Nederlands Paradijs…

Screenshot_108

Albert Cuypstraat te Amsterdam (1970).

 (Door: “Driek”)

De tijd dat de burger nog onbekommerd over de markt of door het stadscentrum kon wandelen, is voorgoed verleden tijd. Het schorremorrie dat loopt te roven, spugen, vrouwen lastigvallen en uitschelden voor hoer en burgers met een mes te lijf gaat, is inmiddels een normaal gebeuren. Het donker getint gepeupel uit exotische landen heeft Nederland voorgoed onleefbaar gemaakt.

Doch de grenzen staan nog steeds wagenwijd open voor allerhande lieden die Nederland zien als een Paradijs waar alles mogelijk is. En het optreden van onze Minister-president zet ook geen zoden aan de dijk. Die man heeft meel in zijn mond. Een volkomen nutteloos figuur. Doch – en dat moet mij toch van het hart – gedurende de Duitse bezetting blonken die Nederlanders, ondanks die Indianenverhalen over verzet, ook niet uit als een bijzonder heldhaftig volk. Koningshuis en regering gingen op de vlucht. Van de 120.000 Joodse burgers kwamen er maar 15.000 terug, beroofd van al hun bezit. Vergeleken met andere landen heeft Nederland –  naar verhouding – de meeste Joodse burgers verloren in de gaskamers.

En ook nu gedraagt de Nederlander zich als een laf zooitje dat zijn stem uitbrengt op een onbetrouwbare Minister-president en op louche partijen die eenstemmig het land naar de ondergang helpen. Ik vind dat “Heb Uw naaste lief gelijk u zelve” dan ook niet te rijmen met die Nederlanders en hun stoere verhalen over de Tweede Wereldoorlog.

Neen, van die Nederlandse bevolking moet je het toch echt niet hebben. Goed, de spitse lezers van “E.J. Bron” denken er gelukkig anders over, doch we zijn maar met weinig. Veel medestanders hebben we niet. Ik houd mijn hart vast, doch de ergste ellende zal ik niet meer meemaken. Gelukkig maar. Dit moest ik eventjes kwijt.

Ik wens U allen nog een fijne avond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Nederlands Paradijs…

 1. Monalisa zegt:

  Over spugen gesproken wie deed dat ook weer, tot twee keer aan toe.hij was wel bruin.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Zoals die foto van 1970 waren er nog geen raddraaiers daar zeer gezellige markt na 1973 kwamen de problemen door Joop de Uyl met steun van het CDA en de VVD

  Geliked door 3 people

 3. Gienekehado zegt:

  Een eerste reactie; ‘Het donker getint gepeupel uit exotische landen heeft Nederland voorgoed onleefbaar gemaakt’!! Georkestreerd en gefaciliteerd door LANDVERRADERS, waarvan wij de namen wel kunnen dromen!! Moord, doodslag, doodrijden, on-linecriminaliteit, oudjes beroven, kinderen met messen etc etc. beheersen ons leventje 24/7!!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De Haagse kartelpartijen en hun stomme stemvee hebben Nederland onleefbaar gemaakt, dat zijn de hoofdschuldigen ! Dat zijn de veroorzakers !

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Dat linkse stemvee verdient niet meer beter. Dit is het levenslange contract wat zij door onderdanigheid hebben gesloten. Knielen, buigen, zich laten terroriseren, vrouwen en dochters laten bespugen, uitschelden en verkrachten door die lieve instromers. Welk nadenkend mens stemt überhaupt nog op de volksverlakkers en landverraders zoals PVDA, D66 en Groen LInks dat zijn de partijen die sterke voorkeur hebben, een betonnen plaat voor die domme hersenen hebben en niet toegeven wat zij al jaren onze samenleving hebben aangedaan en zelfs tot op heden eisen voor meer en meer import van dit dit gespuis die onze samenleving verder ontwrichten (een import van hoofdzakelijke rovende uitkeringtrekkers en oproerkraaiers) te stimuleren. Dit stemvee is misselijkmakend om door dit stemgedrag verder Nederland (eigen land dus) naar de afgrond te helpen en hierdoor ons sociaal stelsel zwaar onder druk zet doordat dit onbetaalbaar wordt en onze stadsdelen laten bezetten zodat er geen betaalbare woning voor eigen kinderen over blijft. Fijn en laf volkje daar heeft men wat aan.

