Italië: Afgewezen asielzoeker grilt kat openlijk op straat

 

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Eetcultuur van Ivoorkust doet haar intrede in Europa

Het was een afschuwelijk tafereel, dat zich in het begin van deze week in de Italiaanse gemeente Campiglia Marittima in de provincie Livorno in de Toscane heeft afgespeeld. In het plaatsje werd de aandacht van voorbijgangers door het luide geschreeuw van een vrouw gevestigd op een zwarte, die aan de rand van het stationsplein een kat roosterde op een geïmproviseerd kampvuur. Reizigers, die op de trein wachtten, werden de sprakeloze getuigen van de gebeurtenis.

PI News (2)

Wraak voor geweigerde vluchtelingenstatus?

Bij de plaatselijke politie kwamen talrijke telefoontjes binnen en korte tijd later werd de kattengriller gearresteerd. Het bleek om een 21-jarige man uit Ivoorkust te gaan, wiens asielaanvraag in eerste instantie werd afgewezen en die momenteel wacht op de behandeling van zijn beroepszaak voor de verantwoordelijke rechtbank in Florence.

Terwijl de zwarte Afrikaan door de politie naar het asielzoekeronderkomen werd teruggebracht, verwijderde een speciaal bedrijf het gebraden kadaver en het kampvuur. Op weg naar het onderkomen klaagde de kattengriller meermaals dat hij honger zou hebben. Het Italiaanse tijdschrift “LIBERO”, dat over het voorval berichtte, vermoedde echter dat de weerzinwekkende gebeurtenis iets met de afwijzing van de asielaanvraag te maken zou kunnen hebben en sprak van een “afschuwelijke geste”.

De asielzoeker wacht nu een strafproces, vermoedelijk wegens diefstal en dierenmishandeling.

Op het juiste moment op de juiste plek

De bereiding van het huisdier werd toevallig door de Europarlementariër Susanna Ceccardi (LEGA) gefilmd en op internet geplaatst. Een gelukkige samenloop van omstandigheden dat uitgerekend een politica van naam van de LEGA getuige werd van het weerzinwekkende voorval. Ceccardi maakte geen geheim van haar afschuw en stelde de politiek verantwoordelijken aan de kaak:

“Dat is geen integratie, maar het resultaat van het Toscaanse welkomstsysteem waarmee links en de Democratische Partij (PD) een echte business hebben gecreëerd en duizenden immigranten in ons land zijn aangekomen, die er geen belang bij hebben zich te integreren of onze meest fundamentele beschavingsregels te respecteren.”

Commentaar:

Hoewel het voorval zich afspeelde in Italië, zou het op elk moment ook bij ons kunnen gebeuren. De dierenvrienden, waartoe ook de schrijver behoort, kunnen zich goed voorstellen wat er in diegenen omgaat wier geliefde vierbenige medebewoner plotseling niet meer thuiskomt en die daarna in onzekerheid verkeren over zijn lot.

Voor velen is zo´n huisdier een vervanging van een kind, voor velen de metgezel in eenzaamheid, voor kinderen vaak een speelkameraadje. En ergens wacht er nu iemand tevergeefs op dat het geliefde dier eindelijk naar huis komt.

De prijs die wij voor de immigratie moeten betalen, wordt ons in vele verschijningsvormen gepresenteerd.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, LEGA, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Italië: Afgewezen asielzoeker grilt kat openlijk op straat

 1. Blaffertje zegt:

  Deze filmpjes moeten ze op het half acht journaal laten zien.
  Misschien dat de gutmenschen dan inzien welk een barbaren we binnen halen

  Geliked door 4 people

  • jegeloofthetniet zegt:

   We zien niets van alles wat tegen de multiculti is. Alles wordt verzwegen en er wordt net gedaan of alles koek en ei is. Je zou van dit barbarengedrag toch racistisch worden?
   Nog steeds zijn er personen die er niet doorheen prikken. Nog steeds blind en dom.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik zag vanochtend een actie bij Scheveningen over het vervelend lastig van meisjes en vrouwen daar. (herhaling van hart van Nederland)
    Zonder het ook maar 1x te hebben over de daders of over een achtergrond.
    2 meisjes liepen daar met een bord, Wij zijn niet jouw scatjes.
    Voldoende voor elke Nederlander om te kunnen bedenken over wie het dan hebben.

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    Ik vrees een hele nare toekomst voor al die domme linkse blinden die zelfs hun kinderen mee slepen en dit smerig spel nog niet door hebben. Straks trappen ze er in om zichzelf en kinderen te laten vaccineren met het gif vaccin dat in sneltrein vaart is ontwikkeld om de miljardairs die hier achter zitten te verrijken. Zij beseffen niet dat het de hoogste tijd is voor een massale volks opstand om met dit onderdrukkende geldzuchtig elitair tuig voor goed af te rekenen. Eenheid is macht.

    Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Vergeet niet het jeugdjournaal. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

   Geliked door 3 people

  • willie zegt:

   Gefilmd ?? En wat wist die idiote filmer dan nog te doen ??? HE ????? Ik zou NIET gefilmd hebben en die kerel ter plaatse dood geslagen hebben, mag de hermandad zeggen wat ze niet laten kunnen. De meesten tegenwoordig gaan van alles filmen , maar tussen beide komen ?? Ho maar !! SMERIGE LAFAARDS !!!!!MIETJES !

   Like

   • Blaffertje zegt:

    Als jij zo’n zwarte tegenover je hebt staan met een mes in zijn poten, de kat is al dood, en je hebt geen wapen.
    Dan maak je een afweging of je het risico wil lopen gewond te raken, of erger, gedood worden door die aap.
    Dat noem ik in dit geval gezond verstand gebruiken om hem niet te benaderen.
    Als de kat nog had geleefd is het een ander verhaal, maar aan dit dier was niets meer te redden.

    Geliked door 2 people

   • willie zegt:

    @Blaffertje,wat is men toch een bende bange hazen ! desnoods voor mn part een kassei tegen zn lelijke smoel slaan:trouwens :zijn jullie dom of zo ?? neem ook dan maar een mes mee of nog wat beters.In elk geval : als ik die politieman moest zijn : gewoon STANDRECHTERLIJKE EXECUTIE , ter plaatse !!! Spaart weer veel geld en ellende ,een kogel kost maar 1 eu , dus ???????

    Like

 2. BertG. zegt:

  Ik ga dit dus niet bekijken, erg slecht voor mijn gemoedstoestand als katten liefhebber.
  Je kan al bedenken wat je krijgt te zien na al die slacht en martel filmpjes die al zijn verschenen, die ik ook liever nooit gezien had.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   @BertG: Ik ook niet, is ook niet nodig, kan het sowieso wel visualiseren. Daarnaast krijg ik dan misschien zelf wel onbedwingbare gewelddadige neigingen, alleen maar slecht voor mijn toch al te hoge bloeddruk.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Precies zoals ik. Ga ik niet op klikken. Heb genoeg aan mijn voorstellingsvermogen.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Genetisch afval heeft geen recht op een humane berechting. Ter plekke lynchen van tweebenig vee is de enige goede oplossing.

  Geliked door 1 persoon

 4. jegeloofthetniet zegt:

  Fijn toch die multiculti uit de 14de eeuw?

  Like

 5. Julia zegt:

  Ach whats new. De politiek en justitie kijken weg en vinden het blijkbaar niet noodzakelijk dit soort barbaren direct uit te zetten. Zo langzaamaan krijgen velen nu echt genoeg van dat import tuig waar justitie en politiek voor weg kijken sterker nog weinig of geen aandacht door het linkse NPO journaal, praatprogramma’s en linkse media wordt gegeven. De realiteit van die mislukte migratiegolf moet worden verzwegen. Maar een weldenkend mens gelooft en kijkt niet meer naar o.a. het propaganda bolwerkt NPO nieuws dat bol staat tot vervelens toe over de zielenpoten die getraumatiseerd zijn over de slavernij en vooral niet te vergeten dat gezeik over racisme waarbij weggekeken wordt en geen woord gerept wordt over de moorden op blanke boeren, slachtpartijen en verkrachtingen onderling, jonge meisjes uithuwelijken, etc. Die massale toestroom heeft onze samenleving inmiddels al miljarden gekost en zet ons sociaal stelsel zwaar onder druk. Ongelooflijk dat mensen nog stemmen op partijen als Groen Links en D66 die zelfs eisen nog meer van die zogenoemde economische vluchtelingen uit veilige landen. Hoogste tijd dat er een einde komt of keihard wordt gemaakt nog langer onze grenzen vrij te laten bestormen door al dat gespuis. Van de politiek hoeven we niets te verwachten die belonen zelfs dit gespuis met uitkeringen en onderdak.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  En dat soort tuig halen ze binnen !!

