in de hele wereld gekomen
   Eromheen worden velen er zieker van
   Ongewild het geestelijke niet te tomen

   Die akelige niet ingeënte domme mensen
   Hang hen toch aan de hoogste boom
   Wie zal dat alsnog nog niet wensen
   Uit mijn oren vliegt het vele stoom

   Nee, nee we doen nu niet aan verkiezen
   We hebben een legaal gekozen regering
   Die willen hun zetel zeker niet verliezen
   Of is dat weer een loze bewering

   Ach nog even en ik ben een dommerik
   Maar gelukkig een Godskind voor Hem
   En vergeet ik volkomen expres die prik
   Ik luister alleen naar Zijne Stem

   Alleen God is nog volkomen te vertrouwen
   De mensen zijn van Zijn Weg afgeweken
   Alleen op Hem alleen kun je nog bouwen
   Terwijl velen voor de coronaprik zijn bezweken

   Oké zij mogen weer naar hun geliefden
   Chantage van onze leugenachtige overheid
   Die alleen doen wat zij het liefst beliefden
   Het is en blijft nog een heel lange strijd.

   Corona maakt meer kapot dan je denkt
   Mensen krijgen doordoor veel kwalen
   Stress psychisch chronisch wat er wenkt
   En al die ellende zal dat ooit nog dalen
   =========
   Onze eigen regering liegt en geeft het voorbeeld.
   Zakkenvullers de goede niet te na gesproken.
   Ik reken op God, en doe Zijn Tien Geboden.
   Niet Negen en een van satan, de zondag.
   Met vr. gr.
   Marten Dek

   Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Alle grenzen van tolerantie zijn overschreden. Dat nog een zwaar gesubsidieerde staatszender de NPO een dag tegen racisme houdt is het toppunt van misselijkmakend. Het hielen likken door ons politieke volksverraders is meer dan abnormaal en ziekelijk. Debatten die alleen maar met modder gooien aan elkaar hangt die al weken gaan over dat door zaniken en nutteloos ouwehoeren over het onderwerp racisme terwijl zij de schuldigen zijn aan de enorme economische- en maatschappelijke schade en inmiddels de onnodige doden heeft geëist. Het is een schaamteloos volksverraad ten opzichte van eigen ras en volk. De algehele Haagse maffia is alleen bezig de deugdzame broeders te zijn van de Islam en daar boven op de terroristische groeperingen die alle steun en podium krijgen terwijl Nederland weg zakt naar een ongekende economische recessie waar op tot op heden niet wordt ingegaan laat staan dat die misselijkmakende fascistische NPO daar überhaupt aandacht en podium aan geeft. Onze politiek is een grote rotte appel die onze samenleving en democratie heeft verkracht en verraden. Er schieten woorden tekort hoe het eens welvarend Nederland is verworden tot een gezonken schip door links fascisme en wanbeleid.

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  @ bozeoudeman.
  Maak u toch niet zo kwaad : DEN HAAG is niet wijzer. “Den Haag” wordt bevolkt door Jankbekken als Jetten, Marokkanen als Yasser Feras, Turken als Kuzu en nog een paar van die geitenn..kers en álles staat onder leiding van de Opper racist/fascist Pinokkio R.
  Ik wens al die “Haagse”‘ bendeleden (m.u.v. een paar leden) het corona-virus toe, in vrij ernstige mate, terwijl er géén zuurstof-apparaten meer voorhanden zijn.

  Geliked door 2 people

  • triumph zegt:

   Vanavond nog graag

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Karton voor dit soort zakkenvullers zijn er altijd zuurstof apparaten beschikbaar maar voor het gewone volk wordt straks bepaald wie nog wel of geen recht hebben op medische handelingen. Helaas zal deze wens niet worden vervuld. Wij als volk moeten zorgen dal al die jankbekken zoals Klaver (Groen Links) en de betweterige ondeskundige onvolwassen ego strelende robot Jette (D66) dienen zwaar te worden afgerekend uiteraard zoals velen die het landsbelang niet dienen en kiezers negeren binnen de rest van de Haagse maffia. Voorbeelden genoeg. Voor de gezondheidszorg geen geld maar de verlangens van D66 om meer en meer hier naar toe te halen en vooral meer aan ontwikkelingsgeld uit te delen dan ben je echt niet meer capabel om überhaupt nog praatjes te kunnen hebben. Weg er mee dus. Kijk hoe het hoofdzakelijke linkse Groen LInks bolwerk in de gemeenteraad van Amsterdam met een linkse activiste Halsema aan het hoofd van de stad Amsterdam een eens zo een mooie stad hebben overgeleverd aan de Islam door knuffel en wanbeleid en ook nog subsidies verstrekken aan Moskeeën en overige Islamitische bewegingen terwijl o.a. kades op instorten staan. Kortom Amsterdam is inmiddels al omgevormd tot een Islamitische Staat en is niet meer voor Amsterdammers. Uitsluitend bevolkt door minderheden, bakfiets yuppen, coke snuivende Zuid Assers en noem maar op. Wat ik ze gun zal ik maar niet omschrijven omdat ik niemand ziektes toewens maar ik hoop wel dat er snel een dag komt dat dit soort land- en rasverraders flink en keihard worden afgerekend. Kortom kwaad maken op deze onbenullen heeft geen enkele zin maar massaal verzet zal beter en doeltreffender zijn.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hans van Straaten zegt:

  Prachtig je boosheid geuit. Van mij is dit vrijheid van meningsuiting, al zal niet iedereen dit zien.
  We zijn de laatste decennia meer kwijt geraakt dan ons lief is, betaalbare huur en huizen prijzen,
  betaalbare zorg, betaalbaar openbaar vervoer etc etc. Ons gezin kon met 1 normaal salaris en 3 kinderen gewoon rondkomen, op vakantie en om de 3 jaar een nieuwe auto betalen.
  Nu ben je met 2 inkomens nergens meer zeker van zeker als het kind of meer gaat studeren.
  Lang leve de EU en het globalisme (niet) Ik zie nog geen lichtpunten aan de horizon, het gros van de mensen weet niet wat ons te wachten staat met agenda 2030 van de VN, met de kosten die dat met zich mee brengt en inperken van de vrijheden. Dit is in Spanje al ingevoerd.

