Geschiedenis in replay

Screenshot_123

(Door: “bozeoudeman”)

Dit stuk pretendeert niet volledig correct tot in details te zijn, maar een korte blik op het verleden. De tijd herhaalt zich, zo lijkt het. Na de burgeroorlog van 1861 tot 1865 in de Verenigde Staten namen de Noorderlingen wraak op de bevolking van de ‘rebellerende’ Zuidelijke Staten via vrijgelaten slaven door hen allerlei privileges toe te kennen. De blanken, of zij nu wel of niet ooit slavenhouders waren geweest, de meeste gewone blanken niet, werden gedwongen om ‘boete’ te doen voor hun verkeerde verleden, net als alle blanken nu.

Voormalige slaven werden via privileges boven blanken geplaatst en natuurlijk was het in die tijd zeer begrijpelijk dat veel van de net vrijgelaten slaven hun gramschap op de blanke onderdrukkers wensten te halen. Overheersing en onderdrukking van de Noordelijke Staten op het Zuiden en ook via het door bepalingen goedvinden dat voormalige slaven de blanken in die Zuidelijke Staten mochten ‘vernederen en sarren’, leidde onder andere in 1865 tot de oprichting van de Ku Klux Klan, mede als reactie op terreur die het Noorden op de blanken in het Zuiden had losgelaten.

Terwijl een stroom welgestelde elite uit de Noordelijke Staten naar het Zuiden op gang kwam om daar de plantages vaak gewoon in te pikken, veranderde er voor de voormalige slaven niet echt veel meer dan dat zij de blanken die voordien hun meesters waren geweest, mochten vernederen en sarren, terwijl zij inmiddels in loonslavernij op dezelfde plantages als ‘vrije mensen’ zwoegden voor weinig geld voor hun nieuwe, veelal Noordelijke bazen. Velen trokken dan ook naar de steden in het Noorden waar zij als fabrieksarbeiders vaak in eenzelfde armoede als arme blanke arbeiders verkommerden, als ze al werk vonden.

De overheersing en terreur van veel van de toen elitaire Noorderlingen in de Zuidelijke Staten lijkt bijna vergelijkbaar met hoe Europese Geallieerden na de Eerste Wereldoorlog vanaf 1918 in Duitsland huishielden via onderdrukking en uitbuiting, waar via medewerking van diverse Joodse notabelen als zakenlieden en bankiers in het naoorlogse Duitsland een woede jegens alle Joden groeide die niet veel later in de jaren dertig door de nazi’s werd gekanaliseerd, opgevoerd en voor hun belangen misbruikt. We weten in Europa allemaal waar de vernedering en uitbuiting van die geallieerden mede toe heeft geleid.

De meeste Europeanen beseffen niet dat zich in de Verenigde Staten min of meer iets soortgelijks heeft afgespeeld. Terug naar vandaag zie ik duidelijk een tendens bij sommige zwarten om blanken te willen vernederen en sarren. Een goed voorbeeld is de voetbaltrainer die het woord ‘nigger’ niet mag meezingen, omdat hij ‘wit’ is. In wezen is dit dus discriminatie avant la lettre en gewoon te idioot voor woorden dat zoiets gebeurt, terwijl veel zwarten zelf het woord te pas en onpas mogen gebruiken. En sommigen van hen via rap dit ook expres lijken te doen om zo blanken te provoceren.

Op zich zou dit alles nog geen echt probleem hoeven te zijn. Het probleem is gestart met politici, ambtenaren en rechters zonder ruggengraat die opeens blanken gingen veroordelen voor het gebruik van dat woord. Dat mochten blanken niet, zo stelden en stellen nog steeds in mijn ogen geestelijk totaal van ieder pad geraakte politici, ambtenaren en rechters, die in wezen niets anders doen dan hiermee blanken discrimineren en zwarten opzwepen tot verder sarren en vernederen van alle blanken en dus stimuleren om vooral nog verder te gaan met hun haatgedrag. ”Vermoord alle blanken”, is al heel normaal geworden, waar geen politieke en justitiële elite tegen optreedt.

Dat de houding van met name dit soort veelal blanke idioten uiteraard te pas en te onpas misbruikt wordt door groepen blankenhaters, die veelal te lamlendig zijn om voor hun eigen onderhoud te zorgen en op een politiek en justitieel gehonoreerde wijze een zeer lucratieve manier van parasiterend leven hebben gevonden door zich aan een stuk door op een periode uit de geschiedenis te blijven beroepen waar zij vaak zelf als Ghanees of Nigeriaan in werkelijkheid geen bal mee te maken hebben gehad, lijkt mij vanuit het perspectief van dit soort menselijk afval bekeken wel begrijpelijk.

