Erasmus Universiteit lanceert plan van € 3 miljoen voor meer diversiteit in de collegezalen

Screenshot_140

(Door: Salwa van der Gaag)

Kinderen uit achterstandswijken zijn nog altijd ondervertegenwoordigd in de collegezalen. Om voor meer diversiteit te zorgen, komt de Erasmus Universiteit met een plan om ook die jongeren aan het studeren te krijgen. Er wordt 3 miljoen euro in geïnvesteerd. 

Wie aan de universiteit studeert, vindt het wellicht opmerkelijk dat er in diversiteit geïnvesteerd moet worden. De campus is een smeltkroes van culturen, jongeren uit allerlei landen komen er samen. Máár, stelt Semiha Denktaş, professor op de universiteit, een groot deel daarvan bestaat uit internationale studenten. Er lopen mensen uit meer dan honderd landen rond.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotterdam, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Erasmus Universiteit lanceert plan van € 3 miljoen voor meer diversiteit in de collegezalen

 1. hannah zegt:

  Aan de universiteit waar ik werkte waren buitenlandse studenten , meestal Aziaten, die in Nederland hun vrouw opgesloten hielden en ook niet naar huis gingen als hun vrouw terminaal ziek was, nodig dit tuig maar uit …. meer diversiteit kun je niet hebben …..

  Geliked door 2 people

 2. flo zegt:

  Hoppaaa.. nog meer lage intelligentie vol gieten met marxistische propaganda en islam dood en verderf verbreiding

  Geliked door 1 persoon

 3. verwardeman zegt:

  Kinderen uit achterstandswijken zijn ook ondervertegenwoordigt in de Grachtengordel , bij
  de Golfclubs , bij de Ferari en Porche club , bij het Formule 1 circus…………………….
  Mag er misschien zoiets als verschil zijn ?

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @verwardeman. Kinderen uit achterstandswijken zijn niet ondervertegenwoordigd in de Grachtengordel en ook niet in de Ferari en Porche club. Door hun aandeel in de georganiseerde misdaad zijn velen van hen multimiljonairs geworden. Kopen van een huis in de Grachtengordel of een Ferari is voor hen kattepies. Golf interesseert ze niet echt, zij doen liever aan kickboksen.

   Like

 4. R Thomasson zegt:

  In 1998, Op een ochtend van een winterse dag, zat een jongen van 14 jaar in de bibliotheek van TU Delft. Hij bestudeerde een ICT boek over computerprogrammering. Nee, hij was geen opkomende tiener ster student; een aanstormend jong talent. Hij zat zelfs niet op een gymnasium en zelfs niet op HAVO. Officieel zat hij op een vbo-school (niveau 3). In werkelijkheid ging hij al helemaal niet meer naar school, maar bracht de tijd in de bibliotheek van de TU. Op een dag trok hij de aandacht van een medewerker (kan ook een v.d. leraren). Wat doe jij hier? Schreeuw hij, waarom zit jij niet op school? De jongen antwoordde dat hij op school niets te zoeken heeft. Hij zit op een vbo-school en niet op VWO of Havo. De man liep zonder verder iets te zeggen. De jongen was autochtoon, en afkomstig uit een Haagse achterbuurt. Dus, volstrekt onbelangrijk of interessant. Zou hij wat meer kleur hebben, had de man zeker veel meer aandacht aan hem geschonken. Dan was hij een “kleine Abdul of Ali” die op een VBO 3 – school zit, terwijl hij bestudeert informatica boeken van studenten in TU Delft. Dit is een waargebeurd verhaal uit de buurt waar ik vroeger had gewoond. Ik ben heilig overtuigd dat er nog honderden identieke verhalen zijn van begaafde of zelfs hoofbegaafde NEDERLANDSE KINDEREN die pech hebben om a) niet in een financieel goed gesitueerde familie op te groeien en b) verkeerde huidskleur hebben. Nederland is een land die barstens vol talenten zit. Jammer dat in de onderwijswereld heerst het idee dat begaafde, en hoogbegaafde kinderen komen nooit voor in arme gezinnen waar de ouders zijn niet academisch gevormd. Men wil niet accepteren dat begaafdheid is geen kwestie van geld en ook niet van opleidingsniveau van de ouders. Het is iets wat bij de geboorte aanwezig- of afwezig is. Op deze wijze gaan briljante kinderen- en jongerenbrains verloren. Kinderen die Nederland brood nodig heeft om in de toekomst te concurreren. Diversiteit is misschien ook belangrijk, maar eigen kinderen zijn veel belangrijker. In Amerika doet men zo veel moeite om diversiteit op alle fronten te bevorderen; echter met erbarmelijke resultaten: geen wetenschappers of ingenieurs, maar eerder Ilhan Omar, Rashieda Tlaib’s, Colinford Mattis en Urooj Rahman, de twee advocaten die Molotov Cocktails gooiden op de politie en niet te vergeten Nidal Malik Hassan de psychiater van Fort Hood die terreuraanslag pleegde in de basis waar hij werkte en schoot 13 soldaten dood. Dat noemt men: STANK VOOR DANK

