ZWIJG NOOIT!

Screenshot_75

Als je het helemaal gehad hebt met of boos bent over vaccins, abortus, religieuze intolerantie, kinderhandel, vergiftigd water, vergitigd voedsel, vergiftigde medicijnen, pedofielen, 5G, kindbruiden, fluoride, nep kerkleiders, nep kerken, nep media, chemtrails of wat dan ook dat ervoor zorgt dat je dingen wilt kapotgooien. DO NOT FUCKING STOP TALKING! Ze willen dat je er moe van wordt dat je aangevallen en belachelijk gemaakt wordt. Ze willen je het gevoel geven dat het zinloos is. ZE WILLEN DAT JE HET OPGEEFT. Verdubbel je inzet. Vecht harder. Geef je nooit over. Nooit.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op ZWIJG NOOIT!

 1. andre zegt:

  Nooit zal ik toegeven aan links en dat is het leuke van hier. De discussie om elklaar te begrijpen, geen linkse eenheidsworst en een vertaling is nu eenmaal geen mening. Hup E.J. Bron voor het verschil en onze vrijheid!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Als iemand tegen mij zegt dat hij van GL is zeg ik direct dat ik PVV stem of als hij over het over het socialisme heeft, over de verworvenheden vraag ik om een voorbeeld. Steevast komt die persoon dan met de zorg voor ouderen aanzeuren waarop ik zeg dat de christelijke kerk de inspiratiebron was en dat het christendom het was die er voor zorgde dat gevangenen niet langer als beesten werden behandeld, dat het spinhuis en rasphuis regelrecht verdiensten waren van het christendom. Of hij dat wel weet. Dan houdt de rode meestal direct zijn mond dicht want van cultuurgeschiedenis houdt rood volk niet.
  Wat ook goed helpt is vragen waarom hij niet naar de andere kant van de Muur is gaan wonen.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Als een jong-volwassene GL oid. stemt, dan heb ik daar vrede mee. Ik denk dat veel Bronners vroeger ook Links stemden toen ze zo ong. 20/30 waren. (veronderstel ik) De kreet, ‘Als je jong bent en je stemt niet Links, heb je geen hart. Ben je oud(er) en je stemt nog steeds links, geen verstand’, is niet voor niks op deze ooit zo mooie planeet gekomen.

   Geliked door 3 people

   • Bastiaan 2000 zegt:

    Ik heb nooit links gestemd, ik wist als kind al welke kwaadaardige gedrochten ze waren. Ik had ze als leiders als kind in instellingen. Het zijn valse, leugenachtige, hypocriete, kinderverkrachtende, laffe mishandelaars en zichzelf superieur vindende onmensen. En in hun groepje vinden ze zichzelf zo goed en lachen ze om de ellende die ze veroorzaken naar hun groep kinderen of anderen waar ze de zorg voor hebben

    Like

   • Heniusz zegt:

    Nooit van mijn leven links gestemd, nooit wat in hun ideeën gezien. Voor Rutte eigenlijk altijd VVD, maar sindsdien PVV. Hard core conservatief.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Links van de voorzitter, een oudere benaming voor progressief, anders ben je ouderwets.
    Is natuurlijk al lang achterhaald, maar mensen die links denken zijn niet goed bij hun verstand, staan niet in het hier en nu, of ontberen de vooruitziende blik, meer wie dan leeft die dan zorgt.
    Mensen kennen geen schaamte!

    Like

  • Astrid zegt:

   @Jan zegt:
   3 juli 2020 om 05:01
   ——-
   Als iemand tegen mij zou zeggen dat hij van GL is, dan denk ik bij mezelf: “Ach wat naar voor je, dat je nog zo gevangen zit in het door jezelf geschapen waanbeeld dat je de wereld zou moeten veranderen (in plaats van jezelf).”
   Dat is als een toneelspeler die zich met de requisieten, of de zaalindeling gaat bemoeien, ipv zich te richten op het toneelstuk en zijn eigen rol daarin.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Vechten tegen de bierkaai, noemen ze dat ook wel hier.
  Ik weet niet eens wat een bierkaai is, dat wordt moeilijk vechten dan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bart zegt:

  NEVER NOOIT zullen we het toegeven aan deze terroristen van dit geweldige land was het wel nu niet het wordt afgenomen en wij moeten straks als deze zogenaamde politiek lui ons verplicht stellen voor de doodelijk vaccinatie die je in je krijgt er zullen dan ook velen aan sterven het is dat ze deze smerige boeven in den Haag oppakken en dan als hun het zo graag willen dan hun maar éérst de doodelijk vaccinatie spuit geven maar het land is al weg gegeven die ouwe vent van een Rutte en de jonge en die bill gates moeten ze echt levenslang opsluiten hun zijn hier verantwoordelijk voor het enige is dat we moeten vechten tegen hun hoe dan ook

  Geliked door 2 people

  • flecken zegt:

   Als MEN in Den Haag ons eventueel die ‘dodelijke’ virusspuit wil opdringen, ……. DAN IS. HET. VANZELFSPREKEND. DAT. ZIJZELF. ALS. GOED. VOORBEELD, ( willen normaal alles voor ons. altijd ‘ bedisselen’,). …. ALLEREERST. een. VIRUSSPUIT krijgen. ‘TOEGEDIEND’!!! …….<~<~<~<~<~<~<~’

   Like

 5. Bas zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/italie-liet-bill-gates-experimenteren-op-bevolking-met-nieuw-type-dna-veranderend-vaccin/

  ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’

  Er zijn diverse verklaringen gegeven voor het hoge aantal coronadoden in Italië, vrijwel uitsluitend oude mensen met reeds bestaande meerdere onderliggende aandoeningen. De reguliere uitleg is dat veel mensen daar dichter op elkaar zitten, en/of de luchtkwaliteit niet goed is. Dat alle oudere slachtoffers in 2019 verplicht een ‘gestapeld’ griepvaccin hebben gehad, inclusief een corona component, werd door de mainstream media echter genegeerd.. Bovendien blijkt nu dat de Italiaanse overheid de eigen bevolking aan Bill Gates -via de door hem gecontroleerde WHO- lijkt te hebben overgegeven voor een experiment met een nieuwe type DNA veranderend vaccin.

  Zoals al vaker geschreven heeft de EU al sinds 2018-2019 de invoering van een vaccinatiepaspoort op de agenda staan, dat in 2022 een feit moet worden. Zonder dit vaccin-ID wordt het vrijwel onmogelijk om nog aan het maatschappelijke leven deel te nemen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dan wordt het de HOOGSTE TIJD dat Wij. de EU. ‘VAARWEL’ zo gauw mogelijk zeggen, , willen we ook niet bijvoorbeeld als. PROEFKONIJN ONWETEND!!! moeten dienen!!…… oh , ja, ,! in Brussel zitten genoeg goedgevoerde AMBTENAREN, die OOK veel voor ONS zijn aan het uitdenken, Goed idee? Om die massa volk ineens, tegelijkertijd een virus te injecteren, inbegrepen voornoemde chips, ook als proefkonijnen. dienende…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Het is toch enigszins opmerkelijk en voorspelbaar dat de zogenaamde coronavirusbesmettingen bij nertsenfokkerijen en varkenshouderijen breeduit door de media worden belicht, maar de vele uitbraken in opvangcentra en prachtwijken verzwijgt men,……de Linksche Looney Brigade misbruiken de crisis voor al hun oude vete’s……maar nooit in hun marxistische stokpaardjes en groene projecten. Find The Funnies Folks! Find The Funnies! het leven is al zwaar genoeg door al die GroenLinksche Leugens…..

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  NOOIT zal ik mij neerleggen voor die waanzin, tot mijn laatste dag zal ik blijven strijden voor een veilig leefbaar Europa zodat mijn/onze kinderen en kleinkinderen nog enige toekomst hebben. Het zal moeilijk worden maar uit respect voor ons volk, eigenheid, identiteit, nationaliteit zal ik blijven strijden.
  Ik haat elke vorm van geweld en misbruik vandaar mijn 100% strijd.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Het kan allemaal best waar ! zijn, maar laten we vooral niet vergeten de moeilijkheden die de nieuwe Nederlanders tegemoet kunnen zien…………………..

