Segregatie is ONVERMIJDELIJK

Screenshot_80

(Door: Victor Onrust)

Vanaf het moment dat het de bedoeling werd dat de “gastarbeiders” zich hier zouden mogen vestigen, nu al meer dan veertig jaar geleden, was er een probleem met het opnemen van migranten in de samenleving. Lang was er de politiek van de “multiculturele samenleving”, waarin er van uit werd gegaan dat onder verschillende culturele vernislaagjes eenzelfde solidaire, fatsoenlijke burger schuil ging. Uiteindelijk drong het door dat deze politiek onmogelijk was en werden en worden halfslachtige pogingen ondernomen om alsnog enige integratie tot stand te brengen. De resultaten zijn bedroevend, zodat er nog steeds aanzienlijke groepen niet-geïntegreerden zijn die daar ook weinig aanstalten toe maken. Het probleem is minder omvangrijk dan in sommige andere Europese landen, maar wel substantieel.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Naïviteit, Nederland, politici. Bookmark de permalink .

11 reacties op Segregatie is ONVERMIJDELIJK

 1. Lost Johnny zegt:

  Segregatie Klinkt logisch, maar is het niet. De groep waardoor deze scheiding noodzakelijk is moet om te overleven parasiteren op de andere groep, dat was de oorzaak van scheiding, en dat gaat wat moeilijk als ze worden gescheiden….
  De geldautomaat in klein Marrakech word niet meer teruggeplaatst na twee of drie keer te zijn ontploft, en het hek zal verhinderen dat de ploffers in klein polderdijk terecht kunnen voor hun noden….
  En welk volk gaat een ander volk onderhouden? Enkel een overwonnen volk dat tot slaven is gemaakt en ten aller tijden kan worden afgestraft….Wanneer men spreekt over segregatie dan gaat men uit van zelfstandigheid van twee onverenigbare groepen, en als men op enig andere wijzen twee groepen uit elkaar houd dan is het een vorm van gijzeling, van gevangenschap.

  Islam is de pest van de mensheid, de ziekte van het vernietigen van alles niet exact hetzelfde, van alles niet binnen kaders. Hoe triest is dit?
  En half Afrika roept discriminatie en noemt ons racisten enzovoort, maar zelf brengen ze niets voort waar de wereld iets aan heeft. Enkel alles nemen, maar niet bijdragen….
  Wel rijden ze Mercedes en Audi, hebben ze mobieltjes en dure kleertjes maar ze wijzen ons als beesten aan, klaar om geslacht te worden. Wel de vruchten eten van een westerse wereld omdat men zelf niet in staat is na eeuwen tot iets meer op te klimmen dan het krukje achter de ezel van d buurman, maar diezelfde wereld als iets onreins en minderwaardig benoemen. Was het woord HYPOCRIET ooit een synoniem voor Afrika of Islam?

  Wie zijn de beesten?

  Segregatie kan enkel werken als de hekken ergens door de Middellandse zee heen lopen…het is niet anders, te grote onoverkoombare verschillen en van een kant nul wens tot samenwerking….

  Nog enkele dagen voor dat de steden branden.

  Geliked door 2 people

 2. vergeet de schade aan natuur en milieu niet

  Like

 3. bobzelf zegt:

  wat leuk zo’n stuk “”ALS MOSTERD NA DE MAALTIJD “‘ !!!!
  50 JAAR WEGGEKEKEN
  ALLES GEREGELD VOOR DIT TUIG
  oo ja er zaten ook een paar goeie tussen ??

  NOU DAN HANGEN WE DIE APART

  EN NOG ERGER WAGONLADINGEN VAN DIT TUIG BINNEN GEHAALD , OM STEMMEN TE VERGAREN , WAT UITEINDELIJK DENK OPLEVERDE,
  GEINIG HE …..

  UW EIGEN P.V.D. ARMOEDE !!

  DUS TOOO LATE , VEEL TE LAAT .