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Meer diversiteit in de collegezalen ? En dat moet € 3 miljoen kosten ?
  Ik doe ’t voor een paar tientjes ! Ik schilder collegebanken zwart en wit (blank) om-en-om !!
  Voor ’t geval ik ben ben verhinderd weet ik een schilder die ’t graag zal willen gaan doen,
  t.w. de heer A. Kwassie.

  Geliked door 2 people

 6. Johan zegt:

  Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt daar op die Erasmus Universiteit ?
  Erasmus zou zich in zijn graf omdraaien bij zoveel onbenul.

  Geliked door 3 people

 7. immigratie kost jaarlijks 7 miljard euro, bewees econoom Lakeman in 1999, excl. schade aan natuur en milieu

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Ze zijn gewoon in treinvaart geheel Nederland (en Europa) naar de kloten aan het helpen.
  Waarom nu een goed welvarend land zo naar de afgrond getrokken moet worden is mij nooit echt helemaal duidelijk geworden.
  Met het binnen halen van miljoenen allochtonen, zal Nederland nou echt niet op vooruit gaan.

  Dit land heft zichzelf op en is straks net zo’n kankerzooi als in Afrika!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Als je al niet was gehersenspoeld, programma met de muis, doen ze het op veel universiteiten er nog een schepje bovenop.
  Univers, universum, universiteit, als je de stof beheerst, da’s wel een eerste vereiste.
  https://www.goldismoney2.com/attachments/1593991450672-png.171664/

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Om mij geven ze deze uni een andere naam. Een naam die meer past bij de SHITHOLE die Rotterdam geworden is! De haven mag dan wel een belangrijk economisch ‘product’ zijn, maar in de buitenwijken, scholen, jeugdzorg, politie, sociaal domein etc etc. moeten jaarlijks miljarden gepompt worden. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Breda, Groningen, Nijmegen… De 1 na de andere stad verandert in een SHITHOLE waarin je je leven niet meer zeker bent!! En de AUTIST op Het Binnenhof produceerde weer eens een minachtend lachje…

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Kinderen uit achterstandswijken….En waarom zijn het achterstandswijken ? Omdat die inwoners een laag i. q. hebben, van hun wijk een zootje maken en ze hun kinderen een slechte opvoeding geven. Het streven om dus meer kinderen uit achterstandswijken een kans te geven is het paard achter de wagen spannen. Een idiote actie dus. Want het zal om eerstgenoemde redenen ook nooit lukken om die achterstandswijken op een hoger plan te tillen !

  Geliked door 1 persoon

 12. Gienekehado zegt:

  Hier in de stad gaan een rits achterstandswijken weer voor de zoveelste keer op de schop! Kosten35 miljoen. Sommige straten zijn zeker al 3x gerenoveerd, sinds ik hier woon. Flats waar de gordijnen altijd dicht-zijn. Op zomerse dagen komen er luide arabische klanken en geschreeuw uit de openstaande ramen. De gemeente zit op zwart zaad. Duidelijk is nu al dat de gemeentelijke belastingen weer omhoog gaan. Zijn ze nog niet klaar met mij. Ik zal in niets verhullend taalgebruik laten weten hoe ik over die misdadige ZOOI op het stadhuis denk! Mensen kom op, pik het langer dat je BESTOLEN wordt door je eigen mensen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s