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Komt men weer veelvuldig in grotere steden in Europese lidstaten kan ik toch niet aan de indruk ontkomen dat politieagenten op straat, (en ook op stations steeds meer BOA’s ziet dan politieagenten), door de multiculturaliteit van de EU ons reeds heeft getrakteerd op onvervalste sharia-politieagenten en handhavers, zelfs de etnische voorkeur van politici om ook de grensbewaking op luchthavens in handen van veelal bebaarde mannen met een arabische tongval te leggen mag hopelijk op toeval duiden……..Brrrrrrr.

  Like

 10. bobzelf zegt:

  nou dat doet ome bob al jaren hoor en ….
  eigenlijk op mijn 14e mee begonnen ,,,,
  mijn zussie, riep , dat hij ( ikke dus ) er in de wieg al mee begonnen was ….
  op de lange duur mis je , iets aan ,wat anderen vrienden noemen ?? whahahahaha
  maar daar hen ik dan ZELLUF ook alles aangedaan ………
  HET WAS ECHT GEEN ONGELUKKIE !!!

  gelijk is gelijk en ongelijk is een bult zei mijn moedertje al ……

  of het nou de MH-17 is ??????
  NU WEER HEEL ACTUEEL OP FACEBOOK …..
  OVER 14 DAGEN IS HET 6 JAAR GELEDEN !!!!!!

  en de film van ome bob wordt daar nu veel gebruikt ,,,,, ook bij de MH-17 pagina
  jaaaah hij verschijnt nu overal,
  WAS OME BOB DAN OP 27 JULI 2014 DE ENIGE DIE ECHT WAKKER WAS ??

  whahahahahahaahah , ja de aanhouder wint ……….

  ik heb nu bij facebook , met 3 uitwijk mogelikheden 37 gratis vakantie maanden gehad van onze vrienden ,

  nou dan moet je godsgruwelijk veel waarheden schrijven , whahahahahaha

  jammer dat onze en uw regering, doordrenkt is met 125 landverraders en NSbers en het van Geert, en martin bosman af moet komen als redders van de natie ………

  zelfs de 2e grootste partij moet zijn muil houden , vreselijk om te zien ..

  zag vandaag een geweldige discussie over de grote verkieezingswinst van
  MIJN OOM VLADIMIRICH …

  de eerste kreet was : HOEVEEL FRAUDE IS DAAR VOOR NODIG GEWEEST ???

  een man die wil sterven voor zijn land en zijn volk , en overal schijt aan heeft
  wat onze eu/USA vrienden er dan ook maar van vinden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RUSLAND OP 1, RUSSIA IS nr. UNO ,
  AOW STERK OMHOOG ,ik herhaal sterk omhoog
  STAATSSCHULD OP 0
  IMF ER UITGEPLEURD
  MONSANTO ER UIT GEPLEURD
  GOUD KLOTST TEGEN DE MUREN

  OLIE …. GAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ….. KOLEN VOOR EEUWEN
  ja de russen hebben geen echte economie, ?? whahahahahahahaha
  DAT BEN JE GODVERDOMME ECHT GEHERSENSPOELD WHAHAHAHA

  en dan zegt zo’n omhoog gevallen typhus lul zo’n EU LOVER TEVENS GALBAK??

  HOE GROOT ZOU DE FRAUDE ZIJN GEWEEST ??

  dus iemand die dus de eu regels handhaaft en volgt, heeft het over
  de DEMOCRATIE IN NEDERLAND ,WHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  nou perfect toch, als mensen het zelfs gaan roepen, onze democratie
  RUIK DAN ALTIJD ONRAAD, WANT DAN IS HET DUS HELEMAAL WEG !!