Wat ik niet begrijpelijk vind, is de wijze waarop Europese politici opnieuw de fout ingaan door deze schreeuwers in alles hun zin te geven en zelfs zover te gaan dat zij wetten tegen hun eigen bevolkingen aannemen om zo die schreeuwers zoet te houden. Deze hersenloze populistische politici, ambtenaren en rechters hebben duidelijk geen kaas gegeten van een geschiedenis die zich zo dreigt te gaan herhalen. Op termijn is het begrijpelijk en logisch dat blanken, die tot tweederangs burgers in hun eigen landen worden gemaakt, door geschreeuw en ten gunste van een relatief kleine groep zwarte onrustzaaiers en parasieten, het ooit genoeg vinden, het niet meer zullen nemen en dan terugslaan.

Er hoeft enkel een leider op te staan die de woede, die door toenemende discriminerende wetgeving van politieke en gerechtelijke dombo’s groeiende is, kanaliseert en samenbalt om vervolgens opnieuw ‘het hek van de dam te laten gaan’ om het zo te zeggen. Helaas lijken veel van onze elite en met name politieke ‘leiders’ het niveau van debiel niet te overstijgen en weigeren te luisteren en te kijken naar wat zich nu nog onderhuids afspeelt. In plaats van halverwege van dwalingen terug te keren naar normaler, pleegt de elite een steeds verdere staatsgreep tegen volk en democratie die ooit kan eindigen in strijd en wellicht oorlog. Maar dat is dan geheel en al de schuld van mensen als u en ik, zo krijst ‘links’ bij voorbaat.

Beste politieke en gerechtelijke dombo’s die strijd en oorlog zaaien: Oorlog is wat je zaait en krijgt als je als je aan één stuk door het belang van een groep boven een andere groep laat gelden, via onder anderen ook vernederen en sarren. Strijd en oorlog kan losbarsten als deze politieke dombo’s doorgaan met zwarte onruststokers en parasieten, samen met ‘linkse’ hypocriete, veelal in uitzonderlijke weelde badende blanke partijparasieten, zonder tegenspraak hun zin te geven om zogenaamd ‘de goede vrede te bewaren’. Deze manier van ‘besturen’ via ordinair verdeel en heers en gewoonweg discrimineren van de oorspronkelijke bevolkingen dreigt ooit te eindigen in oorlog, iets dat door geschiedenis bewezen wordt.

Maar helaas zullen de zich links noemende, in weelde levende parasieten, die in samenwerking met radicale islamieten en zwarte schreeuwers hun mogelijkheid denken te zien om eindelijk de wereld te kunnen overheersen met hun verderfelijke uitvoering van een socialisme dat niets met socialisme te maken heeft, alles wat tegen hen geschreven wordt blijven afdoen als idiotie en larie en doorgaan op het pad van volledige geestelijke gestoordheid en vooral ook het pad van decadentie, waar veel van de Halsema’s, Timmermansen en Terlouws en ook de rest van de ‘goede’ mensen als heroïnejunkies aan verslaafd zijn geraakt. Precies zoals na 1865 veel elitaire Noorderlingen enkel uit geldelijk belang en dus eigenbelang veel plantages inpikten, zogenaamd in het belang van de voormalige slaven, voormalige slaven die daar niet veel beter van zijn geworden. Luisteren naar ‘filantropen’ toen en nu is voor gewone mensen meestal een vorm van zelfmoord.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geschiedenis in replay

 1. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. De politici voeren alleen opdrachten uit die de elitaire macht hun op draagt. Het blijkt dat zij eigen verstand en moraal zijn verloren om de kapitalisten te spekken. De belangenverstrengeling in Nederland viert hoogtij de broer van onze schoenenhobbyist De Jonge heeft grote belangen bij de farmaceutische business en de minister van Landbouw mevrouw Carola Schouten die langzaamaan de koeien laat uitsterven en de boeren het leven zuur maakt heeft familie die belangen heeft bij de vegan industrie. Kortom de belangenverstrengelingen en corruptie viert binnen de Haagse Maffia hoogtij. Hier maakt men in het Binnenhof geen enkel punt van maar de waanzin en de domheid is dermate toegeslagen dat zij zelfs het eigen volk hiervoor vertrappen en overleveren aan de daadwerkelijk doorgeslagen waanzin en geldzucht van Brussel. Van de geschiedenis hebben deze domoren waarschijnlijk helemaal niets geleerd en zorgen er zij met liefde voor dat deze zich herhaalt door al die terroristische organisaties en groeperingen alle vrijheid te geven en de eisen die deze mafkezen stellen te honoreren. Hieruit blijkt dat kapitalisme en geldzucht van die elitaire ziekelijke machtswellustelingen het meest besmettelijke en gevaarlijke virus is dat er momenteel ronddwaalt binnen onze samenleving. Helaas dringt dit blijkbaar niet door bij die Haagse maffia dat zij de slaven zijn van het elitaire tuig om uitsluitend de geheime agenda te verwezenlijken (met als resultaat straks te worden afgedankt en bedankt voor hun inzet hun dat zij hun land ten gronde hebben gericht en eigen volk hebben verraden) maar nimmer in de toekomst de macht zullen hebben De macht wordt overgenomen door het elitaire kapitalistische tuig. De linkse volgzame onderdanige schaapjes die zijn de betaalslaven om al die miljarden waanzin te bekostigen. Kort samengevat de slavernij is nog in volle gang maar op de manier van het nieuwe normaal 2020.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lost Johnny zegt:

  Carpet baggers….