  Geliked door 4 people

 5. loNe zegt:

  …je kunt ook een andere conclusie trekken BOM
  (=’ze’ hebben – door wat ze doen – je precies waar ze je hebben willen ,
  nl als boos wit en onverdraagzaam !)

  … dit land – en deze wereld – is niet meer te redden
  en een ‘omkeer’ zoals je hoopt , zal niet gebeuren .
  Het spijt me .
  Verlaat dit zinkende schip
  en maak je slotzin waar

  Like

 6. berg6 zegt:

  Tja… Het is niet exact mijn tekst maar eh….. het lijkt er wel wat op.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado zegt:

  Chapeau, voor een 80jarige!! Met een autistische “premier” en een Onnozel Wijf als Ankie, gaan we verder de afgrond in!!
  p.s. ‘Als Zwarte Piet EURIES ipv pepernoten zou strooien, was Soewarte Piet geen probleem’!!!

  Geliked door 2 people

 8. FerdinandK zegt:

  Oude man, begrijp dat je je opwind.
  Denk aan oom Paul “alles zal reg km”.
  Dat zie je in Zuid Afrika. Ben wat cynisch geworden de laatste tijd.
  Als je behoefte hebt, aan een cursus “sporen” voorkomen, ben ik je man.
  Gratis uiteraard en na afloop een borrel.

  Like

 9. Demosthenes zegt:

  De diarree die boze oude man met regelmaat op ej bron spuit vind ik zelfs voor deze website te ver gaan.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Beste vriend, ik ben blij u met mijn taalgebruik te hebben geraakt, dat is ook precies de reden waarom ik provoceer. Dit kan betekenen dat vermoedelijk linkse personen als u eens gaan inzien dat uw vast en zekere stellige wens om iedere zielige allochtoon te willen helpen via iets als positieve discriminatie voor veel autochtonen negatieve discriminatie betekent en dat een groeiende groep blanke Nederlanders dit meer dan zat is en niet meer van plan zijn dit klakkeloos te blijven accepteren. Misschien is de ‘diarree’ van een boze oude man die al heel wat discriminatie van de andere (uw?) kant heeft ondervonden toch eens iets om als waarschijnlijk links persoon over na te denken, ik hoop het van harte. U hoeft niet mijn inzichten over te nemen noch te delen maar eens inzien dat er ook een andere kant aan uw positieve discriminatie medaille vastzit en eens de hand in eigen linkse boezem steken vind ik al veel gewonnen.

   Geliked door 5 people

  • Republikein zegt:

   Moest het toch ff opzoeken, een mens hoort zoveel onzin.
   https://www.stotteren.nl/in-de-media/columns/620-demosthenes-een-inspirerend-persoon.html

   Geliked door 1 persoon

 10. Stef zegt:

  Ik hoop dat niet alleen boze oude man en ikzelf deze precies dezelfde gedachten hebben.
  Alle gezonde mensen denken zo lijkt me. De niet gezonde mensen zijn van linkse signatuur en moeten toch echt een ernstig gebrek in de bovenkamer hebben. Ik ken geen enkel islamitisch of Afrikaans land waar je de streken kunt uithalen die wij van de niet blanke mensen ( ik bedoel hiermee de negers en getinten ) moeten accepteren van deze onbekwame regering. En het wordt steeds spannender. Elke keer dat ik vanuit mijn neger en moslimvrij Poolse land het nederlandse nieuws bekijk verwacht ik dat een stad als Amsterdam in de fik staat os Brussel.
  Het komt er aan. Het komt er aan!!!!!!!!!

  Geliked door 5 people

 11. A. de Koning zegt:

  Ik ben het eigenlijk helemaal met u eens, het loopt tegenwoordig de spuigaten uit, ik zou hetzelfde willen zeggen onder iets andere bewoordingen maar als je kwaad bent moet je dat wel uiten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Meine zegt:

  Sorry, god zal je niet helpen, je moet het zelf doen.
  Epicurus had dat al 2300 jaar geleden door:

  Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
  Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
  Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
  Is he neither able nor willing? Then why call him God?”

  Like

  • loNe zegt:

   dom gelul – sorry .
   jij poneert een dualistisch denken tegenover wat Goed is .

   want jij vergeet dat ieder wezen een vrije wil heeft —
   maar jij draait het zwaartepunt OM
   en legt , net als die debiele Griek ,\de schuld neer bij God .

   ga alsjeblieft wat helderder denkwen .

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Oei …je moet wel helemaal onbekend (laten we het netjes houden) zijn met wat de Griekse geest, intellect en hun filosofie voor de westerse wereld en beschaving betekent hebben, om Epicuris een domme griek te noemen. Om je even een idee te geven ;
    https://www.google.com/search?gws_rd=cr&gl=us&hl=en&num=30&q=epicurus+greek+philosopher
    Mocht je jezelf ooit, zoveel en op dezelfde manier tegenkomen op Google… dan en alleen dan… kun je “mogelijk”, zonder jezelf belachelijk te maken, deze man dom/debiel noemen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s