  DIE IN RUSLAND DEUGT DUS NIET, ????????????? MENS , MENS , JE ZOU ER TROTS OP ZIJN ..

  en weer gewoon blijven herhalen ??
  de GEANNEXEERDE KRIM ?? hoezo heeft u de verkiezingen daar gemist
  en natuurlijk
  de russische soldaten in de donbass en
  de russische wapens

  nou 5 minuten zoeken , maar dat doen we niet, want dat vallen alle EU plannen in het water dan wel in de afgrond !!!

  er is democratisch gestemd op de Krim , en ze wilden zelf ( al jaren trouwens ) aan sluitng
  bij Rusland, nou kijk de3 video’s met de feesten toen ze erbij mochten !

  en ??
  russische soldaten in de donbass ?
  ja als u even kijkt na de ineen storting van de ccccp ……
  is de grens voor Ukraine naar rechts verplaatst , en waren in eens 17 miljoen russen, ukrainiers geworden , duidelijk ?????

  en russische wapens, ??
  als u zelf even googled en niet ome bob gewoon wilt geloven , ??
  er staan / stonden 52 a 55 wapenfabrieken in de Donbass !!!
  dus ze maken ze zelf , dikwijls ook voor Russia , whahahaha

  en ukraine is nu dus alles kwijt, de kollenmijnen ??
  liggen in de donbass
  de wapenfabrieken ?? leveren aan rusland en de rest v.d. wereld .
  u kent de kalshnikov nog wel, het meest betrouwbare geweer ter wereld

  EEN LEIDER TE HEBBEN DIE ER GEWOON NOG 12 JAAR AAN VAST WIL PLAKKEN
  OM ZIJN LAND TE BESCHERMEN TEGEN EU EN USA ASHOLES

  GEWELDIG TOCH ………

  MAAR GOED FRAU ADOLFA GAAT NU EVEN IN DE LAATSTE 6 MAANDEN DE EU HERSTELLEN EN WEER OP HET PAARD TREKKEN , WHAHAHAHAHA

  11.000.000.000.000 EUROOTJES EU LANDEN SCHULD !!!
  DANWEL
  11.000 MILJARD
  OOKWEL GENOEMD …
  11.000.000 M ILJOEN OM HET DUIDELIJK TE MAKEN

  ONS NEDERLAND SUIST RICHTING BANANENREPUBLIEK AF

  STAATSSCHULD GIERT OMHOOG , GAS IS OP

  EN RUTTE KRIJGT VANWEGE ZIJN GOEDE LEIDERSCHAP IN DE POLLS 41 ZETELS
  MET 6 VOLLE A 4 TJES MET VVD MISDADEN
  rivm experts met dikke 6100 doden , !!
  ruim 50.000 besmettingen
  NOU GEWELDIG TOCH , DAAR ZAT U OP TE WACHTEN TOCH
  EEN LEIDER MET EEEN MOSSELRUGGENGRAAT ??

  en dan aan mij vragen , OME BOB WAAROM BENT U OPGEPLEURD ???

  OMDAT IK HET STELEN ZELF AL UITGEVONDEN HAD VAN O.A. DE BELASTING ZO ROND 1970
  U DUS NU SNEL HELEMAAL LEEGGEPLUKT WORDT , VAN WAT U NOG HEEFT !!
  DE AOW ?? ZAL weer knap omhoog gaan deze maand whahahahaha

  alleen al de gemeentelijke kosten stijgen al meer

  dus U LEEFT IN EEN LAND DAT IN SNELTREINVAART OP DE TOTALE ONDERGANG AFSTORMT .

  DE GRENZEN OPEN !!!!!!!!!!!!!!!,
  NIET UIT DE EU ,
  DE ILLIGALEN STROMEN NOG STEEDS BINNEN ,
  DUS WIE GAAT DIT BETALEN ???
  MET GRATIS HUIZEN ONDERTUSSEN LAS IK 80.000stuks
  GRATIS UITKERINGEN, VOOR HELE FAMILIES, , ZORG GRATIS EIGEN RICICO ZO GOED ALS NOPPES

  EN ZELFS UW ZWARTE PIET KRIJGT EEN TYPHUS SCHOP VOOR ZIJN MUIL .