  U ZIET NU OP UW TV EEN UITGEPROCEDEERDE ILLIGAAL , DIE EEN HUIS KREEG , EEN UITKERING EN

  UW BLOEDEIGEN ZWARTE GELIEFDE PIET, HET LAND EN HET SPROOKJE UITJAAGD

  ER MOETEN GEWOON KLAPPEN VALLEN , I AM SO SORRY

  HET PAPPEN EN NAT HOUDEN VAN AL UW LINKSE ETTERBAK VRIENDEN
  MOET OVER ZIJN

  IK BEN ER AL WAT JAARTJES KLAAR MEE ……

  OOM COLT 45

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Intergreren is een synoniem voor infiltreren,koloniseren,veroveren en overnemen.

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Wiegel & Den Uijl hebben samen die wet op de gezinshereniging in 1973 gerealiseerd en hebben daarna (55+39 zetels) een VVD-PvdA kabinet gesmeed

  Like

 6. Tja een mens zou het haast vergeten maar de eerste gastarbeiders waren dat ook letterlijk.
  In eerste instantie waren dat Italianen en Spanjaarden en die gedroegen zich ook als gastarbeiders, vrouw en kinderen bleven in de thuislanden en na een aantal maanden of jaren hier gewerkt te hebben gingen ze weer huiswaarts.
  Na verloop van tijd nam de animo af, het ging in de thuislanden beter en het gemis van het gezin maakte dat ze liever thuisbleven.
  Daarna begon men met ronselen in de kustgebieden van Turkije en Marokko en gelijk vanaf het begin ging men in de fout; er werden sociale premies ingehouden op het loon.
  Met goed fatsoen kun je mensen dan ook niet verbieden om indien nodig van die voorzieningen gebruik te maken, in eerste instantie ging het dan vaak om de ziektewet.
  Al snel gevolgd door bijstand of arbeidsongeschiktheid.
  Onder Joop den Uyl kreeg men ook het recht op gezinshereniging en daarmee was eigenlijk het hek van de dam. Het liet ook niet lang op zich wachten totdat ze de Nederlandse nationaliteit konden krijgen en het harde gelag betalen wij heden.
  Toch was de invoering van die maatregelen allesbehalve voor de hand liggend. Kijk alleen maar hoe onze emigranten in de jaren ’50 werden behandeld, je kwam alleen in aanmerking als je een beroep had waaraan in de aankomstlanden ook behoefte aan was.
  Raakte je binnen de eerste periode zonder werk dan kon je weer rechtsomkeert maken en was je niet langer welkom. Naturalisatie daar kwamen ze pas na vele jaren voor in aanmerking en meestal moesten er dan autochtonen voor je instaan.
  Veel van de huidige ellende hebben we aan de Kabinetten van den Uyl en van Agt te danken, alle nieuwkomers werden zielig gevonden en die moest je helpen.
  Nou dat hebben we geweten !!

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Hij moet zélf eerst gaan betalen voor de slavenhandel van zijn voorouders!

  Herstelbetalingen zijn de eis van #blm #Akwasi gaat de onteigeningen in gang zetten en wil zelf een groot pand aan de Herengracht van 5 miljoen Euro of meer! Niezend gezicht

  Like

 8. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/ALM_NL/status/1279019750392238082/photo/3

  Jerry #Afriyie en #Akwasi willen blank Nederland een erfzonde aanpraten en worden daarbij geholpen door een groot deel van de media (#DitisM spant wat dat betreft de kroon). Wat zelden of nooit ter sprake komt is dat beiden nakomelingen zijn van slavenjagers. #Ashanti #racisme

  Geliked door 1 persoon

 9. Dr. Heinz zegt:

  Héél Europa moet islam vrij worden!!
  Alleen zo kan de welvaart, veiligheid, gezondheid, en woon en leefgenot worden hersteld!!
  Kijk maar naar 50 jaar geleden, toen waren al die geschifte denkbeelden, misdaad, moord er niet!!
  Daarom er uit met de islam!!

  En al dat EUSSR tuig, ook uit héél Europa!!

  Gaan we vandaag nog beginnen??

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Goed gezien , dát is het recept om weer normaal te worden .
   Nu wordt men – althans velen – met de week gekker .
   En het ergst zijn nog wel de mensen die achter die zwarte en islamitische idioten aanhuppelen !

   Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Erdogan is tegen integratie van turken in europa en hij noemde assimilatie van turken in europa, een islamitische doodzonde. En wij hier in nederland maar blijven proberen, tegen beter weten in, van moslims, echte nederlanders te maken. Dat zal nooit lukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s