   Geliked door 3 people

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Beste Driek,
  We zijn niet met weinigen. We hebben altijd nog Geert die 20 kamerleden in zijn fractie heeft en dan heb ik het nog niet over Thierry. Dus hoop verloren al verloren zou ik zeggen.

  Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Neen, van die Nederlandse bevolking moet je het toch echt niet hebben.

  Helaas, tot een andere conclusie ben ik nog niet gekomen.
  En er moet veel gebeuren wil ik daar anders over gaan denken.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   BertG Bij veel Nederlanders zit verraad en onderdanigheid in de genen. Vergeet niet dat tijdens WOII 1 op de 3 Nederlanders fout was. Dit blijkt nu al weer dat zelfs verraders de kliklijn bellen om buren te verraden als de Corona regels worden overtreden, Velen die knielen en buigen voor de zwarten en te laf zijn om voor eigen recht en toekomst op te komen. Dat is de mentaliteit van de gemiddelde Nederlander dat ziet men al hoe onderdanig men de regeltjes rondom de hoax Corona volgt alleen al door angst. Helaas dit zal niet veranderen door de linkse indoctrinatie die al van jongs af aan op scholen wordt meegegeven en door linkse ouders die wegkijken en denken dat het allemaal nog wel goed komt en het de ver van mijn bed show is. Zij vergeten nu dat die ver van mijn bed show al tot het nachtkastje is genaderd.

   Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Mijn vertrouwen in dit volk is vandaag weer een stukje gedaald.

   Opiniepeiling Maurice de Hond: Meeste vertrouwen in Rutte, Hoekstra en De Jonge.
   45 procent van de Nederlanders verwacht een tweede corona-golf.
   https://tpo.nl/2020/07/05/opiniepeiling-maurice-de-hond-meeste-vertrouwen-in-rutte-hoekstra-en-de-jonge/

   Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau “Driek” !!

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Nee Driek van de Nederlanders hoeven we niet veel te verwachten, gelukkig groeit de aanhang van de PVV en het Fvd nog steeds.
  Samen zitten we al boven de dertig zetels.
  Met een beetje gezond verstand moet dat nog enorm gaan groeien zeker t.o.v het cda.
  Als de boeren de landbouwers de bouwvakkers de vissers nou niet gaan vergeten wat ze allemaal zijn aangedaan door het kabinet rutte dan wordt volgend jaar een topjaar voor de PVV en het Fvd. Dan wordt het motto, Eigen volk eerst!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Ruud wij kunnen stemmen op de PVV of Forum maar de kaarten zijn nu al (ver voor de verkiezingen geschut) en is al besloten dat men niet met de PVV zal samenwerken. Dit is onze corrupte valse democratie en hebben we uiteraard al meegemaakt bij de vorige verkiezingen dat het een grote corrupte maffia is en bepaalt wie er regeert en met wie men wil samen werken. De verkiezingsuitslag doen in deze valse democratie blijkbaar niet meer ter zake en worden gewoon genegeerd. De dictators van de volks verradende partijen zoals de zelfingenomen partij Demonen 66 (D66) en de corrupte VVD onder leiding van de MP Rutte niet nog niet is gestikt in zijn eigen leugens en langzaam ons land geheel overlevert aan het miljarden bolwerk Brussel (ook onze pensioenpotten worden daar ondergebracht) bepalen onze politiek en wie op de belangrijkste post komt. Het volk heeft helemaal niets in te brengen. Kortom verscheur het stembiljet maar en probeer gezamenlijk een eind te maken aan deelname van deze dictators. WIJ ZIJN HET VOLK en eenheid tegen dit beleid maakt macht!!!!

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Volgens mij ben je niet goed bij je hoofd wanneer je nu nog denkt dat de verkiezingen en de uitslag eerlijk zullen verlopen volgens een democratisch besluit.
    Met het in de hoek zetten van de 2de partij van Nederland is ook elke vorm van democratie in de hoek gezet.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Bert,zo hoeft het niet te gaan
    Ga net als ik de stemmen tellen op je stembureau. Dan kunnen ze geen fraude plegen. Maar vooral ga stemmen Bert, alstublieft. Doe het voor je kinderen en kleinkinderen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Als de verkiezingsuitslag wordt gemanipuleerd door de huidige plucheklevers, kan alleen een staatsgreep verandering bieden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo hoeft het niet te gaan?