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Zwarte milities

  De Black Panthers in Stone Mountain, Georgia lokken uit voor een gewapend conflict met rechtse milities en Boogalooers

  Like

 4. Bas zegt:

  Honderden gewapende culturele marxistische “Black Panthers” / BLM in Georgië roepen rechtse milities op om op 4 juli te stoppen met onderduiken en naar buiten te komen om hen te ontmoeten

  Like

 5. Bas zegt:

  Een zwarte staat eisen ze, Texas…..

  NFAC’s leider Grand Master Jay beschrijft hoe hij zijn zwarte etnostaat in de Verenigde Staten zal opbouwen.
  opscheppen dat ze allemaal ex-militairen zijn, zeer gedisciplineerd en ervaren schutters

  Like

 6. BertG. zegt:

  Kan er wat aan het immigratiebeleid gesleuteld worden? Het antwoord op die vraag is te vinden in het advies dat op 3 juli vanuit het ministerie naar de Tweede Kamer is gestuurd, en is geschreven naar aanleiding van het onderzoek naar het herzien van het VN-vluchtelingenverdrag. 3 juli is de dag dat het zomerreces start… Niet zo verwonderlijk, want de conclusies zijn bedroevend: ‘We kunnen niets doen of het is te duur’.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/advies-vluchtelingenverdrag-over-immigratiebeleid-niks-aan-te-doen-en-is-ook-veel-te-duur/

  Like

 7. Bas zegt:

  Twee demonstranten in Seattle zijn net overreden. Ga ’s nachts niet midden op de weg staan, verdomme.

  https://t.co/uzeZzJGYPK?amp=1

  Liberalen gaven een hele dag de schuld aan Trump en zijn ‘racistische’ supporters voor twee (witte) BLM-demonstranten die werden aangereden door een auto op een snelweg in Seattle.

  …. Toen ontdekten ze dat de chauffeur een jonge zwarte man was – nu verwijderen ze koortsachtig tweets

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Christopher Columbus valt. Vergis je niet. Dit is niet het werk van een geïsoleerde meute. De dem burgemeester van Baltimore heeft zijn steun verleend.

  De vernietiging van het Amerikanisme is nu het platform van de Democratische Partij. Je bent bij hen of je stemt op Trump.

  Like

 9. Bas zegt:

  Alles is racisme

  Geliked door 1 persoon

 10. Helena zegt:

  Tja “bozeoudeman” chapeau! Weer een briljante weergave van de geschiedenis (waar je van zou moeten leren) en de realiteit waar we nu mee te maken hebben. En laten we er nog even een paar hypocrieten bij halen die ook maling hebben aan ‘het plebs’ dat dit experiment – waar zij uiteraard niet aan worden blootgesteld – moet ondergaan: de keuninklijke familie! Met zijn gevleugelde woorden op 4 mei op de Dam, in het bijzijn van Màxima (de Nederlander bestaat niet) en de moeder van pistolen paultje oogstte keuning roodbaard veel waardering! Met zijn: “Niet normaal maken wat niet normaal is èn onze vrije, democratische rechtstaat koesteren en verdedigen, want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin!” probeerde hij te suggereren dat hij dat ook meende en het plebs een hart onder de riem wilde steken, alleen zijn ogen zeiden iets heel anders!

  Like

 11. Bas zegt:

  Tientallen leden van een Black Supremacy Militia, gewapend met wapens, stoppen auto’s op een weg om herstelbetalingen te eisen voor de slavernij. Lijkt me een beetje bedreigend, nietwaar? #Gewapende overval

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Laten alle blanke lezers dit wel bedenken……………..We zijn allemaal racisten alleen omdat we blanks zijn………….

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Mevr. Hidalgo, de opnieuw herkozen socialistische burgemeesteres van Parijs die altijd haar mond vol heeft over diversiteit/gelijkberechtiging etc, etc.
  De normen gelijk die uit A’dam.
  Hier afgebeeld met haar nieuwe equipage.
  De enige gekleurde medewerker moest blijkbaar helemaal achteraan op de foto.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  “Antiracistisch racisme in DC. #BLM-demonstranten: “Israël, we kennen je! Jij vermoordt ook kinderen! ‘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s