Dankzij GroenLinks en DENK zijn er straks lijfstraffen voor vermeende racisten

Screenshot_84

(Door: Jan Roos)

Het racismedebat is volledig ontspoord. Dat wat het einde zou moeten betekenen aan het wij/zij-denken heeft de polarisatie alleen maar verder vergroot. Aan de andere kant zie je ook dat mensen als wilden met witte vlaggen zwaaien om hun sociale positie veilig te stellen of hun werk te behouden. Want eenmaal de sticker racist op je borst en het is voorgoed afgelopen. Dus zie je iedereen krampachtig zichzelf wit noemen en zijn Instagram-account op zwart om het marxistische Black Lives Matter te steunen. Overigens hoef je voor die sticker helemaal geen racist te zijn. Zolang je blank bent en niet meebeweegt met de gevraagde zelfhaat ben je er al eentje. Je kan alleen nog je eigen onschuld bewijzen. Zo simpel is het.

Lees verder>>>
DDS
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", "DENK", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, GroenLinks, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dankzij GroenLinks en DENK zijn er straks lijfstraffen voor vermeende racisten

 1. fleckie zegt:

  Wordt, of is NEDERLAND. (;al) een. <~<~<~<~<~<~<

  Like

 2. hennieschwarz zegt:

  Ik wordt beroerd van de kruiperige blanke deug mensen.
  Hoeft maar iets te gebeuren en ze laten hun slappe kop al hangen.
  Walgelijke ontwikkeling. In oorlogstijd zouden die ook direct knielen voor een bezetter en onmiddellijk de kliklijnen bezet houden met verraad.

  Geliked door 3 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Oorlogstijd wachten zij niet af de meeste Nederlanders nemen gelijk de benen zijn te schijterig om voor zich zelf en kroost op te komen, je ziet niet anders om je heen een heel zwak volk.

   Like

   • karton zegt:

    @ Corrie Bruin.
    Mee eens.
    Het voorbeeld van “schijterigheid” is toch wel het zg. Koninklijk Huis, zodra er een donker wolkje verschijnt zit ’t hele zootje in een vliegtuig, mét ál hun rijkdommen, gereed voor een vlucht naar veiliger oorden.
    Waar zijn de “dappere Oranje’s” van vroeger eeuwen, hoog te paard stonde zij tussen de vechtenden a.h. front en vochten mee met hun volk : vergane glorie, is niks meer van over.!
    Wij, Nederlanders, worden vertegenwoordigd door een stelletje , niet door ons gekozen, “leiders” in Den Haag, die het eens zo mooie én rijke NL hebben verkwanseld en zich daar kennelijk óók nog trots over durven voelen. “Den Haag” is een verworden tot een duiventil met in- en uitvliegende idioten, niet wetend waarmede zij bezig zijn.

    Like

 3. Monalisa zegt:

  Worden Turken aangepakt omdat ze kaaskop tegen je zegt.

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Q; Alle “witte” mensen moeten een toets over racisme en ons koloniale verleden halen voor december. Als je deze toets haalt mag je met het diploma de straat op. Haal je hem niet, dan krijg je een boete en moet je binnenblijven met huisarrest totdat je het wel haalt.

  Dat is goed, maar dan doen alle vluchtelingen de toets van “hunebed tot heden”, dus de complete geschiedenis van Nederland in ABN geschreven Nederlands! Dan nemen we vooral dat hoofdstuk over lijfeigene en gehorige mee. Als ze niet slagen, gaan ze terug naar het thuisland en vallen Nederland niet langer lastig met hun ook nog gesubsidieerde waanideeën.

  Like

 5. Bas zegt:

  Maar ondertussen..
  https://www.anonymousnews.ru/2020/06/30/terrorismusbericht-islam-antifa/

  Rapport over terrorisme bevestigt: islamisten en linkse extremisten vormen het grootste gevaar

  Afgelopen dinsdag publiceerde Europol, de wetshandhavingsinstantie van de Europese Unie, zijn terrorismeverslag voor 2019. Het European Union Terrorism Situation and Trend Report, de Engelse titel, geeft feiten en cijfers over de in de EU gepleegde terroristische misdrijven en geeft informatie over het aantal mensen dat voor dergelijke activiteiten is gearresteerd.

  Media zwijgen over links geweld

  Het grootste risico op terrorisme door jihadisme

  Geliked door 1 persoon

 6. bozeoudeman zegt:

  Handen afhakken zodat iemand niets meer kan schrijven komt dat ook aan bod, of blijft het voorlopig bij tongen uitrukken, zodat iemand geen woorden meer kan uitspreken? Wanneer komt er toch eens een echte tegenbeweging op gang, het is echt al half drie of zoiets, tien voor twaalf was het al in 2015! Liefde en geduld, bloemen aan knuppelaars uitreiken? What the fuck denkt iemand hier nog mee te bereiken? De tijd van ludiek protest is achter de rug dat zag je vandaag wel weer in Den Haagistan waar het leger klaar stond om boeren tegen te houden. Zouden ze zelf zo ver gaan om op hun landgenoten te gaan schieten? Ik vrees dat het helaas mogelijk is met dit door links gedrilde soort rabauwenleger van de staat. Democratie? Laat me niet lachen. Welke democratie? Bovendien daar zal Ollogren snel korte metten mee maken, wacht maar af! En Halsema’s Groen Links wil samen met islam DENK in Amsterdam het eerste concentratiekamp voor mensen als u en ik openen.Het gaat de goeie kant op voor de vernieuwde DDR in Nederlandistan!

