Noord-Afrikanen slaan Enschedese homo’s in elkaar, COC kijkt liever weg: ‘Homofobie in Twente, ligt aan de opvoeding!’

Screenshot_99

(Door: Wout Willemsen)

Begin juni trok dit incident op een notoire locatie in Enschede de aandacht. De daders waren Noord-Afrikanen. Dat zijn ze in die buurt namelijk vrijwel altijd. Maar dát mag je natuurlijk niet zeggen! En dat vind het COC ook, die kennelijk liever de daders beschermt dan de eigen doelgroep!

Context: Enschede Noorderhagen

Wat zich in Enschede in de buurt van de Jumbo in Noorderhagen en de Korte Hengelosestraat misdraagt, is vrijwel uitsluitend (Noord-)Afrikaans volk, met wat drugsverslaafde Duitsers her en der. Maar het zijn structureel de gekleurde minderheden daar die de meisjes nafluiten, de homo’s in elkaar meppen en het loverboy-circuit in zo’n beetje de hele regio springlevend houden. Ik loop er vrijwel dagelijks (ook ’s avonds!) langs.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, gezond realisme, homofobie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Noord-Afrikanen slaan Enschedese homo’s in elkaar, COC kijkt liever weg: ‘Homofobie in Twente, ligt aan de opvoeding!’

 1. Steven zegt:

  Nee hoor.. dat hebben die homo’s aan zichzelf te danken.
  Hadden ze maar niet zo neerbuigend moeten kijken naar die Afrikaantjes die zich op hun beurt weer gediscrimineerd voelde.
  De autochtone samenleving toont nog steeds niet genoeg begrip voor de gediscrimineerde allochtonen. EIGEN SCHULD hoor….

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Steven. Iedere boontje komt op zijn loontje. De homo’s hebben het zeker aan zichzelf te danken. Ze zijn de multiculturele politiek-correctheid zelve. Al slaan de Marokkanen ze halfdood, staan ze nog altijd aan hun kant.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Valt niet mee als je jaren opgebouwd en vertimmerd deug paleisje in elkaar flikkert. Ook homo’s willen erbij horen. Dat is waarom ze deugen terwijl ze beter weten. Lid zijn van de linkse deugkerk heeft zijn prijs. Zelf het racisme van de lage verwachtingen gecultiveerd in de linkse kerk met massa’s aan subsidie kan niet verhullen dat islamitische gebruiken en Afrikaanse folklore hier niets te zoeken hebben. Ik zou zeggen stik erin.

  Geliked door 5 people

 3. R Thomasson zegt:

  Kennelijk is de COC een omgekochte onderkruipersorganisatie waar LGBT leden weinig aan hebben. Dus m.a.w. laat deze organisatie voor wat het is. Kijk maar naar hun beschamende reactie ‘Homofobie in Twente ligt aan de opvoeding’. Met deze uitspraak beledigen ze de Twentenaren, aangezien onder de aanvallers was er geen een Tukker, maar geïmporteerde vuil uit Noord-Afrika. Noord-Afrikanen hebben NIETS IN TWENTE, en elders in Nederland, te zoeken. Maar iemand houdt ze de hand boven het hoofd; ongeacht wat ze ook doen. Kijk maar naar het proces van Geert Wilders die al 10 jaar voortduurt. Alles wordt er ingezet om de man omver te werpen. Nederlanders, vooral LGBT-mensen en Joden, moeten eindelijk begrijpen dat er niemand is ze te beschermen. Ze zijn vogelvrij verklaard. Dat betekent een ding: zelfredzaamheid via werken aan eigen bescherming. Ga naar gevechtssportclubs, wordt lid van een schietvereniging. Zoek op het internet tips voor zelfbescherming zonder de wet te overtreden. Voor de Twentenaren (en de rest van Nederland) kan een uiterst vijandige houding tegen getinte minderheden een duidelijk signaal afgeven. WEES NIET BANG VOOR XENOFOBIE. Als getinte minderheden tonen vijandigheid tegen autochtonen, hebben autochtonen het recht vijandig tegenover deze minderheden te zijn. NEDERLAND IS VAN DE NEDERLANDERS EN VAN NIEMAND ANDERS. Degenen die daar niet mee eens is, vindt maar het gat van de deur.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Tja.. werkte het maar zo… HELAAS!!

   Ook de getinte minderheden zitten allemaal op een vechtsport. En zijn bijna ALTIJD is groepsverband…wat wil je daar in je eentje tegen doen dan..schieten?
   Jij en ik als blanke trekken ALTIJD aan het kortste eind. De allochtoontjes worden te allen tijde in bescherming genomen tegenover een autochtoon. Ongeacht wat ze gedaan hebben!
   Ieder dorp en stad van Limburg tot Groningen zitten al VOL met deze rattenplaag en dat gaat alleen maar exploderen.
   Vluchten uit je eigen land is straks nog de enige optie!

   Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @Steven. Vluchten uit je eigen land is geen optie. Well VECHTEN VOOR HET LAND DIE VAN JOUW IS. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de Duitsers totale overmacht. Toch ondervonden ze enorme last van het NL ondergrondse. De jongens en meisjes van het verzet. Bijv.: het Meisje met het Rode Haar, Groep Johannes en Marinus Post enz. hadden het lef tegen de bezetters te vechten. Denk ook aan de geweldige actie van het Friese Verzet die tientallen gevangenen uit het Blokhuis in Leeuwarden had bevrijd; waaronder ook ter dood veroordeelden. Onze mind-set moet nu veranderen. Wij moeten de getinte (vooral islamitische) minderheden beginnen te zien als vijanden. WAT ZE OOK ZIJN!. Zij zijn hierheen gekomen in twee hoedanigheden: a) als parasieten die zich gedragen als luizen in de pels van een hond, en b) als onderdeel van het Jihad-leger om het land over te nemen. Natuurlijk spreken de moderne NSB’ers in de regering en overheid het tegendeel. Als de getinte minderheden vallen autochtonen aan, moeten de autochtonen ze met hetzelfde munt terugbetalen. Vergeet niet, de autochtone Nederlanders zijn, gelukkig, nog steeds in het meerderheid. Men kan ze behoorlijk, op alle fronten, het leven zuur maken. Men moet niet bang zijn van de woorden xenofoob, islamofoob, racist of nazi. Deze Trojanen zijn van aard LAF. Zij zijn hier in de status van struikrovers, of leven op kosten van anderen. Zodra ze harde tegenstand en zware vijandigheid ondervinden, en de Gutmenschen van de elite niet meer in staat zijn hen te beschermen, vluchten ze weg.

    Like

 4. freda110 zegt:

  Klopt, het ligt inderdaad aan de opvoeding en wel de opvoeding van de import rotzooi die via het COC zo fijn over het hele land geplaatst is, maar dat hebben ze voor het gemak maar even vergeten erbij te vermelden.
  De meeste mensen in het oosten zal het een zorg zijn of je homo of lesbisch bent, hier is belangrijk wie je als persoon bent en niet wat je geaardheid is.
  Vergeet daarbij niet dat er in Enschede en Gronau een heleboel z.g. vluchtelingen wonen die over en weer bij elkaar komen en de boel lopen te verzieken.

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Ik kom er wel eens. Het is afschuwelijk net als het plein voor poppodium Metropool.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s