  VEEL PLEZIER NOG , IK KOM ZEKER NOG EVEN TERUG OM TE STEMMEN EN TE KOMEN TELLEN IN MIJN OUDE KLOTE DORP STADJE

  HET EENS MOOISTE KLEINE LANDJE TER WERELD VOLLEDIG NAAR GOD GEHOLPEN, DOOR TURKEN …… , MACRO CPN RIF GEBERGTE GAJUS, ,,,ROBOT RELNICHTEN, OMGEBOUWDE TRANSSEXUELEN, PALISTIJNEN SPONSORAARS, ARAFAT VRIENDEN
  EU FANS , LESBOOS MET EEN IN ELKAAR GESLAGEN KOP , DE HUREN OMHOOG

  JE ZOU ER HAAST OP STEMMEN

  IK GA EEN UURTJE NAAR HET STRAND , BIJ 37 GR.

  I LOVE THE E.J.BRON FANS

  en inderdaad ook ik zal nooit mijn MUIL DICHT houden, voor niemand !!

  LATERRRRRRR

  OOM VLADIMIRICH 2036 DE KANJER

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 3 juli 2020 om 14:00

   Wat een POWER!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 3 juli 2020 om 14:00

    987 woorden!

    Like

   • bobzelf zegt:

    kom je goed weg whahahahahaah
    er stond een lief mooi vrouwtje, met een deegroller
    naast me ??
    dus ik denk ik geloof , dat ze wil dat ik nu meega ??

    gek he, dat kwam zo maar op bij mij

    dus zonder na te denken , loopt zo’n verhaal zo bij oom bert naar binnen ??

    zou dat wel goed zijn ?? whahahahahaa

    kussie

    oom lulverhalen

    Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Aan fut om te vechten komt een keer een eind.
  Vooral als je merkt dat niemand naar je wil luisteren.

  Ik wil geen leven vol ‘gevechten’, ik wil gewoon met rust gelaten worden.
  Dat is het enige wat ik vraag: rust en geen zorgen aan mijn hoofd.

  Alle materiële zaken en blingbling mogen ze houden. dat is allemaal waardeloos.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   ANDEREN. hebben ook wel al eens een. aversie. om. alles ‘op te merken’, maar na een paar dagen denkt men dan” moed verloren, is alles verloren”, en hebben DIE. ANDEREN. LOL”, ( en dat mogen ze absoluut echt NIET. verwachten!!)

   Like

  • Astrid zegt:

   Helemaal met je eens Tis.
   Wij hebben hier in het Westen een bepaald niveau van bezinning en innerlijk bewustzijn verworven. Maar waar we nu massaal mee te maken hebben, zijn wilden en ernstig verdwaalden van geest [zowel de agressieve, islamitische immigranten, als de vele corrupte Deepstate handlangers, die zich volksvertegenwoordigers durven te noemen].
   Zij zijn allen zo onrustig, omdat ze van binnen aan een knagende leegte lijden, die ze daarom maar met de energie van andere mensen (lees: diens hebbedingetjes, of diens aandacht) proberen op te vullen. Het zijn een soort junkies en die doen alles voor hun ‘fix’, om maar op geen enkele wijze aan het echte leven deel te hoeven nemen [lees: de eigen verantwoordelijkheid nemen, leven en laten leven]. Behalve als het hen zo uitkomt, dan acteert men wat af. Opportunisten en narcisten hebben nooit het beste met je voor, want zij koesteren slechts hun eigenbelangen.
   De ego’s vieren hoogtij op wereldschaal en het valt inderdaad niet mee, om, temidden van de toenemende chaos, het hoofd helder te houden.
   Ik wens je rust en vrede toe. Richt je op zaken die je blij maken, want waar je je aandacht op richt, dat zal versterkt worden en dat geeft je dan eerlijke, nieuwe energie.

   Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Paard van politie zwijgt niet, trapt antifant direct in het gezicht na klap

  Geliked door 4 people

 13. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/BasedPoland/status/1279031505176543233/photo/1

  Rapes in Sweden

  Immigrants and people with an immigrant background make up around 30% of the country’s population

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s