  Geliked door 2 people

 7. Laura van der Storm zegt:

  Wanneer komt er een strafkamp voor dat schorem van foute marokkanen!!!!!!??????

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Tsja, wie zijn nou allemaal schuldig dan?
  Alhoewel er verschillende definities in omloop zijn, wordt met de term racisme vaak geduid op een hele reeks aan (bewuste of onbewuste) gedragingen, uitingen en ideeën van mensen en instituties waaruit superioriteit tot uitdrukking komt ten aanzien van andere mensen op basis van onder meer huidskleur, afkomst en religie…

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Dat geeft die mislukte Marokkaan Klaver en die smerige Turken het vertrouwde thuis gevoel.
  En straks lukt het ze ook nog, want onze regering zit op en paar na, vol ruggengraatloze wormen en die leggen ze geen strobreed in de weg.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/npo-dj-mischa-blok-word-al-hele-leven-uitgescholden-voor-kutchinees-door-mensen-met-migratie-achtergrond/

  NPO-dj Mischa Blok: ‘Word al hele leven uitgescholden voor kutchinees door mensen met migratie-achtergrond!’

  NPO-presentatrice Mischa Blok heeft vandaag veel opzien gebaard door zich los te maken uit de politiek-correcte kramp van de publieke omroep, en aan te geven dat discriminatie in Nederland heus geen probleem is van alleen “white supremacism“. Als Aziatische Nederlander krijgt zij het vooral voor de kiezen van allochtonen, zo verklapt ze op Twitter.

  Blok weet wel het één en ander van racisme, als Nederlander van Aziatische afkomst. Ook zij wordt al meer dan veertig jaar verrotgescholden en krijgt nare bijnaampjes naar haar hoofd geslingerd.

  Maar, zo benadrukt ze, niet van neo-VOC witte Nederlanders. Integendeel

  Dit gebeurt vooral door mensen met een migratie-achtergrond. Onbegrijpelijk, maar helaas de realiteit.”

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/07/01/myrthe-19-haalt-17-000-handtekeningen-op-tegen-straatintimidatie-door-allochtone-jongeren/

  Myrthe (19) haalt 17.000 handtekeningen op tegen straatintimidatie door allochtone jongeren

  Myrthe zal nu wel kapot worden gemaakt door Arie Boomsma, adverteerders, Nikki Sterkenburg en Rianne Meijer

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Mensen opsluiten vanwege het hebben van een afwijkende mening of zelfs een overtuiging, ook al strookt dat niet met de gangbare omgangsvormen, het zal wel erg druk worden in de Groen-Linksche Goelags.
  Deze methode past natuurlijke perfect binnen de politieke visie van fascisten en islamietjes.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Turkije, wat de mozzels steeds weer flikken….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/04/greek-government-comes-out-against-turning-hagia-sophia-mosque/

  De Griekse regering verzet zich tegen de Turken die de Hagia Sophia ombouwen tot een moskee

  De woordvoerder van de Griekse regering, Stelios Petsas, is tegen het voorstel van Turkije om de Hagia Sophia in Istanbul in een moskee te veranderen, omdat een dergelijke beweging de betrekkingen tussen christenen en Turkije zou ondermijnen.

  Gebouwd door de Romeinse keizer Justinianus I, diende de Hagia Sophia honderden jaren als de grootste en meest prominente kathedraal van de christenheid en was de zetel van de patriarch van Constantinopel,

  Het werd met geweld omgebouwd tot een moskee na de gewelddadige verovering van Constantinopel, zoals Istanbul toen was, door de Ottomaanse Turkse troepen in 1453, maar het werd in de jaren dertig door de seculiere oprichter van de Republiek Turkije, Mustafa Kemal Atatürk, omgebouwd tot een museum voor iedereen. , na zijn afschaffing van het Ottomaanse kalifaat.

  Stelios Petsas maakte zijn opmerkingen tegen het opnieuw ombouwen van het iconische gebouw tot een moskee nadat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, eerder deze week kritiek had geuit op het voorstel.

  De heer Pompeo had gezegd: “We dringen er bij de Turkse regering op aan om de Hagia Sophia als museum te blijven behouden, als voorbeeld van haar inzet om de geloofstradities en de diverse geschiedenis die hebben bijgedragen aan de Republiek Turkije te respecteren en ervoor te zorgen dat deze blijft bestaan voor iedereen toegankelijk. ‘

  Like

 14. Jan zegt:

  Denk: Iedereen is een nazi, iedereen een islamofoob en daarom trekken wij 1 miljard uit voor 500 denk-agenten die uw gedachten gaan controleren

  DENK wil iedereen automatisch schuldig laten zijn aan discriminatie, moet zelf maar bewijzen niet schuldig te zijn
  “In de strijd tegen racisme introduceert DENK een omgekeerde bewijslast.
  https://tpook.nl/2020/11/30/denk-wil-iedereen-automatisch-schuldig-laten-zijn-aan-discriminatie-moet-zelf-maar-bewijzen-niet-schuldig-te-zijn/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s