    Zo had het al helemaal nooit mogen gebeuren.
    Als ik thuis zou komen na het stemmen zou ik mark horen lachen op de achtergrond.
    Weer een lulhannes die het allemaal nog gelooft.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Beankt voor je nietszeggende antwoordt
    Lekker thuisblijven en wegkijken?
    Ik doe in ieder geval iets om de situatie te veranderen. Jij loopt alleen maar te klagen en flink te doen achter je toetsenbord.
    Ja een echte Nederlander.

    Like

 8. Monalisa zegt:

  Helaas, tot een andere conclusie ben ik nog niet gekomen.
  En er moet veel gebeuren wil ik daar anders over gaan denken. ach je kan het voorbeeld aannemen.

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  helaas denk ik er net zo over, ook ik kijk met weemoed terug op een voorgoed verloren tijd en land waar decadentie en lafheid hand in hand gaan.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Nederlands paradijs…..Ja voor drugssyndicaten, de mocro maffia, messentrekkers, en niet te vergeten de tweede kamer maffia met NWO uitvoerder Rutte. Zowel de VVD, het CDA en D66 zijn nu al aan het uitmaken wie de nieuwe minister president moet gaan worden, terwijl de verkiezingen van Maart 2021 nog moeten komen. En wie zit er nou op deze drie te wachten ? Juist ja, NIEMAND ! Maar de kaarten lijken al geschud te zijn. Uw stem doet er toe volgens de rijks-informatie. Ja, om er telkens achter te komen dat de VVD c.q. links weer gewonnen heeft en de PVV alweer gebasht gaat worden (FVD mogelijk ook). En hoe vreemd, de PvdA, ooit door de kiezers uitgespuugd, lijkt af te stevenen op een flinke winst. De kiezer is gek, of wij worden voor de gek gehouden onder meer door stembusfraude. Ik kies voor de laatste optie. Dat word weer Rutte of eventueel Klaas Dijkhoff.

  Geliked door 2 people

 11. fixoptix zegt:

  Wel…Driek, mooi dat je je hart even kon luchten bij ons!
  De samenstelling van de nederlandsche bevolking, is dermate gevormd, dat je eigenlijk niet meer kan spreken van de Nederlanders anno 1970.
  We zijn zo gezegd intrinsiek vervuild! De pvv en fvd gaan hier ook echt geen verschil maken, ook al wou ik ontzettend graag dat dat wel kon.
  UN agenda 2030 is in full deployment, en gaat gewoon door, ongeacht welke partij.
  Helaas even terug naar het stenen tijdperk, we helpen de gelukszoekers met hun evolutie de komende 700 jaar, dan zijn ze ook in staat een IQ te ontwikkelen van meer dan 2 cijfers.
  Tot die tijd…zakdoekje mee voor het spuug, maliënkolder tegen het mes…

  Geliked door 2 people

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Omdat het democratisch proces in de 2e kamer meer begint te lijken op een zitting van het turkse parlement, komt het moment dichter bij dat men ook in de 2e kamer, elkaar te lijf gaat. Dat zal een mooi moment zijn om het hele zooitje op te doeken en de raddraaiers (links getijsem), te verbannen naar Texel. Dan wordt de regering vervangen door een Junta met een sterke man. Dat zal dan wel een man van buiten de politiek zijn, want een echte sterke man hebben we niet in nederland. Die verandering zal niet lang op zich laten wachten want de rutte is met zijn maten is al druk bezig om de grondwet onderuit te halen met al zijn coronamaatregelen. Ik wacht het met spanning af.

  Like

  • Julia zegt:

   Laten we dan hopen dat zij zich in de 2e Kamer elkaar dermate flink te lijf gaan zodat ze voor goed zijn uitgerangeerd. Op een dictatuur en onderdrukking opgelegd door de huidige Haagse Maffia kunnen wij binnen onze democratie niet gebruiken. Dus die leugenachtige Haagse Maffia dient snel afgeschreven te worden.
   Wie slim is weet nu al dat de tweede ronde lock down er in het najaar aan komt omdat nu al vette krantenkoppen verschijnen om wederom angst te zaaien dat de 2e golf Covid 19 nog besmettelijker is. Dus men mag de borst nat gaan maken omdat uiteraard de nieuwe communistische wetten in sneltreinvaart in het najaar zijn ingevoerd en dit zal leiden tot nog meer economische en maatschappelijke schade o.a. het viervoudig meer aan faillissementen (de steun aan MKB is volgend jaar over omdat dit niet meer is op te brengen) duizenden werklozen er bij en een basisloon zal voor al het klootjesvolk niet ver weg meer zijn met als resultaat een minimum voor levensbehoefte en meer afhankelijkheid van de Overheid en niet te vergeten de totale controle zowel binnens- als buitenshuis. De enige spanning die over blijft is de zorg hoe houd ik mijn hoofd nog boven water. Dit geldt uiteraard niet voor de politici in Den Haag en Brussel die hebben zich financieel al jaren ingedekt van ons belastinggeld. Wat stelt de monarchie nog voor het land is zo als zo goed omgevormd tot een communistische EU Staat en is dat Koningshuis er alleen nog voor de schijn dat nodeloos miljoenen blijft vangen.

   Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Verban ze maar naar Rottumerplaat of Rottumeroog.
   Ruimte genoeg voor dat uitschot.

   Geliked door 2 people

 13. G.F. zegt:

  Iedereen op dit forum is het er over eens dat ons mooie Nederland door het gepeupel, wat door ONZE regering warm wordt verwelkomt, helemaal naar de klote wordt geholpen. MAAR NIEMAND STEEKT DE HANDEN UIT DE MOUWEN EN DOET ER IETS AAN.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Wat moet je er aan gaan doen????? het volk is zo dom dat de PVV links laten liggen de ouderen dat zijn er 3,5 miljoen mensen die worden uitgekleed, maar ze blijven op die vette hap stemmen, dan heb je nog mensen met een zeer grote mond die denken alles beter te weten, maar niet gaan stemmen dus er gebeurt niks. uw land is al jaren naar de kloten. daarom ontvluchten 150.000 nederlanders hun land elk jaar weer.

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   We kennen de beelden van mensen die zich wel verzetten.
   Totaal kansloos tegen 100den gewapende ME’ers, 10tallen te paard om de boel uiteen te drijven en met waterkanonnen uiteen gespoten worden.
   Om daarna ingesloten te worden en afgevoerd te worden in een politie busje.
   Je aanwezigheid is al voldoende om daar mee te maken te krijgen.

   Maar G.F. pakt ze wel allemaal aan, hij of zij weet wel hoe je het wel voor mekaar krijgt.
   Wat heb je zelf trouwens al ondernomen om je handen uit je mouwen te steken?
   Zwaaien met een bosje bloemen naar de ME?
   Boze brieven schrijven of kwam je ook niet verder dan klagen op internet.

   Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Komt waarschijnlijk omdat de meeste NL’ers het nog redelijk goed hebben. Vaak is een lege knip dé reden om op straat te komen! De meeste NL’ers hebben ook geen sjoege van hetgeen er staat te gebeuren! Op het platteland wanen ze zich veilig en denken dat dit altijd zo zal blijven! En bij RTL is het Lachen, Gieren, Brullen…

   Like

 14. Sinyo zegt:

  De bruintjes geïntegreerd, geassimileerd
  Weten jullie nog van toen.
  Nederland inwoners rond 1950 10 miljoen.
  Aan de landgenoten overzee.
  Deelde men het volgende mee.
  Wij zijn hier vol, vol, vol
  En ze maakten hen wijs
  Doe ons een lol
  Blijf daarginder in het paradijs.
  De blijvers hebben later voor “spijt geopteerd”.
  En zijn als staatloos teruggekeerd.
  Lees en huiver.
  http://www.oorlogsgetroffenen.nl/thema/rechtsherstel/10_Backpay_kwestie