  Like

  • Julia zegt:

   Koddebeier Dat tuig halen ze bewust binnen om langzaamaan de omvolking te bewerkstelligen en over te leveren aan de Islamitische Staat. Duitsland is al overbevolkt met dit gespuis, Frankrijk is een grote chaos gevuld met dit gespuis, Nederland zijn wijken van steden al grotendeels overgenomen door nieuwkomers kijk naar Amsterdam o.a. Amsterdam West, Amsterdam Oost. Amsterdam Osdorp en de Bijlmer praktisch geen Amsterdammer meer te zien. Ditzelfde geldt voor Utrecht en Den Haag. Vooral de linkse fascisten en linkse politiek en bestuurders zijn hier sterk voor en zullen er alles aan doen om meer en meer toe te laten en onze cultuur verder te verkrachten en miljarden uit te delen van ons belastinggeld aan uitkeringen en gratis gezondheidszorg. De blanke betaal slaaf moet dit opbrengen. Ons Nederland bestaat niet meer en zoals onze gemalin Maxima ooit heeft gezegd Nederlanders bestaan niet. Het zou een verademing zijn als wij verlost worden van het linkse regime die meer kapot heeft gemaakt dan velen lief is en hier bovenop nog extra dictatuur oplegt onder de hoax corona en bedrijven die onderdanig ons Nederland mede verkrachten door productnamen te veranderen omdat dit volgens de terroristische gesubsidieerde groeperingen racistisch zou zijn. Demonstreren is binnen onze vermoorde democratie niet meer toegestaan dan wordt nu zelfs leger ingezet en volop ME (dat het lef niet heeft de probleemwijken onder controle te houden). Demonstreren ANTIFA, BLM en Knock Out is binnen onze dictatuur wel toegestaan. Zelfs ons rechtssysteem is door en door rot. We kunnen alleen maar nog terug denken aan 75 jaar genoten vrijheid want dit komt niet meer terug dankzij de vele Nederlanders die waarschijnlijk nog denken dit dit goed komt en het lef niet hebben massaal naar de huisvesting van de Haagse Maffia te trekken namelijk het Binnenhof. Rutte is een grote leugenaar, land- en volksverrader die er niet voor terugdeinst het volk meer en meer een rad voor ogen te draaien en straks het zinkende schip wat ooit Nederland was te verlaten om zijn dictatuur en uitnemen in Brussel voort te zetten.

   Geliked door 2 people

 7. Geloof er niks van dat de man dit deed omdat hij hongerig was, ik ben geen culinair expert maar ook de meest primitieve volken ontdoen een kadaver eerst van pels, ingewanden en kop alvorens het boven een vuur te grillen.
  Waarschijnlijker is dat het een vorm van provoceren is.
  Nou maar hopen dat de Italiaanse magistraten alles uit de kast trekken om de man te straffen en na afloop direct uit te zetten naar waar hij vandaan kwam, een ding mag wel duidelijk zijn; zo’n figuur hoort niet in onze samenleving losgelaten te worden.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Een FOEI gesprek en een uitleg dat dat toch echt niet de bedoeling is in dit land om dat op straat te doen.
   En dat was het.
   Ik verwacht niet dat het daar veel anders zal gaan dan hier.
   Een bekeuring is zinloos, die wordt toch nooit betaald.

   Geliked door 1 persoon

 8. wauso zegt:

  BEDANKT HR. E.J. Bron.
  A picture says more than 1.000 words en dan is dit nog eens een video en bij mij op het grootbeeld scherm. Dit is pas genieten. Nu nog wat schietpartijen erbij en ik kan Netflix afbestellen.

  Like

 9. E. Ploos zegt:

  Afschuwelijk, maar degene die deze regering gekozen heeft is mede verantwoordelijk want zij hebben al deze buitenlanders Europa binnen gelaten, asielzoekers, economische vluchtelingen, criminelen etc.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Niet genoeg in het hotel, altijd honger, en 750.000 zwarten eten in een hotel, terwijl er 250.000 autochtonen leven van de voedselbank.

  Geliked door 1 persoon

 11. boorzalf zegt:

  Mijn kat heeft gelijk een mail gestuurd naar de dieren partij, omdat ze het vreemd vond dat de nos er niks over heeft gezegd.
  https://media1.tenor.com/images/33693fce643ebfe9704363d95514be10/tenor.gif?itemid=10360690

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb het mijn 2 poezen beestjes niet laten zien, daar worden ze verdrietig van, en durven ze niet meer naar buiten als het mooi weer is.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ BertG.
    Mijn poeze-beestje kom zo-wie-zo niet meer buiten sinds er moslims door ónze steden en dorpen zwerven, op zoek naar poeze-beestjes !

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb NOG het geluk dat ik in een behoorlijke rustige buurt woon waar je bijna geen auto of andere geluiden hoort.
    Er wonen er hier maar enkele in de buurt.
    Lege woningen gaan naar Nederlanders, anders worden ze afgebroken/ uitgewoond in enkele maanden.
    En al doende leert men.
    Eigenlijk gebeurt er hier vrijwel nooit iets.
    Dit is niet overal in deze stad, zo rustig.

    Like

  • BertG. zegt:

   Boorzalf, als je alles weg haalt na .gif
   Dan had je ‘m hier meteen werkend gekregen, je mail versturende kat.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s