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Nederland paradijs???? was ooit een paradijs tot dat het linkse elitaire wanbeleid zowel in Brussel en Nederland aan de macht kwam. Ons ooit democratisch Nederland is in no time omgevormd tot een politie- en militaristische staat waar ongekende dictatuur binnenkort geheel is verwezenlijkt door ondemocratische wetten zonder meer in het diepste geheim zijn en worden doorgevoerd. Afgelopen zaterdag is al gebleken dat de huisvesting van de Haagse Maffia werd beveiligd door inzet van het leger. Dus niet alleen de politie wordt nu ingezet maar het zelfs het leger tegen eigen volk die voor haar rechten en vrijheid demonstreren dat terdege een democratisch recht is de kop in te drukken. Kortom als een zogenoemd democratisch land eigen leger inzet tegen onbewapende burgers die geen enkel geweld gebruiken dan is onze democratie totaal vermoord en van democratie geen enkele sprake meer dan alleen nog een corrupte regering en rechtstaat die minderheden en terroristische groeperingen demonstratierecht verschaffen en er geen leger in veld of wegen is te zien zelfs niet als duizenden BLM en haar linkse lovers op elkaar gepakt staan en onze volksgezondheid in gevaar brengen. Dus helaas het paradijs bestaat er voor ons volk (die jaren hebben bijgedragen aan de samenleving) niet meer dan dat het alleen een paradijs is voor de massale instroom van gelukzoekers en deze zelfs te belonen met uitkeringen en voorrang genieten op onze schaarse (compleet ingerichte) huizen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/forum-voor-democratie-npo-probeert-generatieconflict-aan-te-wakkeren-echte-oorzaak-is-massale-immigratie/

  Forum voor democratie: NPO probeert generatieconflict aan te wakkeren, echte oorzaak is massale immigratie

  Bij Nieuwsuur verscheen er een item hoe de ‘vergrijzing zorgt voor een belemmering van de zoektocht naar een nieuw huis’. De NPO is heel stellig: vergrijzing is de oorzaak dat onze woningmarkt compleet op slot zit. Dit is echter pertinente onzin volgens Forum voor Democratie. Zij menen dat de NPO doelbewust aanstuurt op een generatieconflict, zodat ze de échte oorzaak niet hoeven te benoemen: de massa-immigratie.

  Jaar na jaar komen er zo’n 100.000 migranten bij in Nederland. Al deze mensen hebben huisvesting nodig, toch beweert Nieuwsuur met droge ogen dat niet de massale immigratie een enorm druk op de woningmarkt legt. Neen, het zijn de ouderen die het de jongere generatie lastig maakt.

  Like

  • Julia zegt:

   Zolang we massaal de linkse rotzooi NPO niet op zwart zetten hebben zij recht op subsidies. Als een ieder dat NPO zooitje laat stikken valt er nog weinig te vangen want van die binnengekomen uitkeringstrekkers waar zij de mond van vol hebben kunnen zij niet veel verwachten want die kunnen niet bijdragen om subsidies te verstrekken en hebben zelf massaal schotels aan balkons en huizen om hun eigen cultuur te steunen en te blijven volgen om dit tegen ons te gebruiken. Ook zou een kracht zijn al die bedrijven zoals Albert Heijn, Gillette, Hema en overige supers die meewerken aan de eisen zoals omvorming van productnamen om deze terroristen zoet te houden massaal te boycotten.Steun onze eigen MKB en boeren en laat de rest van die kapitalistische bedrijven links liggen. Het is al duidelijk dat multinationals Unilever en Shell Nederland vaarwel zeggen omdat zij geen belastingvoordeel meer kunnen behalen en hierdoor weer vele banen laten vervallen en haar werknemers na inzet laten stikken. Het kan niet genoeg worden herhaalt het volk heeft de macht.

   Like

 17. Bas zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5168767/straatintimidatie-vrouwen-scheveningen-boulevard?fbclid=IwAR0rfxsfr5_Pxm-rEYWDFvnlMDvzJAXCK38ZvIlEWl0kdf3OVk

  Sissen en uitschelden
  Scheveningse vrouwen demonstreren tegen intimidatie: ‘Dochters durven niet over straat’

  Sissen, nafluiten of uitschelden. Veel vrouwen krijgen regelmatig te maken met straatintimidatie. De vrouwen in Scheveningen zijn het zat. Ze gaan vrijdag demonstreren op de boulevard.

  “Als ik lees dat jonge meiden nauwelijks nog rond durven te lopen en bang zijn, dan kan je niet anders dan daar extra handhaving op in te zetten. Anders geef je het signaal dat de straat van het tuig is in plaats van ons allemaal. Zorg dat er extra boa’s rondlopen en dat je zichtbaar laat zien: dit accepteren wij niet. Nu geef je het foute signaal aan de meiden: het is gevaarlijk daar, dus vermijd die plek.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s